Ma jok, nista se ne brini ! Ozbiljno, nemoj sada poci go ko nokat jbg ! Ako te slucajno Slovenci budu pitali imas li para sa sobom i koliko dana ostajes, ako te budu pitali, kazes im koliko imas, npr imas 500 eura u kesu kazes sedam dana ostajes (7x70eura=490 eura),imas jos na racunu za tih preostalih 15 dana i zdravo , a ne moras ni spominjati tih preostalih 15 dana ,nisu glupi al et ne peglaju toliko ! i njih nije briga gdje ostajes u Shengenu ,bitno je da imas koliko treba po danu u toj drzavi kroz koju u Shengen ulazis, et npr za Slo je 70, za npr Madjarsku je manje ! Vjeruj nema peglanja, al ipak nemoj suho meso nositiminjonja wrote:imam pitanje za one koji su vec bili. mora se imati uza se odredjena lova po danu u nekoj drzavi. ako je npr. za njemacku potrebno 70 eura (nagadjam jer se ne sjecam tacno cifre), da li onda moram imati u kesu uza se svotu za 3 sedmice
Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
Moderator: anex
- ima´l_zime_Marinko
#226 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
-
StupskaBitanga
#227 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
ja sam baš išao u Sloveniju i nisu me ništa niti pitali niti tražili novacima´l_zime_Marinko wrote:Ma jok, nista se ne brini ! Ozbiljno, nemoj sada poci go ko nokat jbg ! Ako te slucajno Slovenci budu pitali imas li para sa sobom i koliko dana ostajes, ako te budu pitali, kazes im koliko imas, npr imas 500 eura u kesu kazes sedam dana ostajes (7x70eura=490 eura),imas jos na racunu za tih preostalih 15 dana i zdravo , a ne moras ni spominjati tih preostalih 15 dana ,nisu glupi al et ne peglaju toliko ! i njih nije briga gdje ostajes u Shengenu ,bitno je da imas koliko treba po danu u toj drzavi kroz koju u Shengen ulazis, et npr za Slo je 70, za npr Madjarsku je manje ! Vjeruj nema peglanja, al ipak nemoj suho meso nositiminjonja wrote:imam pitanje za one koji su vec bili. mora se imati uza se odredjena lova po danu u nekoj drzavi. ako je npr. za njemacku potrebno 70 eura (nagadjam jer se ne sjecam tacno cifre), da li onda moram imati u kesu uza se svotu za 3 sedmice!
Dao pasoš i to je to
Samo na kraju rekli
Sretan put
- Tikvica
#228 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
Ja bih rado do Pariza i negdje sam vidjela ponudu City breaks sa avionom, ali ne mogu da se sjetim koja od agencija je imala tu ponudu. Zna li neko od forumasa ima li paket aranzman iz Sarajeva za Pariz avionom? Mislim da je previse voznje busom do Pariza.
- Doda37
#229 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
hahaha...najjace na kraju, BH granicar sumnjivi stestarii wrote:
- Nogatrans
#230 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
Vratio se iz Minhena ispunio sebi san da gledam Bayern,niko me ni zasta nije pitao samo provjera pasosa i sretno!!
-
mad mike
#231 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
Pzdrav...interesuje me, da li mogu otici u Englesku kao turista na 2-3 dana bez vize ?
- Simply_Red
#232 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
gotovo ti je sad, što je valjalo iz radnji raja raznijela 
- alica.k
#233 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
mislim da za UK jos uvijek treba viza.mad mike wrote:Pzdrav...interesuje me, da li mogu otici u Englesku kao turista na 2-3 dana bez vize ?
-
adna*
#234 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
Jel neko zna koliko mi para po danu treba za Austriju?
- astrid
#235 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
...ja odoh u Kakanj 
- fatamorgana
#236 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
da spojite će i mo?sanabe wrote:prvo ce mo na kurs bosanskog jezika![]()
- fatamorgana
#237 Re: Kuda ce te prvo ici ako nam ukinu vize ?
Bolje da se ne spajaju će i te, ispašće opet kakav belajsanabe wrote:pa dafatamorgana wrote:da spojite će i mo?sanabe wrote:prvo ce mo na kurs bosanskog jezika![]()
pa ce se valjda onda spojiti ce i te u naslovu, nejse
![]()
![]()