Ljetovanje all about
Moderator: anex
-
harisaga
#226 Re: More / Ljetovanje
Moze se naci od 10-15eura u hrvatskoj.bar je moglo proslih par godina(ako se sta nije promijenilo xD).Treba malo duze traziti ne zalijetati se :)Ja imam par ljudi kod kojih sam is'o u makarskoj,pa sam uzeo broj i vizitke, tako da cu vjerovatno isto ganjati i ove godine :Dpoz
-
hajnehaj
#227 Re: Ljetovanje u Bristu
to ti je sve vec rezervisano ...melniha wrote:Ove godine planiramo na ljetovanje u Brist ima neka pravo dobra ponuda na internetu pa smo na dobrom putu da je prihvatimo tako da bih vas molila ko je bio u Bristu ili čak u ovim apartmanima Maslina, Mimoza i Palma da se javi da znamo prihvatiti ili ne....
-
nera18
#228 Re: More / Ljetovanje
ma idem u kamp "dole", lakse je tako
- alica.k
#229 Re: More / Ljetovanje
eto nero, mozda se vidimo 
-
nera18
#230 Re: More / Ljetovanje
kad idesalica.k wrote:eto nero, mozda se vidimo
ja sam dole su ne i pon
- alica.k
#231 Re: More / Ljetovanje
18. i 19. pa onda 16. jula
do ne znam kad...dok nam ne dosadi.
- Sheytanela
#232 Re: More / Ljetovanje
Bila prosle godine s drustvom u Gradcu isto na brdu kod crkve i super je jer mozes ici na obje plaze i blizu je sve, Gradac ko gradic je super sve ima i plaza je ok, ima i hlada i sunca pa ko sta voli
Samo sto crkva zvoni ujutro u 6 i stalno nesto i to pravo dugo a vikendom jos i gore... Al nakon 2-3 dana ogugla se i na to. Ove godine planiramo u Drvenik pa ako ko ima kakav prijedlog ili neki kontakt tel za neki fin smjestaj dobro bi doslo.
-
nera18
#233 Re: More / Ljetovanje
pa tebi definitivno odgovara guzva i puno bosanaca na jednom mjestuSheytanela wrote:Bila prosle godine s drustvom u Gradcu isto na brdu kod crkve i super je jer mozes ici na obje plaze i blizu je sve, Gradac ko gradic je super sve ima i plaza je ok, ima i hlada i sunca pa ko sta voliSamo sto crkva zvoni ujutro u 6 i stalno nesto i to pravo dugo a vikendom jos i gore... Al nakon 2-3 dana ogugla se i na to. Ove godine planiramo u Drvenik pa ako ko ima kakav prijedlog ili neki kontakt tel za neki fin smjestaj dobro bi doslo.
- iceman ze
#234 Re: More / Ljetovanje
U petak sam planirao ici u Gradac, trebala bi mi 2-krevetna soba; ako imate neke telefone, preporuke, ako ste nekad bili.... 
-
Ko to smat
#235 Re: More / Ljetovanje
Meni treba smjestaj u Baskim Vodama kraj Jula pa ako neko nesto ima ili zna nekoga valjalo bi.
- Bullet Tooth Tony
- Mannequin
#237 Re: More / Ljetovanje
Jesam, ali pola nocinera18 wrote:ovaj, jel neko nekad prespavao noc u autu u hr![]()
gdje naci smjestaj za noc a da nije 560 eura?
- Tranquilizer
#238 Re: More / Ljetovanje
nera18 wrote:ovaj, jel neko nekad prespavao noc u autu u hr![]()
Pika li se i na autu
-
nera18
#239 Re: More / Ljetovanje
o,jessTranquilizer wrote:nera18 wrote:ovaj, jel neko nekad prespavao noc u autu u hr![]()
Pika li se i na autu
- citroen
#240 Re: More / Ljetovanje
Prijedlozi za privatni smjestaj,pozeljno dvokrevetni apartman na jadranu(Crna gora i Hrvatska ) a da je jeftino

-
fakat miseneda :D
#241 pomoc
ljudi treba mi pomoc 
da li neko zna cijene pica (ono kafice, pivice, kokteli i tako to)u Vodicama, ono idem sa ekipom pa bih da vidim koliko mi treba love
hehehe..
takodjer sam cuo da se naplacuju ulazi u njihovim klubovima pa me zanima koliko to kosta???
pozzz
da li neko zna cijene pica (ono kafice, pivice, kokteli i tako to)u Vodicama, ono idem sa ekipom pa bih da vidim koliko mi treba love
takodjer sam cuo da se naplacuju ulazi u njihovim klubovima pa me zanima koliko to kosta???
pozzz
-
krompirusa
#242 Re: More / Ljetovanje
citroen wrote:Prijedlozi za privatni smjestaj,pozeljno dvokrevetni apartman na jadranu(Crna gora i Hrvatska ) a da je jeftino![]()
idi u Albaniju u Drac , turisticka agencija Centroprevoz 7 dana od 470 KM
-
palamuda
#243 Re: More / Ljetovanje
Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.
Kad idem na more u Gradcu se nekako najbolje osjećam, naše raje, ljudi komunikativni, hajmo lopte, hajmo na kahvu ma Bošnje ekstra. Nikad neću shvatit našeg čovjeka koji smatra kvalitetom više kad "nema Bošnja", a i on Bošnjak sa dna kace samo glumi sedam dana da je ispo iz carskih mu.a.
Ja prošle godine u Promajnoj pored nekog Talijana na plaži, čovjek za šest sati nije progovorio dvije sa rođenom ženom tobe jarabi ja se načudit nisam mogo.
Kad sam bio u Turskoj neki čiko se pojavi iz Tuzle ma koda me sunce ogrija kad sam vidio našeg čovjeka.
Kad idem na more u Gradcu se nekako najbolje osjećam, naše raje, ljudi komunikativni, hajmo lopte, hajmo na kahvu ma Bošnje ekstra. Nikad neću shvatit našeg čovjeka koji smatra kvalitetom više kad "nema Bošnja", a i on Bošnjak sa dna kace samo glumi sedam dana da je ispo iz carskih mu.a.
Ja prošle godine u Promajnoj pored nekog Talijana na plaži, čovjek za šest sati nije progovorio dvije sa rođenom ženom tobe jarabi ja se načudit nisam mogo.
Kad sam bio u Turskoj neki čiko se pojavi iz Tuzle ma koda me sunce ogrija kad sam vidio našeg čovjeka.
- citroen
#244 Re: More / Ljetovanje
palamuda wrote:Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.
-
LaCici
#245 Re: More / Ljetovanje
Meni treba smjestaj u Podgori. Ima li neko informaciju za fin smjestaj?
- Brat
#246 Re: More / Ljetovanje
A tek Niki BeluciDinoZe wrote:Gradac je predobro mjesto za ljetovanje.
Ja sam bio zadnje dvije godine, prosle godine smjestaj velika soba, kupatilo, kuhinja i dvije terease sa koje se vide obadvije plaze 55EUR. Cetiri kreveta su unutra, tako da bi vas to izaslo po 14-15 EUR, jeftinije se nemoze naci.
Ako te zanima vlasnik se zove Dragan, to ti je smjestaj na optimalnom mjestu, kuca na jedinom brdu u Gradcu , stan iznad mesnice. Znaci kada dodzes u Gradac, pravac glavno setaliste u sredini toga setalista ima brdo na tom brdu je crkva i mesara. Iznad te mesare je smjestaj ,nemozes profulati. Smjestaj i pogled sa terase je prva liga.
Ja neznam broj tel nazalost, i ako moze ikako rezervisi prije jer je Gradac standardno kao i Makarska full, Gradac je 100% po moru i plazama bolji od Makarske.
Ps. Imas dva Cluba Pineta i Vodice, obadva su super, Pineta je prosle godine imala super gostovanja DJ House Muzike.
Bilo je razvaljivanja uz Marshall Jefersonna, uh kada se sjetim
-
palamuda
#247 Re: More / Ljetovanje
@citroen skontao si šta sam htio reći, svaka čast, mada očekujem kanonadu po meni u nastavkucitroen wrote:palamuda wrote:Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.
Kad sam bio u Turskoj neki čiko se pojavi iz Tuzle ma koda me sunce ogrija kad sam vidio našeg čovjeka.![]()
![]()
![]()
- citroen
#248 Re: More / Ljetovanje
Ma jarane meni je nebitno sta ce neko reci na ovo,dosta mi je nasih kompleksasa koji bi za 10 eura odu na more i da se osjecaju k'o da su otisli u Rio a ne u Drvenik i onda kazu,ovo k'o malo Sarajevo ili mala BiHpalamuda wrote:@citroen skontao si šta sam htio reći, svaka čast, mada očekujem kanonadu po meni u nastavkucitroen wrote:palamuda wrote:Ima li ko da na pp pošalje kontakta iz Gradca, apartman soba bilo šta.
Kad sam bio u Turskoj neki čiko se pojavi iz Tuzle ma koda me sunce ogrija kad sam vidio našeg čovjeka.![]()
![]()
![]()
-
hepatija
#249 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
Zdravo,
ima li neki bus iz Ulcinja tokom sezone juli-august za Tuzlu ili Bijeljinu i koliko kosta???
Hvala
ima li neki bus iz Ulcinja tokom sezone juli-august za Tuzlu ili Bijeljinu i koliko kosta???
Hvala
-
zijancer
#250 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
gorivo u CG je oko 3km
ulcinj- sto dalje od male plaze to bolje
velika plaza -ima uredene segmente, copacabana vazi za najbolju (ovo za one koji vole pijesak)
ali ako vec pitas, ada bojana je najbolji izbor
ulcinj- sto dalje od male plaze to bolje
velika plaza -ima uredene segmente, copacabana vazi za najbolju (ovo za one koji vole pijesak)
ali ako vec pitas, ada bojana je najbolji izbor