Ja što sam drobio, to sam i citiroJThomas wrote:sajpruse, praviš se blesav, dobro znaš šta ste sve drobili za hapoel, iako je veći dio obrisan![]()
al' pozlatiće to izraelci
Champions League 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#226 Re: Champions League 2010/2011
- JThomas
#227 Re: Champions League 2010/2011
samo polako. kao što rekoh, priča se već polako, ali sigurno mijenja, a napisane bljuvotine lagano kusaju.
sve će to doći na svoje, samo sabura.
sve će to doći na svoje, samo sabura.
- van Basten
#228 Re: Champions League 2010/2011
a zato su s druge strane letile priče kako je Hapoel najjača ekipa koja je ikada kročila na tlo BiH... ja sam mislio iz tih priča da će ljudi glatko proći barem do 1/4 finala LP-a. Međutim, realnost je da će im u grupi (AKO uopšte uđu u grupnu fazu) trebati dosta sreće u ždrijebu (kakvu su imali u sva 3. pretkola npr) pa da otkinu 2-3 boda.
-
elSaik
#229 Re: Champions League 2010/2011
Zar oni moraju glatko proći u četvrtfinale da bi bili najjača ekipa koja je poslije rata igrala u BiH?
Srali ste po forumu da su likovi levati koji nema šanse da uđu u grupu, a sad je odjednom "trebat će im sreće da izvuku par bodova". Za koju sedmicu će biti "trebat će im sreće da prođu grupu" itd. Pitarska posla - prvo malo više kenjaj pa poslije pametuj kako nisi kenjao.
Srali ste po forumu da su likovi levati koji nema šanse da uđu u grupu, a sad je odjednom "trebat će im sreće da izvuku par bodova". Za koju sedmicu će biti "trebat će im sreće da prođu grupu" itd. Pitarska posla - prvo malo više kenjaj pa poslije pametuj kako nisi kenjao.
-
elSaik
#230 Re: Champions League 2010/2011
Ma ja, sve vizionar do vizionara...1946 wrote:Mi smo svoju viziju pokazivali prošle sezone protiv Spartaka, Helsingborga i Clujaganjeta wrote:vama je capljina u medjugorju pokazala viziju

- van Basten
#231 Re: Champions League 2010/2011
ja samo govorim o dvostrukim aršinima. kada se za pola sata fasuje petarda i kada protivnički trener moli svoje igrače (tačnije - naređuje im) da prestanu trpati protivnika u redu je onda tu blamažu pravdati davajući super moći protivniku. Hapoel nije ništa bolji od Basela, Newcastlea i sličnih ekipa koje su svojedobno bušile naše klubove i neće ništa bolji ni proći u ondosu na njih - 2-3 boda, ako im uvale kakvog Sherifa u grupu možda i 3. mjesto i to je to.
Priča kako će Hapoel ispasti od AAktobea (što se zamalo i desilo btw) bila je samo kontra na priču o super jakom Hapoelu, azijskoj Barceloni i sličnim budalaštinama, bar sam je ja tako shvatio.
Priča kako će Hapoel ispasti od AAktobea (što se zamalo i desilo btw) bila je samo kontra na priču o super jakom Hapoelu, azijskoj Barceloni i sličnim budalaštinama, bar sam je ja tako shvatio.
-
elSaik
#232 Re: Champions League 2010/2011
Trener je odbrambenom pokazivao da se vrati. Kakvo bolan crno pokazivanje da se ne daje više golova, jeste li vi normalni? Mislim, super zajebancija, i meni je šega bilo, ali mrtav ozbiljan takvo što izjavljivati, pa dajte ljudi, niste djeca.
Što se Hapoela tiče, ja znam da su ovdje ljudi citirali rezultate poraza Makabija u Crnog Gori i poraza Hapoela u Kazahstanu, uz komentare "joj, jes ova izraelska liga jaka", ali nakon što je isti taj Makabi izbacio Olimpijakosa, a Hapoel bez po muke uvalio tricu usred Salzburga, onda je odjednom "ne, ne, nismo mi nikad sumnjali u kvalitet Hapoela, nego eto samo smo govorili da baš nisu toliko jaki". Isto je i sad na Premijer ligi. Čitavu ste prošlu polusezonu proveli citiraju ći Ibrakovića kako je bilo loše suđenje protiv Želje. Sad odjednom kad se taj isti Ibraković žali na suđenje na Koševu protiv Sarajeva, e onda je on "budala i kreten", "pakaš i derpe".
Ako ćeš o dvostrukim aršinima kreni od sebe i svojih. 
Što se Hapoela tiče, ja znam da su ovdje ljudi citirali rezultate poraza Makabija u Crnog Gori i poraza Hapoela u Kazahstanu, uz komentare "joj, jes ova izraelska liga jaka", ali nakon što je isti taj Makabi izbacio Olimpijakosa, a Hapoel bez po muke uvalio tricu usred Salzburga, onda je odjednom "ne, ne, nismo mi nikad sumnjali u kvalitet Hapoela, nego eto samo smo govorili da baš nisu toliko jaki". Isto je i sad na Premijer ligi. Čitavu ste prošlu polusezonu proveli citiraju ći Ibrakovića kako je bilo loše suđenje protiv Želje. Sad odjednom kad se taj isti Ibraković žali na suđenje na Koševu protiv Sarajeva, e onda je on "budala i kreten", "pakaš i derpe".
- van Basten
#233 Re: Champions League 2010/2011
Ibraković uglavnom i jeste to što ti napisa pdo navodnicima, to što je se slizao sa Marjanom pa 2-3 puta kao komentarisao utakmice LP-a ne znači previše. A žali se na suđenje jer je po njemu go pao prekasno, a da su oni zabili iz akcije prije onda bi sve bilo ok, evropsko suđenje i sl. Mislim, žaliti se na suđenje protiv Sarajeva kada sudi lopina Skakić, najveći mrzitelj Sarajeva u sudijskoj strukturi jeste u najmanju ruku smiješno i to zna svako ko je pogledao barem jednu utakmicu na kojoj nam je Skakić djelio pravdu.
Ali to i nema puno veze sa LP, činjenica ostaje da ste oborili državni rekord u brzini primanja petarde od jedne prosječne evropske ekipe, i to nema nikakve veze sa dvostrukim aršinima i sl.
Ali to i nema puno veze sa LP, činjenica ostaje da ste oborili državni rekord u brzini primanja petarde od jedne prosječne evropske ekipe, i to nema nikakve veze sa dvostrukim aršinima i sl.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#234 Re: Champions League 2010/2011
O cemu vi?!
Ja citam...pa pogledam naslov...pa opet citam...a ono neka prepucavanja...Zeljo...Sarajevo...Ibrakovic...kome se sta ukazalo
Mozda ja jutros ne vidim dobro: ZAR NIJE TEMA CHAMPIONS LEAGUE 2010/2011?!
Ja citam...pa pogledam naslov...pa opet citam...a ono neka prepucavanja...Zeljo...Sarajevo...Ibrakovic...kome se sta ukazalo
Mozda ja jutros ne vidim dobro: ZAR NIJE TEMA CHAMPIONS LEAGUE 2010/2011?!
- Obuca9
#235 Re: Champions League 2010/2011
elSaik wrote:Ma ja, sve vizionar do vizionara...1946 wrote:Mi smo svoju viziju pokazivali prošle sezone protiv Spartaka, Helsingborga i Clujaganjeta wrote:vama je capljina u medjugorju pokazala viziju
- Obuca9
#236 Re: Champions League 2010/2011
elSaik wrote:Trener je odbrambenom pokazivao da se vrati. Kakvo bolan crno pokazivanje da se ne daje više golova, jeste li vi normalni? Mislim, super zajebancija, i meni je šega bilo, ali mrtav ozbiljan takvo što izjavljivati, pa dajte ljudi, niste djeca.
Možeš li mi svega ti reći u kojem znakovnom jeziku ovo znači "Vrati se"? Možda kod nekih tamo zulu-zulu plemena, gdje im isto tako zmije pužu po stadionu i ujedaju ljude...
Lijepo je da lažeš sebe, ali ne morađš lagati i nas
-
internazionale
#237 Re: Champions League 2010/2011
znaš zašto će hapoel ući u grupe, i treba da uđucyprus wrote:Ja što sam drobio, to sam i citiroJThomas wrote:sajpruse, praviš se blesav, dobro znaš šta ste sve drobili za hapoel, iako je veći dio obrisan![]()
al' pozlatiće to izraelci. A Hapoel taman osvojio Ligu Prvaka, ne bi vas ni ta činjenica mogla oprati za onu bruku
, prema tome, džabe vam je navijat da doguraju što dalje
zato što su gospodski klub
oni kad natrpaju pet komada do 37. min (realno trebali sedam)
njihv trener, gospodin, izađe na liniju i kaže dosta je
da je umjesto hapoela bio neki rumunski ili bugarski klub zabili bi još pet u drugom poluvremenu!
i šta bi onda imali
umjesto noža u fojnici imali bi upotrebu vatrenog oružja
umjesto šaranja grafita imali bi molotovljeve koktele
umjesto suzavca imali bi kašikaru
hvala im u svakom slučaju
PODRŽATI OSIMA I BLEKIĆA
- Charuga
- Globalni moderator
#238 Re: Champions League 2010/2011
Na temi o Sarajevu on pise o Zelji.
Na temi o LP-a isti taj pise o Zelji.
Bolovi su u pitanju ili nesto drugo ..
- ultima_palabra
#239 Re: Champions League 2010/2011
Il je ljubav il je slaba hranaPlavih_11 wrote:Na temi o Sarajevu on pise o Zelji.
On topic, ne kontam kako je to Hapoel bio sretan u žrijebu? Pošto je bio nosilac u sva tri pretkola? Ne bih rekao da je Salzburg lagan protivnik, s obzirom da su mogli dobiti Žilinu, Partizana, Kopenhagen ili Šerif... po finansijskoj moći Salzburg je tu najjači sigurno.
- Obuca9
#240 Re: Champions League 2010/2011
Šta tek reći o onome što detaljno čita forum o FK Sarajevo, post po post, da mu šta ne promakne, pa ih čak i kopira ovdjePlavih_11 wrote:Na temi o Sarajevu on pise o Zelji.
A što se tiče Hapoela, ako i uđu u grupu ništa neočekivano, bili su nosioci u sva tri pretkola u koja su igrali, dakle bilo je i za očekivati da se nađu tamo.
-
emirchata
#241 Re: Champions League 2010/2011
cyprus kume,nemoj me u usta uzimati..izboscu te zuba mi jedinca
sta se prepirete bezveze kad svi znamo da je hapoel super mocan..
U VJERUJ! VJERUJ
U VJERUJ! VJERUJ
- Baltazar_khan
#242 Re: Champions League 2010/2011
Ja patetike
Navijaju za Hapoel da ode u grupnu fazu samo da bi kasnije govorili kako su ispali od kluba koji igra ligu šampiona 
-
emirchata
#243 Re: Champions League 2010/2011
Baltazar_khan wrote:Ja patetikeNavijaju za Hapoel da ode u grupnu fazu samo da bi kasnije govorili kako su ispali od kluba koji igra ligu šampiona
jes' vidio? ti si moj idol
- JThomas
#244 Re: Champions League 2010/2011
pa navijali ste i vi, vrati se samo nekoliko stranica

-
elSaik
#245 Re: Champions League 2010/2011
Lik pokazuje na igrača i pokazuje "ne više". Dakle, nemoj više ići iz odbrane u napad, dosta te, nije ti tamo mjesto. Ponavljam, ako vi smatrate da bi bilo koji trener ikad svojoj ekipi gestikulirao da ne daje više golova onda niste normalni.hz__semir wrote:elSaik wrote:Trener je odbrambenom pokazivao da se vrati. Kakvo bolan crno pokazivanje da se ne daje više golova, jeste li vi normalni? Mislim, super zajebancija, i meni je šega bilo, ali mrtav ozbiljan takvo što izjavljivati, pa dajte ljudi, niste djeca.
Možeš li mi svega ti reći u kojem znakovnom jeziku ovo znači "Vrati se"? Možda kod nekih tamo zulu-zulu plemena, gdje im isto tako zmije pužu po stadionu i ujedaju ljude...
Lijepo je da lažeš sebe, ali ne morađš lagati i nas
- Obuca9
#246 Re: Champions League 2010/2011
Haj' nek ti bude
Ja i dalje tvrdim da ovom čovjeku treba dati nagradu za "Fair-play" 
- cyprus
#247 Re: Champions League 2010/2011
Dobro, neću više, samo mi se nemoj naklatiti na kostiemirchata wrote:cyprus kume,nemoj me u usta uzimati..izboscu te zuba mi jedinca![]()
sta se prepirete bezveze kad svi znamo da je hapoel super mocan..
U VJERUJ! VJERUJ
- burek_in_space
#248 Re: Champions League 2010/2011
Jeste li se isprichali?!
Jeste.
A sad malo reda da se uvede ovdje, molicu samo jednom.
Jeste.
A sad malo reda da se uvede ovdje, molicu samo jednom.
-
hau jes no
#249 Re: Champions League 2010/2011
yebo ih opet partizan pored samp-werder i atmosfere na marassiju 
- amar007
#250 Re: Champions League 2010/2011
Sta ovo gubi ova bliskoistocna Barcelona
Ja sam mislio oni ce najmanje do polufinala..