LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post Reply
zvončica5

#226 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

Skijaš wrote:
zvončica5 wrote:
super.nova wrote:Cujem da je situacija u LDS-u dramaticna, k'o u spanskoj seriji... Transferi fazoni.... Samo se nadam da ce opstat dovoljno dugo da izmire dugove, da se negdje ne "utope"...
Sve se vraca, sve se placa!
Evo da objavimo da je Filipovićeva suučesnica u prevari prešla u Našu stranku drito u predsjedništvo.
možda je napustila LDS iz revolta zbog onog što je urađeno vama
Nije sigurno. Nikad nam nije htjela odgovoriti na mail. Na naše molbe da utiče na predsjednika mogla je odgovoriti i reći da nema uticaja i niko joj ne bi zamjerio.
zvončica5

#227 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

-LIBERO- wrote:Idite sad' na Pedjinu temu i trazite lovu od NS :D
Hoćemo i na temi i na sudu ako se LDS utopi u NS :D
amko76

#228 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by amko76 »

Bome vas izlevatiše.

Zanima me kako vi mislite izvršiti tu presudu?
zvončica5

#229 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

amko76 wrote:Bome vas izlevatiše.

Pa valjda imaju neki prinudni mehanizmi , pa će se pronaći način, recimo blokiranje računa
seln

#230 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by seln »

prljavi Hare wrote:Konačno neko "ozbiljan i osoba od struke" i u NS! :D
Spremaju se za vrijeme poslije preuzimanja vlasti. :D
alibegoa

#231 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by alibegoa »

Ko kako misli izvršiti presudu, valjda ne tužitelji?
Valjda je sud/država organ koji mora imati mehanizme izvršavanja sopstvenih odluka?
super.nova

#232 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Pitanje ti postavljeno da pogresno mjesto. Svaki laik zna da je to posao Suda. Da smo htjeli "izvrsavanje presude" uzeti u svoje ruke angazovali bismo utjerivace dugova a ne pokretali postupak.
amko76

#233 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by amko76 »

Hehe očito niste upućeni u izvršni postupak. U tom slučaju sa srećom. :-)
alibegoa

#234 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by alibegoa »

amko76 wrote:Hehe očito niste upućeni u izvršni postupak. U tom slučaju sa srećom. :-)
Hehe očigledno su zakoni države onda krojeni za takve kao ti, ali nećete ni vi vječno.
super.nova

#235 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

amko76 wrote:Hehe očito niste upućeni u izvršni postupak. U tom slučaju sa srećom. :-)
Pa uputi nas :-)
super.nova

#236 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Nije bio mali broj onih koji su nam govorili da nemamo nikakve sanse protiv LDS-a, ocigledno da nas demoralisu. Uprkos tome i nizu prepreka presuda opstinskog suda je donesena u nasu korist. Iz tog razloga, ne osvcemo se na price tipa: "Znate li vi koliko LDS ima rjesenih tuzbi...?" i sl. Idemo strpljivo dalje, jer nemamo sta izgubiti.
Skijaš

#237 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

@dzeno123, možeš li mi reći, kao simpatizeru stranke u koju je prebjegla, koliko je Sabina Mujezinović bila upoznata s ovom prevarom ?
super.nova

#238 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Skijaš wrote:@dzeno123, možeš li mi reći, kao simpatizeru stranke u koju je prebjegla, koliko je Sabina Mujezinović bila upoznata s ovom prevarom ?
Mogul ja? :-D Znala je sve od samog pocetka, cak je bila jedan od "ispitanika" na interviju, kasnije smo joj se zalili ali nikad se nije udostojila ni da nam odgovori na silne mailove koje smo poslali.

I dzeno ti to samo moze potvrditi.
zvončica5

#239 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

Skijaš wrote:@dzeno123, možeš li mi reći, kao simpatizeru stranke u koju je prebjegla, koliko je Sabina Mujezinović bila upoznata s ovom prevarom ?
Skijaš
E Dženo ti je danas zauzet na kongresu, nove nade ,nove snage. I ja da kažem da su za dug prema nama od početka znali ne samo gđa Mujezinović nego i gdin Dženo, kao i predsjednica Mladih liberala i predsjednik Gradskog odbora Sarajeva.
kiky

#240 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by kiky »

bit će neka lova ...
valjda je lds uspio malko da se sredi ...
nadam se raspletu na sveopštu radost ...
:-)
Skijaš

#241 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

kiky wrote:bit će neka lova ...
Bojan "posudio" od Jelka Kacina. Rek'o da će mu vratiti u onaj idući utorak. "Oću Jelko djece mi (ispred škole)"
super.nova

#242 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Da dopustimo Bojanu da nesto kaze, citiram vam izjavu datu sudu: "
Kako je LDS stranka koja okuplja brojne mlade ljude -volontere, to smo mislili da su tužitelji osobe koje svojim doprinosaom žele osigurati probitak stranke i njen uspjeh...."
Sad smo volonteri! :x

"Djece mi" ima toga jos....
super.nova

#243 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Update:

Dosla cica na kolica! :D

Sabina Mujezinovic je nakon vise od godinu dana odlucila da nam uputi izvinjenje ..
.jer je dio tima koji vam je je nanio ogromnu stetu..."
Sad se nudi kao pomoc, sta god bude trebalo od dokaza tu je, ako bude trebalo svjedociti tu je....
Sve je to sad divno i krasno, al tesko je preboljeti onu gorcinu i osjecaj da je to mogla uraditi puuuno ranije, al' eto nije ni to za baciti.
Hvala svima, posebno forumasima koji su imali imalo uticaja u tome da od nje dobijemo taj e-mail od tri stranice u kojem je opisala sve sto se desavalo (interviju, ugovor o radu, plate....) sto predstavlja potvrdu gotovo svih navoda iz nase tuzbe!
:sax:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#244 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by -LIBERO- »

Ocekivano.

Cim je presla u stranku kojoj su na prvom mjestu principi, moralnost i odnos prema gradjanima, ocekivano da se i javila :D

p.s morao sam.... :D :D
seln

#245 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by seln »

-LIBERO- wrote:Ocekivano.

Cim je presla u stranku kojoj su na prvom mjestu principi, moralnost i odnos prema gradjanima, ocekivano da se i javila :D

p.s morao sam.... :D :D
Jok, vec napustajuci LDS misli da je skinula svoju krivicu i sad vice "drzite lopova".
super.nova

#246 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Update:

Stigla je i zvanicna potvrda da je Bojan dobio pare da zaposli nekoga u Centralu i naravno on je umjesto dogovorene jedne osobe zaposlio tri i odlucio da (od tih "donatora") trazi tri puta vecu cifru i sve prisvoji.
Uninformed

#247 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Uninformed »

Skijaš wrote:
Bojan "posudio" od Jelka Kacina. Rek'o da će mu vratiti u onaj idući utorak. "Oću Jelko djece mi (ispred škole)"
Naprosto moram! :D
Ovo što ću navesti možda nekom nije ništa strašno u poređenju što se sve radi l meni je naprosto gnusno i vrijedno svake osude
Ovo me podsjeti kad sam jedne prilike svojim ušima šlusao ovog Zec-Filipovića kako laže i kune se vlasititom djecom. Da naglasim da sam pouzdano znao da su stvari potpuno drugačije od onoga što je pričao.
Kasnije sam čuo da mu je ako negdje ne stigne glavno ---Djeca mi bolesna, po bolnicama i tak to--
Kako vjerovati takvome čovjeku? Nikako! Kako mu, ne daj Bože, dat mogućnost da odlučije o budućnosti nečije djece? NIKAKO!

A onako usput da iznesem stav o izboru novoga predsjednika LDS-a: FASADA, ŠMINKA, ZAMAZIVANJE... Isti je taj, koji je maksimalno u talu s predhodnikom i dan danas vjerujem.

btw Ko sve danas ima stranku...FUJ... Bosno moja poharana...
zvončica5

#248 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

Uninformed wrote:
Skijaš wrote:
Naprosto moram! :D
Ovo što ću navesti možda nekom nije ništa strašno u poređenju što se sve radi l meni je naprosto gnusno i vrijedno svake osude
Ovo me podsjeti kad sam jedne prilike svojim ušima šlusao ovog Zec-Filipovića kako laže i kune se vlasititom djecom. Da naglasim da sam pouzdano znao da su stvari potpuno drugačije od onoga što je pričao.
Kasnije sam čuo da mu je ako negdje ne stigne glavno ---Djeca mi bolesna, po bolnicama i tak to--
Kako vjerovati takvome čovjeku? Nikako! Kako mu, ne daj Bože, dat mogućnost da odlučije o budućnosti nečije djece? NIKAKO!

A onako usput da iznesem stav o izboru novoga predsjednika LDS-a: FASADA, ŠMINKA, ZAMAZIVANJE... Isti je taj, koji je maksimalno u talu s predhodnikom i dan danas vjerujem.

btw Ko sve danas ima stranku...FUJ... Bosno moja poharana...
To je nama govorio. Prve pare koje dođu u stranku idu za vaše plate djece mi.
super.nova

#249 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Vidim stranica opet u funkciji, haj fino, skuckalo se nesto para, a? Dokle li ce biti u funkciji? Predvidjam gasenje stranice 5 dana poslije izbora :)

Puno bi bolja reklama bila da ste isplatili dug sada, da vas malo "pohvalim" Ali posto cijenjeni gospon Husaric tvrdi kako "LDS ima vaznija posla" neka mu bude, kad smo vec ovoliko cekali sacekat cemo i potvrdu presude od strane Kantonalnog suda. A do tada, cucemo se mi jos sa jako zanimljivim reklamama za stranku kako bi na izborima imala bar 20 glasova (ukljucujuci clanove porodica kandidata)

Liberarno, :D
super.nova

#250 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

ZABORAVIH NESTO:

A kljucne rijeci na novoj web stranici su SLOBODA, ODGOVORSNOST I PRAVEDNOST. Umalo ne padoh sa stolice od smijeha :lol: Sloboda i nekako (da radi ko sta i kako god hoce) al' ovo dvoje, zar se ne stidite povezati se sa ovakvim terminima? Ah da, ko da neko u LDS-u zna sta je stid.
Post Reply