iako nema veze s klapama, sjetih se onog fola kad kazu da je Miso Kovac u bolnici..vade mu Dalmaciju iz oka
Šta jedna udavača treba da zna?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- Ma.Le.Na
#227 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
meni vise
- Mis mekinjas
#228 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
- Mis mekinjas
#229 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
ali tek tambure što ne volim..... ajoooooooooooooooooooojMa.Le.Na wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni vise![]()
![]()
![]()
- samo malo reloaded
#230 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
B esana ocito nije govorila fiktivno sa onom dostavom, zabetoniro sam je sa kontejnerom, sad je tek skontala sto je dzuvegija "morao ranije ici, neodlozno" 
- Mis mekinjas
#231 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
a da ti naučiš kuhati....samo malo reloaded wrote:B esana ocito nije govorila fiktivno sa onom dostavom, zabetoniro sam je sa kontejnerom, sad je tek skontala sto je dzuvegija "morao ranije ici, neodlozno"
*ebo čo'jka koji ne zna sebi sam nešto skuvati
- Théa
#232 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.
Ja sam licno od moje mame naucila kuhati i to od 5 godine, imala sam stariju sestru 2 godine. Mama bi nam namjernice stavila na stol, na kraju sve bacala jer je bilo ne jestivo. Ali zato sa iskustvom danas kuham sve nema recepta koji mi ne zadas a da to ne izvedem a vrlo sam mlada.
Ako budes nasla bogatog, platis zenu i sve ti radi. na tebi je samo da rodis. Ako budes nasla musko koje ne radi a ti sve moras sama onda mu slobodno nogu u .upe!!!
ne kontam nikako kako se neke zene udaju samo da bi imala musko ''zvano'' pored sebe. Bolje im je da su same.
Ja sam licno od moje mame naucila kuhati i to od 5 godine, imala sam stariju sestru 2 godine. Mama bi nam namjernice stavila na stol, na kraju sve bacala jer je bilo ne jestivo. Ali zato sa iskustvom danas kuham sve nema recepta koji mi ne zadas a da to ne izvedem a vrlo sam mlada.
Ako budes nasla bogatog, platis zenu i sve ti radi. na tebi je samo da rodis. Ako budes nasla musko koje ne radi a ti sve moras sama onda mu slobodno nogu u .upe!!!
ne kontam nikako kako se neke zene udaju samo da bi imala musko ''zvano'' pored sebe. Bolje im je da su same.
- juli84
#233 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Jedino što treba da zna je da su muškarci superiorniji i da se odmah na početku preda 
- plain vanilla
#234 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
ma ja sam zaostala u razvoju, ja sam s 5 godina tek ucila citati i pisatiThéa wrote:zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.
- samo malo reloaded
#235 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
E moja ti lijepa ja, kad sam ja naucio kuhati, ima tome i 15 godinaMis mekinjas wrote:a da ti naučiš kuhati....samo malo reloaded wrote:B esana ocito nije govorila fiktivno sa onom dostavom, zabetoniro sam je sa kontejnerom, sad je tek skontala sto je dzuvegija "morao ranije ici, neodlozno"
*ebo čo'jka koji ne zna sebi sam nešto skuvati
Meni zena i ne treba, ustvari ja trebam njoj!
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#236 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
juli84 wrote:Jedino što treba da zna je da su muškarci superiorniji i da se odmah na početku preda
a što me nasmija, suze me obliše!
- samo malo reloaded
#237 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Teice, ozbiljni odgovori su bili na prvoj strani, i to su me gadjali loncima i serpama, od druge pisemo neozbiljno, kvaris nam koncepcijuThéa wrote:zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#238 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
samo malo reloaded wrote:Teice, ozbiljni odgovori su bili na prvoj strani, i to su me gadjali loncima i serpama, od druge pisemo neozbiljno, kvaris nam koncepcijuThéa wrote:zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.
jel' niko nije fikn'o pretis lonac?
- plain vanilla
#239 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Zasto plavusa peca na bari koja se stvorila na putu od kise ?
- Rekao joj neko : - tu ces qurac da upecas ...
- samo malo reloaded
#240 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Cim postojim i pisem, nijeanoush wrote:
![]()
jel' niko nije fikn'o pretis lonac?
Ma ko ce me gadjat loncima i serpama, ko da to ove forumasice koriste, ne znaju ni gdje su im u kuci
vec, tastaturom i misem, laptopom, moguce
- baustelac
#241 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Cek jos malo dok jedan moderator ne skonta da se plaho offtopici i kao uvijek zamandali temu koja je mozda i imala potencijalasamo malo reloaded wrote: Teice, ozbiljni odgovori su bili na prvoj strani, i to su me gadjali loncima i serpama, od druge pisemo neozbiljno, kvaris nam koncepciju
- plain vanilla
#242 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
sta ako se i ona osjeca isto?link wrote:slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadilaplain vanilla wrote:Zasto plavusa peca na bari koja se stvorila na putu od kise ?
- Rekao joj neko : - tu ces qurac da upecas ...![]()
![]()
jbg, nije vam lako. Pecanje qrca kako rece ovaj vic je zaista produktivno, slabo ce koji rec' necu, priroda to nalaze, ali udaju se fakat uglavnom one koje pored toga pokazu i neke druge kvalitete. Hrana je tu naravno na prvom mjestu, zatim higijena. Gladni muskarci ili oni koji moraju pasti salatu se zacas odljube, a bez ljubavi, nema ni braka jel tako. A ako moram prati sudje poslje, kao da nisam ni jeo.
treba onda jasno i glasno reci da muskarci traze nekoga ko ce im mater odmijeniti, a ako plus dobiju i seksa, odlicno
- Irish
#243 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
plain vanilla wrote: sta ako se i ona osjeca isto?
treba onda jasno i glasno reci da muskarci traze nekoga ko ce im mater odmijeniti, a ako plus dobiju i seksa, odlicno
- Théa
#244 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Drage curice, nista vi niste skuzile.
Ja gadam loncima a ne oni...
Ja gadam loncima a ne oni...
- Théa
#245 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
link wrote:slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadilaplain vanilla wrote:Zasto plavusa peca na bari koja se stvorila na putu od kise ?
- Rekao joj neko : - tu ces qurac da upecas ...![]()
![]()
jbg, nije vam lako. Pecanje qrca kako rece ovaj vic je zaista produktivno, slabo ce koji rec' necu, priroda to nalaze, ali udaju se fakat uglavnom one koje pored toga pokazu i neke druge kvalitete. Hrana je tu naravno na prvom mjestu, zatim higijena. Gladni muskarci ili oni koji moraju pasti salatu se zacas odljube, a bez ljubavi, nema ni braka jel tako. A ako moram prati sudje poslje, kao da nisam ni jeo.
NIkako mi nije jasno zasto muskarci jos uvijek ne peru sude, a vole kad zena donese platu svakog mijeseca.
Ma ja bi takve samo loncem po glavi.
- Visoki napon
#246 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Zato postoji plasticno sudje,samo ga fiknes u kantu za smece-onda ga nema ko ni prati 
- JThomas
#247 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
jel to neka stvarno misli da pita iz buregdžinice može biti ista k'o ona pravljena kući?

-
dežurno zvocalo
#248 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Ehhh...pa i nije se znaci tako tesko udati samo jos pitu da naucim pravit

- samo malo reloaded
#249 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Moze, ako ti zena radi u buregdziniciJThomas wrote:jel to neka stvarno misli da pita iz buregdžinice može biti ista k'o ona pravljena kući?![]()
- JThomas
#250 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
ne može ni tad, iz mnogih razloga kojima je mjesto na nekom drugom podforumu