Pa ima li nesta sto on voli i na osnovu cega mozes nesta napraviti ili kupiti?Ma.Le.Na wrote:![]()
ja ne znam plest...a bome ni heklat![]()
šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mr.Penguin
#226 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
- Ma.Le.Na
#227 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ma nisam ja ovdje strikno da se SAMO meni pomogne
nego i ostalim curama koje znam da muku muce sa muskim poklonima
a ja smislim...snadjem se...

nego i ostalim curama koje znam da muku muce sa muskim poklonima
a ja smislim...snadjem se...
-
Mr.Penguin
#228 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
izmite sve osim uobicajenih poklona jer ako ste se vi dosjetile vjerovatno su i drugi, a ima tih poklona na bacanje.
Pjena za brijanje, parfem...
Pjena za brijanje, parfem...
-
eeddiinn
#229 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
A ima i muškaraca kao ja koji su ludi za autima, tako da bi nešto od auto kozmetike bilo pravi poklon. Bar bi se ja pravo obradovao, a i pokazale bi ste da se zanimate i za neke njegove hobije i sl., što bi sigurno imalo boljeg efekta od onih sr...e poklona tipa parfem i ostele gluposti. al ne naravno nešto od ovog smeća koje se kod nas prodaje po tržnim centrima, naručiti nešto preko e-baya nije nešto skupo a neko ko je u tom fazonu sigurno bi bio presretan. eto jedne ideje. 
- tinchy
#230 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Bravo, ja sam jednom tako poklonila pepeljaru u obliku autaeeddiinn wrote:A ima i muškaraca kao ja koji su ludi za autima, tako da bi nešto od auto kozmetike bilo pravi poklon. Bar bi se ja pravo obradovao, a i pokazale bi ste da se zanimate i za neke njegove hobije i sl., što bi sigurno imalo boljeg efekta od onih sr...e poklona tipa parfem i ostele gluposti. al ne naravno nešto od ovog smeća koje se kod nas prodaje po tržnim centrima, naručiti nešto preko e-baya nije nešto skupo a neko ko je u tom fazonu sigurno bi bio presretan. eto jedne ideje.
-
edulle
#231 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
kupis kinder jaje,,, al kad vec kupujes ,,kupis ona prava, ne ove laznajeke iz turske,,,
...
polako odmotas onaj omot da ga ne poderes, i uzmes nozic razrezes po sastavu jaje,, uzmes ono zuto,, kutijicu,, izvades igracku,, napises nessto na papiru, nemporas a4 format... malo otkines i napises nesto,, ja te volim ti si moja cura, ,fazoni,, sastavis kutijicu, sastavis jaje, zamotas jaje ko original da izgleda,, al dok to cacko,, gledaj da ti je jaje uvjek u frizideru da ti se ne istopi,
za ovo mi dodes cenera,, šusa
polako odmotas onaj omot da ga ne poderes, i uzmes nozic razrezes po sastavu jaje,, uzmes ono zuto,, kutijicu,, izvades igracku,, napises nessto na papiru, nemporas a4 format... malo otkines i napises nesto,, ja te volim ti si moja cura, ,fazoni,, sastavis kutijicu, sastavis jaje, zamotas jaje ko original da izgleda,, al dok to cacko,, gledaj da ti je jaje uvjek u frizideru da ti se ne istopi,
- rinna0304
#232 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ovo radila xD i morala 4 kinder jajeta kupit dok sam pravilno zamotala xD svako il pukne il poderem papir :$ hahahaedulle wrote:kupis kinder jaje,,, al kad vec kupujes ,,kupis ona prava, ne ove laznajeke iz turske,,,...
-
edulle
#233 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
ahahha,, kontao sam napisat da kupite 2 jajeta,, pa rek necu,, mozda uspije nekom sa jednim,, pa da manje plati,, recesija,,,rinna0304 wrote:ovo radila xD i morala 4 kinder jajeta kupit dok sam pravilno zamotala xD svako il pukne il poderem papir :$ hahahaedulle wrote:kupis kinder jaje,,, al kad vec kupujes ,,kupis ona prava, ne ove laznajeke iz turske,,,...
nego jel druga strana iznenađena bila??
- rinna0304
#234 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
dobio je to u paketicu xD hahaha mada sam unutra ostavila i igracku nekakva vjeverica policajacedulle wrote:ahahha,, kontao sam napisat da kupite 2 jajeta,, pa rek necu,, mozda uspije nekom sa jednim,, pa da manje plati,, recesija,,,rinna0304 wrote:ovo radila xD i morala 4 kinder jajeta kupit dok sam pravilno zamotala xD svako il pukne il poderem papir :$ hahahaedulle wrote:kupis kinder jaje,,, al kad vec kupujes ,,kupis ona prava, ne ove laznajeke iz turske,,,...
nego jel druga strana iznenađena bila??
-
Mr.Penguin
#235 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Kako je proslo?kakavdanakneiskustvu wrote:.
- ODVRATAN_i_GADAN
#236 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Primjer prvi! Ruzin pupoljak, uplesti u ladice "bilo kakav" lancic ili prstencic iiiiii svojerucno napisati: "Niti ljepota ruzinog pupoljka ne moze se mjeriti sa ljepotom tvoga bica! Tvoj Djuvegija"! Ovo zadnje nije obavezno.
Primjer drugi! Kutijica napunjena ruzinim ladicama i "bilo sta" da suptilno svjetluca iz iste! Sve lijepo zamotati u jutu ili nagorene novine (po mogucnosti bez fotografija mrtvih na istim
) i masnicu od slame ili slicnog materijala, a porikica mora da bude ciljana i njezna kao npr. "Carobni osmjeh i bisera niz, srce mi dira jer znam da sam ziv. Nasmjesi se!"
...
Ona kojoj se nesto od ovoga ne bude svidjalo ili je hladna kao led ili je doticni bas uprskao!

Primjer drugi! Kutijica napunjena ruzinim ladicama i "bilo sta" da suptilno svjetluca iz iste! Sve lijepo zamotati u jutu ili nagorene novine (po mogucnosti bez fotografija mrtvih na istim
...
Ona kojoj se nesto od ovoga ne bude svidjalo ili je hladna kao led ili je doticni bas uprskao!
-
Mariella
#237 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ovako kad procitam, meni se ne svidja, najvise zbog tih poruka 
- ODVRATAN_i_GADAN
#238 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Necu komentarisati!

-
Mariella
#239 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ne, nisam "hladna" ako to odmah mislis, neke djevojke jednostavno ne vole to pretjerano laskanje... Kazem, ovako kad procitam, ne svidjaju mi se poruke, ne znam kako bi bilo da dobijem stvarno
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#240 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Ja se moram sloziti sa mariellom, a nisam hladna ko led.
Meni bi iskreno bilo shega da ovako nesto procitam
Mislila bih da je dao dedi da mu sastavi nekakvu porukicu. 
Meni bi iskreno bilo shega da ovako nesto procitam
-
Mariella
#241 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Znala sam da ce se jos forumasica sloziti
Nazalost, momci koji inace vole takve stvari odmah pomisle kako je zena "bitch" ako kaze da joj se to ne svidja... uz obavezno "ma ja, ti trazis nekog ko ce te udarat"
Nazalost, momci koji inace vole takve stvari odmah pomisle kako je zena "bitch" ako kaze da joj se to ne svidja... uz obavezno "ma ja, ti trazis nekog ko ce te udarat"
- Ma.Le.Na
#242 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
hm
damnit
ja se moram NE sloziti sa forumasicama
sama pomisao da se musko potrudi i napravi nesto...a ne samo kupi i prodavacice mu zamotaju - vrijedna svake pohvale..
najlakse je kupiti parfem...ili neku djidju..klasicnu...i reci prodavacici da zalijepi masnu na to
..ali smisliti nesto originalno...NAPRAVITI...skidam kapu
bar sam ja takva
damnit
ja se moram NE sloziti sa forumasicama
sama pomisao da se musko potrudi i napravi nesto...a ne samo kupi i prodavacice mu zamotaju - vrijedna svake pohvale..
najlakse je kupiti parfem...ili neku djidju..klasicnu...i reci prodavacici da zalijepi masnu na to
bar sam ja takva
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#243 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Upravo ovoMariella wrote:Znala sam da ce se jos forumasica sloziti![]()
Meni bi bilo jednostavnije i efektnije jedno "obicno" volim te umjesto da procitam nesto kao ovo o cemu raspravljamo.
@malena
Kao sto rekoh bolje "Volim te" na papiricu nego nekakve price o mojoj dushi, biserima, ocima itd...
- tinchy
#244 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
+1Ma.Le.Na wrote:hm
damnit![]()
ja se moram NE sloziti sa forumasicama![]()
bar sam ja takva
- medvjed23
#245 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
brezosjećajni stvorovi 
-
Mariella
#246 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
Pa zato sam i ja rekla da mi se ne svidjaju PORUKE, a ostalo je super ideja!
I meni je puno ljepse kad se za nesto potrudi, ja sam dobila 10 stranica ispisanih, pa mi je to najljepsi poklon, samo nije bilo ovako "slatkasto" 
-
Mariella
#247 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
E toladyblue18 wrote:Upravo ovoMariella wrote:Znala sam da ce se jos forumasica sloziti![]()
Nazalost, momci koji inace vole takve stvari odmah pomisle kako je zena "bitch" ako kaze da joj se to ne svidja... uz obavezno "ma ja, ti trazis nekog ko ce te udarat"![]()
![]()
Meni bi bilo jednostavnije i efektnije jedno "obicno" volim te umjesto da procitam nesto kao ovo o cemu raspravljamo.
@malena- trud je ok i nisam nista rekla glede toga, ali ja kazem za sebe da fakat ne bih voljela onako nesto procitati jer za mene vise vuce na patetiku nego na romantiku.
Kao sto rekoh bolje "Volim te" na papiricu nego nekakve price o mojoj dushi, biserima, ocima itd...
-
Mr. Brightside
#248 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
medvjed23 wrote:brezosjećajni stvorovi
Carobni osmjeh i bisera niz, srce mi dira jer znam da sam ziv. Nasmjesi se!
- medvjed23
#249 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
vjetar nosi miris cvijećaMr. Brightside wrote:medvjed23 wrote:brezosjećajni stvoroviCarobni osmjeh i bisera niz, srce mi dira jer znam da sam ziv. Nasmjesi se!![]()
ti si, dušo, moja sreća
- Ma.Le.Na
#250 Re: šta pokloniti djevojci da je obraduje a da nije preskupo
awwwwwwwwwwwwwwww