Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

A njen seksipil u tvojim ochima nije uslovljen chinjenicom da si rekla kako lichite vas dvije?!sanabe wrote:
Joj, ja bi ovu ...........pojela![]()
![]()
![]()

uh...DJe me nadje, perfektno!Obozavam ga.Ma.Le.Na wrote:
I ja sve manje vidjam sexy zene pa se ne zalim,sreca pa imam internet i onda u google upishem sexy womens a za dalje znateEleonora wrote:Ja sve manje vidjam sexy muskarce ovdje U nas u Sarajevu...
Ne, ne znamocitroen wrote:I ja sve manje vidjam sexy zene pa se ne zalim,sreca pa imam internet i onda u google upishem sexy womens a za dalje znateEleonora wrote:Ja sve manje vidjam sexy muskarce ovdje U nas u Sarajevu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šta iz tebe progovara, LIČNO ISKUSTVObosnianidiot wrote:Adrian Brody? ozbiljno?![]()
zene, ona narodna "koliki nos toliki i ponos" ne mora biti tacna, ne uzdajte se u to
naravnoMiš mekinjaš wrote:šta iz tebe progovara, LIČNO ISKUSTVObosnianidiot wrote:Adrian Brody? ozbiljno?![]()
zene, ona narodna "koliki nos toliki i ponos" ne mora biti tacna, ne uzdajte se u to![]()
![]()
Kako ne znamo. Izbaci "Did you mean sexy women?"Eleonora wrote:Ne, ne znamocitroen wrote:I ja sve manje vidjam sexy zene pa se ne zalim,sreca pa imam internet i onda u google upishem sexy womens a za dalje znateEleonora wrote:Ja sve manje vidjam sexy muskarce ovdje U nas u Sarajevu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I onda ti gugl izbaci "Did you mean:sexy women"citroen wrote: I ja sve manje vidjam sexy zene pa se ne zalim,sreca pa imam internet i onda u google upishem sexy womens a za dalje znate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Copycatladyblue18 wrote:I onda ti gugl izbaci "Did you mean:sexy women"citroen wrote: I ja sve manje vidjam sexy zene pa se ne zalim,sreca pa imam internet i onda u google upishem sexy womens a za dalje znate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tek vidjeh, halali.old_drummer wrote:
Copycat

Otvorite sebi temu cvake, ja dodjem ovdje da naparim oci i sta dobijem?ladyblue18 wrote:Tek vidjeh, halali.old_drummer wrote:
Copycat
![]()
Zaboravila sam Guardiolu, a kad smo vec kod njega
Nema arogantnijeg muskarca, a da mu ta arogancija stoji tako dobro kao i sve ostalo na njemu.![]()
hedonism wrote: Pep Guardiola
Robert-Downey-Jr
old_drummer wrote:
Zaboravila sam Guardiolu, a kad smo vec kod njega
Nema arogantnijeg muskarca, a da mu ta arogancija stoji tako dobro kao i sve ostalo na njemu.![]()