Sada kada bi iskoristili priliku u toj prvoj federalnoj da zaista i istinski dignu Slobodu na noge, od uprave do igrackog kadra, mozda se vrate kao zdrav kolektiv.
Samo treba smireno i pametno razmisljati i odraditi tu sezonu u drugoj ligi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Djubre jedno! Gdje ces to dirati jebem ti seljacko pleme!HORDAS
23.05.2012. u 20:18
TUZLANSKA KAPIJA, KRVAVA JE OSTALA
nije ni sloboda bezgresnaBHF_Manijak wrote:Koji je ovo morbid napisao?!?!?!![]()
![]()
Djubre je mala rijec za ovu zivotinju jebem joj rijeklo i porijeklo.....cranberries wrote:Heh svaka cast Sarajlice... svaka vam cast, ovo cu vam zapamtiti.
Djubre jedno! Gdje ces to dirati jebem ti seljacko pleme!HORDAS
23.05.2012. u 20:18
ja al ako znas kako je ovde inat kucka stara,ovo nece imat veze sa sportom...dugo dugo vremena,nazalost....sarajevo999999 wrote:sloboda tuzla....prvo na slobodinim utakmicama nema 10% tuzlaka,ono sto vidim su ljudi pustenih stomaka sa malo ili nimalo zuba u ustima..fukare su vec dugo neozbiljna navijacka skupina htjeli vi to priznati ili ne..jako mi je zao zbog ovoga,ipak zbog ranije reputacije treba ustati kad se kaze sloboda tuzla (uzevsi u obzir ostale klubove).
U jednu ruku mi je zao,a u drugu i nije sto ste ispali.Nije iz razloga sto ste realno slabi cak i za nasu karina ligu.Price o prodavanju utakmica su smijesne,pa cak i da je postojala urota da se izbaci sloboda imali ste citavu sezonu , pa imali ste poraz od jednog gola razlike u zadnjem kolu protiv direktnog konkurenta,znaci nije vam niko kriv.sve ste prokockali i ne zasluzujete opstanak. Samo se za nadati da ce Sloboda se vratiti jaca sljedece sezone.
Pozdrav!
bjez ba nadji jednu kulturnu navijacku skupinu u bih i na balkanu koja navija za svoje a ne vrjedja tudje...simonese wrote:idiot napisao, ali sve po zasluzi , ko je ikad bio u Tuzli na gostovanju(isto vrijedi i za Zenicu) dobro zna na sta ja mislim
to ti meni mamlaz ? cuo vlastitim usima ebanje Markala i ostalo ali takve stvari na Grbavici neces cuti,zdravo,od mene dostasumirprimus wrote:bjez ba nadji jednu kulturnu navijacku skupinu u bih i na balkanu koja navija za svoje a ne vrjedja tudje...simonese wrote:idiot napisao, ali sve po zasluzi , ko je ikad bio u Tuzli na gostovanju(isto vrijedi i za Zenicu) dobro zna na sta ja mislim
nije ovaj gore mamlaz nista bolji,od ostalih,...sve je to u 5 deka...
pardooonsumirprimus wrote:ne kuhaj bezze ,naravno da nije tebi nego onom sa onim kapija krv i to...
Nije bolan tebi reko nego za onaj post iznad sto je citiran.simonese wrote:to ti meni mamlaz ? cuo vlastitim usima ebanje Markala i ostalo ali takve stvari na Grbavici neces cuti,zdravo,od mene dostasumirprimus wrote:bjez ba nadji jednu kulturnu navijacku skupinu u bih i na balkanu koja navija za svoje a ne vrjedja tudje...simonese wrote:idiot napisao, ali sve po zasluzi , ko je ikad bio u Tuzli na gostovanju(isto vrijedi i za Zenicu) dobro zna na sta ja mislim
nije ovaj gore mamlaz nista bolji,od ostalih,...sve je to u 5 deka...
ma nije ni bitan ba... standardan vokabular u be i ha jednoj i jedinoj...samo se promijene adrese i dogajdaji zar ne?lider wrote:Odakle je taj citat?
Kakvoj bolan zasluzisimonese wrote:sumirprimus wrote:simonese wrote:idiot napisao, ali sve po zasluzi , ko je ikad bio u Tuzli na gostovanju(isto vrijedi i za Zenicu) dobro zna na sta ja mislim
Pa bitno je, posebno ako je sa komentara članaka na pojedinim portalima koji ne zahtjevaju registraciju.sumirprimus wrote:ma nije ni bitan ba... standardan vokabular u be i ha jednoj i jedinoj...samo se promijene adrese i dogajdaji zar ne?lider wrote:Odakle je taj citat?
poenta je sloboda je trebala ispast,tj nije zasluzila ovu sezonu ostat...
ko sto nije sportski to sto su izgubili zejlo i velez,da imali su puno pravo,i moze im se...al jebiga...
a te dvije stvari,neamj puno veze jedna s drugom,znaci nije slobodi trebala pobjeda zelje i veleza,trebala se sloboda sama za to izborit,isto ko sto nisu morali igrat za slobodu nego za sebe...al jebiga,idemo dalje...
nema vise pit stopa u mostaru ni na piš pauzu... stari mo ,sala mala,al onako jebiga od srca![]()
ako je ovo forum sporta(fudbala)onda sam navijacKakvoj bolan zasluzi![]()
pa znaš li ti šta pišeš, kao oni su nama ovo pa onda je logično da i mi njima ovo. Pa odredi se jesi li prvo čovjek pa onda navijač. Ili obrnuto. Ako si prvo, onda ti je na sramotu ovo po zasluzi. Ako si drugo, onda je sasvim svejedno.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /komentari#lider wrote: Pa bitno je, posebno ako je sa komentara članaka na pojedinim portalima koji ne zahtjevaju registraciju.
Vjerovatno je neko iz PC stavio taj nik i zajahao da liječi frustracije