FK Crvena Zvezda

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
radostan dan

#226 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Jel' ti to priznade da je i na drugim stadionima, drugih klubova, bilo ispada?
Dalje, nisam iz tvoje priče ili posta, ne interesuje me ni Arkan ali ni to kakvo ti misljenje imaš o meni kao navijaču Zvezde ( nemoj šta zamjeriti zbog ovog).
north

#227 Re: FK Crvena Zvezda

Post by north »

hz__semir wrote:
radostan dan wrote:Dobro, ali ti izračunaj kolika je ukupna masa navijača, iz mase izdvoj extremni dio, podjeli, i dobićeš procenat koji je manje više karakterističan za svaku navijačku skupinu.
Image

Lažite me oči moje...
Ovo vjerovatno predstavlja neku miroljubivu atmosferu i prijateljska poruka protivniku....
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#228 Re: FK Crvena Zvezda

Post by 1946 »

radostan dan wrote:Jel' ti to priznade da je i na drugim stadionima, drugih klubova, bilo ispada?
Naravno da je bilo ispada na stadionima pobrojanih klubova. Na stadionu CZ (ili Partizana) ovo nije ispad, već pravilo.
north

#229 Re: FK Crvena Zvezda

Post by north »

1946 wrote:
radostan dan wrote:Jel' ti to priznade da je i na drugim stadionima, drugih klubova, bilo ispada?
Naravno da je bilo ispada na stadionima pobrojanih klubova. Na stadionu CZ (ili Partizana) ovo nije ispad, već pravilo.
Tačno!
Obuca9

#230 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

north wrote:
hz__semir wrote:
radostan dan wrote:Dobro, ali ti izračunaj kolika je ukupna masa navijača, iz mase izdvoj extremni dio, podjeli, i dobićeš procenat koji je manje više karakterističan za svaku navijačku skupinu.
Image

Lažite me oči moje...
Ovo vjerovatno predstavlja neku miroljubivu atmosferu i prijateljska poruka protivniku....
Naravno.

Pogotovo ova poruka ispod, koja se ne vidi najbolje na ovoj slici, a koja kaže: "Sprem'te se, sprem'te četnici, silna će borba da bude"
Šibicar

#231 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Šibicar »

Fina neka raja ove Delije. 8-)
Obuca9

#232 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

Šibicar wrote:Fina neka raja ove Delije. 8-)
Jašta su, samo im se ponekad desi ovakav ispad, pa sasvim slučajno dignu ovakvu koreografiju i to sasvim slučajno u utakmici protiv tima iz susjedne Hrvatske.

Duše drage.
Šibicar

#233 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Šibicar »

hz__semir wrote:
Jašta su, samo im se ponekad desi ovakav ispad, pa sasvim slučajno dignu ovakvu koreografiju i to sasvim slučajno u utakmici protiv tima iz susjedne Hrvatske.

Duše drage.
Nemoj tako,to je sigurno šaćica ljudi koja je u manjini.
Creasy

#234 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

hz__semir wrote:

Duše drage.

Bio sam i ja na utakmici Sarajevo-Sartid...
Obuca9

#235 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

Šibicar wrote:
hz__semir wrote:

Duše drage.
Nemoj tako,to je sigurno šaćica ljudi koja je u manjini.
Ma jašta, šta je ovih 10.000 ljudi naspram celog sveta koji voli zvezdu.
Obuca9

#236 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Obuca9 »

Creasy wrote:
hz__semir wrote:

Duše drage.

Bio sam i ja na utakmici Sarajevo-Sartid...
Duša slatka, jes' mi te žao. A Boga ti, jesi li bio na utakmici SiCG - BiH, pa da nam uporediš te dvije utakmice?
1946

#237 Re: FK Crvena Zvezda

Post by 1946 »

Creasy wrote:Bio sam i ja na utakmici Sarajevo-Sartid...
I nije ti se svidjela ona zelena zastava Saudije preko cijelog sjevera? Znaš li ti koliko smo mi truda u to uložili, a tebi se na kraju nije svidjela :-)
BSn

#238 Re: FK Crvena Zvezda

Post by BSn »

Za klubove i navijace Sarajeva, Zelje, Dinama, Hajduka... ovakve stvari se broje kao ispadi i najcesce sami klubovi to verbalno osudjuju i ogradjuju se od toga, a i navijacke skupine nerijetko.
Za klubove poptu Zvezde i Partizana i njihove simpatizere, ovo je uobicajeno. Navijaci su mahom profasisticki i politicki orijentisani, a sami klubovi nemaju nista protiv toga, tj. ne ogradjuju se od toga, a sto opet znaci da suplja "ja navijam za klub, a ne navijace" predstavlja samo jeftino zavaravanje samoga sebe, jer je ocito da su klubovi sponzori toga. Sto se tice igraca, ni oni ne izrazavaju nikakav protest.
E, da... Imamo i trecu kategoriju, a to su npr. simpatizeri Borca ili Zrinjskog - oni su negdje u neuspjelom pokusaju imitiranja ovih drugih i vecinom je to sto rade tragikomicno, pa ih se ni ne shvata ozbiljno, mada bi se mozda i moralo...
radostan dan

#239 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

hz__semir wrote:
Duša slatka, jes' mi te žao. A Boga ti, jesi li bio na utakmici SiCG - BiH, pa da nam uporediš te dvije utakmice?
Bio sam ja na BiH - SCG, prva, prije kvalifikacija za SP. Hoćeš i nje da se podsjetimo?
north

#240 Re: FK Crvena Zvezda

Post by north »

Naravno.

Pogotovo ova poruka ispod, koja se ne vidi najbolje na ovoj slici, a koja kaže: "Sprem'te se, sprem'te četnici, silna će borba da bude"[/quote]

Možda misle na borbu na terenu .... :D
Creasy

#241 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Prica vam je bezveze. Po vasoj logici i ovo su fasisti?

Image

Image

Image
BSn

#242 Re: FK Crvena Zvezda

Post by BSn »

Bice i da su mislili na ove "cetnike"

Image

Poliglote. :D
1946

#243 Re: FK Crvena Zvezda

Post by 1946 »

Ne. Ali ovaj jeste
Image
BSn

#244 Re: FK Crvena Zvezda

Post by BSn »

Creasy wrote:Prica vam je bezveze. Po vasoj logici i ovo su fasisti?

Svako onaj ko ne osudjuje fasizam, makar verbalno, taj je sponzor fasizma.

P.S. Kakve veze ima prijeratna Zvezda s ovom sad? Prijeratna nije zvanicno bastinila fasizam...
Last edited by BSn on 26/03/2011 00:11, edited 1 time in total.
north

#245 Re: FK Crvena Zvezda

Post by north »

Creasy wrote:Prica vam je bezveze. Po vasoj logici i ovo su fasisti?

Image

Image

Image
Kakvo poređenje :-)

Je li nas to zajebavaš, pričamo o CZ danas......

Ni tu CZ nisam volio, ali samo zbog sportskog rivalstva.....
psydelija

#246 Re: FK Crvena Zvezda

Post by psydelija »

haj da ne bude da citam reda-radi...

zvezda je nesumnjivo veliki klub, sigurno najveci na zapadnom balkanu, i dobro je sto postoji tema sa sa-xu... zvezda je institucija, zvezda je zivot, sve drugo je sitnica!

druga strana medelja je jako crna i dosta neslavna i ona datira manje vise od samog osnivanja...
svaka se politicka klika po malo grebala o zvezdi, navijacima i suprotno.

sadasnje zvezdino rukovodstvo je krajnje desno orijentisano... lukic je "veliki" srbin (cetnik) i jos veci patriJota... menadzeri kluba su arkanovi ljudi... predhodno rukovodstvo je isto imalo tzv. desno krilo, predsednik cvele, ali cvele je nesumnjivo "manji" srbin od vladana...
na marakani su se nekada drzale ikone i slike nekih diskutabilnih "junaka" iz bliske istorije.

delije, od samog osnivanja tu navijacku grupu vode problematicni tipovi... ljudi sa podebelim policijskim dosijeom (db) i dokazane "patriJote"... na pocetka rata u hrvatskoj, dobar deo prvog tima delija je ili ubijen ili ranjen, od vukovara do gospica... deo njih je od 92-95 rado isao ( u vojnike) na "izletu" po bosni.
sa povratka sa ratista neke od njih je cekalo zaposlenje na marakani... more je negativnog vec 20+ godina na severu, ali i samoj ljutici bogdana 1 11000 beograd.

delije rade to sto rade jer srbija nema jos mehanizma da to suzbije... recimo, bota je prekjuce poslao deda mraza sa putinom na marakani iz straha od reakcije delija.

da podvucem, delije jesu fasisticka skupina koja likuje nad zlocinima cetnika, ali, oni se ne smeju bar na ovoj temi mesati sa zvezdom i ostalim zvezdasima!

...ovo je sportski pdf i trebamo uz malo politike :D vise se koncetrisati na sport, druzenje i pomirenje.

ps: da li se neko od vas seca pesme delija s`kraja 80 tih husrefu musemicu? 8)
Creasy

#247 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Ne, vi ne pricate o CZ vec o njenim navijacima, koji mene apsolutno ne zanimaju.

A evo ti CZ danas:

Image

Vjerovatmo ga ne poznajes, ime mu je Aval Isah i u Zvezdi je vec 2 god.
north

#248 Re: FK Crvena Zvezda

Post by north »

psydelija wrote:haj da ne bude da citam reda-radi...

zvezda je nesumnjivo veliki klub, sigurno najveci na zapadnom balkanu, i dobro je sto postoji tema sa sa-xu... zvezda je institucija, zvezda je zivot, sve drugo je sitnica!

druga strana medelja je jako crna i dosta neslavna i ona datira manje vise od samog osnivanja...
svaka se politicka klika po malo grebala o zvezdi, navijacima i suprotno.

sadasnje zvezdino rukovodstvo je krajnje desno orijentisano... lukic je "veliki" srbin (cetnik) i jos veci patriJota... menadzeri kluba su arkanovi ljudi... predhodno rukovodstvo je isto imalo tzv. desno krilo, predsednik cvele, ali cvele je nesumnjivo "manji" srbin od vladana...
na marakani su se nekada drzale ikone i slike nekih diskutabilnih "junaka" iz bliske istorije.

delije, od samog osnivanja tu navijacku grupu vode problematicni tipovi... ljudi sa podebelim policijskim dosijeom (db) i dokazane "patriJote"... na pocetka rata u hrvatskoj, dobar deo prvog tima delija je ili ubijen ili ranjen, od vukovara do gospica... deo njih je od 92-95 rado isao ( u vojnike) na "izletu" po bosni.
sa povratka sa ratista neke od njih je cekalo zaposlenje na marakani... more je negativnog vec 20+ godina na severu, ali i samoj ljutici bogdana 1 11000 beograd.

delije rade to sto rade jer srbija nema jos mehanizma da to suzbije... recimo, bota je prekjuce poslao deda mraza sa putinom na marakani iz straha od reakcije delija.

da podvucem, delije jesu fasisticka skupina koja likuje nad zlocinima cetnika, ali, oni se ne smeju bar na ovoj temi mesati sa zvezdom i ostalim zvezdasima!

...ovo je sportski pdf i trebamo uz malo politike :D vise se koncetrisati na sport, druzenje i pomirenje.

ps: da li se neko od vas seca pesme delija s`kraja 80 tih husrefu musemicu? 8)
Sjećam ja, davno je bilo, nešto kao: "Cela Marakana peva za Husrefa muslimana"...tako-nekako, ako na to misliš....

Inače, tvoj post je poprilično realan i dobro je što si podvukao da su delije fašistička skupina, reci nam još kad si tako realan, kakav je stav ljudi sa ostalih tribina, istoka-zapada po ovom pitanju?
Creasy

#249 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Creasy »

Malo OT, ali i ovo je Zvezda danas:

Image

Elmedin Kikanovic
BSn

#250 Re: FK Crvena Zvezda

Post by BSn »

Creasy wrote:Ne, vi ne pricate o CZ vec o njenim navijacima, koji mene apsolutno ne zanimaju.

A evo ti CZ danas:

Image

Vjerovatmo ga ne poznajes, ime mu je Aval Isah i u Zvezdi je vec 2 god.

I ni on se ne buni zbog ocitog fasizma na tribinama? Klub nema potrebe da kaze bilo sta protiv fasizma na vlastitim tribinama? Klub nema potrebe da bilo kako to sprijeci?
To je Zvezda danas.
Locked