Cestitke od srca Sacii.Shacii wrote:Shacii wrote:Na maturskoj ekskurziji u Španiji...išli 3 godine skupa u srednju školu nikad se vidjeli nismo....prvi susret na eks, ja imala momka pa smo bili raja tih 10-tak dana,rekla da nikad ne bih mogla biti njegova cura il on moj momak, vratili se u Bosnu, ja prekinula sa momkom prvi dan i sad evo se bliži 6.godišnjica..završili srednju skupa, završili fax skupa pa ponovo na apsolventsku eks u Španiju.... i sve super kao i prvih dana.
i sinoc na 5.godišnjici mature vjeridba
Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#226 Re: Kako ste upoznali partnera :)
- Shacii
#227 Re: Kako ste upoznali partnera :)
- Not My Idea
#228 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Shacii wrote:Shacii wrote:Na maturskoj ekskurziji u Španiji...išli 3 godine skupa u srednju školu nikad se vidjeli nismo....prvi susret na eks, ja imala momka pa smo bili raja tih 10-tak dana,rekla da nikad ne bih mogla biti njegova cura il on moj momak, vratili se u Bosnu, ja prekinula sa momkom prvi dan i sad evo se bliži 6.godišnjica..završili srednju skupa, završili fax skupa pa ponovo na apsolventsku eks u Španiju.... i sve super kao i prvih dana.
cestitam, have a nice life together
- Adnansu
#229 Re: Kako ste upoznali partnera :)
cestitkeShacii wrote:Shacii wrote:Na maturskoj ekskurziji u Španiji...išli 3 godine skupa u srednju školu nikad se vidjeli nismo....prvi susret na eks, ja imala momka pa smo bili raja tih 10-tak dana,rekla da nikad ne bih mogla biti njegova cura il on moj momak, vratili se u Bosnu, ja prekinula sa momkom prvi dan i sad evo se bliži 6.godišnjica..završili srednju skupa, završili fax skupa pa ponovo na apsolventsku eks u Španiju.... i sve super kao i prvih dana.
-
sarajev_o
#230 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Cestitke prijatelju moja prica je slicna:D jako slicna
Upoznali smo se prvim sedmicama prvog razreda srednje skole pomalo se druzili onda u trecem srednje poceli intenzivno.Pocetkom cetvrtog srednje odemo na ex u Spaniju tamo se spetljamo od tada u vezi bez dana prekida hm 3 godine i 8 mjeseci.Znaci znamo se 7 godina
hahahaha kako vrijeme leti.
Upoznali smo se prvim sedmicama prvog razreda srednje skole pomalo se druzili onda u trecem srednje poceli intenzivno.Pocetkom cetvrtog srednje odemo na ex u Spaniju tamo se spetljamo od tada u vezi bez dana prekida hm 3 godine i 8 mjeseci.Znaci znamo se 7 godina
- ema_
#231 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Šta je to sa tom Španijom?
Može li se naknadno otići na nečiju ekskurziju?

Može li se naknadno otići na nečiju ekskurziju?
- Shacii
#232 Re: Kako ste upoznali partnera :)
hvala na čestitkama....i ja se ponosim našom vezom od blizu 6 godina, bez prekida.
A Španija.....hmmmmm......meni je je sigurno pružila nezaboravne trenutke, mada vjerujem da nije bitno mjesto ni vrijeme, ono što treba da se desi desiće se.
nego de vi meni recite na kojoj ruci se nosi prsten

A Španija.....hmmmmm......meni je je sigurno pružila nezaboravne trenutke, mada vjerujem da nije bitno mjesto ni vrijeme, ono što treba da se desi desiće se.
nego de vi meni recite na kojoj ruci se nosi prsten
- Shacii
#233 Re: Kako ste upoznali partnera :)
sarajev_o wrote:Cestitke prijatelju moja prica je slicna:D jako slicna
Upoznali smo se prvim sedmicama prvog razreda srednje skole pomalo se druzili onda u trecem srednje poceli intenzivno.Pocetkom cetvrtog srednje odemo na ex u Spaniju tamo se spetljamo od tada u vezi bez dana prekida hm 3 godine i 8 mjeseci.Znaci znamo se 7 godinahahahaha kako vrijeme leti.
da, zaista brzo leti...sve najbolje dalje i da budete još puno dana, mjeseci i godina sretni zajedno.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#234 Re: Kako ste upoznali partnera :)
@ Shacii-cestitam
Sto se tice Spanije, nisam imala tu srecu da idem tamo na ekskurziju, a ni opcenito
Ali bez obzira na to ostavila mi je ruzna sjecanja, pu. 
Sto se tice Spanije, nisam imala tu srecu da idem tamo na ekskurziju, a ni opcenito
- Cholina_Lokica
#235 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Jel' to on otisaoladyblue18 wrote:@ Shacii-cestitam![]()
Sto se tice Spanije, nisam imala tu srecu da idem tamo na ekskurziju, a ni opcenitoAli bez obzira na to ostavila mi je ruzna sjecanja, pu.
- Shacii
#236 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Španija ti ostavila ružna sjećanja ili neko u Španiji,zbog španije i sl??svejedno, žao mi je zbog toga
- ladyblue18
#237 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Jes.Cholina_Lokica wrote: Jel' to on otisao![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim otisla sam i ja, samo ne u Spaniju.
Eh da mi je ova pamet a one godine
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#238 Re: Kako ste upoznali partnera :)
de ba lady, malo opsirnije pisi 
- Cholina_Lokica
#239 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Koji li je od ovih muskih sto su upoznali cure u Spaniji 
- ladyblue18
#240 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Jes pa da idem u off.plain vanilla wrote:de ba lady, malo opsirnije pisi
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#241 Re: Kako ste upoznali partnera :)
i ja to kontam, ali ona moderatorica pa okolisamCholina_Lokica wrote:Koji li je od ovih muskih sto su upoznali cure u Spaniji
- Duhovni Vođa
#242 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ja sam u spaniji upoznao - ne cure - nego aždahe
ufff
kad se sjetim
te vatre.....

ufff
kad se sjetim
te vatre.....
- ladyblue18
#243 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Nije vala nikoga upoznao tamo koliko ja znam.plain vanilla wrote:i ja to kontam, ali ona moderatorica pa okolisamCholina_Lokica wrote:Koji li je od ovih muskih sto su upoznali cure u Spaniji![]()
- Cholina_Lokica
#244 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Mislila sam na detaljnije upoznavanje 
- ladyblue18
#245 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Cholina_Lokica wrote:Mislila sam na detaljnije upoznavanje
-
umjerenooblacno
#246 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Uf ona Spanija je cudo. Ja upoznala jednog "gorilu" na ulazu jedne diskoteke. Nikad zgodnije i privlacnije musko u zivotu ne vidjeh. Mogla samse barem slikati, jesamglupa

-
Gospoda Ministarka
#247 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja kad vidim Spanca meni se place.... grehota covjece... onako lijepi a onako maliumjerenooblacno wrote:Uf ona Spanija je cudo. Ja upoznala jednog "gorilu" na ulazu jedne diskoteke. Nikad zgodnije i privlacnije musko u zivotu ne vidjeh. Mogla samse barem slikati, jesamglupa![]()
![]()
![]()
- Starlove
#248 Re: Kako ste upoznali partnera :)
kad se samo sjetim tog upoznavanja...upoznam ja neke cure na nekom izletu i dogovorimo se za kafu...i sad ja ocekujem neko urbano mjesto, sva se skockala suknjica, stikle, frizura itd..kad one meni kazu idemo....ja ono c'mon ja da idem tamo jos narodnjacka svirke live.....al sta cu iz pristojnosti kazem ok al ne mogu ja dugo
i sjednu koke kad neki likovi sto pored i one sve ono se dosaptavaju a ja kolutam
i prilazi meni jedan od tih ja ono ma daj...go away i prica on, kaze on meni...pazi sad ovo...ne izlazim ja inace ovdje..ON SVIRA U ROCK BENDU...ja naravno ne povjerujem..ali dzaba evo meni prsten na ruci i za 2 mjeseca ja svadba 
-
Gospoda Ministarka
#249 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Konta li iko?Starlove wrote:kad se samo sjetim tog upoznavanja...upoznam ja neke cure na nekom izletu i dogovorimo se za kafu...i sad ja ocekujem neko urbano mjesto, sva se skockala suknjica, stikle, frizura itd..kad one meni kazu idemo....ja ono c'mon ja da idem tamo jos narodnjacka svirke live.....al sta cu iz pristojnosti kazem ok al ne mogu ja dugoi sjednu koke kad neki likovi sto pored i one sve ono se dosaptavaju a ja kolutam
i prilazi meni jedan od tih ja ono ma daj...go away i prica on, kaze on meni...pazi sad ovo...ne izlazim ja inace ovdje..ON SVIRA U ROCK BENDU...ja naravno ne povjerujem..ali dzaba evo meni prsten na ruci i za 2 mjeseca ja svadba
- ladyblue18