Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

lester burnham

#226 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lester burnham »

lester burnham wrote:EUROPEAN CUPS: Euro Qualifiers
20:50h
Belarus - France
tip 2 @1,55

francuska igra odlicno u ovim kvalifikacijama. selekcija koju predvodi loran blan ima cetri pobjede i samo jedan poraz, i to upravo od bjelorusije i to u sred francuske. zato vjerujem da ce trikolori biti vise nego motivisani da se revansiraju danasnjem protivniku.
iako je bjelorusija ekipa za respekt, sto govori i drugo mjesto na tabeli, ubjedjen sam u dvojku. gali su stigli u minsk, a posao ce im biti znatno olaksan jer ce domacima nedostajati zbog povreda i suspenzija malte ne pola tima. aleksandar hleb, vezista birminghama, pa napadac barija vitalij kutuzov te vitalij rodinov iz sampiona bate borisova su povrijedjeni. a suspendovani su sergej kornilenko, dmitri malos i aleksandar kulcij. treba dodati da je velika sreca za francuze sto se utakmica ne igra zimi, pa ce imati priliku da igraju u prilicno normalnim uslovima.

Group D GP W D L Goals P
1. France 5 4 0 1 8:1 12
2. Belarus 5 2 2 1 3:1 8

3. Albania 5 2 2 1 4:4 8
4. Bosnia-Herzegovi… 4 2 1 1 6:4 7
5. Romania 5 1 2 2 5:6 5
6. Luxembourg 6 0 1 5 1:11 1

GL ;-)
i pad na glavu...
zalud sto ih je falilo bruku, izvukose remi, francuzi jedan gol sebi jedan njima i 1:1... bice zajebano, po svemu sudeci nisu uopste ekipa za podcijeniti...
neruda

#227 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by neruda »

nihoniho wrote:eno ibricica na klupi iako lokomotiv gubi 2 - 0......dzaba je pricati, nece to pape skontat' kada nije do sada......nego nadati se
ibricic ulazi u igru ' 73
postize gol ' 74

sta ces sad?
Edin H.

#228 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

lester burnham wrote:
lester burnham wrote:EUROPEAN CUPS: Euro Qualifiers
20:50h
Belarus - France
tip 2 @1,55

francuska igra odlicno u ovim kvalifikacijama. selekcija koju predvodi loran blan ima cetri pobjede i samo jedan poraz, i to upravo od bjelorusije i to u sred francuske. zato vjerujem da ce trikolori biti vise nego motivisani da se revansiraju danasnjem protivniku.
iako je bjelorusija ekipa za respekt, sto govori i drugo mjesto na tabeli, ubjedjen sam u dvojku. gali su stigli u minsk, a posao ce im biti znatno olaksan jer ce domacima nedostajati zbog povreda i suspenzija malte ne pola tima. aleksandar hleb, vezista birminghama, pa napadac barija vitalij kutuzov te vitalij rodinov iz sampiona bate borisova su povrijedjeni. a suspendovani su sergej kornilenko, dmitri malos i aleksandar kulcij. treba dodati da je velika sreca za francuze sto se utakmica ne igra zimi, pa ce imati priliku da igraju u prilicno normalnim uslovima.

Group D GP W D L Goals P
1. France 5 4 0 1 8:1 12
2. Belarus 5 2 2 1 3:1 8

3. Albania 5 2 2 1 4:4 8
4. Bosnia-Herzegovi… 4 2 1 1 6:4 7
5. Romania 5 1 2 2 5:6 5
6. Luxembourg 6 0 1 5 1:11 1

GL ;-)
i pad na glavu...
zalud sto ih je falilo bruku, izvukose remi, francuzi jedan gol sebi jedan njima i 1:1... bice zajebano, po svemu sudeci nisu uopste ekipa za podcijeniti...
Bice tesko, bice 0 - 2 ;-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#229 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by JoseMujica »

ko more francuzima uvalit barem jedan gol po tekmi zaslužuje svaki respekt.. Mi protiv francuza nismo ni do 16-terca došli.
Edin H.

#230 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

JoseMujica wrote:ko more francuzima uvalit barem jedan gol po tekmi zaslužuje svaki respekt.. Mi protiv francuza nismo ni do 16-terca došli.
Ono sto sam ja gledao u drugoj utakmici nisu ni oni :D
ratata

#231 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ratata »

1 na Bjelorusiju ko kuća
neruda

#232 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by neruda »

ratata wrote:1 na Bjelorusiju ko kuća
cuj to...
uplati stoju pa postavi listic da ti se divimo :D
lester burnham

#233 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lester burnham »

Edin H. wrote:
nadam se,
mada sam i dalje ubjedjen da rumuni nece izvuci vise od 6-7 bodova iz cetri preostale (i to im je puno), te da ce bosni biti dovoljno 4 sa bjelorusima i 3 sa luxemburgom da lagano ode do baraza... ;-)
ratata

#234 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ratata »

neruda wrote:
ratata wrote:1 na Bjelorusiju ko kuća
cuj to...
uplati stoju pa postavi listic da ti se divimo :D
ja konto 300 KM stavit
Edin H.

#235 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

lester burnham wrote:
Edin H. wrote:
nadam se,
mada sam i dalje ubjedjen da rumuni nece izvuci vise od 6-7 bodova iz cetri preostale (i to im je puno), te da ce bosni biti dovoljno 4 sa bjelorusima i 3 sa luxemburgom da lagano ode do baraza... ;-)
Ako Rumuni udju u formu mogli bi 9 bodova osvojiti, ova pobjeda ce ih osokoliti.
Ma znam i ja da ce biti zeznuto, osobito ako Susic ne vrati Asmira i Sasu.
Tvrdi su oni.
Ali eto racunam, igraci ce nam proci pripreme, bice odmorni, ipak mislim da smo kvalitetniji.
Realno nerijeseno, uspijeh pobjeda, neuspijeh poraz.
Tomahawk11
Globalni moderator

#236 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tomahawk11 »

Sta se imaju sokoliti, do sljedece utakmice ce se skroz ohladiti, daleko je jesen. To je sporedni faktor, koliko i sta ce Rumuni, Bjelorusi. To treba gledati, eventualno, zadnje kolo, sad je jos uvijek puno bodova u igri, sto se tice nase reprezentacije, njihovo je da igraju i ginu na terenu, rezultat nece izostati (a ni bodovi :D ).
nihoniho

#237 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

neruda wrote:
nihoniho wrote:eno ibricica na klupi iako lokomotiv gubi 2 - 0......dzaba je pricati, nece to pape skontat' kada nije do sada......nego nadati se
postize gol ' 74

sta ces sad?
e jebi ga, ibricic ulaizi 15 minuta prije kraja pri razultatu 0 - 2. mogao je dati i drugi i dalje je debela rezerva. to je realno, ne moze da trci.
quasar

#238 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

neruda wrote:
postize gol ' 74

sta ces sad?
Dabogda i on do septembra usao u formu, pa bio standardna postava.
just principe

#239 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by just principe »

nihoniho wrote:
neruda wrote:
postize gol ' 74

sta ces sad?
e jebi ga, ibricic ulaizi 15 minuta prije kraja pri razultatu 0 - 2. mogao je dati i drugi i dalje je debela rezerva. to je realno, ne moze da trci.
ma mislim da Ibricic u nasoj reprezentaciji nema dovoljno jasnu poziciju u ekipi, ni on sam ne zna sta igra..Kod Cire je vazda igrao pa makar i beka :skoljka: protiv rumuna u gostima lik je samo smetao jer ne zna sta igra...Brate stavi ga u napad i rijesena stvar, tu je puno korisniji :roll:
jeza u ledja

#240 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Ibricic je isti tip igraca kao Misimovic. Debelguza koja igra odmah iza napadaca. Samo njega moze mijenjati. No njemu nije ni do koljena.
nihoniho

#241 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

jeza u ledja wrote:Ibricic je isti tip igraca kao Misimovic. Debelguza koja igra odmah iza napadaca. Samo njega moze mijenjati. No njemu nije ni do koljena.
i medunjanin,i stilic......jedina pozicija koju mogu uspjesno igrati i to ,nazalost, 20 minuta, ne vise. ne racunam utakmice gdje su protivnici amateri ili bunkerisani.......
palermo

#242 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by palermo »

nihoniho wrote:
jeza u ledja wrote:Ibricic je isti tip igraca kao Misimovic. Debelguza koja igra odmah iza napadaca. Samo njega moze mijenjati. No njemu nije ni do koljena.
i medunjanin,i stilic......jedina pozicija koju mogu uspjesno igrati i to ,nazalost, 20 minuta, ne vise. ne racunam utakmice gdje su protivnici amateri ili bunkerisani.......
Boga vam , jel ko gleda ovu utakmicu Dinamo Moskvo -Zenit ? Uđe Miske negdje u 70 minuti, evo sad će kraj utakmice, on još nije primio lopte.

ovo što Miske sada igra nije uopšte profesionalni nogomet :sad:
nihoniho

#243 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by nihoniho »

palermo wrote:
nihoniho wrote:
Boga vam , jel ko gleda ovu utakmicu Dinamo Moskvo -Zenit ? Uđe Miske negdje u 70 minuti, evo sad će kraj utakmice, on još nije primio lopte.

evo pokusavam upratiti blatnjaka, igra lijevo krilo, to treba prostudirati
Baudelaire

#244 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

palermo wrote:
nihoniho wrote:

Ne znam koliko je do njeg, malo je i ekipa šabanska, samo nabijaju loptu na Kuranyia i Voronina a ni jedan ni drugi da skoče, ali realno, Miske je trenutno jako loš. Mislim da bi on trebao na klupu protiv Bjelorusije, a Pjanić u prvu postavu.
aida25

#245 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by aida25 »

BHF_Manijak wrote:Da manje kalkulisemo a vise igramo lopte bilo bi nam bolje...Mi dok se izkalkulisemo ljudi odose naprijed...
Evo recimo da sad imamo damu, pa da zaganjamo Bjeloruse za svih 6 bodova, mogli bismo komotno ici na to prvo mjesto iako ga realno po dosadasnjoj prikazanoj igri i kvaliteti i ne zasluzujemo ali ko te to pita, bitno je doci do te pozicije pa makar i na guzove, jer imamo ogromnu srecu da su i protivnici jako mnogo kiksali dosad...Kazem da bi mogli ici na prvo mjesto jer sam ubjedjen da ovakva Francuska ne moze iz naredna tri meca izvuci 9 bodova, nema sanse, i oni su postali veliki mrljaveri, kiksae ce ili sa Rumunima ili kod Albanaca, tako da mi mozemo nasu sansu vrebati u Parizu, no poznavajuci nas i nas historijske tekme, zajebat cemo stvar vec u Bjelorusiji koda gledam, pa hajde se opet ćeraj preko baraza, gdje cemo najvjerovatnije okoncati nase sanse za EP...Ispricana prica milion puta, pa opet dogodine historijske tekme :zzzz:
JA MISLIM KAKO SI REKAO DA SU SVI VEC KIKSALI I TO NAM JE UVELIKO POMOGLO DA BUDEMO OVDJE GDJE JESMO!NAZALOST KADO TO POGLEDAM I SHVATIM VIDI SE KOLIKO SMO MI SLABI I REALNO I NE ZASLUZUJEMO TO 2 MJESTO AKO BAREM NE UZMEMO BOD U MINSKU!BOJIM SE DA U TRENUTNOJ FORMI SA OVIM IGRACIMA NE MOZEMO DO DRUGOG MJESTA!POVRATKOM BEGOVICA,SALIHOVICA,PAPCA,NADAREVICA OGROMNO BI NAM SE POVECALE SANSE!
udrch

#246 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by udrch »

Razvalićemo ove zimzelene..kakav je ovo pesimizam u anketi..
Bosanski_kralj

#247 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

udrch wrote:Razvalićemo ove zimzelene..kakav je ovo pesimizam u anketi..
Ne bih rekao da je pesimizam, nego objektivnosti i naša realnost.
Kada pogledaš u kakvoj su nam formi ključni igrači i kada vidiš da nam je selektor (ispod)prosječan, ne možeš se nadati dvjema pobjedama.
Ovo prvo se do ovih utakmica može promjeniti, ali ovo drugo, teško.
Obuca9

#248 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Bosanski_kralj wrote:
udrch wrote:Razvalićemo ove zimzelene..kakav je ovo pesimizam u anketi..
Ne bih rekao da je pesimizam, nego objektivnosti i naša realnost.
Kada pogledaš u kakvoj su nam formi ključni igrači i kada vidiš da nam je selektor (ispod)prosječan, ne možeš se nadati dvjema pobjedama.
Ovo prvo se do ovih utakmica može promjeniti, ali ovo drugo, teško.
Bosanci i objektivnost u istoj rečenici?

Ti mora da se šališ. Ako smo mi objektivni, onda toj riječi treba dati jedno sasvim novo značenje, od onog koje trenutno ima.
Tarik19

#249 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Tarik19 »

Bosanci i nas optimizam. Prvo smo bili uvjereni da cemo tuci Francuze, pa su nas razbili. Onda smo imali popravni sa Albancima, pa smo tamo izgubili dva boda. Onda smo na guzove nekako prosli Rumune u Zenici i opet bili na vrhu svijeta samo da bi nas ti isti Rumuni razbili kod kuce. I sad opet planiramo 4-6 bodova protiv ekipe koja je Francuzima uzela 4 boda. Volim BiH i ovu reprezentaciju, ali realno bicu presretan ako izvucemo vise od 3 boda iz dvomeca sa Bjelorusijom.
rufas

#250 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by rufas »

Ako ce pripreme opet biti kod mahira,tesko i bod da se uzme.
Misljenja sam da ni jedan nas igrac trenutno ne razmislja o bjelorusima i nastavku kvalifikacija.
Moral je njima davno opao,zbog cega i zasto ja ne znam,ali je i vise nego vidljivo.
Nisu to vise oni stari cirini zmajevi,vec susiceve aksamlije.
A ni dzeko vise nije dijamant,vec bronzani kip.
Zato ne ocekujte puno,kako igraju i zalazu se euro je nemoguca misija.
Locked