Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#226 Re: Edin Džeko...
man city se brzo moze sklopiti u strasnu ekipu, ako menadzer ima jasnu strategiju. kad je mogao svojevremno celzi ne vidim sto ne bi mogao i city. jedina je razlika sto je celzi na celu imao poslovnog covjeka, a city ima nekog tamo razmazenog seika.
ako ne odu u ligu prvaka, mancini sigurno odlazi, a i tevez.
- emigrazione
#227 Re: Edin Džeko...
Tako ti je to kad covjek trci za parama, malo mu 5 milioncica hoce 15. E moj Edine, nikad neces nigdje biti ono sto si bio u Wolfsburgu, tamo si bio bog a ovdje decko od 35 mil. i nista vise 
-
Kenan-sa
#228 Re: Edin Džeko...
veceras gledam Ibrahimovica u Milanu,nista posebno,nije ni malo bolji igrac od Dzeke..napadaci zavise od upotrebljivih lopti,ako ih nema dovoljno ni Dzeko,Ibrahimovic.. ne mogu tu nista..sve u svemu Dzeko je u Solunu odigrao sasvim dobro! mada pored Mancinija i Teveza ova ekipa ne moze biti na nekom nivou koji osvaja trofeje..
- Joey Tribbiani
#229 Re: Edin Džeko...
opet ponavljaš nebuloze zbog kojih je prošla tema zaključanaemigrazione wrote:Tako ti je to kad covjek trci za parama, malo mu 5 milioncica hoce 15. E moj Edine, nikad neces nigdje biti ono sto si bio u Wolfsburgu, tamo si bio bog a ovdje decko od 35 mil. i nista vise
-
susc_ovjek
#230 Re: Edin Džeko...
looolemigrazione wrote:Tako ti je to kad covjek trci za parama, malo mu 5 milioncica hoce 15. E moj Edine, nikad neces nigdje biti ono sto si bio u Wolfsburgu, tamo si bio bog a ovdje decko od 35 mil. i nista vise
To znaci ovi iz Zelje i Sarajeva bi trebali prec u Vratnik i Vrbanjusu, tamo bi bili bogovi.
- BSn
#231 Re: Edin Džeko...
Sve i da bude tako, to ce mu jako tesko pasti.
Svi na svijetu idu za idealima, samo on krenuo da radi za lovu.
I opet otpisujete i potcjenjujete Edina. Koji je ovo, 3., il' 4. put da to radite?
Svi na svijetu idu za idealima, samo on krenuo da radi za lovu.
I opet otpisujete i potcjenjujete Edina. Koji je ovo, 3., il' 4. put da to radite?
Last edited by BSn on 15/02/2011 23:25, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#232 Re: Edin Džeko...
Otishao je jer je prekucao Bundesligu sa Wolfsburgom.emigrazione wrote:Tako ti je to kad covjek trci za parama, malo mu 5 milioncica hoce 15. E moj Edine, nikad neces nigdje biti ono sto si bio u Wolfsburgu, tamo si bio bog a ovdje decko od 35 mil. i nista vise
Pozhelio je novi izazov, a gdje cesh veci od Premier lige. To shto su oni trenutno i najbogatija liga, nije njegov problem.
Kao shto jezh reche, jako potentna ekipa, s obzirom na to ko im je gazda i kakve mogucnosti imaju. Ali ne ide da je vodi Mancini, koji ne bi titule u karijeri osvojio, da Juventus nije izbachen iz lige onomad, a Milan bio fokusiraniji na Ligu shampiona, kao i uvijek.
- quasar
#233 Re: Edin Džeko...
Ma doci ce tu ono g* od covjeka na ljeto ako Real ne osvoji makar Ligu prvaka. Macini ce morati otici.
- Lakat Jebić
#234 Re: Edin Džeko...
ma koji ti idiot moras biti da kazes da je neki igrac kriv, taman da je i najgori na terenu bio... mislim ono, ne moras bit neki pedagog da znas da to demoralise jbt
- Riddle
#235 Re: Edin Džeko...
Od medija bih mogao ocekivati da ga uzmu na zub, da ga kritikuju ili da ga proglase flopom, ali kad trener to kaze, ipak nije svejedno. Bilo to tacno ili ne. Jebiga.
Od samog pocetka mi je bilo muka sto ce Edin igrati za ovu hrpu smeca.
Od samog pocetka mi je bilo muka sto ce Edin igrati za ovu hrpu smeca.
-
dek
#236 Re: Edin Džeko...
Ako je baš to izjavio, jako nekoretno. Kriviti nekog imenom i prezimenom za loš rezultat, to trener ne bi smio raditi, pogotovo u javnosti. Ako mu imaš nešto reći, reci u svlačionici. Cijela ekipa, kao tim, igra loše, Džeko se samo uklopio u sivilo.
- Lakat Jebić
#237 Re: Edin Džeko...
dzeko je u ovoj utakmici odskakao od tog sivila... u ranijim manje vise je bio na nivou ekipedek wrote:Ako je baš to izjavio, jako nekoretno. Kriviti nekog imenom i prezimenom za loš rezultat, to trener ne bi smio raditi, pogotovo u javnosti. Ako mu imaš nešto reći, reci u svlačionici. Cijela ekipa, kao tim, igra loše, Džeko se samo uklopio u sivilo.
- shalla
#238 Re: Edin Džeko...
Čekajte ba ljudi, jeste li vi čitali intervju do kraja???
"But he has the same problem as Fernando Torres at Chelsea, because when you arrive in January it isn't easy to get to know your team-mates and the system the team plays. Dzeko needs to play and it's important that he improves quickly. With Dzeko playing, Shaun should be crossing the ball more. But we only had one cross in the second-half and that was from Gareth Barry."
Boldirana rečenica me interesuje, znači da i on shvata da Edin mora igrati da bi ušao u formu. Ja koliko vidim više je okrivio SWP (sa pravom, lik je debil 1/1) zbog toga što ovaj nije nikako centrirao tj nije niko centrirao osim Barryja kod onog šuta glavom...
Oopet ponavljam kao i neki dan, strahovito tegobna ekipa za gledati, nit ideje, nit organizacije nit ikoje p...e materine, pa ja ne znam kako navijači ne fasuju čir poslije svake tekme...
Mogu obje ruke dati da bi Sir Alex, Mourinho ili Wenger bili haman prvaci sa ovom ekipom a ovog večerašnjeg Arisa bi glat odjebali 0:2 i onda bi u revanšu mogli izvesti rezervnu ekipu... Joj ekipe i govana, više sam se isekirao zadnjih mjesec dana zbog Cityja nego ne znam ti zbog čega drugog
"But he has the same problem as Fernando Torres at Chelsea, because when you arrive in January it isn't easy to get to know your team-mates and the system the team plays. Dzeko needs to play and it's important that he improves quickly. With Dzeko playing, Shaun should be crossing the ball more. But we only had one cross in the second-half and that was from Gareth Barry."
Boldirana rečenica me interesuje, znači da i on shvata da Edin mora igrati da bi ušao u formu. Ja koliko vidim više je okrivio SWP (sa pravom, lik je debil 1/1) zbog toga što ovaj nije nikako centrirao tj nije niko centrirao osim Barryja kod onog šuta glavom...
Oopet ponavljam kao i neki dan, strahovito tegobna ekipa za gledati, nit ideje, nit organizacije nit ikoje p...e materine, pa ja ne znam kako navijači ne fasuju čir poslije svake tekme...
Mogu obje ruke dati da bi Sir Alex, Mourinho ili Wenger bili haman prvaci sa ovom ekipom a ovog večerašnjeg Arisa bi glat odjebali 0:2 i onda bi u revanšu mogli izvesti rezervnu ekipu... Joj ekipe i govana, više sam se isekirao zadnjih mjesec dana zbog Cityja nego ne znam ti zbog čega drugog
-
dek
#239 Re: Edin Džeko...
Ja ne vidim da je dobro odigrao, ako je i bio za nijansu bolji od ostalih, to i nije neka utjeha jer su svi bili grozni.Lakat Jebić wrote:dzeko je u ovoj utakmici odskakao od tog sivila... u ranijim manje vise je bio na nivou ekipedek wrote:Ako je baš to izjavio, jako nekoretno. Kriviti nekog imenom i prezimenom za loš rezultat, to trener ne bi smio raditi, pogotovo u javnosti. Ako mu imaš nešto reći, reci u svlačionici. Cijela ekipa, kao tim, igra loše, Džeko se samo uklopio u sivilo.
On mora hitno eksplodirati u nekoj utakmici, inače mu klupa ne gine jer ga trener zasad ne gotivi.
Ovo mu je već šesta utakmica, ako ne brojimo FA CUP, dosad je MORAO zabiti a ne da mu ''uspjeh'' bude to što je protiv Arisa imao tri prilike i dva dobra dodavanja Wright-Phillipsu.
- Lakat Jebić
#240 Re: Edin Džeko...
ovoj ekipi fali jedan klasicni play... dva pasa su bila u prostor veceras, oba dzekina...
doduse bio je i jedan teveza cini mi se, al je bio prejak
doduse bio je i jedan teveza cini mi se, al je bio prejak
-
palermo
#241 Re: Edin Džeko...
i,dek wrote:Ja ne vidim da je dobro odigrao, ako je i bio za nijansu bolji od ostalih, to i nije neka utjeha jer su svi bili grozni.Lakat Jebić wrote:dzeko je u ovoj utakmici odskakao od tog sivila... u ranijim manje vise je bio na nivou ekipedek wrote:Ako je baš to izjavio, jako nekoretno. Kriviti nekog imenom i prezimenom za loš rezultat, to trener ne bi smio raditi, pogotovo u javnosti. Ako mu imaš nešto reći, reci u svlačionici. Cijela ekipa, kao tim, igra loše, Džeko se samo uklopio u sivilo.
On mora hitno eksplodirati u nekoj utakmici, inače mu klupa ne gine jer ga trener zasad ne gotivi.
Ovo mu je već šesta utakmica, ako ne brojimo FA CUP, dosad je MORAO zabiti a ne da mu ''uspjeh'' bude to što je protiv Arisa imao tri prilike i dva dobra dodavanja Wright-Phillipsu.
Ma ne mora ništa. Ako Manchester City želi potrošiti još jednog fudbalera tako brzo, onda mu je bolje da se to što prije desi, jer u takvom klubu nema budućnosti. Uvijek može otići u Juventus, Romu, Atletico......bilo bi dobro kad bi Džeko sam sa sebe nekako uspio skinuti pritisak. Nek kaže sebi , moje je da radim i da napredujem...a sad hoće li neko imati strpljenja....tja....
-
dakcu
#242 Re: Edin Džeko...
City je uzasna ekipa, a Mancini nije trener ni za nase Premijer lige. Ipak, Dzeko mora davati golove iz situacija poput one prve protiv Arisa. Kad pocne davati golove iz vecine 100-postotnih prilika, za njega nece biti zime.
-
aleDP
#243 Re: Edin Džeko...
Ja goru ekipu od ovog City-ja nisam gledao.
Koji plaćenici, koji boli*urci, majko mila.
Džeko se uklopio u to. Propast će k'o žeton. Sam si je izabrao. Poletio za parama, obit će se o glavu, kad tad.
Što duže ostane tamo, više će propasti. Još jedan u nizu dokaza je i današnja utakmica. On ide silaznom putanjom, ni sjena onog starog Džeke. Možda nije igrač za jaku ligu, možda je precjenjen, ali siguran sam da bi u normalnijoj ekipi od ove skupine plaćenika, bio dosta bolji. Ovako će na klupu i čekati posudbu u neki Fulham ili West Ham.
Koji plaćenici, koji boli*urci, majko mila.
Džeko se uklopio u to. Propast će k'o žeton. Sam si je izabrao. Poletio za parama, obit će se o glavu, kad tad.
Što duže ostane tamo, više će propasti. Još jedan u nizu dokaza je i današnja utakmica. On ide silaznom putanjom, ni sjena onog starog Džeke. Možda nije igrač za jaku ligu, možda je precjenjen, ali siguran sam da bi u normalnijoj ekipi od ove skupine plaćenika, bio dosta bolji. Ovako će na klupu i čekati posudbu u neki Fulham ili West Ham.
- jeza u ledja
#244 Re: Edin Džeko...
malo ste previse pesimisticni jebemu misa
- quasar
#245 Re: Edin Džeko...
Igrace Dzeko par narednih utakmica sigurno, ali ce forsirati tandem sa Tevezom. Cim mu se ne svidi, a znamo da nece jer Dzekson nece dobiti dvije lopte da valja, izlazice i ufuravace Baloteli, ili neko drugi da pojaca katanac, ako zatreba.
Ovaj nas mali ce se samo dalje frustrirati. Trebace mu hladna glava i sabur. Klasa je on, to se vidi, odskace po kvalitetu kad je u 16, a nije u formi. Ako ga ne savlada nas luzerski mentalitet, i uspije da ostane Švabo, uskoro će ga odčepiti.
Skontali su valjda veceras da im treba neko solidan na krilu da gadja Dzeksona u glavu. Sad ce imati dvije tekme zaredom da se proslavi. Revans u FA kupu i Aris. Ako ubode u jednoj, imace kredit do kraja sezone.
Ovaj nas mali ce se samo dalje frustrirati. Trebace mu hladna glava i sabur. Klasa je on, to se vidi, odskace po kvalitetu kad je u 16, a nije u formi. Ako ga ne savlada nas luzerski mentalitet, i uspije da ostane Švabo, uskoro će ga odčepiti.
Skontali su valjda veceras da im treba neko solidan na krilu da gadja Dzeksona u glavu. Sad ce imati dvije tekme zaredom da se proslavi. Revans u FA kupu i Aris. Ako ubode u jednoj, imace kredit do kraja sezone.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#246 Re: Edin Džeko...
Nije on letio za parama, on je samo letio da odleti iz VfL-a
- Obuca9
#247 Re: Edin Džeko...
Ne bih se baš složio s tobom.jeza u ledja wrote:man city se brzo moze sklopiti u strasnu ekipu, ako menadzer ima jasnu strategiju. kad je mogao svojevremno celzi ne vidim sto ne bi mogao i city. jedina je razlika sto je celzi na celu imao poslovnog covjeka, a city ima nekog tamo razmazenog seika.
Jedina razlika između Chelsea onda i Cityja danas, je ista, ali potpuno ista kao i razlika između Intera prije tri godine i Intera prošle godine.
- jeza u ledja
#248 Re: Edin Džeko...
Ma dobro, Mancini moze otici sutra. Ostaje klub, vlasnik, igraci, zajedno sa Dzekom u njemu.hz__semir wrote:Ne bih se baš složio s tobom.jeza u ledja wrote:man city se brzo moze sklopiti u strasnu ekipu, ako menadzer ima jasnu strategiju. kad je mogao svojevremno celzi ne vidim sto ne bi mogao i city. jedina je razlika sto je celzi na celu imao poslovnog covjeka, a city ima nekog tamo razmazenog seika.
Jedina razlika između Chelsea onda i Cityja danas, je ista, ali potpuno ista kao i razlika između Intera prije tri godine i Intera prošle godine.
-
dek
#249 Re: Edin Džeko...
Nek uvali Notts Countyu pet komada i problem riješen 
- splend
#250 Re: Edin Džeko...
sve strucnjak do strcnjaka
ocekuje vas svijetla buducnost u trenerskim vodama premiershipa ili primere, zavisi sta odaberete
mancini izvalaci maximum iz ove ekipe, trenutno je treci u engleskoj, iza njega su i liverpul, totenhem i celzi.
on je tek poceo da gradi ovaj tim, i nema sumnje da ce u tome uspjeti. fale mu dva kreativna vezna igraca, a kako mu sef kupuje, ne sumnjam da ce ih dovesti na ljeto. i onda ce stvari leci na svoje. sta ste vi fakat mislili, dosao je dzeko sad odmah ide titula uz njegovih 15 golova do kraja
tipicno NASKI, smo neka euforija
dzeko iz utakmice u utakmicu sve bolji, danas najbolji ofanzivni igrac citya, protiv junajteda dao(nastimao) gol. on posjeduje kvalitet, to je i vise nego ocigledno, a ako ne ove, iduce sezone ce sigurno proraditi.
i kao sto neko rece, nisam se dugo sekirao ko zadnjih mjesec za city
mancini izvalaci maximum iz ove ekipe, trenutno je treci u engleskoj, iza njega su i liverpul, totenhem i celzi.
on je tek poceo da gradi ovaj tim, i nema sumnje da ce u tome uspjeti. fale mu dva kreativna vezna igraca, a kako mu sef kupuje, ne sumnjam da ce ih dovesti na ljeto. i onda ce stvari leci na svoje. sta ste vi fakat mislili, dosao je dzeko sad odmah ide titula uz njegovih 15 golova do kraja
dzeko iz utakmice u utakmicu sve bolji, danas najbolji ofanzivni igrac citya, protiv junajteda dao(nastimao) gol. on posjeduje kvalitet, to je i vise nego ocigledno, a ako ne ove, iduce sezone ce sigurno proraditi.
i kao sto neko rece, nisam se dugo sekirao ko zadnjih mjesec za city