Ma bravo majstore!zedan wrote: za ovo vrjeme od kako sam sam sreo sam ili upoznao dosta tih rastavljenih zena ma sve je to zesce smece...
Brak po drugi put?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zelena Carapa
#226 Re: Brak po drugi put?!
- Filter
#227 Re: Brak po drugi put?!
hajd sad reci kojom tehnikom si ovaj njegov post procitala.Zelena Carapa wrote:Ma bravo majstore!zedan wrote: za ovo vrjeme od kako sam sam sreo sam ili upoznao dosta tih rastavljenih zena ma sve je to zesce smece...
-
hocunecu
#228 Re: Brak po drugi put?!
lika definitivno treba podrzati
u pravu si ti zedni,ne prilazi nijednoj

u pravu si ti zedni,ne prilazi nijednoj
- alternativna
#229 Re: Brak po drugi put?!
Jedino sto bih potpisala je cinjenica da je teze sto je insan stariji i natovaren sa vise iskustva (loseg ili dobrog), a valjda i pocne puno birati, manje ulaziti u kompromis, vise zna sta HOCE i sta NECE.
A nadam se da se vise puta moze voliti, a ne samo jednom. Ubjedjena sam u to, treba samo naici bolji od onog prvog koji se volio jako.
A nadam se da se vise puta moze voliti, a ne samo jednom. Ubjedjena sam u to, treba samo naici bolji od onog prvog koji se volio jako.
- Cholina_Lokica
#230 Re: Brak po drugi put?!
Mrzimkadljudipisubeztackeizarezapanistanemogudaskontamstahocedakazu 
- alternativna
#231 Re: Brak po drugi put?!
Ja sam jedva skontala. Polako sam citala i imaginarno stavljala tacke i zareze.
Prvu zenu volio, ali mama se mjesala. Brak puko. Drugu upozno, otisao u krevet sa njom, nije mu bila dobra u seksu, jer je volio jos prvu. Ali druga ostala trudna, pa ostali ipak zajedno. Onda ga ona prevarala s nekim ruznim likom, pa se ipak rastao od nje. I vjeruje da se samo jednom voli - znaci to sto je on volio prvu zenu.

Prvu zenu volio, ali mama se mjesala. Brak puko. Drugu upozno, otisao u krevet sa njom, nije mu bila dobra u seksu, jer je volio jos prvu. Ali druga ostala trudna, pa ostali ipak zajedno. Onda ga ona prevarala s nekim ruznim likom, pa se ipak rastao od nje. I vjeruje da se samo jednom voli - znaci to sto je on volio prvu zenu.
- Filter
#232 Re: Brak po drugi put?!
alternativna wrote:Ja sam jedva skontala. Polako sam citala i imaginarno stavljala tacke i zareze.![]()
ok, halalim mu pisanje
- edo_79
#233 Re: Brak po drugi put?!
Slušaj bona Mizeta i nema brinešalternativna wrote:Ja sam jedva skontala. Polako sam citala i imaginarno stavljala tacke i zareze.![]()
- alternativna
#234 Re: Brak po drugi put?!
opet ti. promjenio si avatar, pa te nisam prepoznalaedo_79 wrote: Slušaj bona Mizeta i nema brineš![]()
![]()
![]()
- edo_79
#235 Re: Brak po drugi put?!
Opet ja .... ma nisu to muke nikakve .... haman on nezna šta bi od sebealternativna wrote:opet ti. promjenio si avatar, pa te nisam prepoznalaedo_79 wrote: Slušaj bona Mizeta i nema brineš![]()
![]()
![]()
Ma prevodim muke ovog forumasa da ga svi razumiju.
Drago mi je ja sam edo .... Mizetov jaran
- moonlight7
#236 Re: Brak po drugi put?!
ovaj što je ožednio napio se i iz druge posude pa opet ništa
pa da nije gladan

pa da nije gladan
- alternativna
#237 Re: Brak po drugi put?!
Zar nije svako musko takvo?edo_79 wrote:Opet ja .... ma nisu to muke nikakve .... haman on nezna šta bi od sebealternativna wrote:opet ti. promjenio si avatar, pa te nisam prepoznalaedo_79 wrote: Slušaj bona Mizeta i nema brineš![]()
![]()
![]()
Ma prevodim muke ovog forumasa da ga svi razumiju.
![]()
A Edo, gdje je Mize, tvoj imaginarni prijatelj?
- edo_79
#238 Re: Brak po drugi put?!
[/quote]Zar nije svako musko takvo?

[/quote]
Nije imaginarni .... maloprije je s motorom prošao ... više leti neg što po testi vozi
I nije svako muško takvo .... ja znam šta hoću .... al nemerem nać
Nije imaginarni .... maloprije je s motorom prošao ... više leti neg što po testi vozi
-
hocunecu
#239 Re: Brak po drugi put?!
Zar nije svako musko takvo?edo_79 wrote:
bitno je da znas sta hoces
ako naidje da mozes prepoznat
- alternativna
#240 Re: Brak po drugi put?!
Bas to i ja zelim da kazem - bitno je da znas sta hoces. To je vec prvi korak ka sreci, a ostalih 999 koraka ce doci jednog dana. Mozda.
ma bice bice...
ma bice bice...
- edo_79
#241 Re: Brak po drugi put?!
Možda ...alternativna wrote:Bas to i ja zelim da kazem - bitno je da znas sta hoces. To je vec prvi korak ka sreci, a ostalih 999 koraka ce doci jednog dana. Mozda.![]()
ma bice bice...
-
Katy
#242 Re: Brak po drugi put?!
Ja jos uvijek ne znam sta da mislim
Ali
......cini mi se
.....sevap je biti sam u zivotu nego pustiti nekog da te drnda i da ti zivot zagorcava.....
Nesto nemam ni zivaca vise za previse razmirica....godine ucine svoje,nije se vise naivno ....jedno strasno lose iskustvo napravi od osobe ponekad onog sto i u 'jogurt puse da se nebi opekao'.....
Tesko.....teeeeesko da cu naci osobu kojoj mogu vjerovati u pravom smislu rijeci da bih to uradila opet.....
Jos kad pocnu teme ,ovako kao ovih dana, po forumu....pa se svega nacitas,svakakvih misljenja i svakakvih postupaka......neka mene ,ovako,nista mi ne fali
Ali
Nesto nemam ni zivaca vise za previse razmirica....godine ucine svoje,nije se vise naivno ....jedno strasno lose iskustvo napravi od osobe ponekad onog sto i u 'jogurt puse da se nebi opekao'.....
Tesko.....teeeeesko da cu naci osobu kojoj mogu vjerovati u pravom smislu rijeci da bih to uradila opet.....
Jos kad pocnu teme ,ovako kao ovih dana, po forumu....pa se svega nacitas,svakakvih misljenja i svakakvih postupaka......neka mene ,ovako,nista mi ne fali
- Melodicni
#243 Re: Brak po drugi put?!
Zene da ste valjale prvom drugi vam ne bi trebao 
- cava
#244 Re: Brak po drugi put?!
Ma nek si nam rekao, ha ha ha.Melodicni wrote:Zene da ste valjale prvom drugi vam ne bi trebao
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#245 Re: Brak po drugi put?!
zar još ova trabunjanja ovdje na forumu iko uzima zaozbiljnoKaty wrote:Ja jos uvijek ne znam sta da mislim![]()
Ali......cini mi se
.....sevap je biti sam u zivotu nego pustiti nekog da te drnda i da ti zivot zagorcava.....
- HAVANA
-
Katy
#247 Re: Brak po drugi put?!
Vidis da se zezamBlack swan wrote:zar još ova trabunjanja ovdje na forumu iko uzima zaozbiljnoKaty wrote:Ja jos uvijek ne znam sta da mislim![]()
Ali......cini mi se
Jos kad pocnu teme ,ovako kao ovih dana, po forumu....pa se svega nacitas,svakakvih misljenja i svakakvih postupaka......neka mene ,ovako,nista mi ne falii svoj život u realnosti određuje prema ovim slovima na ekranu
Ne,ne....ne odredjujem svoj zivot prema tim trabunjanjima.....ovo je bilo malo na racun onih tema silnih na forumu
o prevarama i odobravanju istih od strane nekih
A za ono gore,to mislim ozbiljno....nevezano za forum naravno.
-
Katy
-
zelenashica
#249 Re: Brak po drugi put?!
Ko je rek'o da nam trebaMelodicni wrote:Zene da ste valjale prvom drugi vam ne bi trebao
-
_Sarajka
#250 Re: Brak po drugi put?!
Nemam predrasuda prema ljudima koji su bili u braku ili vanbračnoj dužoj vezi.Svima se može desiti pogreška.
Po mom mišljenju najveći problem, meni lično bi prestavljala djeca.No, ne mislim to na neki pogrešan način.Nego nisam sigurna da li bi bila u stanju partnerovo dijete iz prijašnje veze/braka tretirati kao svoje sopstveno.
Kada je razvod u pitanju najveći teret obično podnesu baš nedužna djeca.Razvedeni parovi većinom svoje nezadovoljstvo i frustracije ispoljavaju preko njih.Rijetko koji razvedeni partneri uspiju to riješiti na neki normalan i civilizovan način.Ne bih željela doprinositi odrastanju tog djetata još i mojim negativnim pristupom ili nekom ljubomorom.
Nisam sigurna (a nemam ni iskustva) da li bi mogla biti dovoljno velikodušna i objektivna u slučaju djeteta kojem nisam majka.Svako drugo polovično riješenje mislim da ne bi bilo fer, ni prema djetetu ni prema voljenoj osobi.
Po mom mišljenju najveći problem, meni lično bi prestavljala djeca.No, ne mislim to na neki pogrešan način.Nego nisam sigurna da li bi bila u stanju partnerovo dijete iz prijašnje veze/braka tretirati kao svoje sopstveno.
Kada je razvod u pitanju najveći teret obično podnesu baš nedužna djeca.Razvedeni parovi većinom svoje nezadovoljstvo i frustracije ispoljavaju preko njih.Rijetko koji razvedeni partneri uspiju to riješiti na neki normalan i civilizovan način.Ne bih željela doprinositi odrastanju tog djetata još i mojim negativnim pristupom ili nekom ljubomorom.
Nisam sigurna (a nemam ni iskustva) da li bi mogla biti dovoljno velikodušna i objektivna u slučaju djeteta kojem nisam majka.Svako drugo polovično riješenje mislim da ne bi bilo fer, ni prema djetetu ni prema voljenoj osobi.