KANAL1 Sarajevo

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Il_Principe

#226 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Il_Principe »

miky wrote:Sto kaze Marjan u martu mjesecu ligu ni Bog nemoze otkupiti :D tek od avgusta se moze ocekivati da ce dogovoriti nesto ozbiljnije i jace,neku ligu npr
mogu u avgustu otkupiti neku ligu, a ta liga moze samo biti grcka, ruska, holandska, belgijska, austrijska, svicarska, ceska, madjarska, turska :| ...i da ne nabrajam, jer sve lige petice su otkupljene tako da Arena sport, Sport klub i Eurosport su glavni i sumnjam da ce bilo kome "posuditi" barem dio tih liga PETICE ( mislim na slabije utakmice )...tako da, ne treba ocekivati nesto veliko...
mene samo strah da nasi kanali ( bht, ftv, i ostali ) nece prestati sa prenosenjem lige prvaka i ostalih velikih takmicenja ( znamo da vec ove godine nisu prenosili svjetsko prvenstvo u rukometu, jer arena sport je otkupila, a ja pitam sta ako se nasa reprezentacija plasira(la) gdje bi je gledali )..vec ove godine je evropsko prvenstvo u kosarci i gdje to gledati ?????? to je velika sramota za nase tv kuce....pa evo u svom dvoristu nemogu otkupiti pravo da prenose RK Bosnu, a da ne spominjem kako ce se tek izboriti za ligu prvaka, evropska i svjetska prvenstva u raznim sportovima... :run:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#227 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Admir_1984 »

Preko kojih kablovskih operatera se ovo moze gledati ?? :-)
KANAL1

#228 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

Admir_1984 wrote:Preko kojih kablovskih operatera se ovo moze gledati ?? :-)
eksperimentalno emitujemo preko kablovskih operatera HS u Sarajevu i Telekabel u Zenici, te preko IPTVa Moja TV (BH Telecom) i Super TV (Logosoft)
Mustang1

#229 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Mustang1 »

Nista satelit uskoro ?
Reglan

#230 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Reglan »

Sto vam je tesko odgovoriti u kojoj ste fazi pregovora sa Telemachom ?
srlek

#231 Re: K1 - novi TV kanal

Post by srlek »

Slika i zvuk fenomenalni na MojaTV, i naravno uz marjana i oni koji ne prate sport mogu uzivati u utakmici

Samo nastavite.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#232 Re: K1 - novi TV kanal

Post by -LIBERO- »

Sve za pohvalu,dobar komentar (ocekivano od Marjana :thumbup: ) sve ok..samo se desavalo i to vise puta tokom prenosa da se zaledi slika na 5-6 sekundi.

Kako god samo naprijed ;-) i bez tv novela tj sapunica,molim vas :D
casper_

#233 Re: K1 - novi TV kanal

Post by casper_ »

KANAL1 wrote:
Admir_1984 wrote:Preko kojih kablovskih operatera se ovo moze gledati ?? :-)
eksperimentalno emitujemo preko kablovskih operatera HS u Sarajevu i Telekabel u Zenici, te preko IPTVa Moja TV (BH Telecom) i Super TV (Logosoft)

nema vas u zenici....neko vas je slagao
zikmu

#234 Re: K1 - novi TV kanal

Post by zikmu »

Na HS-u sve odlicno bilo... samo nastavite dalje... smijem se kladit da cete prenositi neke tekme reprezentacije? :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#235 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Entropio »

arshavin wrote:Sto vam je tesko odgovoriti u kojoj ste fazi pregovora sa Telemachom ?
Ma koga briga ba, svakako nemas sta vidjeti na kanalu. Samo muzika...
FX1

#236 Re: K1 - novi TV kanal

Post by FX1 »

Entropio wrote:
arshavin wrote:Sto vam je tesko odgovoriti u kojoj ste fazi pregovora sa Telemachom ?
Ma koga briga ba, svakako nemas sta vidjeti na kanalu. Samo muzika...
a ti ne volis muziku?
zikmu

#237 Re: K1 - novi TV kanal

Post by zikmu »

Finale ruskog Superkupa na KANALU 1
Zenit i CSKA uz Marjanov komentar! :D
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zen ... ntar/52850

Mozda sam fulio negdje, ali hoce li se prenositi revans i finale grckog kupa? :mrgreen:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#238 Re: K1 - novi TV kanal

Post by Admir_1984 »

Ja mislim da je totalno bespotrebno po enti put ponavljati prenos ovaj, prenos onaj uz komentar Marjana, bezveze hocete da identifikujete kanal sa jednim covjekom. Svaka njemu cast, najbolji je komentator al prenos i televizija su valjda iznad njega. Vidim vec klipove neke kako se priprema ovo ono :-) Dosadit ce to raji brzo, bolje vam je lagano najavljivati tekme bez ikakvih dodatnih reklama, a uz Marjanovu pomoc mozete sigurno edukovati i jos komentatora, sto bi trebao biti neki logicni cilj kada je razvoj kanala u pitanju
pianist

#239 Re: K1 - novi TV kanal

Post by pianist »

Lud i ponosan wrote:
pianist wrote:Kako jos uvijek mi s Ilidze nemamo taj kanal na kablovskoj?
Prvo da se pokrije urbana gerila, pa cete i vi, papci sa Ilidze, doci na red :oops: :lol: :lol: :D

Inace, samo naprijed K1 i puno srece u daljem radu i razvoju. A kad moze Hema na satelit mozete i vi vala, mada je poznato da su ulaganja znacajna, no nadati se da ce i to vremenom doci na red. ;)

Sretno :thumbup:
ma sto se nas papaka s Ilidze tice, i ne moramo doc na red, nek zadrze taj kanal u toj urbanoj gerili, imamo mi na kablovskoj ovamo sve sto nam treba od kanala :)
leviatan

#240 Re: K1 - novi TV kanal

Post by leviatan »

ovako je to izgledalo :-)
brazzo19

#241 Re: K1 - novi TV kanal

Post by brazzo19 »

aaaaaaa kako ovo Marijan komentarise , zavidim vama koji imate ovaj kanal .... a sta je sa nama koji imaju Telemach ???? Hoce li ikad ovaj kanal uvrstiti u osnovni paket ili bar hoce li ovak K1 uci u total ????? :( :( :(
The 51st State

#242 Re: K1 - novi TV kanal

Post by The 51st State »

brazzo19 wrote:aaaaaaa kako ovo Marijan komentarise , zavidim vama koji imate ovaj kanal .... a sta je sa nama koji imaju Telemach ???? Hoce li ikad ovaj kanal uvrstiti u osnovni paket ili bar hoce li ovak K1 uci u total ????? :( :( :(
trazi im telemach pare da ih ubace, debili.
brazzo19

#243 Re: K1 - novi TV kanal

Post by brazzo19 »

Fujjj al nema veze nek mi imamo Igman , OSM , Kiss i NTV 99 na kojem nema nista , a koga jos zanima K1 , fuj lihvari jedni ....
ProBank

#244 Re: K1 - novi TV kanal

Post by ProBank »

brazzo19 wrote:Fujjj al nema veze nek mi imamo Igman , OSM , Kiss i NTV 99 na kojem nema nista , a koga jos zanima K1 , fuj lihvari jedni ....

Ti neki kanali su bili vec u kablovima koje je telemach kupio pa su trebali ostati, ali telemach sam citao
planira uvesti vise movie kanala i stranaca, pa ce jedan po jedan izbacivati, kiss, igman itd.. Digitalizacija ce ih
onda dokrajciti
mahalik

#245 Re: K1 - novi TV kanal

Post by mahalik »

ProBank wrote:
brazzo19 wrote:Fujjj al nema veze nek mi imamo Igman , OSM , Kiss i NTV 99 na kojem nema nista , a koga jos zanima K1 , fuj lihvari jedni ....

Ti neki kanali su bili vec u kablovima koje je telemach kupio pa su trebali ostati, ali telemach sam citao
planira uvesti vise movie kanala i stranaca, pa ce jedan po jedan izbacivati, kiss, igman itd.. Digitalizacija ce ih
onda dokrajciti
Polako sve po redu
I taj K1 če trajati jako kratko
Tresla se gora rodio se miš
brazzo19

#246 Re: K1 - novi TV kanal

Post by brazzo19 »

Ma dobro da se razumijemo ne smetaju mi ionako ih ne gledam al ne kontam ako svi kabl operateri su uvrstili ovaj kanal u osnovne ponude svoje sta se ovi prave sta odugovlace vise ..
ProBank

#247 Re: K1 - novi TV kanal

Post by ProBank »

Telemach postavlja nove standarde i najvise je zaslusan za ulazak HBOa, HBO Comedy etc. Internet neogranicen, vise opcija itd itd. I drago mi je da su dosli jer smo ovako blize i blize EU standardima nekim. Da hoce jos neko uci u telekomunikacije kao t-mobile ili slicno i odmah cu uzeti pretplatu hahah :) no more kredit bon kredit bon.

K1 je fino zamisljen, kanal za odmaranje ociju itd, ali imamo dovoljno sportskih kanala i sva prava pokupuju, imamo
dovoljno i utakmica, filmova, serija itd itd. Ako hoce neko da se istice tu mora konstantno kupovati skup program i ulagati i ulagati i nikad nece postici gledanost da se to sve isplati jer je samo u kablovima, share,rating - uvijek ce biti slab u odnosu na kanale sa terr. pokrivenoscu plus kabel. Ali zelim im sve naj.
KANAL1

#248 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

zikmu wrote:Finale ruskog Superkupa na KANALU 1
Zenit i CSKA uz Marjanov komentar! :D
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zen ... ntar/52850

Mozda sam fulio negdje, ali hoce li se prenositi revans i finale grckog kupa? :mrgreen:
Naravno.

Finale grckog Kupa 30. aprila uzivo sa Olympic Stadium Athens: AEK vs. Atromitos
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#249 Re: K1 - novi TV kanal

Post by -LIBERO- »

Ja sam od pocetka ovoga projekta bio za sve to. Uz nadu da cete se razlikovati od vecine,da ne kazem sviju,na ovom medijskom TV nebu. Ok,onako na prvu,djeluje da cete biti drugaciji sto je pohvalno.

Moje pitanje je,kada cete napokon poceti sa ozbiljnijim emitovanjem programa tj. sa cijelodnevnim programom. Po mojoj nekoj procjeni,gubi se na momentumu i poenti svega ako je experimentalni period traje do unedogled.
KANAL1

#250 Re: K1 - novi TV kanal

Post by KANAL1 »

-LIBERO- wrote:Ja sam od pocetka ovoga projekta bio za sve to. Uz nadu da cete se razlikovati od vecine,da ne kazem sviju,na ovom medijskom TV nebu. Ok,onako na prvu,djeluje da cete biti drugaciji sto je pohvalno.

Moje pitanje je,kada cete napokon poceti sa ozbiljnijim emitovanjem programa tj. sa cijelodnevnim programom. Po mojoj nekoj procjeni,gubi se na momentumu i poenti svega ako je experimentalni period traje do unedogled.
Vrlo brzo. Ozbiljno se radi na tome. :) :)
Post Reply