i na ovo naidjoh pa mi se ucini zanimljivo

Kakav lomljeni kamen??? tanji, deblji...za sta, gdje???budva wrote:ako mi moze neko objesniti proceduru postavljanja lomljenog kamena i cime se radi ?
Lounge Act wrote:evo prijedloga
![]()
Bilecki kamen, 2-3cm... zid oblozitiDanguba wrote:Kakav lomljeni kamen??? tanji, deblji...za sta, gdje???budva wrote:ako mi moze neko objesniti proceduru postavljanja lomljenog kamena i cime se radi ?
To je ovaj...budva wrote:Bilecki kamen, 2-3cm... zid oblozitiDanguba wrote:Kakav lomljeni kamen??? tanji, deblji...za sta, gdje???budva wrote:ako mi moze neko objesniti proceduru postavljanja lomljenog kamena i cime se radi ?

DecoupageDanguba wrote:Super je ispalo.una_bo wrote: Pocetak
Zavrsene i ladice
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Zanimljivo.
Ako nije tajna koju si tehniku koristila. Pretpostavljam nesto ali nisam siguran.
sada je trend obrnuto...una_bo wrote:hvala, ako ima zainteresiranih, lako se može stari namještaj pretvoriti u novi, nek se jave
Zamutis ljepilo za tapete i drvofiks sa vodom, namazes povrsinu, zaljepis u mom slucaju strip, kad se to malo suhne, ponovo predjes preko toga ljepilom. Za par dana prelakiras bezbojnim i to je toJOINT_1921 wrote:Uno mozes li malo detaljnije objasniti postupak, redoslijed operacija? Hvala
imalarespo wrote:jel imas slucajno stripove alan ford?

nije mi palo ljepilo na pamet, mada će neki da vise, kao na slici, kao da su u letu.JOINT_1921 wrote:Malo super ljepila i papir se lijepi za drvo odlicno... Fina ideja, samo bih ja to napravio bas povece, jedno metar visine minimalno za te tvoje zdralcice...
hvala za ideju sa svjetlima!!!!JOINT_1921 wrote:Ma papir je, sta ima veze sto ce visiti, super ljepilo to drzi, samo ti njega pricuvaj 10s da "prihvati" za drvo i eto... Koliko znam ti zdralovi, kad sam ih ja pravio, imaju X kao podlogu, tako da sigurno ce dobro zalijepiti za podlogu... Mozda nije losa ideja uzeti i led rasvjete na piku ima dosta povoljno, pa ubaciti negdje unutar zdrala za nocni ambijent a po danu da se ne vidi...