Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Indira je i zamislila da glorificira sarajevske mahale
ladyblue18 wrote:
Kod mene jucer jedan sa Hummerom udari u stub komsijin, samo cujes nesta kako se skrha Kad dodju sa tolikim autima po mahalicama da se vozaju meni hoce nesta bit.
tanko je to, jaci smo!
pola komsiluka dobilo odstetu za unistenu imovinu + automehanicar (kuca gdje zuco aterirao) stavio blindiranu ogradu nakon ovoga
e vala bas, onako seksi zutu temu vi pretvoriste u..nene
ne znam jel se to kod vas kaze, ali kod nas kazu da kad trudnica prvi put osjeti da se dijete pomaklo u stomaku, u koga prvog pogleda, na njega ce liciti
e ja kontam da su to izmislile ove sto su se po mahali svalerale, ono nekad kad su svi bili posteni, pa se tako objasnjava ako dijete lici na komsiju
plain vanilla wrote:e vala bas, onako seksi zutu temu vi pretvoriste u..nene
ne znam jel se to kod vas kaze, ali kod nas kazu da kad trudnica prvi put osjeti da se dijete pomaklo u stomaku, u koga prvog pogleda, na njega ce liciti
e ja kontam da su to izmislile ove sto su se po mahali svalerale, ono nekad kad su svi bili posteni, pa se tako objasnjava ako dijete lici na komsiju
hahahahahaha moram upratit te trudnice nek se prica po mahali da sam svoj djeci ja otac
Joooo bljuvotina
E da mi je vidjeti sve ove ljepotice sto se ovako damski rugaju i sprdaju s tudjim izgledom
sve mi smrdi na zestoke komplekse
ili mozda samo na obicni primitivizam
igmanac wrote:Joooo bljuvotina
E da mi je vidjeti sve ove ljepotice sto se ovako damski rugaju i sprdaju s tudjim izgledom
covjece ne znam kakve su forumasice
ali zaista nemaju razloga da zavide ovoj zeni
ni zbog izgleda, ni zbog intelekualnih "dostignuca"
covjece ne znam kakve su forumasice
ali zaista nemaju razloga da zavide ovoj zeni
ni zbog izgleda, ni zbog intelekualnih "dostignuca"
Žena bi mogla sasvim lijepo izgledati, a ne nazor od sebe praviti neki neznamkakodaganazovem look
Zoya wrote:Ovo joj je garant coEk ili mozda ona licno
nemoj biti neozbiljna
nema ona vremena za forumsko naprdjivanje
ona sada upravo stice iskustva za novu knjigu
sta je umjetnik koji stoji u mjestu
sto bi se reklo
al samo prava raja je znala u cemu je trik,
nije nasa indira fukara, ona je defakto umjetnik