ajanovic vs bajic

Locked
citroen

#226 Re: ajanovic vs bajic

Post by citroen »

Suti i trpi wrote:
citroen wrote:
Suti i trpi wrote:

Vidim ja da mnoge (Citroen ili Rossoner) zuljaju ponosni Srbi koji ne pljuju svoj narod, a pri tome BiH smatraju svojom drzavom. Najbolji bih bio kada bi piso kako su Srbi genocidan narod, pa da mi onda Bosnolog napise 'nemoj tako, jedan moj jaran je dobar, nije genocidan'... Tako bi ja ispo pravi Srbin, a Bosnolog istinski multietnik. Onda bi reko kako su Srbi krivi za APSOLUTNO SVE, pa bi onda Bosnolog reko 'pa nisu bas za sve, Silajdzic i Ajanovic imaju pomalo lajav jezik'. Tako bi ja ispo pravi Srbin, a Bosnolog pravedni i tolerantni Bosnjak

Zivili Bosnolog i Desnica Radivojevic :mrgreen: .

Suti i trpi,za sve probleme u ovoj zemlji su krivi Srbi,to su cinjenice.Ja i pored toga zelim da ova zemlja bude multi-kulti i nemam nista protiv takvih kao sto si ti,to ti mora biti jasno jer ovdje u Sarajevu poznajem osta takvih Srba i ponekad ovim iz RS-a kazem da se trebaju ugledati na vas,ali oni za vas kazu da ste Alijini srbi i da ste izdajnici srpskog naroda. Dosta si povrsan sa svojom analizom i ne gledas stvari realno zato ponekad i dobijes komentare koji ti se ne svidjaju...Odoh ja odavde,nemerem se vise razglabati o BIH

:mrgreen: :mrgreen:

Zivio ti meni :thumbup: . Ja od tebe... :run: ...[/quote]

Ko je poceo rat u Bosni?
Ko je pravio koncentracione logore?
Ko je klao po Bijeljini,Prijedoru,Zvorniku,Visegradu, itd?
Ko ima najvise osudjenih zlocinaca a troduplo jos na cekanju?
Ko napravi ono u Srebrenici?

Kad odgovoris na ovo,onda mozemo pricati :sax: Haj zdravo
Suti i trpi

#227 Re: ajanovic vs bajic

Post by Suti i trpi »

Citroen

Nemam potrebu odgovoriti osobi kao sto si ti :) . Svaka komunikacija sa tobom je uzaludna. Samo se pitam kako mozes poslovno suradjivati sa nekim ko je toliko zao. Ja bih prije krepo nego saradjivo sa nekim o kome imam takvo misljenje. Al eto, ima nas svakakvih...
pustopoljina

#228 Re: ajanovic vs bajic

Post by pustopoljina »

naravno da su za sve krivi srbi... meni su strasno krivi sto vecinu godine nemamo kantonalnu vladu u USK, a i opstruiraju nam na tom kantonu svaki napredak. a za nesrece na onom putu prema bos.krupi...tj. sto petnaest godina (a prije rata zapoceto) dovrsavaju cestu preko platoa...za to su mi narocito krivi.
krivi su mi i sto sda i sdp odredjuju ko ce biti direktor jednog zavoda...pa se nikako ne mogu dogovoriti da li da postave jednog sto krade, ali da i radnicima, ili jednog sto krade, a nedostatak pokriva parama od radnika...
krivi su mi i sto autobusi staju kod svake kruske, ali ne i na autobusnoj stanici.
krivi su i kad imas pare da pravis kucu, ali ne i da potplatis da dobijes dozvolu za gradjenje.
srbi su krivi i kad samo pocnes raditi, i dobijes opomenu pred otkaz da si ranije otisao sa posla...i jos neko od tvojih "kolega" posvjedoci...(a ti ako nisi ostao IZA radnog vremena, nisi sigurno izasao ni ranije)...ali eto...sad ti sef moze uvaliti otkaz kako i kad mu se cefne. i sto deset godina radis u skoli i produzavas radni ugovor svakih 6 mjeseci.
sve je to zbog dejtona i rs-a. da je ovo ona bih iz vremena avnoja, ljudi bi svi bili fini i posteni i mislili na dobro zajednice.
a posebno im ne mogu oprostiti fikreta abdica. oni su krivi. za logor autonomasa u kojima su bili nasi ljudi-oni su krivi.
ne mogu im oprostiti ni zavicajni klub "una" sa sjedistem u ZG, koji je pokrao sve pare koje su ljudi u dijaspori slali ljudima u bihackoj enklavi. srbi sve krivi - "naravno"... da oni nisu poceli rat, ne bi dobri bosnjaci ispadali prema braci takvi supci.
krivi su...ali ne za sve.
(ne)forumas

#229 Re: ajanovic vs bajic

Post by (ne)forumas »

da se razumijemo uopste nisam simpatizer bojana bajica, ali centralna izborna komisija treba zabraniti kandidovanje mirnesa ajanovica i njegove stranke zbog retorike njihovog vodje - mirnesa, jer ako im je vodja onakav kakvo je tek clanstvo stranke
NKVD

#230 Re: ajanovic vs bajic

Post by NKVD »

citroen wrote: ...Suti i trpi,za sve probleme u ovoj zemlji su krivi Srbi,to su cinjenice...
Citirano ne da smrducka nego tukne, punim, na fašizam!
citroen

#231 Re: ajanovic vs bajic

Post by citroen »

Suti i trpi wrote:Citroen

Nemam potrebu odgovoriti osobi kao sto si ti :) . Svaka komunikacija sa tobom je uzaludna. Samo se pitam kako mozes poslovno suradjivati sa nekim ko je toliko zao. Ja bih prije krepo nego saradjivo sa nekim o kome imam takvo misljenje. Al eto, ima nas svakakvih...
Kakva sam ja to osoba?objasni mi molim te :? ovo sto sam ti naveo su cinjenice i ne mozes pobjeci od toga,a to sto radim sa srbima vjerovatno znaci da nisam "to" sto ti mislis.To sto sam napisao da su Srbi krivi za sve,dali sam mozda napisao da su svi krivi ili? Zivis u gradu gdje postoji Srpska mahala,pa niko ne promijeni to ni za vrijeme rata pa mi objasni zasto je to tako
Corto Maltese

#232 Re: ajanovic vs bajic

Post by Corto Maltese »

NKVD wrote:
citroen wrote: ...Suti i trpi,za sve probleme u ovoj zemlji su krivi Srbi,to su cinjenice...
Citirano ne da smrducka nego tukne, punim, na fašizam!
Ne tepaj mu. To zove nacizam.
Suti i trpi

#233 Re: ajanovic vs bajic

Post by Suti i trpi »

citroen wrote:

Kakva sam ja to osoba?objasni mi molim te :? ovo sto sam ti naveo su cinjenice i ne mozes pobjeci od toga,a to sto radim sa srbima vjerovatno znaci da nisam "to" sto ti mislis.To sto sam napisao da su Srbi krivi za sve,dali sam mozda napisao da su svi krivi ili? Zivis u gradu gdje postoji Srpska mahala,pa niko ne promijeni to ni za vrijeme rata pa mi objasni zasto je to tako
Moja skola se zvala Ivan Goran Kovacic, a sada se zove Musa Cazim Catic :mrgreen: . Nemoj o ulicama majke ti, nemoj da navodim koliko je promjenjeno ulica iz cisto 'multikulturalnih' pobuda :mrgreen: :lol: . Ali eto, ostavis 'Srpsku mahalu' da se mozes hvaliti da si 'multi kulti' :mrgreen: . Opet ponavljam, Srbi su duplo gori, ali nemoj mi prodavati muda za bubrege. Mi smo cvijece, a vi ste trulez. Mozes zamajavati nekoga ko zivi u Odenzeu, ali mene ne mozes.

Reko si Srbi su krivi za sve. Optuzio si cijeli kolektivitet, a ne pojedine pripadnike tog kolektiviteta. Da si naveo koji su to Srbi krivi, bilo bi prihvatljivo, ovako si izvalio nacionalisticko - sovinisticku parolu.

Znaci, ti sa kojim poslujes nisu krivi? Ako nisu, onda si sasvim moralan sto saradjujes sa njima. Ako jesu, onda si nemoralan, makar iz moje perspektive.
Student Exchange

#234 Re: ajanovic vs bajic

Post by Student Exchange »

Mirnese, ne znam kako su tebi mjerili IQ. Vjerovatno ti rekli da napises sto duzi post. Ti si povjerovo u rezultate i.... sad imamo "strategiju" koju malo dijete ne bi smislilo, prava kondukterska. Kako si organiziro Saju i Pelama tako i osmisljavas strategiju.
Student Exchange

#235 Re: ajanovic vs bajic

Post by Student Exchange »

MrMaliJoe wrote: Ja ne znam zašto raspravljate, čovjek je lud. Mene čude samo oni koji glasaju za njega.
Mene ne cude, vole raja to.
citroen

#236 Re: ajanovic vs bajic

Post by citroen »

Suti i trpi wrote:
citroen wrote:

Moja skola se zvala Ivan Goran Kovacic, a sada se zove Musa Cazim Catic :mrgreen: . Nemoj o ulicama majke ti, nemoj da navodim koliko je promjenjeno ulica iz cisto 'multikulturalnih' pobuda :mrgreen: :lol: . Ali eto, ostavis 'Srpsku mahalu' da se mozes hvaliti da si 'multi kulti' :mrgreen: . Opet ponavljam, Srbi su duplo gori, ali nemoj mi prodavati muda za bubrege. Mi smo cvijece, a vi ste trulez. Mozes zamajavati nekoga ko zivi u Odenzeu, ali mene ne mozes.

Reko si Srbi su krivi za sve. Optuzio si cijeli kolektivitet, a ne pojedine pripadnike tog kolektiviteta. Da si naveo koji su to Srbi krivi, bilo bi prihvatljivo, ovako si izvalio nacionalisticko - sovinisticku parolu.

Znaci, ti sa kojim poslujes nisu krivi? Ako nisu, onda si sasvim moralan sto saradjujes sa njima. Ako jesu, onda si nemoralan, makar iz moje perspektive.
Znas ti dobro koji su to srbi,trebamm li imena njihova da pisem ovdje ,da te podsjetim.Tamo jos od 92' pa i ranije ako cemo uzeti sve ono sto se desavalo jos od Slovenije,Hrvatske pa onda ovih nama poznatih u Bosni.Ovi Srbi sa kojim ja radim jesu bili u ratu ovdje,jesu nosili oruzje(vecina) i sta sad? Od ovih sa kojim radim jedan broj glasno-jasno kaze da su oni poceli rat,jedni kazu da smo mi krivi,treci kazu da je MZ kriva..Mozemo mi pricati ovako dan i noc na ovu temu i nikad ni jedna strana nece biti zadovoljna.Mnei nije problem zivjeti,RADITI sa srbima,mozda ti mislis suprotno,ali tvoj problem ...jos da mi podvalis da sam nacionalista-sovinista :-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#237 Re: ajanovic vs bajic

Post by Chmoljo »

:-)

čekajte zooma... :roll:
Locked