Authority wrote:Mislio sam da je starija tema, ali sam pogledao datum i shvatio da je aktuelno.
Uglavnom nasao sam se u slicnoj situaciji, bio sam 2 godine s doticnom, neizmjerno je volio, zivjeo snove nase buducnosti, uglavnom sve sto bi neko pozelio u ljubavi. Bila je jedina koju nisam varao i bukvalno mi je bila sve. Imali smo milion problema sa svih strana, ali smo se izborili.
Bio sam u istoj situaciji, samo 4 god.,veze!
Authority wrote:Poceo sam da radim i stvari su pocele da se mijenjaju, ona se promijenila, dok zapravo kroz pricu i ponasanje nisam dosao do toga da me je cak i prevarila. Njena prica je bila klasicni napad na mene, da sam se promijenio, da me voli, ali da ipak zeli da ide od mene jer mi vise nismo mi. Nikada mi nije nista direktno rekla, ali i previse je dobro poznajem tako da znam o cemu se radi, a uz to kada dodam stvari koje mi je indirektno rekla stvar je jasna. U vezi smo bili nerazdvojni, svaki dan se vidjali (nekada cak i po dva puta dnevno). Oboje smo bili ljubomorni i posesivni, ali smo to bili mi i zivjeli u tome zajedno. Imali smo ogromne probleme sa strane, tj. probleme sa strane njene majke koje smo uspjeli prebroditi, ali ni to nije bilo dovoljno..
Skoro pa istu situaciju, ama sve isto. Ove žene kao da su klonirane. Doduše kad smo mi raskinuli ja nisam radio, studirao sam, ali je priča bila ista..
Authority wrote:Najvise me boli sto ne znam istinu, jer ona porice svaku stvar koja navodi k tome (prevari, tj. istini). Jedino sto sam uspio izvuci iz nje jeste da je razlog svega bio taj sto sam ja nekoliko puta rekao nesto tipa: Da mi je dosta da se cujemo jednom dnevno (mada to nisam mislio), da nisam bio tu kada sam joj najvise trebao (u zadnje vrijeme) i slicne stvari.
Ma ne moraš znati istinu odmah sada. Vjeruj, kasnije sve ispliva na površinu. Znam da je teško, treba čovjeku vremena da preboli i tako to, ali sve prođe, baš sve. A što se tiče ovih izgovora! Kad neko hoće da raskine sa tobom, ma naći će ti "dlaku u jajetu", bilo šta da si ti kazao (pa čak i ako nisi mislio ozbiljno) ona će to da iskoristi protiv tebe u smislu da je to još jedan u nizu razloga koji idu u korist raskida!
Authority wrote:Ova tema mi je pomogla da malo bolje sagledam stvari. Iskreno mislim da se mora naci nacin za dalje, jer ako nista ne treba im dopustiti da idu dalje dok mi stajniramo. Pogotovo kada nisu zasluzile da se njihovo ime spomene. Volio bih da cujem i vase misljenje.
Ma samo glavu gore. Nemoj da budeš depresivan. Nemoj da sjediš kući besposlen i da razmišljaš o njoj. Nikad, ama baš nikad neka ti ne pada na pamet da se pomiriš (ako te je prevarila). Shvatit će ubrzo šta je izgubila, vjeruj mi. Ako si je pazio, i bio dobar prema njoj, zvat će ona tebe. Mene je moja zvala nakon 1.god!

Pa i ako te ne nazove, nije strašno. Vjeruj da ćeš naći bolju. Nemoj da misliš da je ona bila "ona prava" i da poslije nje nećeš naći neku bolju!!! "Sve ljudsko ne umire", znači iza tebe ostaju djela i postupci koje si ti učinio prema nekome. Novac, slava itd., sve to prolazi. Nije život samo to!
Sretno i ne daj se.