to ona sto stalno se nesto krevelji i mashe rukama dok prichaStupskaBitanga wrote:Opet ona Kazagić sinoć
pa stvarno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pamtim kad sam na FTV i bbilo kojoj BiH televiziji šta pogledao
sreća postoji Fox i HBO jer ono na našim televizijama je odron
Federalna televizija
Moderator: anex
- black
#226 Re: Federalna televizija
- karanana
#227 Re: Federalna televizija
ja jucer na nekoj emisiji vidjeh da su nekakvom blijedom bojom ponovo probali nadodati i ono "TV" poslije "F", da bi kasnije ponovo visilo samo F.
- hary
#228 Re: Federalna televizija
EK: "Gost 1, mozete li nam reci zasto je to tako i tako?" (uz konstantno mahanje rukama)
G1: "Pa gledajte..."
EK: "Evo imamo nekoga na liniji, vi malo sacekajte, ipak smo tu zbog gledalaca. Izvolite gledalac..."
GL: "Imam pitanje za gosta 2-blablabla"
EK: "Eh dobro.Gost 2, odgovorite gledaocu."
G1:
G2: "Pa evo..."
EK: "Samo brzo, imamo jos jednog gledaoca, da covjek ne ceka..."
G2: "Kako rekoh..."
EK: "Ipak je emisija zbog njih, ne zbog vas..."
G2: "Dakle..."
EK: "Zadrzite misao, imamo jos jedan poziv. Nemamo...imamo...Sta kaze rezija. Evo otisao gledalac. Gost 3, evo sta vi imate reci, jer sam bas juce cini mi se, il ce bit prekjuce, citala da ste to izjavili u novinama..."
G1:
G2:
EK: "Evo imamo nekoga na liniji, vi malo sacekajte, ipak smo tu zbog gledalaca. Izvolite gledalac..."
G1:
EK: "Zadrzite misao, imamo jos jedan poziv. Nemamo...imamo...Sta kaze rezija. Evo otisao gledalac. Gost 3, evo sta vi imate reci, jer sam bas juce cini mi se, il ce bit prekjuce, citala da ste to izjavili u novinama..."
G1:
G2:
-
addy_sa
#229 Re: Federalna televizija
hary wrote:EK: "Gost 1, mozete li nam reci zasto je to tako i tako?" (uz konstantno mahanje rukama)
G1:![]()
G2:
Federalna je odavno već
mada, ljudi još uvijek po nekakvoj navici gledaju njihov dnevnik najviše.. al samo zbog navike...
- Been
#230 Re: Federalna televizija
Ja gledam dnevnik FTV zato što je najbolji.
Neke centralne info. emisije bombarduju agencijskim i dosadnim informacijama, neke imaju samo statističke podatke i ništa više, a kod treći imamo vrhunske voditelje koji nam pričaju sve ono što tokom dana možemo pročitati na portalima.. Kad neko bude bolji od Dnevnika FTV-a, gledat ću njih 
-
skojotovski
- fedor
#232 Re: Federalna televizija
hary wrote:EK: "Gost 1, mozete li nam reci zasto je to tako i tako?" (uz konstantno mahanje rukama)
G2:
- jasko_ba
#233 Re: Federalna televizija
al ono izvjestavanje vlade marica iz egipta, da je ono islo uzivo, ja mislim da bi familija i rodbina crkli od patnje i neizvjeznosti, covjek bi pomislio da je treci svjetski rat na aerodromu
sve neki senzacionalisti, mislim da bi lik dozivio orgazam i radovao se da je bilo bomba pala blizu aviona
nesto na ovaj fazon
sve neki senzacionalisti, mislim da bi lik dozivio orgazam i radovao se da je bilo bomba pala blizu aviona
nesto na ovaj fazon
-
StupskaBitanga
#234 Re: Federalna televizija
Naša mala Klinika
PONOVO
JEDANPUT SEDMIČNO
ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????
PONOVO
JEDANPUT SEDMIČNO
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#235 Re: Federalna televizija
To...i travestiju zvanu Nadreality showStupskaBitanga wrote:Naša mala Klinika
PONOVO
JEDANPUT SEDMIČNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ultima_palabra
#236 Re: Federalna televizija
Kako koStupskaBitanga wrote:ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#237 Re: Federalna televizija
ne, placamo da gledamo Bakiraultima_palabra wrote:Kako koStupskaBitanga wrote:ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????Nemaš fiksni, nemaš ni pretplate...
ostalo je bonus
-
StupskaBitanga
#238 Re: Federalna televizija
da hoće prenos broja i Telemach fiksi adio BHTelecom i JRTSultima_palabra wrote:Kako koStupskaBitanga wrote:ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????Nemaš fiksni, nemaš ni pretplate...
- mayab
#239 Re: Federalna televizija
Stvarno, nasa mala klinika je vec postalo previse, i jos kad vidim JAD od ovih novih epizoda lud zbunjen normalaan!Pera Trta wrote:To...i travestiju zvanu Nadreality showStupskaBitanga wrote:Naša mala Klinika
PONOVO
JEDANPUT SEDMIČNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A nadreality show mislim nije dosad repriziran, tako da je manje zlo
-
Sarajevski_Marlboro
#240 Re: Federalna televizija
Upravo takoultima_palabra wrote:Kako koStupskaBitanga wrote:ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????Nemaš fiksni, nemaš ni pretplate...
Kome još treba fiksni telefon
-
Sarajevski_Marlboro
#241 Re: Federalna televizija
Ma kakva NMK,najjače je kad ugledam 143.reemitiranje jedne i jedine Vize za budućnost.
- ultima_palabra
#242 Re: Federalna televizija
Ma šuti, hvala Bogu pa imam rekreativni fudbal svakog ponedjeljka navečerplain vanilla wrote:ne, placamo da gledamo Bakiraultima_palabra wrote:Kako koStupskaBitanga wrote:ZA OVO MI PLAĆAMO RTV TAKSU?????Nemaš fiksni, nemaš ni pretplate...
![]()
ostalo je bonus
- BSn
#243 Re: Federalna televizija
Been wrote:Ja gledam dnevnik FTV zato što je najbolji.Neke centralne info. emisije bombarduju agencijskim i dosadnim informacijama, neke imaju samo statističke podatke i ništa više, a kod treći imamo vrhunske voditelje koji nam pričaju sve ono što tokom dana možemo pročitati na portalima.. Kad neko bude bolji od Dnevnika FTV-a, gledat ću njih
Zbog FTV dnevnika sam i prestao, nacelno, da gledam informativne emisije na TV-u.
"Dobro vam ovo lose vece', postovani napaceni gledaoci. U dnevniku veceras mozete pogledati: Crna slika na kineskim cestama, troje poginulo od udara groma na Karibima, u Hondurasu sve otislo u honduras, trinaestero rudara se bori za zivot u zatrpanom rudniku u sjevernojistocnoj Libiji, al mi mislimo da ce zaginut 100%, zbog visednevne magle na Islandu jako depresivno..."
Haman citave vijesti (osim sporta i vremena, a mozda se i to promjenilo, davno sam ih prestao gledati) su crna hronika. Medjutim, posto nema dovoljno materijala iz zemlje, onda moze i u 3. minuti dnevnika ici da je u Kineskoj cetvrti Mioa Lee pukla plinovodna cijev, zbog cega je troje ljudi iseljeno, a za otvaranje sajma knjige naci ce se vremena negdje u 31. minuti, ili makar poslije sporta i vremena...
- luckylaka
#244 Re: Federalna televizija
Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
- fedor
#245 Re: Federalna televizija
Ma kakav LZN! Ofirni su postali. Čim počne serija, odgledaš par scena i sve možeš da skontaš kako će se završiti. Eno sinoć sa onim toplomjerom/testom trudnoće...ofirno! Još da nije Izeta...., katastrofa!luckylaka wrote:Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
-
StupskaBitanga
#246 Re: Federalna televizija
Slažem sefedor wrote:Ma kakav LZN! Ofirni su postali. Čim počne serija, odgledaš par scena i sve možeš da skontaš kako će se završiti. Eno sinoć sa onim toplomjerom/testom trudnoće...ofirno! Još da nije Izeta...., katastrofa!luckylaka wrote:Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
Trebalo se prekinut kad je trebalo
A ne ići na silu i samo padati niže i niže
Nekoliko glumaca je nažalost preminulo, nekoliko otišli i mislim da je to bio dovoljan razlog da se serija prekine tj završi
- fedor
#247 Re: Federalna televizija
Ha yaStupskaBitanga wrote:Slažem sefedor wrote:Ma kakav LZN! Ofirni su postali. Čim počne serija, odgledaš par scena i sve možeš da skontaš kako će se završiti. Eno sinoć sa onim toplomjerom/testom trudnoće...ofirno! Još da nije Izeta...., katastrofa!luckylaka wrote:Stvarno da li jos neko gleda novi serijal..LZN,,Ovo je zbilja katastrofa.Pogledam 3-4 u nastavku bez da se posteno nasmijem,danas pocnem gledati onaj,,Nadreality,,isto sranje.Ima li jos igdje kakvih postenih humoristicki serija>nesto sam malo gledao onu,,Mahalasi,,ne znam gdje i ,,Sex i selo,,ali cini mi se da ni toga nema vise.//
Trebalo se prekinut kad je trebalo
A ne ići na silu i samo padati niže i niže
Nekoliko glumaca je nažalost preminulo, nekoliko otišli i mislim da je to bio dovoljan razlog da se serija prekine tj završi
-
Richard Peti
#248 Re: Federalna televizija
ima li neka dobra dusa da taj logo pokaze i ovima van zemlje 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#249 Re: Federalna televizija
isti kao stari, samo fali TVdzemmo wrote:ima li neka dobra dusa da taj logo pokaze i ovima van zemlje
- karanana
#250 Re: Federalna televizija

e vidis ovaj gore. fotoshopom izbrisi tv. eh onda na preostalo F i na plavu pozadinu dodaj dva kurcica sto vise kao baneri.