Bogomi gđa. ministarka ... tebe bi naš moderator sa 15-kom rasturio ko bugarsku skupštinuGospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
BTW, meni je zao tvoje zene.
Velicina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Irelevantan
#226 Re: Velicina
-
fixer
#227 Re: Velicina
Jest vala. Fkt je bezobrazno da nam se namjerno i na silu serviraju mali q, a mi imamo mnogo veci apetit.Gospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
Necu da pristajem na kompromis. RECI "NE" MALOM Q.
- Cinik
#228 Re: Velicina
Vi djelujete kao da vagine niste nikada vidjeli, ja ne znam kako uopste nekome pada na um da mjeri, dobro kada si dijete pa hajde ali covjek od 24 godine pa nadalje... to mi ne ide u glavu. Seks k'o seks, zaboravi se, a samo napaceni pricaju o njemu 24/7.
-
Omerovim_Koracima
#229 Re: Velicina
ma ako ima veci od 18 maximalno ja cu svoj odsjech i bacit po voz i kastrirat se odma. neki su bash komplexasi,a decki su im kurati,nema. a sve se nafurumu trazi potencijalni svaler 
-
Gospoda Ministarka
#230 Re: Velicina
Irelevantan wrote:Bogomi gđa. ministarka ... tebe bi naš moderator sa 15-kom rasturio ko bugarsku skupštinuGospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
Jel to iz iskustva?
Pa... s obzirom da znam za postojecu 15ku bojim se da ne bih dala ni priliku.
- Aquatic B
#231 Re: Velicina
Hoćete reći da ne biste uživali u, i više nego dovoljnih 15 cm, draga gospođo ministarko?Gospoda Ministarka wrote:
To kazete vi.
Nego, nema tu puno pameti... neke zene pristanu na kompromise, neke ne traze puno, neke racunaju da ce im s godinama sex postat nebitan tako da je bitnije sve ostalo nego velika cuna...ha ya tako da ovi malesni se netrebaju sikirat... ipak dajete macka u vreci a poslje bude kasno, nekima.
- Irelevantan
#232 Re: Velicina
U tebe je dobra ćuna ....neg u nje...da izvineš...velika...moderator wrote:Ma ne bih ni bicikl prislonio - pa da trubi po forumu "u crvenog moda majusna kita".Irelevantan wrote:Bogomi gđa. ministarka ... tebe bi naš moderator sa 15-kom rasturio ko bugarsku skupštinuGospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#233 Re: Velicina
Pored crvenog se i ovo mora potpisati.Omerovim_Koracima wrote:ma ako ima veci od 18 maximalno ja cu svoj odsjech i bacit po voz i kastrirat se odma. neki su bash komplexasi,a decki su im kurati,nema. a sve se nafurumu trazi potencijalni svaler
A ministarko, buduci da ti ne bi dala priliku 15ki, jel to znaci da ti odmah na prvom sastanku zagledas u gace? Jer ne mogu sebi drugacije objasniti da ne bi dala priliku
Jer ako krenes sa nekim u vezu ne mozes odmah znati koliki mu je
- nellington
-
baby24
#235 Re: Velicina
nista tu od sexa, cim ona ima vremena za mjerenje.... jer da ima 20+ kako prica imala bi ona sta s njim raditi, a ne mjeriti ga.... logicno 
- Irelevantan
#236 Re: Velicina
Iz iskustva ili ne ...al ti bi meni srećo.......... cvrčala ko zaprškaGospoda Ministarka wrote:Irelevantan wrote:Bogomi gđa. ministarka ... tebe bi naš moderator sa 15-kom rasturio ko bugarsku skupštinuGospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
Jel to iz iskustva?
-
*mima*
#237 Re: Velicina
moderator wrote:Tako ti je moja lady ova mima vristala neko vece kad me vidjela bez gaca..*mima* wrote:ladyblue18 wrote:
A sto bona mimo![]()
Pa nemoj tako
![]()
Dobro necu.....
Ministarka, iskreno, ti ako si vidjela nesto vece od 5 cm i starije od raje sa ekskurzije iz 8.razreda, pod grlom me sijeci. Ko o tome prica, slabo radi, a ti ne prestajes pricati o velikom penisu tvoga dragog, na svakoj temi, mjesecima.
Vala, zao mi te je.
Moras li me ofirat moderatoru?
- Cinik
#238 Re: Velicina
Daj mi nesto mlado, neiskusno, fino, slatko, a ne ove ohrndane kojim ni 18 cm nije dovoljno. Ne bih ni za pare. Neka hvala, zdravlje mi je na prvom mjestu =).
-
Gospoda Ministarka
#239 Re: Velicina
Pa, vec sam rekla s obzirom da znam za postojecu 15ku ne bih dala priliku. Do sad sam recimo imala srece.ladyblue18 wrote:A ministarko, buduci da ti ne bi dala priliku 15ki, jel to znaci da ti odmah na prvom sastanku zagledas u gace? Jer ne mogu sebi drugacije objasniti da ne bi dala priliku
Jer ako krenes sa nekim u vezu ne mozes odmah znati koliki mu je pa da odbijes odmah
- ladyblue18
#240 Re: Velicina
Gospoda Ministarka wrote:
Pa, vec sam rekla s obzirom da znam za postojecu 15ku ne bih dala priliku. Do sad sam recimo imala srece.
-
Gospoda Ministarka
#241 Re: Velicina
Ma jok kakva vidovitost, samo imala srece a valjda se to osjeti po tome sto nije kompleksas i ne reaguje s nekim umotvorinama o "spretnosti alatke" tako da se i po tome moze malo zakljuciti.moderator wrote:Vidovita ministarka, gleda u cune!Gospoda Ministarka wrote:Pa, vec sam rekla s obzirom da znam za postojecu 15ku ne bih dala priliku. Do sad sam recimo imala srece.
Ma ne sekiraj se, dovoljno obdarenih ima, neces biti usamljena.
-
vom Kalidorf
#242 Re: Velicina
Vazda bilo pravilo da za svaki kljuc ima i brava. Pa kolki god bio. A za ove sto im malo macja glava, moj dobar jaran imo jednu pametnu (nakon obavljenog posla): "Sto se mene tice, ti si je*ana" 
- nellington
#243 Re: Velicina
Možda ga sprema na izložbubaby24 wrote:nista tu od sexa, cim ona ima vremena za mjerenje.... jer da ima 20+ kako prica imala bi ona sta s njim raditi, a ne mjeriti ga.... logicno
- burek_in_space
#244 Re: Velicina
Problemi u vezi?!Gospoda Ministarka wrote:
Jel to iz iskustva?
Da otvaramo novu temu?!
- Ady88
#245 Re: Velicina
Kako ti to mozes tvrditi?Irelevantan wrote:Bogomi gđa. ministarka ... tebe bi naš moderator sa 15-kom rasturio ko bugarsku skupštinuGospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.
Ovi sa 12,13 cm mogu proci kad se zabavljaju nekoliko sedmica/mjeseci sa djevojkom, e kad se pocne loziti i uzbuđivati na svaki njegov dodir, poljubac tad imate prolaz. Dok ovako djevojkama/zenama kao ministarka koje su navikle iznad 19+ ne mozes nista, zapravo mozda bi i mogao ali one su ubjeđene da im treba ta velicina i nezadovoljavaju se nicim manjim
Ali ne shvatam ovakve teme, ni jedan Penis kao ni Vagina nisu isti (pisem ih velikim slovima zbog postovanja
dakle moras traziti sebi idealnog/idealnu, promijeni ih 20, 50, 100 ako treba ali dok ne nades osobu koja ce tebi odgovarati i gdje ces biti sretan u svakom pogledu ne zamarajuci se ovim i svu paznju posvetiti njoj ne trebas odustati
Mozda je pokretac teme svoje prvo sexulano iskustvo imao bas sa djevojkom kao ministarka i slicne, nabila mu komplekse i jbt ga onda, ali valjda ce naci kakve dobre savjete u ovih 10tak stranica i biti zadovoljan sa ovim sto ima
-
Gospoda Ministarka
#246 Re: Velicina
burek_in_space wrote:Problemi u vezi?!Gospoda Ministarka wrote:
Jel to iz iskustva?
Da otvaramo novu temu?!
- ladyblue18
#248 Re: Velicina
Gospoda Ministarka wrote: Ma jok kakva vidovitost, samo imala srece a valjda se to osjeti po tome sto nije kompleksas i ne reaguje s nekim umotvorinama o "spretnosti alatke" tako da se i po tome moze malo zakljuciti.
Bureke, zasto si to pitao, jel hoces jos jednu temu da unisti?
- Dioda
#249 Re: Velicina
Mene interesuje na osnovu cega ove zeMske procijene duzinu
Jel pitate koliki mu je ili je kakav linijar vazda pri ruci
Ja zivim u neznanju
Ja zivim u neznanju
- Irelevantan
#250 Re: Velicina
Kad bih te ja obradio ...eh....Gospoda Ministarka wrote:Ma jok kakva vidovitost, samo imala srece a valjda se to osjeti po tome sto nije kompleksas i ne reaguje s nekim umotvorinama o "spretnosti alatke" tako da se i po tome moze malo zakljuciti.moderator wrote:Vidovita ministarka, gleda u cune!Gospoda Ministarka wrote:Pa, vec sam rekla s obzirom da znam za postojecu 15ku ne bih dala priliku. Do sad sam recimo imala srece.
Ma ne sekiraj se, dovoljno obdarenih ima, neces biti usamljena.
Halatka mi služi sebe da zadovoljim