Mene više na stočnu.ecstase wrote:Control panel wrote:
nema dalje
Ovo mene sve podsjeca na autopijacu na samom ulazu.
Ajmooooo narode cevapa cevapa,8 baterija markaaaa,4 upaljaca pola marke,ko voli sex taj jede keks 3 keksa markaaaa
Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
-
hadžialagić
#226 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
- roki
#227 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Ma šta vam je ba,ovo su imena kultura koje su zasađene na travnatoj površini
- dzeno123
#228 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Ali bitno je da se aktivisti liberala privode i na njima se sprovodi red i disciplina...hadžialagić wrote:Pa šta je ovo? Na svakoj banderi iste ružne face. Zamantalo mi se dok sam šetao. Dotle je došlo da kandidati iste političke stranke lijepe plakate jedan preko drugog. Qq.
-
sarajevo63
#229 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
valterbranisarajevo wrote:SDA novčano kažnjena za lijepljenje plakata na vrtić Srećica![]()
Nakon što je u zadnjoj sedmici predizborne kampanje vrtić Srećica u sarajevskom naselju Dobrinja osvanuo oblijepljen plakatima za stranku SDA, reagirali su građani i roditelji. Fotografije vrtića objavljene su u medijima, a --- NO LINKS --- je posebno upozorio na činjenicu da se među likovima na plakatima nalazi i Safet Kešo, kantonalni ministar obrazovanja pod čijim resorom bi se trebala biti i briga o integritetu predškolskih ustanova. Udruženje "Akcija građana" prijavilo je stranku SDA za kršenje izbornog zakona, dok je sama stranka izdala saopćenje u kojem tvrdi da je lijepljenje plakata na vrtić - podvala.
Dan uoči izbora, Izborna komisija općine Novi Grad Sarajevo izdala je rješenje o kažnjavanju SDA za povredu Izbornog zakona BiH. Kazna je 3.000 KM.
Kada se zna da je tužena stranka glavni ideološki zaštitnik kontraverzne direktorice vrtića Arzije Mahmutović, ne čudi kako je bilo moguće da se sa unutrašnje strane staklenih vrata nalijepe predizborni plakati. Izborna komisija očito nije uvažila objašnjenje SDA da se radi o podvali - s obzirom da izborna komisija "nema ovlaštenja da utvrđuje činjenice kako su druga lica mogla doći do takvih plakata koji po formatu, fotografijama i tekstu odgovaraju plakatima SDA", navodi se u obrazloženju rješenja.
radio Sarajevo
- Control panel
#230 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
e neka su. ali malo su ih kaznili.sarajevo63 wrote:valterbranisarajevo wrote:SDA novčano kažnjena za lijepljenje plakata na vrtić Srećica![]()
Nakon što je u zadnjoj sedmici predizborne kampanje vrtić Srećica u sarajevskom naselju Dobrinja osvanuo oblijepljen plakatima za stranku SDA, reagirali su građani i roditelji. Fotografije vrtića objavljene su u medijima, a --- NO LINKS --- je posebno upozorio na činjenicu da se među likovima na plakatima nalazi i Safet Kešo, kantonalni ministar obrazovanja pod čijim resorom bi se trebala biti i briga o integritetu predškolskih ustanova. Udruženje "Akcija građana" prijavilo je stranku SDA za kršenje izbornog zakona, dok je sama stranka izdala saopćenje u kojem tvrdi da je lijepljenje plakata na vrtić - podvala.
Dan uoči izbora, Izborna komisija općine Novi Grad Sarajevo izdala je rješenje o kažnjavanju SDA za povredu Izbornog zakona BiH. Kazna je 3.000 KM.
Kada se zna da je tužena stranka glavni ideološki zaštitnik kontraverzne direktorice vrtića Arzije Mahmutović, ne čudi kako je bilo moguće da se sa unutrašnje strane staklenih vrata nalijepe predizborni plakati. Izborna komisija očito nije uvažila objašnjenje SDA da se radi o podvali - s obzirom da izborna komisija "nema ovlaštenja da utvrđuje činjenice kako su druga lica mogla doći do takvih plakata koji po formatu, fotografijama i tekstu odgovaraju plakatima SDA", navodi se u obrazloženju rješenja.
radio Sarajevo
-
sarajevo63
#231 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Ima još stranaka, a i opština 
- _Eldar
#232 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Skoro godinu dana poslije , još po banderama i drvecu gledam izlizale kartonske plakate , ili plakate poljepljene po transformatorima. Stvarno mislim da se ovdje nesto moze uraditi . I to nisu vise izborni plakati , bilo koji dogadjaj , plakati se lijepe po izlozima nekoristenih prostora , banderama , a vrhunac su fasade zgrada , stvarno je strasno i ucinicu sta mogu da se to sprijeci.Ako ne kazne , bar da se skine i zabrani jednom za sva vremena.Skidam plakate sa zgrada mjesecima , i ljudi me cudno gledaju , al stvarno me nije briga , jer meni smeta.