ja uranio 15 minuta jos usporio brzi hod na marijin dvoruUrban B. wrote:ko danas nije zaksnio na posao nije normalan
ali dobro ja sam u svemu takav
ja uranio 15 minuta jos usporio brzi hod na marijin dvoruUrban B. wrote:ko danas nije zaksnio na posao nije normalan
PapakizSarajeva wrote:E moj madnere, kad se dopisujemo na LJ&S pdf-u, onda sam im star, papak, daj im kakvog mladjeg, zgodnijeg ... E, sad kad je dur guzici, sjele bi i sa dedom u auto do posla ... Al' pamtim ja one postove od tamo, jos kako ...madner wrote:I ja sam isto razmisljao, dok sam saltao muziku. Eh da je bar bio neki suvozac da protabiri kojukockica_kockica wrote:Jutros gledam kako smo mi naopak svijet... Auti samo jedan covjek unutra a more pored njih ide pjeske... NIko da stane tim ljudima i poveze ih...
A sto se tice GRAS-a.. Oni su svakako dno dna... njihove usluge su dno dna.... ljudi koji rade u GRAS-u su dno dna...
Ha kozna sjedista sa masazom, ha klima, ha dvd player za gledat film dok je stani paniPapakizSarajeva wrote:E moj madnere, kad se dopisujemo na LJ&S pdf-u, onda sam im star, papak, daj im kakvog mladjeg, zgodnijeg ... E, sad kad je dur guzici, sjele bi i sa dedom u auto do posla ... Al' pamtim ja one postove od tamo, jos kako ...madner wrote:I ja sam isto razmisljao, dok sam saltao muziku. Eh da je bar bio neki suvozac da protabiri kojukockica_kockica wrote:Jutros gledam kako smo mi naopak svijet... Auti samo jedan covjek unutra a more pored njih ide pjeske... NIko da stane tim ljudima i poveze ih...
A sto se tice GRAS-a.. Oni su svakako dno dna... njihove usluge su dno dna.... ljudi koji rade u GRAS-u su dno dna...
Jesu li ona sto griju?madner wrote:Ha kozna sjedista sa masazom
ne svidja se ni meni gras...ali...wewa wrote:i ja sam za produzenje strajka - upravo zato sto nije bilo drasticno bolje ni dok je gras "radio"Ma.Le.Na wrote:zasto sam 90% sigurna da oni koji pozivaju na produzenje strajka ne koriste JGP i na posao dolaze autom![]()
danas od 9..?kiki-miki wrote:Evo rekoše na radiju da Centro vozi od 9 sati,cijena karte 1km.A od 10 i taksisti će voziti linijski (šta god im to značilo).
Vjerovatno kao u Tuzli, udes das 1 KM ako ide pravo, ako skrene 1,5 KM, kupi ko god digne ruku.kiki-miki wrote:Evo rekoše na radiju da Centro vozi od 9 sati,cijena karte 1km.A od 10 i taksisti će voziti linijski (šta god im to značilo).
Razumijem tvoju muku ali nekako mi je ova zadnja recenica navukla osmjeh na liceMa.Le.Na wrote:ne svidja se ni meni gras...ali...wewa wrote:i ja sam za produzenje strajka - upravo zato sto nije bilo drasticno bolje ni dok je gras "radio"Ma.Le.Na wrote:zasto sam 90% sigurna da oni koji pozivaju na produzenje strajka ne koriste JGP i na posao dolaze autom![]()
idu gori kisniji dani..tek tad necu moci uhvatiti taksi..
pjeske jedino ako ponesem nesto da se presvucem na poslu
tako da...nije mi svejedno
Taj radkiki-miki wrote:Centro vozi na linijama:
-Hadžići ilidža
-Ilidža Baščaršija
-Vijećnica Dobrinja.
I ljubazni čiko mi reče da će uvesti i liniju za Vratnik.A ostali njihovi autobusi na međugradskim linijama će stajati na svim gradskim stajalištima.
Jutros su svi oni koji koriste javni gradski prijevoz, bili primorani koristiti alternativni, kako bi stigli do svojih odredišta, što je u glavnom gradu BiH izazvalo veliki haos.
Važna napomena koja će sigurno zanimati naše sugrađane je ta da je Centrotrans jutros stavio u funkciju svoje autobuse koji će gradim prevoziti putnike na relaciji Vijećnica-Dobrinja.
Ja sam davno rekla da je realna cijena karte 0,70 kf.šime.sparina wrote:evo slusam sta jedan cikica govori na kantonalnoj, koji je jedan od predstavnika radnika...
kaze da je karta pola marke na ovoliki broj gradjana njima bi bilo dovoljno. uglavnom direktori, menadzment i ti koji sjede u vrhu grasa su glavni odgovorni i svaki put na celo dolaze "jedni te isti, sa istim ciljem" a njih postavlja zna se ko...
A kako si dosla na tu cijenu?Gospoda Ministarka wrote:Ja sam davno rekla da je realna cijena karte 0,70 kf.šime.sparina wrote:evo slusam sta jedan cikica govori na kantonalnoj, koji je jedan od predstavnika radnika...
kaze da je karta pola marke na ovoliki broj gradjana njima bi bilo dovoljno. uglavnom direktori, menadzment i ti koji sjede u vrhu grasa su glavni odgovorni i svaki put na celo dolaze "jedni te isti, sa istim ciljem" a njih postavlja zna se ko...
Pa nekako mi zvuci realno.madner wrote:A kako si dosla na tu cijenu?Gospoda Ministarka wrote:Ja sam davno rekla da je realna cijena karte 0,70 kf.šime.sparina wrote:evo slusam sta jedan cikica govori na kantonalnoj, koji je jedan od predstavnika radnika...