vicious wrote:Glupost.
I malo bezobrazno prozivati navijače Dortmunda nacistima
ali samo malo
EDIT:
Pošto pretpostavljam da većina forumaša ne govori njemački, bolje bi bilo da si ukratko napisao o čemu se radi. Ali ne, veći je merak nazvati navijače drugog kluba nacistima.
Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#226 Re: Borussia Dortmund
- veella
- veella
#228 Re: Borussia Dortmund
Potencijalni protivnici BVB-a u LP (4 aktuelna prvaka u istoj grupi
)
Real Madrid,
Manchester City,
Juventus Turin,
(cetvrtak 17.45 Uhr, izvlacenje uzivo na Eurosportu i Sky Sport News HD)
Real Madrid,
Manchester City,
Juventus Turin,
- simonese
#229 Re: Borussia Dortmund
nikakve navijace nisam prozivao transparent je sam usao na stadion i lebdio tamovicious wrote:Glupost.
I malo bezobrazno prozivati navijače Dortmunda nacistima
ali samo malo
EDIT:
Pošto pretpostavljam da većina forumaša ne govori njemački, bolje bi bilo da si ukratko napisao o čemu se radi. Ali ne, veći je merak nazvati navijače drugog kluba nacistima.
transparent daje podrsku nazistickoj grupi koja je zabranjena
normalno da su se normalni navijaci i klub ogradili
-
Revoltage
#230 Re: Borussia Dortmund
Maksuz sam se reg zbog ovog threada.
Echte Liebe.
Echte Liebe.
- Gandalf
#231 Re: Borussia Dortmund
teška grupa u LP
-
zlajapravaraja
#232 Re: Borussia Dortmund
Preteska. Dabogda da i treci budu, s obzirom koliko su shmokljavi u EvropiGandalf wrote:teška grupa u LP
- veella
#233 Re: Borussia Dortmund
Za malo pa ja pogodi grupu...veella wrote:Potencijalni protivnici BVB-a u LP (4 aktuelna prvaka u istoj grupi)
Real Madrid,
Manchester City,
Juventus Turin,
Ja kazem da cemo pokazati ko je gazda u Evropi...
Nur der BVB
- Malik Urcic
#234 Re: Borussia Dortmund
Slazem seveella wrote:Za malo pa ja pogodi grupu...veella wrote:Potencijalni protivnici BVB-a u LP (4 aktuelna prvaka u istoj grupi)
Real Madrid,
Manchester City,
Juventus Turin,
Nur der BVB
Jedva cekam duele CR i KG, da ga izdominira nas krvolocni Kevin
-
zlajapravaraja
#235 Re: Borussia Dortmund
Ne znam sto dzaba lazete i sebe i ovaj forum kad znate da necete boda osvojitiveella wrote:Za malo pa ja pogodi grupu...veella wrote:Potencijalni protivnici BVB-a u LP (4 aktuelna prvaka u istoj grupi)
Real Madrid,
Manchester City,
Juventus Turin,
Nur der BVB
- hopi
#236 Re: Borussia Dortmund
teška grupa, samo je još falio juve umjesto ajaxa. Po meni bolje da budemo 4 nego 3 u ovoj skupini.
-
zlajapravaraja
#237 Re: Borussia Dortmund
Kakva je to navijacka logika, ne kontam...hopi wrote:teška grupa, samo je još falio juve umjesto ajaxa. Po meni bolje da budemo 4 nego 3 u ovoj skupini.
- BHF_Manijak
#238 Re: Borussia Dortmund
E bas ste kurate srece!

- Riddle
#239 Re: Borussia Dortmund
Dortmund ima sanse za prolaz. Kljuc ce biti utakmice sa Cityem. City jeste jaci, ali nije samo kvalitet tima vazan, vec i domaca liga. U nekoliko navrata City igra vrlo tesko meceve prije ili poslije utakmica LP. Naprimjer utakmice sa Stokeom, Arsenalom i Realom su u sedam dana, imaju onda gostovanje na Stamford Bridgeu nakon Reala, derbi s Unitedom nakon Dortmunda. Ovo ce znatno uticati na rasplet u ovoj grupi. Svakako da prethodno Dortmund ne smije napraviti gresku protiv Ajaxa. Ako se to desi, gotovo je.
- fatality
#240 Re: AW: Borussia Dortmund
po cemu je city jaci od dortmunda, po tome sto svoje igrace masno pretplate ? kada bi isli igraca po igraca da uporedjujemo ja jedino vidim blagu prednost kod napada city-ja. ali kada uzmemo stil igre i igrace koji se uklapaju u taj stil, mislim cak da je dortmund u prednosti. Iako sam navijac dortmunda, volim sto ih je ova grupa zapala, cisto da se vidi da li je ova ekipa sposobna za vise od same bundesligeRiddle wrote:Dortmund ima sanse za prolaz. Kljuc ce biti utakmice sa Cityem. City jeste jaci, ali nije samo kvalitet tima vazan, vec i domaca liga. U nekoliko navrata City igra vrlo tesko meceve prije ili poslije utakmica LP. Naprimjer utakmice sa Stokeom, Arsenalom i Realom su u sedam dana, imaju onda gostovanje na Stamford Bridgeu nakon Reala, derbi s Unitedom nakon Dortmunda. Ovo ce znatno uticati na rasplet u ovoj grupi. Svakako da prethodno Dortmund ne smije napraviti gresku protiv Ajaxa. Ako se to desi, gotovo je.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
- Basler
#241 Re: Borussia Dortmund
lani grupa "za pozeljeti" i onda fijasko. sada kao underdog, nazovimo ih tako, vrebaju svoju sansu. vjerujte da ona nije mala. pcelice su ostale duzne.
-
zlajapravaraja
#242 Re: Borussia Dortmund
Dortmundov "Hurra-Stil" je previse naivan za evropske utakmice. U Bundesligi to pali jer i protivnici pomalo bezglavo jurisaju, pa se uvijek ima prostora. Ali kad im (za njih) previse prefrigani Real i City parkiraju autobus pred gol na Westfalenu, a sloze 2-3 kontre,...fajrunat.
Tesko, jako tesko ce BvB proci...nazalost, nisu imali srece.
- simonese
#243 Re: Borussia Dortmund
sad je red na Kloppa da pokaze svoje znanjezlajapravaraja wrote:Dortmundov "Hurra-Stil" je previse naivan za evropske utakmice. U Bundesligi to pali jer i protivnici pomalo bezglavo jurisaju, pa se uvijek ima prostora. Ali kad im (za njih) previse prefrigani Real i City parkiraju autobus pred gol na Westfalenu, a sloze 2-3 kontre,...fajrunat.
-
zlajapravaraja
#244 Re: Borussia Dortmund
Pa on i nije neki znalac - vise motivator. Ali i to se istrosi nakon 1-2 sezonesimonese wrote:sad je red na Kloppa da pokaze svoje znanjezlajapravaraja wrote:Dortmundov "Hurra-Stil" je previse naivan za evropske utakmice. U Bundesligi to pali jer i protivnici pomalo bezglavo jurisaju, pa se uvijek ima prostora. Ali kad im (za njih) previse prefrigani Real i City parkiraju autobus pred gol na Westfalenu, a sloze 2-3 kontre,...fajrunat.
Ove godine se Bayern i Schalke bore za titulu - Dortmund za 5-6 mjesto
- BHF_Manijak
#245 Re: Borussia Dortmund
E jebi ga sad...CUj samo dobar motivator a frajer u pet utakmica za redom Bayern karo i to kako, sto je rijetko kome polazilo za rukom, al' eto...Frajer je odlican trener, pokazao to u Mainzu a evo sad jos vise i u Dortmundu!
- ultima_palabra
#246 Re: Borussia Dortmund
Nemoj se ljutiti, ali niđe vezezlajapravaraja wrote:Pa on i nije neki znalac - vise motivator. Ali i to se istrosi nakon 1-2 sezone
- simonese
#247 Re: Borussia Dortmund
BHF_Manijak wrote:E jebi ga sad...CUj samo dobar motivator a frajer u pet utakmica za redom Bayern karo i to kako, sto je rijetko kome polazilo za rukom, al' eto...Frajer je odlican trener, pokazao to u Mainzu a evo sad jos vise i u Dortmundu!
Klopp ce zavrsiti na klupi Elf-a
-
zlajapravaraja
#248 Re: Borussia Dortmund
Navijam za Schalkeultima_palabra wrote:Nemoj se ljutiti, ali niđe vezezlajapravaraja wrote:Pa on i nije neki znalac - vise motivator. Ali i to se istrosi nakon 1-2 sezone
- ultima_palabra
#249 Re: Borussia Dortmund
Aha... Onda je razumljivo 
-
zlajapravaraja
#250 Re: Borussia Dortmund
Evo i ovim vatrenijim pristalicama Lüdenscheid Nord-a
tema o "geilstem Klub der Welt", da nam se imaju gdje diviti nakon sto opet poharamo Evropom a oni budu 4. u grupi
, a i da imaju gdje pljuvat', ljutit' se nakon sto po ko zna koji put izgube derbi
, i sve ostalo sto prati njihovu postojbu u sjenci giganta iz Gelsenkirchena
http://www.klix.ba/forum/fc-schalke-04- ... .html-f=14

http://www.klix.ba/forum/fc-schalke-04- ... .html-f=14