Balašević u Sarajevu ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mahalaš

#226 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by mahalaš »

U proslom postu obracao sam se rini...

Iako vec 6-7 godina kupujem online, ovaj put sam se odlucio za placanje pouzecem bas zbog tog razloga. Nesto nisam siguran u ove nase sisteme... 3,5KM nije puno da mi donese karte na vrata :wink:
Rosebud_

#227 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Rosebud_ »

mahalaš wrote:U proslom postu obracao sam se rini...

Iako vec 6-7 godina kupujem online, ovaj put sam se odlucio za placanje pouzecem bas zbog tog razloga. Nesto nisam siguran u ove nase sisteme... 3,5KM nije puno da mi donese karte na vrata :wink:
Ah, pardon, ja se svojim belajem zabavila... :)
Ja sam vec dva-tri puta narucivala preko pikpaya na ekuponu i bilo je uredu, fino transakcije obavljene, a mail potvrde dobivala ni minutu poslije. Sad se tjesim da to ne vazi jer nisam dobila te mailove, a i jer nigdje nije pisalo da su pare prebacene.
rinna0304

#228 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by rinna0304 »

mahalaš wrote:U proslom postu obracao sam se rini...

poslala sam im mail pa cu vidjeti sta bude :D mah definitivno mi ne ide ovo narucivanje preko neta :D ko kad nikad nista ne narucujem :D
kurty

#229 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by kurty »

ako kojim slucajem u paketima koje sam rezervisao budu odvojene ulaznice, za koncert i za film, od mene imate bar dvije karte za film...
BIONA

#230 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by BIONA »

ziv bio racunaj me :D
Karen

#231 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Karen »

Kako ovo, nama što smo rezervirali pakete ništa ne piše za plaćanje dostave, niti nas je ko kontaktirao niti išta? Trebam li dizati uzbunu?
BIONA

#232 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by BIONA »

Fino ti pise parter-koncert ! Zato meni nije jasno zasto su govorili da ce film kostati 8 km, ako je vec rasprodan sa paketima ulaznica?
da se vise sa ovim pitanjem ne ponavljam ko papagaj :D
Last edited by BIONA on 14/10/2011 01:00, edited 1 time in total.
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#233 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by carlos acosta »

trcicu trceci wrote:
BIONA wrote:Fino ti pise parter-koncert ! Zato meni nije jasno zasto su govorili da ce film kostati 8 km, ako je vec rasprodan sa paketima ulaznica?
znaci bolje sam prosao prosli put...nego evo da obavijestim, vjerovatno cu prodavati te karte sto se filma tice, pa ko je voljan neka se javi
P.S. otislo vec :D
jao interesovanja, ovo je nevidjeno

pa nije ga bilo 6-7 godina, sta si ocekivao :D
karte ce planuti samo tako
DanteX

#234 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by DanteX »

U slučaju da ne znate kako to funkcioniše, da vam objasnim.

Naručio sam kartu za Dubiozu Kolektiv/Hladno pivo preko kupikartu.ba. Isto kao i za Balaša kliknuo sam na rezervaciju. Jedno 3 dana kasnije zvao me čovjek sa kupitkartu.ba na mobitel. Kada sam se registrovao tu je naravno pisala moja kućna adresa, ali me opet zvao da vidi gdje sam da je mi je donese ako nisam kući.
Uglavnom, pitao me gdje sam i rekao sam mu adresu, šta je zapisao isto tako i do koliko sati ostajem. Donio mi je kartu, jedino šta mi se nije svidjelo jeste to da mi je kartu donio dan prije koncerta. Ja sam zaista mislio zaboravili na mene pa mi se nikako nije išlo.
Uglavnom, dobio sam kartu, donio je na dogovorenu adresu, platio sam 20 KM (Nisam imao sitnog pa je prihvatio samo 20 KM). Karta je bila u koverci sa mojim imenom.

To je to. Plaća se na licu mjesta. :)
dino2dy

#235 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dino2dy »

Ako ima iko karti za film koje hoce da proda nek se javi. P.S. ako paketi budu zajedno i film i koncert mozemo izvrsit zamjenu, ja vama karte za koncert plus dodatno para za filmsku kartu.

Hvala
teAMICA

#236 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by teAMICA »

Zašto piše "koncert (25 KM)", kad smo rezervisali komplet sa filmom za 30?
malaplavooka

#237 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by malaplavooka »

teAMICA wrote:Zašto piše "koncert (25 KM)", kad smo rezervisali komplet sa filmom za 30?
Provjeri da nije neka greška, ja sam dobila koncert + film= 30 km :) Kod mene sve ok !
weltschmertz

#238 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by weltschmertz »

Kod mene je uredna rezervacija, međutim nemam nigdje opciju da izvršim kupovinu karte.. Jedino kontam da ne moram sačekati još koji dan pa će me kontaktirati ili..?
Mislio sam izvršiti uplatu preko bankovne kartice..
--------------------------------------------------------------------------------------

A evo ima na stranici obavještenje..

Ulaznice će se moći kupiti putem portala kupikartu.ba od 14. Oktobra u 00:00 i to online kupovinom, dok će se na prodajnim mjestima ulaznice moći kupiti od utorka, 18. Oktobra.

Informacije o načinu preuzimanju rezervisanih paket ulaznica ćemo objaviti sutra u toku dana.
teAMICA

#239 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by teAMICA »

sad sam pričala sa ovima iz kupikartu:
-na stranici piše 25 (za one koji kupuju samo za koncert), mi koji smo rezervisali komplet od 30 ćemo i dobiti komplet.
-pitala sam mogu li negdje lično kupiti rezervisane karte, da ne plaćam 3,5KM po karti extra? To treba da odluče za koji dan, misli da će se u ponedjeljak znati.
dharma

#240 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

teAMICA wrote:sad sam pričala sa ovima iz kupikartu:
-na stranici piše 25 (za one koji kupuju samo za koncert), mi koji smo rezervisali komplet od 30 ćemo i dobiti komplet.
-pitala sam mogu li negdje lično kupiti rezervisane karte, da ne plaćam 3,5KM po karti extra? To treba da odluče za koji dan, misli da će se u ponedjeljak znati.

Jesi sigurna za ovo. Cuj, po karti. Pa donosi na jednu adresu, nije mu dupli trosak :-) Hvala za drugu info, jer je i mene zanimalo mogu li licno otici :D
Spajz

#241 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Spajz »

Evo ja sad 6 karti narucio x 25 KM = 153.5 KM...Placanje gotovinom !
natascha

#242 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by natascha »

Ja sam dvije rezervisala i kad sam sinoć htjela da kupim, mislila sam da i te dvije rezervisane treba da potvrdim + dvije koje mi još trebaju pored toga. i tako uzeh greškom 4, ali naravno na kraju je ispala da nisu višak. Sad mi ih toliko i treba. U svakom slučaju, 4 karte x 25,00 KM + 5,5 KM dostave. Na mail sam dobila odgovor na upit vezano za za dostavu, da će preko vikenda javiti kako će se preuzimati rezervisani paketi, a ove kupljene obavezno idu uz dostavu, kao preuzimanje negdje drugo se ne praktikuje. U svakom slučaju, 5,50 KM van Sarajeva i nije neka para da mi ih donese na vrata. To je cijena ili ih bilo 5 ili bila jedna ulaznica, znači po dostavi a ne po broju ulaznica......Nadam se da neće kasniti s tom dostavom, sve me strah da im ne bude neka frka u sistemu, pa pred koncert me nema registrovane da sam uzela 4 karte. Uhhh, ne daj Bože!!!!!
alphonse kauders

#243 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by alphonse kauders »

Ja ovo sa ovim rezervisanjem ne kontam ako će od 17.10 se karte svakako naći u slobodnoj prodaji (dakle, bez te zaračunate provizije). Mislim, ima mi smisla za raju iz drugih gradova, ali zašto plaćati dodatne 3.5 KM ako ne moraš???
natascha

#244 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by natascha »

to je zato što se vjerovatno očekuju gužve na prodajnim mjestima. imaš raje koja ne mogu čekati u redu da kupe, a svi se nadamo dugim redovima :)
ovako, više volim da se obezbjedim na vrijeme
dharma

#245 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

Ma nije samo cekati u redu, vidis kako planuse. Muka bi mi bilo cekati, pa izvisiti :D

Jel kome palo na pamet pitti moze li neka druga osoba preuzeti karte ( uz naravno sve podatkep o rezervaciji, onom kodu itd, i da osoba na cije ime su rezervisane prijavi ko moze preuzeti :? ) :D
rinna0304

#246 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by rinna0304 »

dharma wrote:Ma nije samo cekati u redu, vidis kako planuse. Muka bi mi bilo cekati, pa izvisiti :D

Jel kome palo na pamet pitti moze li neka druga osoba preuzeti karte ( uz naravno sve podatkep o rezervaciji, onom kodu itd, i da osoba na cije ime su rezervisane prijavi ko moze preuzeti :? ) :D
ja nigdje na mailu ne mogu naci tu sifru tj kod :S
dharma

#247 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

rinna0304 wrote:
dharma wrote:Ma nije samo cekati u redu, vidis kako planuse. Muka bi mi bilo cekati, pa izvisiti :D

Jesi rezervisala karte, ili ovo danas :?

Ja sam preko jaranice rezervisala, na njen mail i odmah nakon rezervacije je stigao mail sa kodom.
Posalji mail i pitaj, to ti je najsigurnije :)
rinna0304

#248 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by rinna0304 »

dharma wrote:
rinna0304 wrote:

Jesi rezervisala karte, ili ovo danas :?

Ja sam preko jaranice rezervisala, na njen mail i odmah nakon rezervacije je stigao mail sa kodom.
Posalji mail i pitaj, to ti je najsigurnije :)
nisam rezervisala, sinoc ih kupila i dosao mi mail ima broj narudjbe jel to to :S
foxy13

#249 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by foxy13 »

@rinna0304: i ja sam kupila sinoć, i u mailu imam samo broj narudžbe. Nisam do sad kupovala preko kupikartu.ba, ali neko reče da su šifre dobili oni koji su rezervisali, pa mislim da je ovo naše u redu. Bar se iskreno nadam da jeste :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#250 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Admir_1984 »

kad ce zvati ove ljude sto su priej 10 dana rezervisali karte :roll:
Post Reply