Necu vise,svecano obecavam!hocunecu wrote:sto si ga prepadalaKaty wrote:gdje nam je Armin? Pobjegao je juce!Od mene!hocunecu wrote:to je nas armin, nije on taj on se zeza![]()
![]()
![]()
Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Katy
#226 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
-
PalaSa Marsa
#227 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Pa haj' eto vjerujem ti, dobro je da si "pukla" i iznijela problem. Mada moras priznat' da djeluje malo ne stvarno.boli do bola wrote:Ma vjeruj mi, mene je očaj natjerao da svoj problem iznesem ovdje, vjeruj mi da sam "operisana" od foruma, nego sam danima čitala, tražila slučajeve poput mojih i onda se odlučila da i ja iznesem svoj problem! Tako da je sve istina, još sam dobro skratila priču!PalaSa Marsa wrote:Ako se pomiri znaci da je njegova operacija ugradjivanja cipa uspjela.![]()
Kad ga vidis, pravi se k'o da ga ne vidis.![]()
![]()
PS: Iskreno da ka'em, ja isprva nisam povjerovala u ovu pricu, da se ne lazemo.
U svakom slucaju, nije da ga trebas otjerat' od sebe, nego ga trebas prekrizit' za sva vremena i ovog' i onog svijeta.
- Šef
#228 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Jebo psihopatu ako nije od malih nogu...
- ladyada
#229 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
-
Mr. Brightside
#230 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
moja buduca supruga, gromada od zenePalaSa Marsa wrote: Pa haj' eto vjerujem ti, dobro je da si "pukla" i iznijela problem. Mada moras priznat' da djeluje malo ne stvarno.![]()
U svakom slucaju, nije da ga trebas otjerat' od sebe, nego ga trebas prekrizit' za sva vremena i ovog' i onog svijeta.
Last edited by Mr. Brightside on 26/08/2011 16:04, edited 1 time in total.
- Platformas
#231 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Očito je da vasu vezu još samo održava njegova očito velika belegija.
- slobodni armirach
#232 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
jel mlada prekinula il se jos presabira

- astrid
#233 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
...ah ta ljubav 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#234 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ako je istina to sve sto si napisala, onda ti nemas pojma sa kakvom budalom imas posla, takvi ljudi ne odustaju nikad.Nije gotovo dok on tako ne kaze....ali eto neka ti je sa srecom
- astrid
#235 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
..ako ti vjeruješ u ovo što je ona napisala,onda........Yahel wrote:Ako je istina to sve sto si napisala, onda ti nemas pojma sa kakvom budalom imas posla, takvi ljudi ne odustaju nikad.Nije gotovo dok on tako ne kaze....ali eto neka ti je sa srecom
..čitaj ovu nesreću
-
conca
#236 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Katy wrote:Oplakah!conca wrote:Officer Crabtree wrote:Stalno mu nudi p.cke... muškarcima to dosadi.
nemoj davat takve savjete...meni su dali i ja svom davala davala sad on konta to normalno i trazi vazda..a imam i ja dusu hahahahahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
conca
#237 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
sad nemoj da popustas.ako popustis gotova siboli do bola wrote:Katy wrote:@boli do bola....jesi ga otkacila,jesi dobro?[/quote
Vjerovala ili ne.. našli se poslije posla, žestoko posvađali, ja poludjela..otišao u tri p.... materine, ali doslovno i izašla iz auta! Od tog časa nikakvog kontakta! Nadam se iskreno da je ovo kraj!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#238 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Citao sam tu temu, lik je fakat sastavio svaka cast 
A danas ima svega, tako da je ovo i vise nego moguce, sad mozda se zajebaje mozda ne, ne bitno...
Ali i danas imas onih ljudi koji se prema zenama ponasaju kao robovima, a isto tako imas i zena koje fakat pomisle da im je taj lik premija...itd.
Uostalom koliko ima naroda nista vise nije cudno...
A danas ima svega, tako da je ovo i vise nego moguce, sad mozda se zajebaje mozda ne, ne bitno...
Ali i danas imas onih ljudi koji se prema zenama ponasaju kao robovima, a isto tako imas i zena koje fakat pomisle da im je taj lik premija...itd.
-
conca
#239 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Yahel wrote:Citao sam tu temu, lik je fakat sastavio svaka cast
Ma mi zene smo glupace sto dopustimo ikome da nam pere mozak i prica nebuloze.To cim pocne neke svoje ideje da sprovodi u djelo treba poslat tamo odakle je i doso.Seljacine tek ispale iz pecine i dode da ti prica sta i kako da radis.Sve sam to prosla i jos se budale nisam otarasila.
- astrid
#240 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Da,naravno da je moguće.Moja prijateljica ima muža ,sličnog psihopatu ,ali ta ne smije tipkati po forumu ili gluho bilo fejsbučitYahel wrote:Citao sam tu temu, lik je fakat sastavio svaka cast
P.S..Bivša prijateljica..
-
PalaSa Marsa
#241 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
armin.i.am wrote:moja buduca supruga, gromada od zenePalaSa Marsa wrote: Pa haj' eto vjerujem ti, dobro je da si "pukla" i iznijela problem. Mada moras priznat' da djeluje malo ne stvarno.![]()
-
Mr. Brightside
#242 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
ma nema sansePalaSa Marsa wrote:armin.i.am wrote:moja buduca supruga, gromada od zenePalaSa Marsa wrote: Pa haj' eto vjerujem ti, dobro je da si "pukla" i iznijela problem. Mada moras priznat' da djeluje malo ne stvarno.![]()
U svakom slucaju, nije da ga trebas otjerat' od sebe, nego ga trebas prekrizit' za sva vremena i ovog' i onog svijeta.![]()
Propasces ti u skoli k'o da gledam.
![]()
-
PalaSa Marsa
#243 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Dobro, vjerujemo u te' .

-
kvrcko81
#244 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
ma koliko nekima jednostavno izgledalo, takvu vezu je veoma tesko prekinuti, ja to dobro znam, iz licnog iskustva. medjutim, tu vezu naprosto moras prekinuti ako zelis sebi dobro, jer imas posla sa pravim bolesnikom, koji provodi psihicku torturu nad tobom, ispire ti mozak i ti se postepno pretvaras u nesto sto nisi. ako imas nekog bliskog, kome se mozes povjeriti, preporucujem ti da se obratis za pomoc, bit ce ti puno lakse da prodjes kroz to. ja sam izbjegavala da bilo kome pricam o tome, na kraju sam shvatila da moram, ako zelim da izvucem zivu glavu, pa sam morala ukljucit svoju porodicu i vjeruj mi, da ih nisam imala ne znam kako bih se izvukla. a obratila sam se za pomoc i psihijatru, budi svjesna da nista nije sramota. sretno!
-
kolibrić
#245 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Ima problem...kada budala ne shvata da ga ne želiš vidjet ni čut. Pa gdje god ti tu on. Znam da vani postoji restraining order da ti ne može prići na 100m inače hapsiga ali kod nas...
-
PalaSa Marsa
#246 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
astrid wrote:..ako ti vjeruješ u ovo što je ona napisala,onda........Yahel wrote:Ako je istina to sve sto si napisala, onda ti nemas pojma sa kakvom budalom imas posla, takvi ljudi ne odustaju nikad.Nije gotovo dok on tako ne kaze....ali eto neka ti je sa srecom![]()
..čitaj ovu nesrećuhttp://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=90445
-
r_faruk
#247 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
iskreno se nadam da idete psiholozima a ne psihijatrima....................... ako je do psihijatra doguralo

-
zelenashica
#248 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Je l pokretačica prekinula s dotičnim?
-
Mr.Penguin
#249 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
jeste ali ne znamo jel ostala ziva, ne javlja se, u subotu ce biti godina 
-
boli do bola
#250 Re: Znam da sam s pogrešnim, ali kako da prekinem?!
Jesam, prekinula sam..davno već! Sloboda je neprocjenjiva!zelenashica wrote:Je l pokretačica prekinula s dotičnim?