to ti je sve u nijansamanellington wrote:Zakuni me Nidžom, pa nećuplain vanilla wrote:nemoj, tita tinellington wrote:
To samo pokazuje da mene nije bilo u toj diskusijiBar me lokalpatriotizam tjera da navijam za Kenu
![]()
Hayat
Moderator: anex
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#226 Re: Hayat
- nellington
#227 Re: Hayat
Isprintaću ovo i odnijeti Big Niju
A što se Kene tiče, momak je sasvim na mjestu
Iako su moj favorit kafanski glasovi, Mirza B. i otkako je on ispao: Čupo
Naime, ja nikad nisam znao cijeniti kvalitetne pjevače, pa lakše cijenim opuštene i zanimljive likove 
A što se Kene tiče, momak je sasvim na mjestu
- plain vanilla
#228 Re: Hayat
Keno se meni cini toliko ufuranim.. i ne svidja mi se nacin na koji pjeva...nellington wrote:Isprintaću ovo i odnijeti Big Niju![]()
A što se Kene tiče, momak je sasvim na mjestuIako su moj favorit kafanski glasovi, Mirza B. i otkako je on ispao: Čupo
Naime, ja nikad nisam znao cijeniti kvalitetne pjevače, pa lakše cijenim opuštene i zanimljive likove
A Mirza je bio legenda, stvarno shega, cak je uspio malo i drugog Mirzu opustiti..e jest tuga bila kad je ispao, bas se isplakase
- nellington
#229 Re: Hayat
Mah, pobijedit će Mirza2, i to je to - ostali su kolateralna šteta
Odoh postaviti štagod na 1vs100 
- Been
#230 Re: Hayat
Hayat je jedina televizija na kojoj član žirija ucviljenoj kandidatkinji opsuje mater na pravdi Boga, i onda to uredno puste u svih pet-šest repriza emisije...

-
mokosh
#231 Re: Hayat
Baltazar_khan wrote:Gleda li ko slučajeve x na hayatu? Sinoć su me suze oblile u kasnim satima povodom rekonstrukcije ubistva![]()
Nevalja se smijati takvim stvarima i tuđoj nesreći ali sa onim rekonstrukcijama prave komediju.
- mayab
#232 Re: Hayat
Ima li to gdje na youtube?Been wrote:Hayat je jedina televizija na kojoj član žirija ucviljenoj kandidatkinji opsuje mater na pravdi Boga, i onda to uredno puste u svih pet-šest repriza emisije...![]()
- hedonism
#233 Re: Hayat
Nije joj opsovao mater nego taman kad je Verena zavrsila pjesmu, Ognjen nije znao da mu je mikrofon ukljucen i rekao je prof. Gordani "Jebemu, ne dam joj vise od 6"... Iako je sramotno njegovo ponasanje isto tako ne volim ovo mahalanje i uvelicavanje stvari...Cuj opsovao mater...mayab wrote:Ima li to gdje na youtube?Been wrote:Hayat je jedina televizija na kojoj član žirija ucviljenoj kandidatkinji opsuje mater na pravdi Boga, i onda to uredno puste u svih pet-šest repriza emisije...![]()
- plain vanilla
#234 Re: Hayat
Mi mahalamo, a on becka skolahedonism wrote:Nije joj opsovao mater nego taman kad je Verena zavrsila pjesmu, Ognjen nije znao da mu je mikrofon ukljucen i rekao je prof. Gordani "Jebemu, ne dam joj vise od 6"... Iako je sramotno njegovo ponasanje isto tako ne volim ovo mahalanje i uvelicavanje stvari...Cuj opsovao mater...mayab wrote:Ima li to gdje na youtube?Been wrote:Hayat je jedina televizija na kojoj član žirija ucviljenoj kandidatkinji opsuje mater na pravdi Boga, i onda to uredno puste u svih pet-šest repriza emisije...![]()
- nellington
#235 Re: Hayat
Da se samo javim pošto sam prvi napisao na forumu da joj je opsovao mater. Jesmo li to doživjeli masovnu halucinaciju?
- plain vanilla
#236 Re: Hayat
jesi neki mahalasnellington wrote:Da se samo javim pošto sam prvi napisao na forumu da joj je opsovao mater. Jesmo li to doživjeli masovnu halucinaciju?
sto se ne ugledas na profesora
on psuje samo kad je mikrofon iskljucen..ovo sad mu se omaklo
- nellington
#237 Re: Hayat
Ma ja dirigentima sve tolerišem, sa kolikom hujom oni mašu onom palicom, moraju biti ovakviplain vanilla wrote:jesi neki mahalasnellington wrote:Da se samo javim pošto sam prvi napisao na forumu da joj je opsovao mater. Jesmo li to doživjeli masovnu halucinaciju?![]()
sto se ne ugledas na profesora
on psuje samo kad je mikrofon iskljucen..ovo sad mu se omaklo
-
leo karan
#238 Re: Hayat
a seljaka onog fikreta...
sta je ono 'nako?
sta je ono 'nako?
- karanana
#239 Re: Hayat
matere mi, bolji su snimci na onim piratskim kino snimcima filmova u videotekama nego na filmovima koje oni pustaju. ide onaj van dammov sada i smetnja se javlja isto ko kad se na onim starim video rekorderima morao uraditi onaj traking da nema onih chiza na dnu i vrhu ekrana.
- Been
#240 Re: Hayat
Da stvar bude gora u današnjoj emisiji gdje ono dvoje šatro spontanih se vrte na onim barskim stolicama.. Glam Blam.. Prikazuju kako voditelj te emisije juri Angelinu po Bosansko-podrinjskom kantonu. I kamera je upaljena i čuje se slijedeće :
- Evo HI... Evo.. To su oni !
(Fikrač koči i polukružno okreće auto. Ostali vozači trube )
- A u p.... m.... !
Sjetit ću se ovog kad budu emitovali Bajramski program !
- A u p.... m.... !
- Ductus Holedocus
#241 Re: Hayat
Pa neka HIBeen wrote:Da stvar bude gora u današnjoj emisiji gdje ono dvoje šatro spontanih se vrte na onim barskim stolicama.. Glam Blam.. Prikazuju kako voditelj te emisije juri Angelinu po Bosansko-podrinjskom kantonu. I kamera je upaljena i čuje se slijedeće :
- Evo HI...![]()
Evo.. To su oni !
- A u p.... m.... !
- sheilak
#242 Re: Hayat
Kako su nepismeni. Pa svako zna da se kaze "Eto HIN".Been wrote:Da stvar bude gora u današnjoj emisiji gdje ono dvoje šatro spontanih se vrte na onim barskim stolicama.. Glam Blam.. Prikazuju kako voditelj te emisije juri Angelinu po Bosansko-podrinjskom kantonu. I kamera je upaljena i čuje se slijedeće :
- A u p.... m.... !
- Better Man
#243 Re: Hayat
Zar ima neko jos da gleda Hayat? Ne pamtim kad sam zadnji put gledao nesto na Hayatu.
- Ductus Holedocus
#244 Re: Hayat
Gledam zbog Sejle
,otela mi momka
"dal ona zna,ko sam ja.."
- nellington
#245 Re: Hayat
Kockalić strikes againDuctus Holedocus wrote:Gledam zbog Sejle,otela mi momka
![]()
![]()
- Ductus Holedocus
#246 Re: Hayat
jahnellington wrote:Kockalić strikes againDuctus Holedocus wrote:Gledam zbog Sejle,otela mi momka
![]()
![]()
Da si ti htio da ucimo,ne bi ja pomisljala na kocakalica
- Better Man
#247 Re: Hayat
Ako i jedna televizija ima odron od voditeljica, onda je to Hayat. ne znam gdje nalaze onaj jad od voditeljica i ko je zaduzen za kriminalni stajling i sminku istih. izgledaju kao prodavacie ljubavi pored ceste (da se ne izrazim grublje).
- Pasiflora
#248 Re: Hayat
Nisam bas aktivna na ovom pdf-u, ali ovo moram reci - neko je listao kanale i zastane na dnevniku tv Hayat prije par minuta, kad tamo Plavsicka komentira odluku Visokog predstavnika.
Gospodo sa Hayata jeste li vi normalni?!?!? Koga zanima sto ima reci o bilo cemu ratna zlocinka koja nije u zatvoru (nazalost) samo zato jer se neko smilovao na njezine godine. FUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJ sram vas bilo!
Prenosite u centralnom dnevniku nebuloze senilne starice. Pametniji komentar ste mogli dobiti u Zavodu u Pazaricu!Sto se mene tice, niste vise u memoriji moga TV-a.
Gospodo sa Hayata jeste li vi normalni?!?!? Koga zanima sto ima reci o bilo cemu ratna zlocinka koja nije u zatvoru (nazalost) samo zato jer se neko smilovao na njezine godine. FUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJ sram vas bilo!
Prenosite u centralnom dnevniku nebuloze senilne starice. Pametniji komentar ste mogli dobiti u Zavodu u Pazaricu!Sto se mene tice, niste vise u memoriji moga TV-a.
- Deeney
#249 Re: Hayat
Jos je Fikret metn'o tespih na retrovizor.Been wrote:Da stvar bude gora u današnjoj emisiji gdje ono dvoje šatro spontanih se vrte na onim barskim stolicama.. Glam Blam.. Prikazuju kako voditelj te emisije juri Angelinu po Bosansko-podrinjskom kantonu. I kamera je upaljena i čuje se slijedeće :
- A u p.... m.... !
- Ductus Holedocus
#250 Re: Hayat
Deeney wrote:Jos je Fikret metn'o tespih na retrovizor.Been wrote:Da stvar bude gora u današnjoj emisiji gdje ono dvoje šatro spontanih se vrte na onim barskim stolicama.. Glam Blam.. Prikazuju kako voditelj te emisije juri Angelinu po Bosansko-podrinjskom kantonu. I kamera je upaljena i čuje se slijedeće :
- A u p.... m.... !
Sjetit ću se ovog kad budu emitovali Bajramski program !Da HI bezbeli lakse uhvati!