Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
black

#226 Re: Federalna televizija

Post by black »

StupskaBitanga wrote:Opet ona Kazagić sinoć
pa stvarno :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Ne pamtim kad sam na FTV i bbilo kojoj BiH televiziji šta pogledao
sreća postoji Fox i HBO jer ono na našim televizijama je odron
to ona sto stalno se nesto krevelji i mashe rukama dok pricha :mrgreen:
karanana

#227 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

ja jucer na nekoj emisiji vidjeh da su nekakvom blijedom bojom ponovo probali nadodati i ono "TV" poslije "F", da bi kasnije ponovo visilo samo F.
hary

#228 Re: Federalna televizija

Post by hary »

EK: "Gost 1, mozete li nam reci zasto je to tako i tako?" (uz konstantno mahanje rukama)
G1: "Pa gledajte..."
EK: "Evo imamo nekoga na liniji, vi malo sacekajte, ipak smo tu zbog gledalaca. Izvolite gledalac..."
GL: "Imam pitanje za gosta 2-blablabla"
EK: "Eh dobro.Gost 2, odgovorite gledaocu."
G1: :?
G2: "Pa evo..."
EK: "Samo brzo, imamo jos jednog gledaoca, da covjek ne ceka..."
G2: "Kako rekoh..."
EK: "Ipak je emisija zbog njih, ne zbog vas..."
G2: "Dakle..."
EK: "Zadrzite misao, imamo jos jedan poziv. Nemamo...imamo...Sta kaze rezija. Evo otisao gledalac. Gost 3, evo sta vi imate reci, jer sam bas juce cini mi se, il ce bit prekjuce, citala da ste to izjavili u novinama..."
G2: :?
addy_sa

#229 Re: Federalna televizija

Post by addy_sa »

hary wrote:EK: "Gost 1, mozete li nam reci zasto je to tako i tako?" (uz konstantno mahanje rukama)
EK: "Evo imamo nekoga na liniji, vi malo sacekajte, ipak smo tu zbog gledalaca. Izvolite gledalac..."
EK: "Zadrzite misao, imamo jos jedan poziv. Nemamo...imamo...Sta kaze rezija. Evo otisao gledalac. Gost 3, evo sta vi imate reci, jer sam bas juce cini mi se, il ce bit prekjuce, citala da ste to izjavili u novinama..."
:-) :-)
:lol:
Federalna je odavno već :roll:
mada, ljudi još uvijek po nekakvoj navici gledaju njihov dnevnik najviše.. al samo zbog navike...
Been

#230 Re: Federalna televizija

Post by Been »

Ja gledam dnevnik FTV zato što je najbolji. :D Neke centralne info. emisije bombarduju agencijskim i dosadnim informacijama, neke imaju samo statističke podatke i ništa više, a kod treći imamo vrhunske voditelje koji nam pričaju sve ono što tokom dana možemo pročitati na portalima.. Kad neko bude bolji od Dnevnika FTV-a, gledat ću njih :D
skojotovski

#231 Re: Federalna televizija

Post by skojotovski »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fedor

#232 Re: Federalna televizija

Post by fedor »

hary wrote:EK: "Gost 1, mozete li nam reci zasto je to tako i tako?" (uz konstantno mahanje rukama)
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
jasko_ba

#233 Re: Federalna televizija

Post by jasko_ba »

al ono izvjestavanje vlade marica iz egipta, da je ono islo uzivo, ja mislim da bi familija i rodbina crkli od patnje i neizvjeznosti, covjek bi pomislio da je treci svjetski rat na aerodromu :x
sve neki senzacionalisti, mislim da bi lik dozivio orgazam i radovao se da je bilo bomba pala blizu aviona :x
nesto na ovaj fazon
StupskaBitanga

#234 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Naša mala Klinika
PONOVO
JEDANPUT SEDMIČNO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#235 Re: Federalna televizija

Post by Pera Trta »

StupskaBitanga wrote:Naša mala Klinika
PONOVO
JEDANPUT SEDMIČNO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

To...i travestiju zvanu Nadreality show :x
ultima_palabra

#236 Re: Federalna televizija

Post by ultima_palabra »

StupskaBitanga wrote:ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????
Kako ko :-D Nemaš fiksni, nemaš ni pretplate...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#237 Re: Federalna televizija

Post by plain vanilla »

ultima_palabra wrote:
ne, placamo da gledamo Bakira :D
ostalo je bonus
StupskaBitanga

#238 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

ultima_palabra wrote:
da hoće prenos broja i Telemach fiksi adio BHTelecom i JRTS
mayab

#239 Re: Federalna televizija

Post by mayab »

Pera Trta wrote:
StupskaBitanga wrote:Naša mala Klinika
PONOVO

To...i travestiju zvanu Nadreality show :x
Stvarno, nasa mala klinika je vec postalo previse, i jos kad vidim JAD od ovih novih epizoda lud zbunjen normalaan! :x :x :x

A nadreality show mislim nije dosad repriziran, tako da je manje zlo :-x
Sarajevski_Marlboro

#240 Re: Federalna televizija

Post by Sarajevski_Marlboro »

ultima_palabra wrote:
Upravo tako :D
Kome još treba fiksni telefon :wink:
Sarajevski_Marlboro

#241 Re: Federalna televizija

Post by Sarajevski_Marlboro »

Ma kakva NMK,najjače je kad ugledam 143.reemitiranje jedne i jedine Vize za budućnost.
ultima_palabra

#242 Re: Federalna televizija

Post by ultima_palabra »

plain vanilla wrote:
ultima_palabra wrote:
ne, placamo da gledamo Bakira :D
ostalo je bonus
Ma šuti, hvala Bogu pa imam rekreativni fudbal svakog ponedjeljka navečer :D
BSn

#243 Re: Federalna televizija

Post by BSn »

Been wrote:Ja gledam dnevnik FTV zato što je najbolji. :D Neke centralne info. emisije bombarduju agencijskim i dosadnim informacijama, neke imaju samo statističke podatke i ništa više, a kod treći imamo vrhunske voditelje koji nam pričaju sve ono što tokom dana možemo pročitati na portalima.. Kad neko bude bolji od Dnevnika FTV-a, gledat ću njih :D

Zbog FTV dnevnika sam i prestao, nacelno, da gledam informativne emisije na TV-u.
"Dobro vam ovo lose vece', postovani napaceni gledaoci. U dnevniku veceras mozete pogledati: Crna slika na kineskim cestama, troje poginulo od udara groma na Karibima, u Hondurasu sve otislo u honduras, trinaestero rudara se bori za zivot u zatrpanom rudniku u sjevernojistocnoj Libiji, al mi mislimo da ce zaginut 100%, zbog visednevne magle na Islandu jako depresivno..."

Haman citave vijesti (osim sporta i vremena, a mozda se i to promjenilo, davno sam ih prestao gledati) su crna hronika. Medjutim, posto nema dovoljno materijala iz zemlje, onda moze i u 3. minuti dnevnika ici da je u Kineskoj cetvrti Mioa Lee pukla plinovodna cijev, zbog cega je troje ljudi iseljeno, a za otvaranje sajma knjige naci ce se vremena negdje u 31. minuti, ili makar poslije sporta i vremena...
luckylaka

#244 Re: Federalna televizija

Post by luckylaka »

Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
fedor

#245 Re: Federalna televizija

Post by fedor »

luckylaka wrote:Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
Ma kakav LZN! Ofirni su postali. Čim počne serija, odgledaš par scena i sve možeš da skontaš kako će se završiti. Eno sinoć sa onim toplomjerom/testom trudnoće...ofirno! Još da nije Izeta...., katastrofa!
StupskaBitanga

#246 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

fedor wrote:
luckylaka wrote:Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
Ma kakav LZN! Ofirni su postali. Čim počne serija, odgledaš par scena i sve možeš da skontaš kako će se završiti. Eno sinoć sa onim toplomjerom/testom trudnoće...ofirno! Još da nije Izeta...., katastrofa!
Slažem se
Trebalo se prekinut kad je trebalo
A ne ići na silu i samo padati niže i niže
Nekoliko glumaca je nažalost preminulo, nekoliko otišli i mislim da je to bio dovoljan razlog da se serija prekine tj završi
fedor

#247 Re: Federalna televizija

Post by fedor »

StupskaBitanga wrote:
fedor wrote:
Slažem se
Trebalo se prekinut kad je trebalo
A ne ići na silu i samo padati niže i niže
Nekoliko glumaca je nažalost preminulo, nekoliko otišli i mislim da je to bio dovoljan razlog da se serija prekine tj završi
Ha ya :thumbup:
Richard Peti

#248 Re: Federalna televizija

Post by Richard Peti »

ima li neka dobra dusa da taj logo pokaze i ovima van zemlje :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#249 Re: Federalna televizija

Post by plain vanilla »

dzemmo wrote:ima li neka dobra dusa da taj logo pokaze i ovima van zemlje :D
isti kao stari, samo fali TV
karanana

#250 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

Image

e vidis ovaj gore. fotoshopom izbrisi tv. eh onda na preostalo F i na plavu pozadinu dodaj dva kurcica sto vise kao baneri.
Locked