pa trebaju mi dvije i po milje ebo ga tiManijakus wrote:Tebi svaki dan trebaju 2 i po milje a cesto dobijes po milju milju i po .. pa jebote sta radis sa njima ba![]()
kvota izmedju 2 i 4 mi treba
uglavnom pomagajte ljudi
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
pa trebaju mi dvije i po milje ebo ga tiManijakus wrote:Tebi svaki dan trebaju 2 i po milje a cesto dobijes po milju milju i po .. pa jebote sta radis sa njima ba![]()
c0d14c wrote:Princ već si zakasnio na Ruskinje koje su svjetske prvakinje, Hanescu je odmorniji, bolji, a i igra kući. Sepi isto tako, samo ne igra kući. Bayern ne bi trebao izgubiti, Rusija će dobiti Tursku 3:0, košarkaši Groningena ne znaju pravila![]()
A tebi Tomahawk ne znam bi li se zahvalio na NFL-u ili te napao. Pa čovječe ovi moji su osvojili 3 poena dvije sekunde do kraja
imal toma jos sta ziv bioTomahawk11 wrote:Evo dok se ceka Ivanovicka nastavak:
prvo komentar, ova odbojka je zicer, Mislim na Ruskinje protiv Turkinja![]()
1 440 St.Truiden - Genk 09.21. 20:30 2 1.85
2 33021 AH/Mainz 05 - 1.FC Koln 09.21. 20:00 1 1.35
3 55010 2.5/Hertha - Karlsruher 09.21. 17:30 2 1.60
4 1544 Salamanca C. - Emmrich M. 09.21. 17:00 1 1.20
5 1545 Bagnis F. - Gomez J.S. 09.21. 18:15 1 1.20
evo danas, s tim da su ova dva tenisa veliki ziceri, ali poznavajuci tenis...
Genk dere sve redom, daju golove ko mutavi.
Mainz je lider BL, ali prije svega domacinska ekipa. Mislim da bar ne gube danas.
Herta preko golova...ide, Karlsruhe otvoren i prema naprijed i prema nazad, znaci i daju i primaju.
eto...
Ne kladim se ja da bih uživao u sportuTomahawk11 wrote:c0d14c wrote:Princ već si zakasnio na Ruskinje koje su svjetske prvakinje, Hanescu je odmorniji, bolji, a i igra kući. Sepi isto tako, samo ne igra kući. Bayern ne bi trebao izgubiti, Rusija će dobiti Tursku 3:0, košarkaši Groningena ne znaju pravila![]()
A tebi Tomahawk ne znam bi li se zahvalio na NFL-u ili te napao. Pa čovječe ovi moji su osvojili 3 poena dvije sekunde do krajaTo je draz NFL-a
Bitno da se pogodilo
To ti je losa ideja, igraj tu X2Manijakus wrote:Za to ces morat sacekat on zna pogodit vece kvote..mi ganjamo samo manje oveJa cu od svakog po malo uzet .. i hokej Linkoping cu ubacit keca
Ako Puc izgubi mozemo se tebi doseliti?c0d14c wrote:Evo vam jedan par za staviti kuću, vikendicu i auto.
Puc -Muster 1 kvota 1.70 Znate da Muster ima 43 godine i još nije dobio meč otkako se vratio, tj. izgubio je sva 4 meča. A Borut Puc igra kući u Ljubljani.
Ovo ko ne odigra lud je.
Može do proljećasnaga_znanja wrote:Ako Puc izgubi mozemo se tebi doseliti?c0d14c wrote:Evo vam jedan par za staviti kuću, vikendicu i auto.
Puc -Muster 1 kvota 1.70 Znate da Muster ima 43 godine i još nije dobio meč otkako se vratio, tj. izgubio je sva 4 meča. A Borut Puc igra kući u Ljubljani.
Ovo ko ne odigra lud je.
Sto ...Timra ima par ozljeda ..a Linkoping odlican .. ?SaMaster wrote:To ti je losa ideja, igraj tu X2Manijakus wrote:Za to ces morat sacekat on zna pogodit vece kvote..mi ganjamo samo manje oveJa cu od svakog po malo uzet .. i hokej Linkoping cu ubacit keca
planiram izmedju 500 i milje na ulogTomahawk11 wrote:Evo, PrincHe
Norveška(rž)-Rumunjska 1X 1,30
Ako ne smijes 2 na Genk, dace gol sigurno.
Hebi ga, ne znam koliki koef ukupni ganjas, ja zadovoljan samo nek je preko 2.00, teska vremena nastala![]()
@c0d14c, ne kladim se ni ja za tu foru, al hebi ga, vise udara adrenalin kad je gusto. Koda je bungee jumping![]()
Sveci su sinoc trebali oderati ove vucibatine iz San Francisco-a, al eto na kraju samo pobjeda
hahahhaah ma ne bi mi mislim toliko bilo ni krivoManijakus wrote:Nadji neku tekmu ..mec tenis il sta vec..sto imas na tvu..i odigraj to i onda pratii snimaj se
![]()
![]()
pade na prvom rusija rukomet xc0d14c wrote:500 KM će se spremiti u novčanikGdje li mi je Burek?
![]()
Hanescu - M.Granollers(s.t.) 1 1,40
Seppi - Ungur 1 1,25
Hoffenheim - Bayern(s.t.) X2 1,33
Rusija - Švedska/Ruk.Ž 1 1,30
Rusija - Turska(Odb.Ž) 1 1,20
Groningen - U.Kazan (1.ut.) 2 1,15
Uk. koef.: 4,18
Real prije 1 nego over 2,5 za tih 1.4, da ne bude 2-0, paPriNc_ba wrote:hahahhaah ma ne bi mi mislim toliko bilo ni krivoManijakus wrote:Nadji neku tekmu ..mec tenis il sta vec..sto imas na tvu..i odigraj to i onda pratii snimaj se
![]()
![]()
s obzirom da sam sagorio kod one precke Gomisa u 91' onu noc
@tomo hvala![]()
evo kobeljam se
real mi je za sad siguran xD mada me vuce ovo jebeno njihovo preko 2,5 gola 1.4 kvota
pa me i ovaj hamarby vuce makar azijski hendikep pa i ovaj rushden 1, a genk bih prije odigrao oba daju go pa sta bude xD joj treba imat muda za ovo sho jes jes
![]()
al eto kad uplatim javim sta se igralo iako je ovaj forum ovde pehkad sam god skoro iznio parove vazda sam trehno
![]()
mozda bolje sacekam pa KAD prodjem postavim listic xD ili ako nedo Bog padnem opet postavim
ajde nacijo drz'te fige![]()