el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hopi

#226 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by hopi »

u kolko sati je sutra utakmica?
JThomas

#227 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by JThomas »

ma čovjek loži raju. loži medije, loži protivnike, loži trenere, a oni se primaju. i time primarno skreće pritisak sa igrača na sebe, tako da ovi igraju neuporedivo opuštenije. pa niko ni o ronaldu ne priča ni blizu kao o mourinhu otkako je došao, i to je nevjerovatno psihološko rasterećenje za igrače. i zato je tako uspješan.
5 0 5

#228 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 5 0 5 »

@JThomas:

Ove godine se ne čuje baš puno. (Osim što neki dan podijelio komplimente Guardioli). To je možda iz dva razloga. Guardiola se ne pali na njegove provokacije. Drugo, što ja više vjerujem, Mourinho misli da bi mu ovo mogao biti prvi poraz ove godine pa da se ne bi vraćao iz Barcelone pored pognute, još i pokisle glave. Ovo za pritisak na igrače, nisam siguran. Svi su oni profesionalci. Navikli su na to. To je više Mourinhovo pozorište. Dio njegovog folklora. Ne pije to više vode. (Mourinho also cleverly shields his players from klix, and creates a false unity for the squad based on the enemies he creates for the team.)
Utakmica je nepredvidiva. Može biti 5:0 za BCN ili 0:1 za RM (moja prognoza). Nadam se ovaj prvi rezultat ;)

@hopi:

U 9
smoki_choko

#229 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by smoki_choko »

fedor wrote:
Better Man wrote:
SKONEL_ wrote:ma bice prijenos uzivo na kanalu arena sport 3 a ko nema kanal 3 onda ima u srijedu repriza na arena sport 1 u 13:00h..pozz :) :)
Bas cemo mi radni ljudi moci gledati reprizu i koga briga za reprizu kad cemo znati rezultat. A Arenu sport 3 mislim da skoro niko nema. Velika je sramota sto gradjani BiH nece moci gledati El Clasico zbog javasluka domacih tv stanica s jedne strane i monopola nakve Arene sporta. A tu treba dodati nase debilne kabl operatere.
:thumbup:
Još što je najcrnje, onaj usrani BHT prenosi samo subotom utakmice Engleske lige! Koji su to debili, i kome mi plaćamo tu pretplatu. Evo danas, igra Chelsea, Liverpool a nema prenosa niti jedne utakmice. Debilizam i idiotizam!
pa kad je eurosport kupio prava na ostale termine utakmica. ostalo jedino ovaj termin subotom od 16
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#230 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

Ja ne razumijem kakve veze ima Eurosport sa Bosnom i Hercegovinom. Mi ne možemo gledati Premier Ligu. Ne možemo gledati Primeru. Nemam ja ni Eurosport ni Arenu... Zašto nijedan bosanski kanal ne prenosi to?
2407

#231 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 2407 »

Entropio wrote:Ja ne razumijem kakve veze ima Eurosport sa Bosnom i Hercegovinom. Mi ne možemo gledati Premier Ligu. Ne možemo gledati Primeru. Nemam ja ni Eurosport ni Arenu... Zašto nijedan bosanski kanal ne prenosi to?
Zato sto niko od domacih kanala nije otkupio prava za te utakmice i sta tu ima biti nejasno? :-)
Entropio

#232 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

2407 wrote:
Entropio wrote:Ja ne razumijem kakve veze ima Eurosport sa Bosnom i Hercegovinom. Mi ne možemo gledati Premier Ligu. Ne možemo gledati Primeru. Nemam ja ni Eurosport ni Arenu... Zašto nijedan bosanski kanal ne prenosi to?
Zato sto niko od domacih kanala nije otkupio prava za te utakmice i sta tu ima biti nejasno? :-)
Koliko sam shvatio iz postova iznad, niko od naših NE MOŽE kupiti prava, jer su ih kupili Eurosport i Arena. Zato pitam...
sumirprimus

#233 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by sumirprimus »

drug moj,imam ja sport klub,al tekma na sport klub+,ja imam arenu1,a tekma na areni2,ko da neko namjern deje vnago...
i sad umjesto da gledam totenhem-liverpul,ja moram trpit ovog seronju zimonjica,im on sve njihovo... :x
plati tv pretplatu,plati kablovsku plati internet,pa nije to ni malo mjesecno i opet ne mogu da gledam....
Entropio

#234 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

Hayat je kriv za sve. :lol:

Kad nisu mogli kupiti Primeru, mogli su bar El Clasico.
smoki_choko

#235 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by smoki_choko »

Entropio wrote:Hayat je kriv za sve. :lol:

Kad nisu mogli kupiti Primeru, mogli su bar El Clasico.
ne moze se jedna utakmica kupiti. ili sve ili nista :skoljka:
Magarece_godine

#236 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Magarece_godine »

I koje su alternative za nas koji nemamo Arenu 3 ?
JThomas

#237 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by JThomas »

505sCrtom wrote:@JThomas:

Ove godine se ne čuje baš puno. (Osim što neki dan podijelio komplimente Guardioli). To je možda iz dva razloga. Guardiola se ne pali na njegove provokacije. Drugo, što ja više vjerujem, Mourinho misli da bi mu ovo mogao biti prvi poraz ove godine pa da se ne bi vraćao iz Barcelone pored pognute, još i pokisle glave. Ovo za pritisak na igrače, nisam siguran. Svi su oni profesionalci. Navikli su na to. To je više Mourinhovo pozorište. Dio njegovog folklora. Ne pije to više vode. (Mourinho also cleverly shields his players from klix, and creates a false unity for the squad based on the enemies he creates for the team.)
Utakmica je nepredvidiva. Može biti 5:0 za BCN ili 0:1 za RM (moja prognoza). Nadam se ovaj prvi rezultat ;)

@hopi:

U 9
pije itekako vode, jer ljudi igraju tri puta bolje nego prošle sezone. a naročito ronaldo na kojem je bio najveći pritisak. šupak jest, arogantan jest, ali čovjek svugdje napravi rezultat.
Entropio

#238 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

Magarece_godine wrote:I koje su alternative za nas koji nemamo Arenu 3 ?
Pa internet, ili odeš u neki kafić gdje će pustiti utakmicu.
ultima_palabra

#239 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by ultima_palabra »

Eki 5:0 :-) Ne vjerujem da može biti više 1 razlike za bilo koga... eventualno da neko vodi 1:0 do pred kraj, pa da zabije drugi iz kontre.
UnitedForce

#240 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by UnitedForce »

bice na TV1
fixer

#241 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by fixer »

UnitedForce wrote:bice na TV1
Aha.
2407

#242 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by 2407 »

UnitedForce wrote:bice na TV1
...izvjestaj s utakmice, dan poslije :mrgreen:
Entropio

#243 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Entropio »

Nek' sad TV1 pokaže da je prava televizija.
jeretik

#244 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by jeretik »

Ne mogu da vjerujem da ima likova koji spominju streaming. Streaming utakmica na bh internetu?! Pa, sta ce mi TV, sto placam pretplatu? BHT ne gledam nikad, osim kad puste dobru utakmicu, FTV takodje. Za ovakve stvari i sluzi pretplata. Trebalo je dosad da gori oko BHT-a, da se buni svijet, a ne da pricate o streamingu.
Uglavnom, zivim u Tuzli i nazalost, imam ELTA MT kablovsku. Da li neko zna da li ja mogu u ponedeljak gledati tu utakmicu?
Naravno, kao backup, tu je nekakav smrdljivi kafic 300m od zgrade koji ce prenositi, ali bi ipak bilo super kada bi se na ovoj usljivoj kablovskoj moglo odgledati ono sto ce biti najgledaniji ovogodisnji sportski dogadjaj na svijetu.
pirmin

#245 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by pirmin »

X2 - mislim da Muri ovo nece zijaniti.
iske10

#246 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by iske10 »

navijam za barcelonu zesce ali posto je murinho i posto imaju krkana na hiljadu ni murinho ih nemoze umoriti koji je to tim zato da nezz ko li ce pobijediti ali ipak mislim da je barca kvalitetnija
Baltazar_khan

#247 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Baltazar_khan »

Barcelona kao i uvijek rutinski riješava ovu utakmicu protiv nedoraslog protivnika kakav je Real. 2-0 je dovoljno, a može i 3-0 :oops:

Messi će još jednom da napravi odbranu Reala inferiornom. Ronaldo će samo da pada i da se ljuti što nije dobio još jedan faul :dance:

Vi koji veličate Mourinha, evo jedna informacija.
José Mourinho has never won at the Camp Nou. He came here three times with Chelsea and twice with Inter, getting two draws and losing three times.
samo malo

#248 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by samo malo »

FTV je izgubio sav sport koji su imali, ali bitno da oni prcaju partizanske filmove, jebo ih partizanski film.

BHT ima domacu kosarku i fudbal, i jednu utakmicu engleske lige subotom.

Ne mogu vjerovati da nijedna tv stanica nece prenositi el clasico, ovo je sramota. Hoce biti na Sportklubu?
smoki_choko

#249 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by smoki_choko »

bice prenos na stranici kladionice http://www.bet365.com/home/?lng=1
fino se prijavite i odete na podlink Live Streaming i fino gledate. slika uvijek bude dobra na njihovim streamovima. potrosi se otprilike izmedju 300 i 400 mb pa ko moze ja bih mu toplo preporucio da tu gleda. mada ce sigurno biti i puno drugih linkova
Better Man

#250 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid

Post by Better Man »

Baltazar_khan wrote:Barcelona kao i uvijek rutinski riješava ovu utakmicu protiv nedoraslog protivnika kakav je Real. 2-0 je dovoljno, a može i 3-0 :oops:

Messi će još jednom da napravi odbranu Reala inferiornom. Ronaldo će samo da pada i da se ljuti što nije dobio još jedan faul :dance:

Vi koji veličate Mourinha, evo jedna informacija.
José Mourinho has never won at the Camp Nou. He came here three times with Chelsea and twice with Inter, getting two draws and losing three times.
Samo se ti nadaj. Kad Ronaldo izlevati kompletnu odbranu Barcelone onda ces plakati kao malo dijete.
Locked