BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

north

#226 Re: BiH-Albanija

Post by north »

hz__semir wrote:Pa više je Mahir pretrčao u Dizeldorfu za one tri minute, nego Džeko za 60 i kusur u Bukureštu.
:lol: Živa istina :-)
samko1974

#227 Re: BiH-Albanija

Post by samko1974 »

Lakat Jebić wrote:
samko1974 wrote:

a jel vedad ibisevic nije trcao?
ko je sta lose o ibisevicu rekao?

ma nije niko, al vidim samo se muslimovic pominje kao da je jedini on trcao a vala ibisevic je isto tako ako ne i vise jer je ranije usao.Samo ibisevica niko ne pominje a ako ga i pomenu vecinom u negativnom kontekstu al on je po meni najsttandardniji sto se tice zelje, borbenosti,patriotizma i natapa sveti dres znojem svaki put bez obzira protiv koga igrali jel bila prijateljska il kvalifikacijska nikad nije nijednu preskocio niti opdbio poziv niti ce ikad.I kad nije igrao nikad se nije bunio niti remetio atmosferu uvijek je bio za tim i naglasavao to , tako da je on za mene zaista pravi i jedini idol nacije.
jutarnji

#228 Re: BiH-Albanija

Post by jutarnji »

samko1974 wrote:on je po meni najsttandardniji sto se tice zelje, borbenosti,patriotizma i natapa sveti dres znojem svaki put bez obzira protiv koga igrali jel bila prijateljska il kvalifikacijska nikad nije nijednu preskocio niti opdbio poziv niti ce ikad.
Postujem, ali njega niko zbog toga ne kritikuje. Problem je sto on jednostavno ne zna igrat` lopte.
juventino-pravi

#229 Re: BiH-Albanija

Post by juventino-pravi »

Frankyee wrote:
mistek wrote:A niko neće da shvati da Lulić NE SMIJE igrati beka :-)

Sa ovim se slazem i govorim vec dugo vremena. Lulic moze odigrati beka ako imamo dominaciju u sredini i ako smo stalno u napadu. Ali kad se branimo Lulic kao da ne igra. Steta je covjeka drzati na beku kad je idealan za lijevog bocnog

dobar lapsus
samko1974

#230 Re: BiH-Albanija

Post by samko1974 »

jutarnji wrote:
samko1974 wrote:on je po meni najsttandardniji sto se tice zelje, borbenosti,patriotizma i natapa sveti dres znojem svaki put bez obzira protiv koga igrali jel bila prijateljska il kvalifikacijska nikad nije nijednu preskocio niti opdbio poziv niti ce ikad.
Postujem, ali njega niko zbog toga ne kritikuje. Problem je sto on jednostavno ne zna igrat` lopte.
to je samo tvoje misljenje u to necu da ulazim.ja mogu reci isto tako da mravac ne zna igrati, pa je igrao, da ibricic ne zna igrati pa je igrao, da medu njanin ne zna igrati pa igra itd to su sve subjektivna misljenja.Al jedno je cinjenica radije cu ja a vjerujem i vecina imati u timu 11 lavova koji ce gristi i boriti se za svaku loptu na terenu nego 11 melkadasnji misimovica talenata koji su odslicni tehnicari i znaju igrati al ne mogu 10 minuta trcati.Jesi li ikad na takav nacin pokusao da razmisljas, protiv rumunije nam je bas trebalo to sto su imali vedo, muslimovic i donekle rahimic i lulic, i niko vise.
jutarnji

#231 Re: BiH-Albanija

Post by jutarnji »

samko1974 wrote:ja mogu reci isto tako da mravac ne zna igrati, pa je igrao, da ibricic ne zna igrati pa je igrao
slazem se, njih dvojica su qurac od ovce. krajnji domet ruska liga, kraj karijere ce docekati kao vlasnici
nekog ugostiteljskog objekta egzoticnog imena...nesta kao " Rebus", "Stela", "Monaco"...
samko1974 wrote: da medu njanin ne zna igrati pa igra
Medunjanin Haris je poslije Dzeke nas najbolji igrac.
samko1974 wrote:protiv rumunije nam je bas trebalo to sto su imali vedo, muslimovic i donekle rahimic i lulic,
protiv rumunije nam je trebalo ono sto imaju mesi, xavi, iniesta...sve sto imaju oni koje si ti nabrojao je
nevjerovatan talenat da meni cir nabiju.
Logovan

#232 Re: BiH-Albanija

Post by Logovan »

hz__semir wrote:Pa više je Mahir pretrčao u Dizeldorfu za one tri minute, nego Džeko za 60 i kusur u Bukureštu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
denimb

#233 Re: BiH-Albanija

Post by denimb »

http://www.youtube.com/watch?v=RBoUd0fr ... e=youtu.be
Je li se meni cini ili smo sa ovim igracima imali jedno 16 puta ozbiljniju reprezentaciju :|
pirmin

#234 Re: BiH-Albanija

Post by pirmin »

Ja ovu tekmu ne mislim gledati, neka im je gledaju mame.
Meni je dosta sramote.

Supcine se, u mojim ocima, mogu otkupiti jedino da do kraja kvalifikacija dobiju sve sa nulom,
ukljucujuci i Francusku.

Svjestan sam da nema od toga nista ali bih od srca zelio da se svi, od Hasagica do Dzeke
posalju u 3 lijepe pm i da se dovedu igraci iz nase lige.
samko1974

#235 Re: BiH-Albanija

Post by samko1974 »

jutarnji wrote:
samko1974 wrote:ja mogu reci isto tako da mravac ne zna igrati, pa je igrao, da ibricic ne zna igrati pa je igrao
slazem se, njih dvojica su qurac od ovce. krajnji domet ruska liga, kraj karijere ce docekati kao vlasnici
nekog ugostiteljskog objekta egzoticnog imena...nesta kao " Rebus", "Stela", "Monaco"...
samko1974 wrote: da medu njanin ne zna igrati pa igra
Medunjanin Haris je poslije Dzeke nas najbolji igrac.
samko1974 wrote:protiv rumunije nam je bas trebalo to sto su imali vedo, muslimovic i donekle rahimic i lulic,
protiv rumunije nam je trebalo ono sto imaju mesi, xavi, iniesta...sve sto imaju oni koje si ti nabrojao je
nevjerovatan talenat da meni cir nabiju.

pa bolan ne mozes ti ocekivati da nasi imaju ono sto imaju mesi i ekipa ta koju si nabrojao kad mi jednostavno nemamo njihov talenat al za pobjedu je protiv nekog dovoljna i doza borbenosti koju smo protiv istih rumuna u zenici pokazali.Tako da ako imas i jedno i drugo kao sto imaju spanci onda si najjaci al iako imas samo jedno mozes biti odlican kao sto pokazuju njemci al konstantno to je bitno.A kod nas ta borbenost nije konstantna zbog naseg mentaliteta i to je to.A sto se tice medunjanina, ja jos nisam odgledao njegovu tekmu u reprezentaciji nasoj za koju mopgu reci da je bio odlican il jedan od najboljih u nasem timu.Doduse ne znam eto jedino kako je odigrao u slovackoj jer tu tekmu nisam gledao a ostale jesam.I nigdje me nije odusevio, poonavljam a proti rumunije sam vidio da ne moze lopote dodati kako treba , ni iznijeti niti pratiti igraca kao sto je rahimic ma nista, velika 0 za njega od mene.A to i da nam je odmah iz dzedke najbolji igrac, ipak ne vidim to tako jer jednostavno da jeste ne bi iz spanije otisao u izraelsku ligu.Jednostavnmo, zar ne, onaj koje dobar zavrsi u dobrom klubu kad tad a zar ti mislis da ce medunjanin zavrsiti u boljem od maccabija?
miki.ba

#236 Re: BiH-Albanija

Post by miki.ba »

Opet hvalite Rahimića, a vidjeli ste da čovjek ni iz jednog duela nije izašao kao pobjednik.
On je za penzije.
Sasvim_Obican

#237 Re: BiH-Albanija

Post by Sasvim_Obican »

Da se kladimo, da će u utorak nakon, aBd, naše pobjede, ovdje sve vrvjeti od "heroji", "lavovi", "šampioni", "zmajevi" :D :D
shalla

#238 Re: BiH-Albanija

Post by shalla »

Jebes ti ibisevicevu borbenost kad fuli onakvu sansu pred kraj tekme. I muslimovic je ono morao zabiti al jbg kad nam napadaci nisu u formi...
Dzeko koliko god nije u formi bar imenom navlaci dvojicu na sebe i tu bi trebao da se istakne drugi napadac kojeg u rumuniji nije bilo...
BegA_

#239 Re: BiH-Albanija

Post by BegA_ »

zlo87 wrote:
Evo dvije prigodne slikice:

Image

Cevape garant uzeo u mesnici Mujanic. :D

Image

:lol:
bingov buraz

#240 Re: BiH-Albanija

Post by bingov buraz »

Edin H. wrote:
hz__semir wrote:
cyprus wrote:
Ovaj lik je jedini dobio prolaznu ocjenu kod navijača u petak, zbog čega :? Što se kucnuo ramenom sa rumunskim igračem? :-)
Zato što nije bio na roštilju kod Mahira...

Ups, ipak jeste :D Ali njemu je oprošteno. Zašto? Onako po defaultu :D
Mahir je odlicno otrcao na Evroviziji, bez obzira na rostiljanje :oops:
:lol: :lol: :lol:

Mahir je izdao Papeta,Avdo Avdic je dosao do informacije da Dino Merlin preko Mahira rusi Susica!
Last edited by bingov buraz on 05/06/2011 20:29, edited 1 time in total.
jutarnji

#241 Re: BiH-Albanija

Post by jutarnji »

i sta reci...
:x
samko1974

#242 Re: BiH-Albanija

Post by samko1974 »

miki.ba wrote:Opet hvalite Rahimića, a vidjeli ste da čovjek ni iz jednog duela nije izašao kao pobjednik.
On je za penzije.
niko njega ne hvali nego kaze da se borio, trcao koliko je mogao nije stajao samo na terenu.A sad to sto on ne moze igrati cjelu tekmu u istom tempu to se odavnu zna al ga se uvijek poziva i to onda nije rahimicev problem nego onog ko ga poziva.Covjek skoro pa i ne igra u svom timu al eto i pored toga bio je jedan od boljih na terenu to jest medju rjetkima se borio koliko toliko.
Suicidal Siberian

#243 Re: BiH-Albanija

Post by Suicidal Siberian »

U onom trenutku kad je Susic nagrdio igrace javno, na konferenciji, izgubio je zadnji gram kredibiliteta i autoriteta kod igraca. Vjerujte mi da ga niko vise ne ferma ni 2%...Te stvari treba da se rijesavaju unutar garderobe, da niko osim strucnog staba i igraca ne zna...a ne tako...ko da vodi Vrbanjusu :? ...Ja mislim da ce se igraci dogovoriti da odigraju nuli protiv Albanije i da Pape ode sam na kraju.
shalla

#244 Re: BiH-Albanija

Post by shalla »

jutarnji wrote:i sta reci...
Sad ce opet biti ja serem po papetu al kako ih je pobogu pustio na ovo rostiljanje?!?
samko1974

#245 Re: BiH-Albanija

Post by samko1974 »

shalla wrote:Jebes ti ibisevicevu borbenost kad fuli onakvu sansu pred kraj tekme. I muslimovic je ono morao zabiti al jbg kad nam napadaci nisu u formi...
Dzeko koliko god nije u formi bar imenom navlaci dvojicu na sebe i tu bi trebao da se istakne drugi napadac kojeg u rumuniji nije bilo...
pa to ti govorim onaj ko trci bar ce doci u takvu sansu.Da ibisevic promasi dosta sansi ali ibisevic i zabija do rumunije on je zabio u obje zadnje tekme , prema tome onaj ko trci i doci ce u kakvu takvu sansu i sansa za gol ce biti 50% dok onaj ko ne trci nece doci u ama bas nikakvu sansu i imace 0% sanse za postizanje gola.To je ono sto govorim u porijasnjem postu vedi se uvjek nalaze mane i uvjek kritikuje a to njegovo zalaganje se slabo vidi i ko da pohvali i primjeti , cak ga se kritikuje iako je i zabijao u zadnje vrijeme, nevjerovatno je to i neobjassnjivo.Neko bi radije gledao nespremnog muslimovica nego vedu koji se polomi trceci.
jutarnji

#246 Re: BiH-Albanija

Post by jutarnji »

shalla wrote:
jutarnji wrote:i sta reci...
Sad ce opet biti ja serem po papetu al kako ih je pobogu pustio na ovo rostiljanje?!?
A sta da im Pape uradi? Haj` posteno, ako je jednom Dzeki, Misimovicu, Pjanicu, Muslimovicu bitniji rostilj
kod neke cenife od utakmice kvalifikacija za EP, sta da im kaze a da im mater svima ne spomene?
Pogledaj ti samo ambijent, malter, kante, rostilj ispod neke cerge...boze sacuvaj.
KPNCTNJAH

#247 Re: BiH-Albanija

Post by KPNCTNJAH »

Suicidal Siberian wrote:U onom trenutku kad je Susic nagrdio igrace javno, na konferenciji, izgubio je zadnji gram kredibiliteta i autoriteta kod igraca. Vjerujte mi da ga niko vise ne ferma ni 2%...Te stvari treba da se rijesavaju unutar garderobe, da niko osim strucnog staba i igraca ne zna...a ne tako...ko da vodi Vrbanjusu :? ...Ja mislim da ce se igraci dogovoriti da odigraju nuli protiv Albanije i da Pape ode sam na kraju.
A gdje smo mi navijaci u svemu tome ? Nije to privatna reprezentacija ili ekipa za termin, pa da oni tako hladno odluce da odigraju nerijeseno ili izgube da bi se rijesili selektora... ako ima imalo istine u tome onda odhebati sve igrace koji su ucestvovali u tome, pa nije bitno ko je u pitanju...
igraci trebaju shvatiti da se moraju truditi na svakoj utakmici, a ne samo na domacem terenu, jer kao na gostovanju ih niko ne gleda, a ovdje 'ginu' za vjerne navijace :-)
samko1974

#248 Re: BiH-Albanija

Post by samko1974 »

Suicidal Siberian wrote:U onom trenutku kad je Susic nagrdio igrace javno, na konferenciji, izgubio je zadnji gram kredibiliteta i autoriteta kod igraca. Vjerujte mi da ga niko vise ne ferma ni 2%...Te stvari treba da se rijesavaju unutar garderobe, da niko osim strucnog staba i igraca ne zna...a ne tako...ko da vodi Vrbanjusu :? ...Ja mislim da ce se igraci dogovoriti da odigraju nuli protiv Albanije i da Pape ode sam na kraju.
pa zbilja ako se to tako igraci stvarno dogovaraju kako da odigraju i koga da sruse onda smo mi telad jos veca koji ih pratimo.Pa zar njima nije u intersu otici na neko evropsko il svjetsko, zar bi oni to sad namjerno gubili il slabe rezultate imali radi bojkota susica.Ako bi to zbilja bilo tako onda bi to dovoljno reklo koliko je njima stalo i do svoje zemlje i naroda i navijaca i svega ostalog a mi bi bili konji ko bi ih god podrzao jer to tako niti smije biti niti je normalno.
Rookie

#249 Re: BiH-Albanija

Post by Rookie »

Gigant Muslimović je trčao luđački, kao i Vedad. Mogu da jedu samo ćevape i biće giganti sa takvim pristupom u odnosu na šetače, koji ničime ni ne pokazuju da im je krivo kad ih protivnik raštimava. Da, i to što se Muslimović kucnuo ramenom je pokazatelj da mu je stalo. A faul u toj situaciji je napravio uz fanatičnu borbenost.
Edin H.

#250 Re: BiH-Albanija

Post by Edin H. »

BegA_ wrote:
zlo87 wrote:
Evo dvije prigodne slikice:

Image

Cevape garant uzeo u mesnici Mujanic. :D

Image

:lol:
Slabo su se oni ovdje najeli cevapa, vidi rostiljcica, nije klosar ni veci rostilj mogao kupiti od onolikog trcanja :shock:
Locked