Baudelaire wrote:Srbija je trenutno mrtva rinaka, ne zajebavajte. Majku mu jebem, pa koga bi mi u baražu, Lihtenštajn? Jači smo od Srbije, prije svega imamo jasno razvijen sistem igre, duplo bolju atmosferu u ekipi, a vezni red nam je najmanje dvije klase iznad njihovog. Odbrana im jeste po imenima najjači dio tima, ali kad ne igra Vidić, i odbrana je za cirkusa. Ja ne znam da li i koliko pratite, ali Ivanović i Subotić prave kikseve ko Mravac kad igraju za Srbiju.
Ja sve mislim da se vi zajebavate, ali ocigledno se i dalje insistira da igramo sa Srbijom.
Takmicarski, sto je naravno manje bitno, mislio sam da vam je jez objasnio, oni sa Italijom remiziraju, mi od Francuske dobijemo po usima. Uostalom i u proslim kvalifikacijama su zavrsili ispred Francuske i natjerali Francuze da igraju onaj "cuveni" baraz sa Ircima.
Znaci realno ne mirise na dobro, plus onaj njihov ekstra inat koji proradi kada igraju sa reprezentacijama iz okruzenja - npr. kada dadose tri gola u zadnjim minutama utakmice kada im je trebalo sa Slovenijom ili kvalifikacije negdje 1999-te kada u sred Zagreba bez pomoci navijaca mocnoj Hrvatskoj u to doba postigose izjednacujuci gol koji im je trebao, nakon Boksicevog gola.
Ali sve je to nebitno, plasman na Evropsko prvenstvo nije vrijedan onog belaja koji prodjose nasi momci u Beogradu, u krajnjoj liniji ni onoga Crnogorca sto je pretucen, pa izgubio oko u Sarajevu u "prijateljskoj" sa Srbijom.
Dakle ukoliko ste sigurni da imate muda i da cete otici u Beograd da podrzite nase momke ukoliko dodje do te utakmice nemam nista protiv da i dalje zagovarate Srbiju u barazu. U suprotnom bih vas zamolio da shvatite da je takva eventualna utakmica vise od igre i da nije vrijedna, bez obzira na ishod, potencijalnih problema koje ce prouzrokovati.