Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
- Corto Maltese
#226 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Zašto nema Damira Mašića među predloženim kandidatima?
Dobro, zajebavam se, ali autor teme je prvi počeo.
Dobro, zajebavam se, ali autor teme je prvi počeo.
- vivaldi
#227 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Nermin Niksic apsolutno. Ima iskustvo, nije populista, nema oraha u dzepu, nije u javnosti exploatisan, nije mislim ni istrosen pa vjerovatno ima entuzijazma za bar par godina borbe, nikome nije trn u oku..najvise vrlina, a najmanje mana u jednom covjeku.
- vee-jay
#228 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
ja ne znam ko ce biti predsjednik SDPa ali znam ko nece.......
Corto
Corto
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#229 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
nije do mene, do njihA jeplain vanilla wrote:ma jesi ti onako problematican i konfliktan, vidim jaChmoljo wrote:jok ja. ja sam persona non grata u lokalnom SDP-ubar onom službenom
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#230 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Nekad davno, imala sam priku upoznati dosta FOM-ovaca iz Sarajeva. To je otprilike vrijeme kad je i Damir Hadzic bio FOMovac, a ne nacelnik. I moram priznati da su mi bili mnogo drazi od tuzlanskih mladih. Ne znam gdje su sad svi ti ljudi, vidim da se Kamocaji progurao, ostale ne vidim da su aktivni.Ako su jos u SDP-u, onda ne trebamo brinuti, imat ce Zlaju ko zamijeniti..Chmoljo wrote:nije do mene, do njihA jeplain vanilla wrote:
ma jesi ti onako problematican i konfliktan, vidim ja
-
hajducka travica
#231 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Pomislih,kad smo svoje vec potrosili/istrosili,da probamo malo i onih preko Drine,oni tako i tako tvrde da Drina tece kroz centralnu Srbiju.A imali smo i nekih veza u dalekoj historiji/povijesti.Ridjobrki wrote:@hajdučka travica: budi slobodan da kvotaš i onaj moj post gdje velim da se ne upuštam u besmislene rasprave pogotovo ne na apsurdnim tezama koje nemaju ni temelja u mojim stavovima ni veze sa zdravim razumom i elementarnom logikom...
- kiky
#232 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
lagumđija forever ...

- Komrad
#233 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Lagumdzija dok se boje ne rastopekiky wrote:lagumđija forever ...
- Komrad
#234 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
kao dodik, tihic ili bozo ljubicveliki_fabio wrote:e tek bi se usrecili sa komsicem. sta on zna osim verbalno lupat po prstima? pa to moze svako.
ozbiljnoj stranci treba nesta vise od par stotina hiljada papanskih glasova kojiima je lupanje po prstima dokaz da je zeljko nas covjek.
morao bi znati engleski jezik, imati manire, znati odrzati govor bez citanja sa papira koji su ti pripremili stranacki sluzbenici, imati kakvu takvu viziju i strategiju, biti u stanju polemisati o politikama itd...
-
hajducka travica
#235 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
sacekaj do 31.marta,pa cemo onda svi podicikiky wrote:lagumđija forever ...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#236 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Corto Maltese wrote:A ko kaže da ja uvijek pišem protiv SDP-a, laže ko pas!
Alija i ekipa, svaka čast za ovo:
http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /110221058
Auuu respekt gradskoj upravi,Behmen i ekipa
Al' kada malo bolje razmislim ,jako podudaran gost i za praznik koji je prije sevga antifasisticki,i kao izvodjac koji je lijevo deklarisan. Izvodzac kojeg jako cijenim
Ali kako doci do karata za Dom Mladi,premal je to prostor za ovakvu muzicku velicinu
- ultima_palabra
#237 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
RASMC nastupa istu noć u BKC-u...-LIBERO- wrote:Corto Maltese wrote:A ko kaže da ja uvijek pišem protiv SDP-a, laže ko pas!
Auuu respekt gradskoj upravi,Behmen i ekipa![]()
![]()
Al' kada malo bolje razmislim ,jako podudaran gost i za praznik koji je prije sevga antifasisticki,i kao izvodjac koji je lijevo deklarisan. Izvodzac kojeg jako cijenim![]()
![]()
![]()
Ali kako doci do karata za Dom Mladi,premal je to prostor za ovakvu muzicku velicinu
- Better Man
#238 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Od ponudjenih kandidata mislim da je najboli Jasmin Imamovic. Kao prvi covjek Tuzle pokazao je svoje znanje i sposobnost i mislim da bi na celu SDP-a mogao napraviti genijalne stvari. Poslije njega bi spomenuo Hamdiju Lipovacu koji je preporodio SDP u USK i Bihacu. Zeljko Komsic je dobar i kao predsjednik SDP-a bio bi magnet za privlacenje glasaca, ali kad je u pitanju konkretan rad i organizovanje partije i njeno jacanje i sirenje, mislim da su i Imamovic i Lipovaca tu daleko kvalitetniji i sposobniji od njega. Mislim da je red da novi predsjednik SDP-a bude neko ko nije iz Sarajeva.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#239 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
hoćetel da vam sredim karte?-LIBERO- wrote:Corto Maltese wrote:A ko kaže da ja uvijek pišem protiv SDP-a, laže ko pas!
![]()
Al' kada malo bolje razmislim ,jako podudaran gost i za praznik koji je prije sevga antifasisticki,i kao izvodjac koji je lijevo deklarisan. Izvodzac kojeg jako cijenim![]()
![]()
![]()
- HAVANA
#240 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Chmoljo wrote:hoćetel da vam sredim karte?-LIBERO- wrote:Corto Maltese wrote:A ko kaže da ja uvijek pišem protiv SDP-a, laže ko pas!
![]()
![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#241 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Chmoljo wrote:hoćetel da vam sredim karte?-LIBERO- wrote:Corto Maltese wrote:A ko kaže da ja uvijek pišem protiv SDP-a, laže ko pas!
![]()
![]()
![]()
Jel' to kupujes glasove za predstojece lokalne izbore,nas glasaca malih "raspalih" strankica
Cime se bave ovi zlatkovi,Boze sacuvaj...
- kmirsad
#242 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Ako si kaka čivija dovest ćeš nam ga na vikedicu da nam svira...znaš koje društvo se sabralo... samo nek skine onu ... A što ti je mila ščeri, jelek raskopčan...Chmoljo wrote:hoćetel da vam sredim karte?-LIBERO- wrote:Corto Maltese wrote:A ko kaže da ja uvijek pišem protiv SDP-a, laže ko pas!
![]()
![]()
![]()
-
hajducka travica
#243 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Jos da preporodi Unsko-Sanki-Kanton,e to je malo teze.Ondje nije uspio ni Osman Pirija, Allahrahmetile ako je covjek preselio na onaj bolji svijet,gdje nema svih ovih stranaka.Better Man wrote:Od ponudjenih kandidata mislim da je najboli Jasmin Imamovic. Kao prvi covjek Tuzle pokazao je svoje znanje i sposobnost i mislim da bi na celu SDP-a mogao napraviti genijalne stvari. Poslije njega bi spomenuo Hamdiju Lipovacu koji je preporodio SDP u USK i Bihacu. Zeljko Komsic je dobar i kao predsjednik SDP-a bio bi magnet za privlacenje glasaca, ali kad je u pitanju konkretan rad i organizovanje partije i njeno jacanje i sirenje, mislim da su i Imamovic i Lipovaca tu daleko kvalitetniji i sposobniji od njega. Mislim da je red da novi predsjednik SDP-a bude neko ko nije iz Sarajeva.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#244 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Nije se rodio ko je narodu ugodio, i to bi valjda trebao biti rezultat ove ankete i teme. Ko god da dodje na celo SDP-a, neko ce imati zamjerku, i nekome se nece svidjati.
A ako Zlaja cuje za ovu temu, hercika ce ga spucati
-
hajducka travica
#245 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Da, s cim se bave a s cim se bave ovi koji su izgubili izbore,bilo bi zanimljivo znati.Jel' to kupujes glasove za predstojece lokalne izbore,nas glasaca malih "raspalih" strankica
Cime se bave ovi zlatkovi,Boze sacuvaj...![]()
- Komrad
#246 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
A najvise onima... da nije Zlatka glasao bih za SDP...plain vanilla wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio, i to bi valjda trebao biti rezultat ove ankete i teme. Ko god da dodje na celo SDP-a, neko ce imati zamjerku, i nekome se nece svidjati.
Sutra bi bilo ..
Da nije Damira glasao bih za SDP
Da nije Denisa glasao bih za SDP
Da nije Majke tereze glasao bih za SDP
Da nije Nelsona mandele glasao bih za SDP
Da nije Michaela Jordana glasao bih za SDP
-
hajducka travica
#247 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Samo nek' redovito drzi tlak/pritisak pod kontrolom i hercika ima da radi ki svicarski saHatic.plain vanilla wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio, i to bi valjda trebao biti rezultat ove ankete i teme. Ko god da dodje na celo SDP-a, neko ce imati zamjerku, i nekome se nece svidjati.
-
hajducka travica
#248 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Takvi smo ti mi,poznati smo po tome/u.Komrad wrote:A najvise onima... da nije Zlatka glasao bih za SDP...plain vanilla wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio, i to bi valjda trebao biti rezultat ove ankete i teme. Ko god da dodje na celo SDP-a, neko ce imati zamjerku, i nekome se nece svidjati.
Sutra bi bilo ..
- Corto Maltese
#249 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Da nisam socijaldemokrata glasao bih za SDP!Komrad wrote:A najvise onima... da nije Zlatka glasao bih za SDP...plain vanilla wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio, i to bi valjda trebao biti rezultat ove ankete i teme. Ko god da dodje na celo SDP-a, neko ce imati zamjerku, i nekome se nece svidjati.
Sutra bi bilo ..
Last edited by Corto Maltese on 21/02/2011 19:44, edited 1 time in total.
- srklet
#250 Re: Buduci predsjednik Socijaldemokratske partije
Corto Maltese wrote: Da nisam socojaldemokrata glasao bih za SDP!