HASAN SALIHAMIDZIC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#226 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
Pa onda nesto kontam-dole Hasagic pa Salihamidzic pa Papac pa Spahic pa ovi mladj Lulic,Sejo,Besic.Mujdza.....To ja samo onako bez nekog reda
-
BASS
#227 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
Dobar potez... ja navijam i da Pjana dođe u volfsburg,Magath je majka za takve igrače...opet ćemo gledati Bracu u bundesligi 
- ProbuseniDolar
- MyCore
#229 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
Odlican potez u 34-oj, eh sad bih tek bilo dobro za Pjanu da predje tamo...
- simonese
#230 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
naravno dobar potezMyCore wrote:Odlican potez u 34-oj, eh sad bih tek bilo dobro za Pjanu da predje tamo...
iz Fiat-a u Volkswagen-a
- Mahalac
#231 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
'asan je šupak 
-
zlajapravaraja
#232 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
A prica se da bi i Dzeko mogao na posudbu s opcijom na jednu godinu u stari klubsimonese wrote:i mozda povuku Vedada zasobomMyCore wrote:Odlican potez u 34-oj, eh sad bih tek bilo dobro za Pjanu da predje tamo...
- just principe
#233 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu

jos jedan nas igrac nek dodje i ponovo imamo bosanski Wolfsburg, ali bez obzira uvijek je i bio bosanski
- just principe
#234 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
"MOGU POMOĆI WOLFSBURGU"
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, igrač na kojeg smo uvijek svi bili ponosni, Hasan Salihamidžić, potpisao je ugovor sa Wolfsburgom u kojem će ponovo sarađivati sa Felixom Magathom.
Iako se niti u jednom trenutku nije moglo naslutiti da će Salihamidžić karijeru nastaviti u Wolfsburgu, upravo se to dogodilo.
Transfer je rađen u potpunoj tišini, tako da ni njemački mediji dok isti nije realiziran nisu ništa znali, a bosanskohercegovački fudbaler uvjeren je da će biti pomoći Vukovima u ostvarivanju njihovih ciljeva.
"Iza mene je teška sezona u Juventusu. Vratio sam se u Bundesligu i uvjeren sam da svojoj novoj momčadi mogu mnogo pomoći", rekao je Salihamidžić za njemačke medije.
"Nakon Bayerna i Juventusa, odlazak u bilo koji klub nije opcija. Znam da ću kod Magatha igrati fudbal i kad sam dobio poziv nisam mnogo razmišljao. Ovdje znam da ću biti dio zanimljivog pojekta koji gradi vrsni stručnjak", dodao je bh. internacionalac.
ss
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, igrač na kojeg smo uvijek svi bili ponosni, Hasan Salihamidžić, potpisao je ugovor sa Wolfsburgom u kojem će ponovo sarađivati sa Felixom Magathom.
Iako se niti u jednom trenutku nije moglo naslutiti da će Salihamidžić karijeru nastaviti u Wolfsburgu, upravo se to dogodilo.
Transfer je rađen u potpunoj tišini, tako da ni njemački mediji dok isti nije realiziran nisu ništa znali, a bosanskohercegovački fudbaler uvjeren je da će biti pomoći Vukovima u ostvarivanju njihovih ciljeva.
"Iza mene je teška sezona u Juventusu. Vratio sam se u Bundesligu i uvjeren sam da svojoj novoj momčadi mogu mnogo pomoći", rekao je Salihamidžić za njemačke medije.
"Nakon Bayerna i Juventusa, odlazak u bilo koji klub nije opcija. Znam da ću kod Magatha igrati fudbal i kad sam dobio poziv nisam mnogo razmišljao. Ovdje znam da ću biti dio zanimljivog pojekta koji gradi vrsni stručnjak", dodao je bh. internacionalac.
ss
- Charuga
- Globalni moderator
#235 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Mozete nastaviti ovde o Hasanu.
- USAblues
#236 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
MyCore wrote:Odlican potez u 34-oj, eh sad bih tek bilo dobro za Pjanu da predje tamo...
- zeleni xy
#237 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Bolje da je došao u ekipu gdje će najvjerovatnije igrati.
U svakom slučaju odličan potez Brace, želim mu uspješnu sezonu kod Magata.
U svakom slučaju odličan potez Brace, želim mu uspješnu sezonu kod Magata.
- Murat Sabanovic
#238 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
barbarez dusa bh -reprezentacije
bolic srce bh -reprezentacije
salihamidzic pluca bh -reprezentacije
definitivno, nasa tri najvaznija igraca za sva vremena.
- abondanzieri
#239 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Murat Sabanovic wrote:barbarez dusa bh -reprezentacije
- luckylaka
#240 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
Sastavljam reprezentaciju za EP u Poljskojtrcicu trceci wrote:o cemu tiluckylaka wrote:Pa onda nesto kontam-dole Hasagic pa Salihamidzic pa Papac pa Spahic pa ovi mladj Lulic,Sejo,Besic.Mujdza.....To ja samo onako bez nekog reda
- van Basten
#241 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
treba s Magathom dogovoriti selektorsku poziciju za 2-4 godine. Taj čovjek je promovisao i stvorio više bh igrača nego svi naši stručnjaci (uključujući i Plišeka
) zajedno
- KPNCTNJAH
#242 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
Ako predje Pjana onda se i Edin moze vratiti komotnoMyCore wrote:Odlican potez u 34-oj, eh sad bih tek bilo dobro za Pjanu da predje tamo...
Braco
- samo_ti
#243 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Nisam derpe , ali volim ovaj Hasanov osmjeh
bra`o za izbor kluba
bra`o za izbor kluba
- abondanzieri
#244 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
To je nešto najbolje što bi se moglo desiti našoj reprezentaciji,posebno u bliskoj budućnosti dok bi još i Hasan mogao nastupati za nas.Na žalost,siguran sam da je to nemogućevan Basten wrote:treba s Magathom dogovoriti selektorsku poziciju za 2-4 godine. Taj čovjek je promovisao i stvorio više bh igrača nego svi naši stručnjaci (uključujući i Plišeka) zajedno
- and
#245 Re: Salihamidzic u Wolfsburgu
šanse su podjednakeKPNCTNJAH wrote:Ako predje Pjana onda se i Edin moze vratiti komotnoMyCore wrote:Odlican potez u 34-oj, eh sad bih tek bilo dobro za Pjanu da predje tamo...![]()
Bracouvijek mi je bio jedan od najdrazih nasih igraca
- psydelija
#246 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
solidan igrac svetskih razmera, a za bh prilike vrlo dobar... covek koji je postigao puno sa bajernom... dobar trkac-covek od zadatka-poverenja... u bh repki nedorecen i kao covek, moralna nula!
u cvetu svoje mladosti, na vrhuncu karijere je batalio da igra za zemlju svojih "predaka"... pa koliko je moljen, cudo jedno... da mu je srce od kamena, razumeo bi kodru, bolica, susica, blazevica...
no, nije on kriv, do monetalieta je koji je pokupio u dojclandu.
ps. uporedjivati njega sa sergejom i bolom je krajnje nemoralno.
u cvetu svoje mladosti, na vrhuncu karijere je batalio da igra za zemlju svojih "predaka"... pa koliko je moljen, cudo jedno... da mu je srce od kamena, razumeo bi kodru, bolica, susica, blazevica...
- Topla voda
#247 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
svaka cast hasane
ti mozes do cetrdesete godine igrati kralju
ti mozes do cetrdesete godine igrati kralju
- zalizani
#248 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
Sretno majstore, BIH je uz tebe 
-
juan
#249 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
da da tebi pricase licno da su ga molili....psydelija wrote: pa koliko je moljen, cudo jedno... da mu je srce od kamena, razumeo bi kodru, bolica, susica, blazevica...
Braco, bio si i ostat ces nas Najbolji i Najuspjeshniji Fudbaler za dugo dugo godina!!!
- luckylaka
#250 Re: HASAN SALIHAMIDZIC
juan wrote:da da tebi pricase licno da su ga molili....psydelija wrote: pa koliko je moljen, cudo jedno... da mu je srce od kamena, razumeo bi kodru, bolica, susica, blazevica...
Braco, bio si i ostat ces nas Najbolji i Najuspjeshniji Fudbaler za dugo dugo godina!!!