Ljetovanje all about

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
harisaga

#226 Re: More / Ljetovanje

Post by harisaga »

Moze se naci od 10-15eura u hrvatskoj.bar je moglo proslih par godina(ako se sta nije promijenilo xD).Treba malo duze traziti ne zalijetati se :)Ja imam par ljudi kod kojih sam is'o u makarskoj,pa sam uzeo broj i vizitke, tako da cu vjerovatno isto ganjati i ove godine :Dpoz
hajnehaj

#227 Re: Ljetovanje u Bristu

Post by hajnehaj »

melniha wrote:Ove godine planiramo na ljetovanje u Brist ima neka pravo dobra ponuda na internetu pa smo na dobrom putu da je prihvatimo tako da bih vas molila ko je bio u Bristu ili čak u ovim apartmanima Maslina, Mimoza i Palma da se javi da znamo prihvatiti ili ne....
to ti je sve vec rezervisano ...
nera18

#228 Re: More / Ljetovanje

Post by nera18 »

ma idem u kamp "dole", lakse je tako
alica.k

#229 Re: More / Ljetovanje

Post by alica.k »

eto nero, mozda se vidimo :)
nera18

#230 Re: More / Ljetovanje

Post by nera18 »

alica.k wrote:eto nero, mozda se vidimo :)
kad ides
ja sam dole su ne i pon
alica.k

#231 Re: More / Ljetovanje

Post by alica.k »

18. i 19. pa onda 16. jula :) do ne znam kad...dok nam ne dosadi.
Sheytanela

#232 Re: More / Ljetovanje

Post by Sheytanela »

Bila prosle godine s drustvom u Gradcu isto na brdu kod crkve i super je jer mozes ici na obje plaze i blizu je sve, Gradac ko gradic je super sve ima i plaza je ok, ima i hlada i sunca pa ko sta voli :) Samo sto crkva zvoni ujutro u 6 i stalno nesto i to pravo dugo a vikendom jos i gore... Al nakon 2-3 dana ogugla se i na to. Ove godine planiramo u Drvenik pa ako ko ima kakav prijedlog ili neki kontakt tel za neki fin smjestaj dobro bi doslo.
nera18

#233 Re: More / Ljetovanje

Post by nera18 »

Sheytanela wrote:Bila prosle godine s drustvom u Gradcu isto na brdu kod crkve i super je jer mozes ici na obje plaze i blizu je sve, Gradac ko gradic je super sve ima i plaza je ok, ima i hlada i sunca pa ko sta voli :) Samo sto crkva zvoni ujutro u 6 i stalno nesto i to pravo dugo a vikendom jos i gore... Al nakon 2-3 dana ogugla se i na to. Ove godine planiramo u Drvenik pa ako ko ima kakav prijedlog ili neki kontakt tel za neki fin smjestaj dobro bi doslo.
pa tebi definitivno odgovara guzva i puno bosanaca na jednom mjestu :)
iceman ze

#234 Re: More / Ljetovanje

Post by iceman ze »

U petak sam planirao ici u Gradac, trebala bi mi 2-krevetna soba; ako imate neke telefone, preporuke, ako ste nekad bili.... :-)
Ko to smat

#235 Re: More / Ljetovanje

Post by Ko to smat »

Meni treba smjestaj u Baskim Vodama kraj Jula pa ako neko nesto ima ili zna nekoga valjalo bi.
Bullet Tooth Tony

#236 Re: More / Ljetovanje

Post by Bullet Tooth Tony »

Mannequin

#237 Re: More / Ljetovanje

Post by Mannequin »

nera18 wrote:ovaj, jel neko nekad prespavao noc u autu u hr :D
gdje naci smjestaj za noc a da nije 560 eura? :roll:
Jesam, ali pola noci :D po madjarskoj se nalutali mila mati, kad smo stigli do hr na nekakvom parkingu lafo pauzu napraviti, zaspali k'o da smo pomrli :oops:
Tranquilizer

#238 Re: More / Ljetovanje

Post by Tranquilizer »

Pika li se i na autu :D
nera18

#239 Re: More / Ljetovanje

Post by nera18 »

Tranquilizer wrote:

Pika li se i na autu :D
o,jess :D
citroen

#240 Re: More / Ljetovanje

Post by citroen »

Prijedlozi za privatni smjestaj,pozeljno dvokrevetni apartman na jadranu(Crna gora i Hrvatska ) a da je jeftino :D :D
fakat miseneda :D

#241 pomoc

Post by fakat miseneda :D »

ljudi treba mi pomoc :)

da li neko zna cijene pica (ono kafice, pivice, kokteli i tako to)u Vodicama, ono idem sa ekipom pa bih da vidim koliko mi treba love :D hehehe..
takodjer sam cuo da se naplacuju ulazi u njihovim klubovima pa me zanima koliko to kosta???

pozzz
krompirusa

#242 Re: More / Ljetovanje

Post by krompirusa »

citroen wrote:Prijedlozi za privatni smjestaj,pozeljno dvokrevetni apartman na jadranu(Crna gora i Hrvatska ) a da je jeftino :D :D

idi u Albaniju u Drac , turisticka agencija Centroprevoz 7 dana od 470 KM
palamuda

#243 Re: More / Ljetovanje

Post by palamuda »

Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.
Kad idem na more u Gradcu se nekako najbolje osjećam, naše raje, ljudi komunikativni, hajmo lopte, hajmo na kahvu ma Bošnje ekstra. Nikad neću shvatit našeg čovjeka koji smatra kvalitetom više kad "nema Bošnja", a i on Bošnjak sa dna kace samo glumi sedam dana da je ispo iz carskih mu.a.

Ja prošle godine u Promajnoj pored nekog Talijana na plaži, čovjek za šest sati nije progovorio dvije sa rođenom ženom tobe jarabi ja se načudit nisam mogo.

Kad sam bio u Turskoj neki čiko se pojavi iz Tuzle ma koda me sunce ogrija kad sam vidio našeg čovjeka.
citroen

#244 Re: More / Ljetovanje

Post by citroen »

palamuda wrote:Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.
Kad idem na more u Gradcu se nekako najbolje osjećam, naše raje, ljudi komunikativni, hajmo lopte, hajmo na kahvu ma Bošnje ekstra. Nikad neću shvatit našeg čovjeka koji smatra kvalitetom više kad "nema Bošnja", a i on Bošnjak sa dna kace samo glumi sedam dana da je ispo iz carskih mu.a.

Ja prošle godine u Promajnoj pored nekog Talijana na plaži, čovjek za šest sati nije progovorio dvije sa rođenom ženom tobe jarabi ja se načudit nisam mogo.

Kad sam bio u Turskoj neki čiko se pojavi iz Tuzle ma koda me sunce ogrija kad sam vidio našeg čovjeka.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
LaCici

#245 Re: More / Ljetovanje

Post by LaCici »

Meni treba smjestaj u Podgori. Ima li neko informaciju za fin smjestaj?
Brat

#246 Re: More / Ljetovanje

Post by Brat »

DinoZe wrote:Gradac je predobro mjesto za ljetovanje.
Ja sam bio zadnje dvije godine, prosle godine smjestaj velika soba, kupatilo, kuhinja i dvije terease sa koje se vide obadvije plaze 55EUR. Cetiri kreveta su unutra, tako da bi vas to izaslo po 14-15 EUR, jeftinije se nemoze naci.
Ako te zanima vlasnik se zove Dragan, to ti je smjestaj na optimalnom mjestu, kuca na jedinom brdu u Gradcu , stan iznad mesnice. Znaci kada dodzes u Gradac, pravac glavno setaliste u sredini toga setalista ima brdo na tom brdu je crkva i mesara. Iznad te mesare je smjestaj ,nemozes profulati. Smjestaj i pogled sa terase je prva liga.
Ja neznam broj tel nazalost, i ako moze ikako rezervisi prije jer je Gradac standardno kao i Makarska full, Gradac je 100% po moru i plazama bolji od Makarske.
Ps. Imas dva Cluba Pineta i Vodice, obadva su super, Pineta je prosle godine imala super gostovanja DJ House Muzike.
Bilo je razvaljivanja uz Marshall Jefersonna, uh kada se sjetim :D
A tek Niki Beluci :run:
palamuda

#247 Re: More / Ljetovanje

Post by palamuda »

citroen wrote:
palamuda wrote:Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.

@citroen skontao si šta sam htio reći, svaka čast, mada očekujem kanonadu po meni u nastavku
citroen

#248 Re: More / Ljetovanje

Post by citroen »

palamuda wrote:
citroen wrote:

@citroen skontao si šta sam htio reći, svaka čast, mada očekujem kanonadu po meni u nastavku
Ma jarane meni je nebitno sta ce neko reci na ovo,dosta mi je nasih kompleksasa koji bi za 10 eura odu na more i da se osjecaju k'o da su otisli u Rio a ne u Drvenik i onda kazu,ovo k'o malo Sarajevo ili mala BiH :-) ,a meni se to bash svidja,volim nasu raju i tacka,a ima nas masallaha :) , josh kad je lopta i basket u pitanju,neprocjenjivo :wink:
hepatija

#249 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)

Post by hepatija »

Zdravo,

ima li neki bus iz Ulcinja tokom sezone juli-august za Tuzlu ili Bijeljinu i koliko kosta???

Hvala
zijancer

#250 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)

Post by zijancer »

gorivo u CG je oko 3km
ulcinj- sto dalje od male plaze to bolje
velika plaza -ima uredene segmente, copacabana vazi za najbolju (ovo za one koji vole pijesak)

ali ako vec pitas, ada bojana je najbolji izbor
Post Reply