Šta jedna udavača treba da zna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#226 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by plain vanilla »

Mis mekinjas wrote:
plain vanilla wrote: :lol: :lol: :lol:
jedna do dvije pjesme, a onda zdravo
isto, a kad ih vidim u narodnim nošnjamaaaaaaaaa................aaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj Image
:lol: :lol: :lol:

iako nema veze s klapama, sjetih se onog fola kad kazu da je Miso Kovac u bolnici..vade mu Dalmaciju iz oka :lol:
Ma.Le.Na

#227 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Ma.Le.Na »

:x :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

meni vise :skoljka: :D :D :D
Mis mekinjas

#228 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mis mekinjas »

plain vanilla wrote:
Mis mekinjas wrote:
plain vanilla wrote: :lol: :lol: :lol:
jedna do dvije pjesme, a onda zdravo
isto, a kad ih vidim u narodnim nošnjamaaaaaaaaa................aaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj Image

iako nema veze s klapama, sjetih se onog fola kad kazu da je Miso Kovac u bolnici..vade mu Dalmaciju iz oka :lol:
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Mis mekinjas

#229 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mis mekinjas »

Ma.Le.Na wrote::x :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

meni vise :skoljka: :D :D :D
ali tek tambure što ne volim..... ajooooooooooooooooooooj :-) :-) :-) :-)
samo malo reloaded

#230 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by samo malo reloaded »

B esana ocito nije govorila fiktivno sa onom dostavom, zabetoniro sam je sa kontejnerom, sad je tek skontala sto je dzuvegija "morao ranije ici, neodlozno" :lol:
Mis mekinjas

#231 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mis mekinjas »

samo malo reloaded wrote:B esana ocito nije govorila fiktivno sa onom dostavom, zabetoniro sam je sa kontejnerom, sad je tek skontala sto je dzuvegija "morao ranije ici, neodlozno" :lol:
a da ti naučiš kuhati....
*ebo čo'jka koji ne zna sebi sam nešto skuvati :D
Théa

#232 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Théa »

zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.

Ja sam licno od moje mame naucila kuhati i to od 5 godine, imala sam stariju sestru 2 godine. Mama bi nam namjernice stavila na stol, na kraju sve bacala jer je bilo ne jestivo. Ali zato sa iskustvom danas kuham sve nema recepta koji mi ne zadas a da to ne izvedem a vrlo sam mlada.

Ako budes nasla bogatog, platis zenu i sve ti radi. na tebi je samo da rodis. Ako budes nasla musko koje ne radi a ti sve moras sama onda mu slobodno nogu u .upe!!!

ne kontam nikako kako se neke zene udaju samo da bi imala musko ''zvano'' pored sebe. Bolje im je da su same.
juli84

#233 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by juli84 »

Jedino što treba da zna je da su muškarci superiorniji i da se odmah na početku preda :)
plain vanilla

#234 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by plain vanilla »

Théa wrote:zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.

Ja sam licno od moje mame naucila kuhati i to od 5 godine, imala sam stariju sestru 2 godine. Mama bi nam namjernice stavila na stol, na kraju sve bacala jer je bilo ne jestivo. Ali zato sa iskustvom danas kuham sve nema recepta koji mi ne zadas a da to ne izvedem a vrlo sam mlada.

Ako budes nasla bogatog, platis zenu i sve ti radi. na tebi je samo da rodis. Ako budes nasla musko koje ne radi a ti sve moras sama onda mu slobodno nogu u .upe!!!

ne kontam nikako kako se neke zene udaju samo da bi imala musko ''zvano'' pored sebe. Bolje im je da su same.
ma ja sam zaostala u razvoju, ja sam s 5 godina tek ucila citati i pisati
samo malo reloaded

#235 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Mis mekinjas wrote:
samo malo reloaded wrote:B esana ocito nije govorila fiktivno sa onom dostavom, zabetoniro sam je sa kontejnerom, sad je tek skontala sto je dzuvegija "morao ranije ici, neodlozno" :lol:
a da ti naučiš kuhati....
*ebo čo'jka koji ne zna sebi sam nešto skuvati :D
E moja ti lijepa ja, kad sam ja naucio kuhati, ima tome i 15 godina :D obozavam kuhati, uzivam u tome, recepti za mene ne postoje, sve je u glavi i u culu okusa 8)

Meni zena i ne treba, ustvari ja trebam njoj! :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#236 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by anoush »

juli84 wrote:Jedino što treba da zna je da su muškarci superiorniji i da se odmah na početku preda :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a što me nasmija, suze me obliše! :-)
samo malo reloaded

#237 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Théa wrote:zavisi za kog se udajes, sta ocekuje buduci muz od tebe i obratno. Bitno je da covijek voli generalno raditi, ako nisi do sad naucila neke poslove obavljati vijeruj mi da kad se udas moraces ih vrlo brzo nauciti i da neces.

Teice, ozbiljni odgovori su bili na prvoj strani, i to su me gadjali loncima i serpama, od druge pisemo neozbiljno, kvaris nam koncepciju :D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#238 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by anoush »

samo malo reloaded wrote:

Teice, ozbiljni odgovori su bili na prvoj strani, i to su me gadjali loncima i serpama, od druge pisemo neozbiljno, kvaris nam koncepciju :D
:thumbup:
jel' niko nije fikn'o pretis lonac?
plain vanilla

#239 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by plain vanilla »

Zasto plavusa peca na bari koja se stvorila na putu od kise ?
- Rekao joj neko : - tu ces qurac da upecas ...
samo malo reloaded

#240 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

anoush wrote:
:thumbup:
jel' niko nije fikn'o pretis lonac?
Cim postojim i pisem, nije :D

Ma ko ce me gadjat loncima i serpama, ko da to ove forumasice koriste, ne znaju ni gdje su im u kuci :lol:

vec, tastaturom i misem, laptopom, moguce :D
baustelac

#241 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by baustelac »

samo malo reloaded wrote: Teice, ozbiljni odgovori su bili na prvoj strani, i to su me gadjali loncima i serpama, od druge pisemo neozbiljno, kvaris nam koncepciju :D
Cek jos malo dok jedan moderator ne skonta da se plaho offtopici i kao uvijek zamandali temu koja je mozda i imala potencijala :dance:
plain vanilla

#242 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by plain vanilla »

link wrote:
plain vanilla wrote:
slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadila :) jbg, nije vam lako. Pecanje qrca kako rece ovaj vic je zaista produktivno, slabo ce koji rec' necu, priroda to nalaze, ali udaju se fakat uglavnom one koje pored toga pokazu i neke druge kvalitete. Hrana je tu naravno na prvom mjestu, zatim higijena. Gladni muskarci ili oni koji moraju pasti salatu se zacas odljube, a bez ljubavi, nema ni braka jel tako. A ako moram prati sudje poslje, kao da nisam ni jeo.
sta ako se i ona osjeca isto?

treba onda jasno i glasno reci da muskarci traze nekoga ko ce im mater odmijeniti, a ako plus dobiju i seksa, odlicno
Irish

#243 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Irish »

plain vanilla wrote: sta ako se i ona osjeca isto?

treba onda jasno i glasno reci da muskarci traze nekoga ko ce im mater odmijeniti, a ako plus dobiju i seksa, odlicno
:thumbup: :-) :-)
Théa

#244 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Théa »

Drage curice, nista vi niste skuzile.

Ja gadam loncima a ne oni...
Théa

#245 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Théa »

link wrote:
plain vanilla wrote:
slozimo se, da bi muz tolerisao da mu zena ne kuha i ne radi nista po kuci, ona bi morala bas biti neka vrhunska riba, a i takva bi mu opet dosadila :) jbg, nije vam lako. Pecanje qrca kako rece ovaj vic je zaista produktivno, slabo ce koji rec' necu, priroda to nalaze, ali udaju se fakat uglavnom one koje pored toga pokazu i neke druge kvalitete. Hrana je tu naravno na prvom mjestu, zatim higijena. Gladni muskarci ili oni koji moraju pasti salatu se zacas odljube, a bez ljubavi, nema ni braka jel tako. A ako moram prati sudje poslje, kao da nisam ni jeo.

NIkako mi nije jasno zasto muskarci jos uvijek ne peru sude, a vole kad zena donese platu svakog mijeseca.
Ma ja bi takve samo loncem po glavi.
Visoki napon

#246 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Visoki napon »

Zato postoji plasticno sudje,samo ga fiknes u kantu za smece-onda ga nema ko ni prati :)
JThomas

#247 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by JThomas »

jel to neka stvarno misli da pita iz buregdžinice može biti ista k'o ona pravljena kući? :zoka: :D
dežurno zvocalo

#248 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by dežurno zvocalo »

Ehhh...pa i nije se znaci tako tesko udati samo jos pitu da naucim pravit :P :mrgreen:
samo malo reloaded

#249 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

JThomas wrote:jel to neka stvarno misli da pita iz buregdžinice može biti ista k'o ona pravljena kući? :zoka: :D
Moze, ako ti zena radi u buregdzinici :lol:
JThomas

#250 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by JThomas »

ne može ni tad, iz mnogih razloga kojima je mjesto na nekom drugom podforumu :D
Post Reply