Jeli Ghost upravu ili nije?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#226 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

Ma.Le.Na wrote:
jaoooooo :roll: :roll:
zasto ljudi uvijek pomisle na vjeru kad ne ide..
sto ti nije palo na pamet da si joj dosadio...da je nasla boljeg...da ti jesi sebi mozda savrsen ali njoj nisi..
jok vjera je uvijek problem

u pm i nasa shvatanja i mentalitet :x
Lijepo je idealizirati, ali to jest nasa stvarnost uglavnom.

To sto meni recimo nije bitno, ili tebi, naci ces odmah 100 ljudi kojima jeste bitno. ;-)
JThomas

#227 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by JThomas »

ili "nije bitno", al' postane bitno kad dođe vrijeme za vjenčanje...

ne kažem da je to ovdje slučaj, al' glupo je pretvarati se da u nas toga nema...ili da ima malo.
burek_in_space

#228 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

sanabe wrote:
Haj ne zajebajite, kome je to bitno u startu to sasjece, jel? Ko nece sa nekim ko je druge vjere nece izaci na drugu kafu, a ne upoznati roditelje s njim, dogurati do zaruka i priprema za vjencanje i onda skontati 'Bog te video , pa on nije NAS" :shock: :-)
Razmisli josh jednom. :evil:
HAVANA

#229 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by HAVANA »

Evo jedna ameRicka :D

Bloo
Globalna šefica

#230 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Bloo »

sanabe wrote:
Haj ne zajebajite, kome je to bitno u startu to sasjece, jel? Ko nece sa nekim ko je druge vjere nece izaci na drugu kafu, a ne upoznati roditelje s njim, dogurati do zaruka i priprema za vjencanje i onda skontati 'Bog te video , pa on nije NAS" :shock: :-)
da, uglavnom je tako po defaultu, mada ima ih i zavlace se godinama, a mozda njoj nije bitno, a mami jeste, pa mama malo verbalno masirala i dočaravala slikovito budući život
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#231 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by ladyblue18 »

sanabe wrote:
Da znas da hoce. :D I to nekoliko primjera znam. ;-)
Mis mekinjas

#232 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:
zonna wrote:ghost, ja bih ti preporucila da zatvoris ovu temu jer ti je aktivno ucesce na ovoj temi kao noz u rani. do sada si mogao zakljuciti da nije do tebe a stalno o tome dumati, pricati i pisati ti moze samo skoditi.
ako je definitivno kraj onda moras o necemu drugom ako sebi mislis dobro
Možebit da si upravu medjutim, ako si nekog volio i voliš još uvijke mora i treba da boli, jer znači da je na neki način vrijedilo. Bilo bi jadno da me ne boli i da mi svaka riječ ovdje nije nož u ranu. To bi značilo da mi nije bilo stalo i na kraju krajeva ne bi bilo ove teme.
Na neki način mi je čak i lakše čitajući silne komentare raje i by the way želim da se zahvalim svima što je tema opstala deset strana a da nije zachatana.
Moj Ghost, mi chat-amo s tom, već deset strana :lol: :lol: :lol: :lol:

izvini, ali nasmij se malko :) :oops:
burek_in_space

#233 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

sanabe wrote:

eki mu face :lol: jes' me prep'o :mrgreen:
ama u pravu sam i kapak 8-) :D
Dobro, u pravu si. 8-)
Ghost_Rider_XXX

#234 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Bloo wrote:
sanabe wrote:
da, uglavnom je tako po defaultu, mada ima ih i zavlace se godinama, a mozda njoj nije bitno, a mami jeste, pa mama malo verbalno masirala i dočaravala slikovito budući život
Pa dok je bila ovdje nije imala problem s Mariom, tako da...
Mis mekinjas

#235 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:
burek_in_space wrote:
sanabe wrote:
Razmisli josh jednom. :evil:

eki mu face :lol: jes' me prep'o :mrgreen:
ama u pravu sam i kapak 8-) :D
ja sam iz miješanog braka, udaj se za mene, i reci mami i tati, u ROKU OD ODMAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#236 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by HAVANA »

sanabe wrote:
ladyblue18 wrote:
Ma.Le.Na wrote:
jaoooooo :roll: :roll:
zasto ljudi uvijek pomisle na vjeru kad ne ide..
sto ti nije palo na pamet da si joj dosadio...da je nasla boljeg...da ti jesi sebi mozda savrsen ali njoj nisi..
jok vjera je uvijek problem

u pm i nasa shvatanja i mentalitet :x
Lijepo je idealizirati, ali to jest nasa stvarnost uglavnom.

To sto meni recimo nije bitno, ili tebi, naci ces odmah 100 ljudi kojima jeste bitno. ;-)

Moja ti...sta sam ih se nagledo... :-)
Michun

#237 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Michun »

eee, ghost...sranje pa to ti je :o
nemam vremena da citam ali predpostavljam da je bilo svakakvih komentara.
misljene skromno...nije razlog mama i tvoja reakcije nego xy razloga koji se se nagomilavali prije.

ja znam za par koji su "dosli pred opstinu" i onda ona rekla ja cu svoje - tvoje prezime, on reko neces, ona rekla hocu i tacka, on reko preko mene mrtvog, ona rekla necu se ni udat ako mi ne das da zadrzim svoje...bum, tras. gotovo.
HAVANA

#238 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by HAVANA »

sanabe wrote:
Mis mekinjas wrote:
ja sam iz miješanog braka, udaj se za mene, i reci mami i tati, u ROKU OD ODMAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
otkad ti mene mamis i zavlacis, ja osjedih cekajuci :roll: hm..zensko :-) :roll:

nego fino ovo mi sa Ghostom, svi smo manje-vise ozbiljni i bas smo suosjecajni, ha? :D evo kontam i ja svoje probleme podijeliti sa vama, pik tito hocu ovakvu podrsku, samo na mojoj temi mozete pljuvati i vrijedjati suprotnu stranu kolko hocete :kravata: :mrgreen:

Odracemo ga od batina. :twisted:
Bloo
Globalna šefica

#239 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Bloo »

ladyblue18 wrote:
sanabe wrote:
Da znas da hoce. :D I to nekoliko primjera znam. ;-)

oni kojima to nije bitno, poput mojih roditelja, se vjencaju, a njihovim roditeljskim jedinicama kojima je to smetalo jer OMFG kak ce oni razlicitih vjeroispovjesti biti zajedno, oni nisu dosli na vjencanje :) niti su se zeljeli ukljuciti u njihov zivot

a sada, neki ljudi dodu pred sam cin braka, te onda pocnu razmisljat, a kak cemo zajedno razliciti, sta ce djeca bit, kak ce se zvat, kak cemo ih odgajat
burek_in_space

#240 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by burek_in_space »

HAVANA wrote:

Kazhu da je njen bio dobar sa Celom, pa ti vidi koga cesh i kako derati, ja bome necu. :oops: :lol:
Mis mekinjas

#241 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:
Mis mekinjas wrote:
otkad ti mene mamis i zavlacis, ja osjedih cekajuci :roll: hm..zensko :-) :roll:

nego fino ovo mi sa Ghostom, svi smo manje-vise ozbiljni i bas smo suosjecajni, ha? :D evo kontam i ja svoje probleme podijeliti sa vama, pik tito hocu ovakvu podrsku, samo na mojoj temi mozete pljuvati i vrijedjati suprotnu stranu kolko hocete :kravata: :mrgreen:
taman htjedoh isto reći, BTW sanabić, opet raskidamo :cry:
JThomas

#242 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by JThomas »

jel to treba tuć' nekoga?
HAVANA

#243 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by HAVANA »

burek_in_space wrote:
HAVANA wrote:

Kazhu da je njen bio dobar sa Celom, pa ti vidi koga cesh i kako derati, ja bome necu. :oops: :lol:

Jebaji ga,znam ga garant. :lol:
Mis mekinjas

#244 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Mis mekinjas »

HAVANA wrote:

može, sanabe i ja ćemo preći preko te TJELESNE BARIJERE :lol: :lol: :lol: :lol:
theTruePath

#245 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by theTruePath »

ja znam za par koji su "dosli pred opstinu" i onda ona rekla ja cu svoje - tvoje prezime, on reko neces, ona rekla hocu i tacka, on reko preko mene mrtvog, ona rekla necu se ni udat ako mi ne das da zadrzim svoje...bum, tras. gotovo.

:lol: :lol:
Šef

#246 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Šef »

burek_in_space wrote:
HAVANA wrote:

OdrAcemo i tog ĆelA. 8-)
Ghost_Rider_XXX

#247 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Michun wrote:eee, ghost...sranje pa to ti je :o
misljene skromno...nije razlog mama i tvoja reakcije nego xy razloga koji se se nagomilavali prije.

Eto i tu sam popustio. Htjela je da doda prezime, i to sam prihvatio.
Bloo
Globalna šefica

#248 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by Bloo »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Michun wrote:eee, ghost...sranje pa to ti je :o

Eto i tu sam popustio. Htjela je da doda prezime, i to sam prihvatio.

kako je krenulo, zenit ces ti neku sa foruma :D
madner

#249 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by madner »

To ti je bila greska, nisi u startu povukao liniju. :D
swirl

#250 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?

Post by swirl »

@Ghost A jesi li ti sa njom ikako vise pricao od tog dana kad te nazvala i rekla to sve za mamu?
Locked