I da vas napomenem, tema nije o djevojkama koje su u svojim 20im, vec o LJUDIMA u 30im.
30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#226 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Dokle ste s pljuvacinom?
I da vas napomenem, tema nije o djevojkama koje su u svojim 20im, vec o LJUDIMA u 30im.
- HAVANA
#227 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Kaće ovi moji na red? ČetRes... 
- swirl
#228 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Hvala Bogu pa nemam 23, ja jednostavno ne bih mogla izlaziti u Basement srijedom i gledati onaj ciganluk. Lijepe tridesete
Kako rece jedan moj poznanik kome je preko 50 godina, da su mi one godine, a ove pare 
- kockica_kockica
#229 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
HAVANA wrote:Kaće ovi moji na red? ČetRes...
cek' havetinjo da olaju ove 30+... doc' ce i 40+ na tapet, ako su uopce prezivjeli
-
dječak sa šibicama
#230 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Zar zene dozive 40-u?HAVANA wrote:Kaće ovi moji na red? ČetRes...
- Zovem se Zelena
#231 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Vi muški mene isprepadaste
ispade da jadna imam još godinu-dvije fore da se udam i onda... Zatvori se u kuću i ne izlazi, jer neće te niko sa 30! Em si dosadna, ružna, 'vaka - 'naka!
Šipak vam, ja se sa svojih skoro 30 osjećam i provodim bolje nego u ranim 20tim
a tako će da bude i sa 30+
Taman ću tada moći da ostvarim sve svoje želje i maštanja koje do sada nisam.
I još nešto, priča ide kako su 30+ žene nezanimljive, dosadne, smorovi... Ne znaju se zezati, smijati, nemaju zanimljive teme za razgovor! A kada vam se pojavi takva jedna u društvu, pa se još malo i opusti i pokaže se da ima više elana, volje i želje za životom od vas... Haman bi i na mjesec da može - opet belaj, jer onda nije dovoljno ozbiljna i vjerovatno neće biti uzorna majka i supruga! Nikako vala ni vama ugoditi
Šipak vam, ja se sa svojih skoro 30 osjećam i provodim bolje nego u ranim 20tim
I još nešto, priča ide kako su 30+ žene nezanimljive, dosadne, smorovi... Ne znaju se zezati, smijati, nemaju zanimljive teme za razgovor! A kada vam se pojavi takva jedna u društvu, pa se još malo i opusti i pokaže se da ima više elana, volje i želje za životom od vas... Haman bi i na mjesec da može - opet belaj, jer onda nije dovoljno ozbiljna i vjerovatno neće biti uzorna majka i supruga! Nikako vala ni vama ugoditi
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#232 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Pa ne izlazi ni svaka cura sa 23 dole, a ima i onih sa 30+ necemo generalizirati.swirl wrote:Hvala Bogu pa nemam 23, ja jednostavno ne bih mogla izlaziti u Basement srijedom i gledati onaj ciganluk. Lijepe trideseteKako rece jedan moj poznanik kome je preko 50 godina, da su mi one godine, a ove pare
Upravo ovo.Zovem se Zelena wrote:
To je kao ono neki hoce finu koja ga ne zajebava, a na kraju zavrsi sa nekom koju eto lafo nece.
I onda mi zene ne znamo sta hocemo, jah.
- respo
#233 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
dragi rika onda predji u pedere ako ti se niko od zenskih ne svidja 
oni od 30 drze do sebe bar ti nece kukati
oni od 30 drze do sebe bar ti nece kukati
- Henry Chinaski
#234 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ja sam 4+ i baš mi sjedaju ove od 3+. Volim, brate, kad žena zna šta hoće i zašto hoće.
Ne volim ni ja smorove ali to nije vezano za godine nego za duh.
-
drekalica28
#235 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Henry Chinaski wrote:Ja sam 4+ i baš mi sjedaju ove od 3+. Volim, brate, kad žena zna šta hoće i zašto hoće.
Upravo tako.
- Henry Chinaski
#236 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
I zaboravih reći pokretaču teme: Nema takvih kakve tražiš jer su najbolje na vrijeme razgrabljene. Kasniš drug...
- madner
#237 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Logika. Nece najbolje ostati nego najgore. I onda se cudi sto kvalitet nije cemu.Henry Chinaski wrote:I zaboravih reći pokretaču teme: Nema takvih kakve tražiš jer su najbolje na vrijeme razgrabljene. Kasniš drug...
- bijela
#238 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
kao da pričate o stoci i prodaji na pijaci, ne o ljudima.
- Henry Chinaski
#239 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Pa zar nije cijela tema u tom tonu. Da ne kažem, cijeli život...bijela wrote:Bože...
- madner
#240 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Logika je ponekad okrutna, paralale samo ilustriraju cinjenicno stanje.bijela wrote:Bože...
- MedenoSrce
#241 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ne sikiraj se nađe krpa - zakrpu, insan - insana, ...bijela wrote:Bože...
- Henry Chinaski
#242 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
... poklopi. O tome ti ja pričam.MedenoSrce wrote:Ne sikiraj se krpa - zakrpu, insan - insana, ...bijela wrote:Bože...
-
radiostar
#243 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
HAVANA wrote:Kaće ovi moji na red? ČetRes...
vi ste vec na redu... pred gasulhanom
- HAVANA
-
detroit-mercy
#245 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Sve to stoji jaro, kad se tice samopouzdanja, sexualnosti, privlacnosti najbojbolje su zene oko 30te. To je pokazala vecina socijalnih istrazivanja. Sada, ta ista istrazivanja nisu razgranicila da li su u pitanju zene u vezi ili koje nisu u vezi.dječak sa šibicama wrote:Ja zaista ne znam jel vi precjenjujete kriterije 30+ zena ili ja nemam dovoljno iskustva, ali vecina zena koje sam ja upoznao, a imale su preko 30, i sa par njih bio u vezi, u principu niti su komplikovane, niti imaju neke posebne zahtjeve, cak, samo me zene oko 30 i one starije i razumiju, da tako kazem... u principu se radi o zenama koje znaju sta zele u zivotu, imaju odredjeno zivotno iskustvo, istina je da su neke isfrustrirane, neke nisu, to ne mora imati veze sa godinama... ali vecina ih zna sta hoce, i ako joj se ne dopadas, nema zavlacenja, jednostavno te otkaci. Ona kojoj se svidjas, zeli te takvog kakav jesi, ne zbog novca, interesa ili nesto slicno... "zelim te zbog toga sto si takav kakav jesi", otvoreno. Meni je to fer.
ili ja to umisljam, a starijima imponuje da su sa tipom mladjim par godina od njih, pa kakav je da je?
I da znaju sta zele u zivotu i to je cinjenica, medjutim problem nastaje sto toga sto zenske preko 30te zele je sve manje na trzistu odnosno sve teze naci. Roba je vecinom otisla. E onda tu nastaju problemi i kojekave frustracije.
Pa koliko je slobodnih 30+ tipova na trzistu u Sarajevu (npr), plus da zadovoljavaju sve potrebne kriterije koje one koje znaju sta hoce zahtijevaju. Hajmo biti iskreni i reci da je lakse djevoci od 25 naci frajera nego djevojci od 35. To nije nikakvo sveto pismo nego cinjenica. Djevojke preko 30te moraju da se natjecu sa ihaha generacija iza njih
Jos ako tu udrobimo mentalitet carsije onda je pravo hebeno. Na zapadu je situation malo drugacija, ljudi puno kasnije ulaze u brak, mnogo je cak i onih koji imaju jedan brak iza sebe a u ranim 30tim su, jer razvod i nije takva stigma, dodajmo tome da se dosta osoba u dvadesetim posvecuje karijeri tako da imas masu 30godisnjaka na trzistu
- Henry Chinaski
#246 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Realno, ove preko 30 bi trebale biti zrelije i mudrije. Znači, bolji lovci nego ove ispod 30. Ali ja mislim da su ostale samo najtvrdoglavije koje ne daju ni pedlja svoje slobode. Čim budu spremne na kompromis, biće mesa... 
- madner
#247 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ma kakvi da su bile mudrije skontale bi da u julu i najbolji skijaski kombinezon tesko nadje musteriju. Snizis cijenu u februaru, dok jos ima nade.Henry Chinaski wrote:Realno, ove preko 30 bi trebale biti zrelije i mudrije. Znači, bolji lovci nego ove ispod 30. Ali ja mislim da su ostale samo najtvrdoglavije koje ne daju ni pedlja svoje slobode. Čim budu spremne na kompromis, biće mesa...
-
hocunecu
#248 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
HAVANA,duboki naklon
sve sa suknjicom u ruci
- Henry Chinaski
#249 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Jeste madneru ali i iskustvo je cijenjena roba. Može se i to prodati, ako znaš.madner wrote:Ma kakvi da su bile mudrije skontale bi da u julu i najbolji skijaski kombinezon tesko nadje musteriju. Snizis cijenu u februaru, dok jos ima nade.Henry Chinaski wrote:Realno, ove preko 30 bi trebale biti zrelije i mudrije. Znači, bolji lovci nego ove ispod 30. Ali ja mislim da su ostale samo najtvrdoglavije koje ne daju ni pedlja svoje slobode. Čim budu spremne na kompromis, biće mesa...
-
radiostar