Suti i trpi wrote:citroen wrote:Suti i trpi wrote:
Vidim ja da mnoge (Citroen ili Rossoner) zuljaju ponosni Srbi koji ne pljuju svoj narod, a pri tome BiH smatraju svojom drzavom. Najbolji bih bio kada bi piso kako su Srbi genocidan narod, pa da mi onda Bosnolog napise 'nemoj tako, jedan moj jaran je dobar, nije genocidan'... Tako bi ja ispo pravi Srbin, a Bosnolog istinski multietnik. Onda bi reko kako su Srbi krivi za APSOLUTNO SVE, pa bi onda Bosnolog reko 'pa nisu bas za sve, Silajdzic i Ajanovic imaju pomalo lajav jezik'. Tako bi ja ispo pravi Srbin, a Bosnolog pravedni i tolerantni Bosnjak
Zivili Bosnolog i Desnica Radivojevic.
Suti i trpi,za sve probleme u ovoj zemlji su krivi Srbi,to su cinjenice.Ja i pored toga zelim da ova zemlja bude multi-kulti i nemam nista protiv takvih kao sto si ti,to ti mora biti jasno jer ovdje u Sarajevu poznajem osta takvih Srba i ponekad ovim iz RS-a kazem da se trebaju ugledati na vas,ali oni za vas kazu da ste Alijini srbi i da ste izdajnici srpskog naroda. Dosta si povrsan sa svojom analizom i ne gledas stvari realno zato ponekad i dobijes komentare koji ti se ne svidjaju...Odoh ja odavde,nemerem se vise razglabati o BIH
Zivio ti meni
Ko je poceo rat u Bosni?
Ko je pravio koncentracione logore?
Ko je klao po Bijeljini,Prijedoru,Zvorniku,Visegradu, itd?
Ko ima najvise osudjenih zlocinaca a troduplo jos na cekanju?
Ko napravi ono u Srebrenici?
Kad odgovoris na ovo,onda mozemo pricati