Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Preko puta Optike Baroš u Ferhadiji, otprilike na pola puta izmedju slatkog čošeta i slastičarne Egipat.
I pogledaj u radnji koja se nalazi izmedju Extreme Intimo radnje i Azzara, to je kad se ide od BBI prema predsjednistvu
zlo87 wrote:Gdje mogu uzeti kvalitetne slušalice za mp4 ?
Zavisi šta podrazumijevaš pod "kvalitetne". Te od 19 jesu Sony, al nisu obavezno kvalitetne. Ako baš ciljaš na kvalitet zvuka, otiđi u Tehnomarket, isprsi se malo više, i kupi slušalice koje baš otkidaju.
Moja recenzija tih od 19 km je da je zvuk... "kiseo"... ne znam kako da ti bolje opišem. Ako si baš music freak i hoćeš kvalitet, Tehnomarket ima liniju earbud slušalica (Sony i Bose, kao najkvalitetnije) od 30 do 70 maraka, koje daju puno ali PUNO kvalitetniji zvuk.
BobRock28 wrote:Gdje ima kupiti kvalitetne ribe a da nije domaća? Pri tome primarno mislim na tunu i losos. Ili rakove, recimo. Jel ima to kod nas da se kupi uopšte?
Svježe tune je znalo biti u ribarnici kod Markala. Nisam vidjela nego čula.
Jel to za tebe ili za mace ?
BobRock28 wrote:Gdje ima kupiti kvalitetne ribe a da nije domaća? Pri tome primarno mislim na tunu i losos. Ili rakove, recimo. Jel ima to kod nas da se kupi uopšte?
kraj markala imas dvije ribarnice jedna je odmah pored markala lijevo kad gledas u markale (nadam se da je nisu zatvorili), druga je pored Hoše prodavnice (prekoputa pijace) a druga je pored trznice
samo ne znam kak ti je pametno kupovati tunu sada sa svim ovim japanskim zracenjem
kraj markala imas dvije ribarnice jedna je odmah pored markala lijevo kad gledas u markale (nadam se da je nisu zatvorili), druga je pored Hoše prodavnice (prekoputa pijace) a druga je pored trznice
samo ne znam kak ti je pametno kupovati tunu sada sa svim ovim japanskim zracenjem
kraj markala i trznice imas 4 ribarnice - jedna je lijevo od hose kad gledas od pijace, pa onda na mjestu stare ribarnice, odmah pored lijevog ulaza u pijacu, onda plavi val desno od trznice i na kraju ribarnica na cosku cemaluse, preko puta klasa
Aferim, super! Ma prije bih losos, sushi hocu da pravim pa mi bas treba dobra riba, a u vecini ribarnica ima samo domace ribe (pod tim mislim nasa rjecna i hrvatska morska; mada ima i kineska pastrmka koja se tusi ko domaca, nidje veze)...
Hajd pogledam dole kod Markala onda idući put kad krenem na pijacu.
BobRock28 wrote:Aferim, super! Ma prije bih losos, sushi hocu da pravim pa mi bas treba dobra riba, a u vecini ribarnica ima samo domace ribe (pod tim mislim nasa rjecna i hrvatska morska; mada ima i kineska pastrmka koja se tusi ko domaca, nidje veze)...
HFVala!
pogledaj i u konzumu u bbi, imaju solidnu ribu. a mozda da nazoves i gazdu sushi sana pa pitas gdje on nabavlja? jer ja cisto sumnjam da mi imamo ribe koja je kvalitete za sushi, nazalost... tuna koju sam ja kupovala definitivno nije takva, ma ni blizu.
BobRock28 wrote:Aferim, super! Ma prije bih losos, sushi hocu da pravim pa mi bas treba dobra riba, a u vecini ribarnica ima samo domace ribe (pod tim mislim nasa rjecna i hrvatska morska; mada ima i kineska pastrmka koja se tusi ko domaca, nidje veze)...
HFVala!
ili prosetaj kod mene u mahalu u Hajduk Veljkovu ima Sushi Bar drzi darko poljak jazzer
kome da prijavim rupu ispod glavne džade na dolac malti
upo onaj jedan dio trotoara i veeelika praznina dole ispod sloja asfalta bojim se da havarija ne pojede pola ceste
savsvoj wrote:moze se vrsiti popravak naocala?
mjenanje ove gume nazad i zatezanje.
iste naocale , te aviatorke , bilo mi ispalo staklo u gradu i ja pravo u optiku baros , .... ljudi mi djaba napravili i jos dotegli sarafcice, ljubaznost na najvisem nivou ( s tim da su mi pitali slazem li se da ako staklo pukne nije njihova odgovornost) ... i nije reklama ali im fakat svaka cast ... a mozes popraviti u rayban servisu ...prekoputa centrala