strijelaSa_dy wrote:Ta fali luku?
Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nellington
#226 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
-
sofist
#228 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Nita... (neizgovoreno ostaje da visi u zraku)Sa_dy wrote:Ta fali luku?
- pustopoljina
#229 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
al' ste citirali 

- pustopoljina
#230 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
izbacite sjeckanje crvenog luka iz te scene, inace dolazim sa ronilackom maskom
ubacite vijence bijelog i crvenog luka i susene crvene paprike...daleko eroticnije
moze i koja niska bamije.
ubacite vijence bijelog i crvenog luka i susene crvene paprike...daleko eroticnije
-
sofist
#231 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
I jedna žlica vegete.pustopoljina wrote:izbacite sjeckanje crvenog luka iz te scene, inace dolazim sa ronilackom maskom![]()
ubacite vijence bijelog i crvenog luka i susene crvene paprike...daleko eroticnijemoze i koja niska bamije.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#232 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
pazi da te bamija ne dočeka kad se gologuzi okrenepustopoljina wrote:izbacite sjeckanje crvenog luka iz te scene, inace dolazim sa ronilackom maskom![]()
ubacite vijence bijelog i crvenog luka i susene crvene paprike...daleko eroticnijemoze i koja niska bamije.
- pustopoljina
#233 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
zadrzavam autorska prava na moj film "luk".
svako kopiranje i distribuiranje,koristenje filma ili dijela filma u komercijalne svrhe je zakonom kaznjivo. 
-
sofist
#234 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
"LUK" prvi bh. nićaporpustopoljina wrote:zadrzavam autorska prava na moj film "luk".![]()
svako kopiranje i distribuiranje,koristenje filma ili dijela filma u komercijalne svrhe je zakonom kaznjivo.
- andolC
#235 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
sta je ovdje sexy? mene podsjeca na horor filmove, nekakvog psihopatu...xsk wrote:e ovo je stvarno sexy. tj. najsexy sto je iko priznao dosadecstase wrote:Cure sto me gledaju dok se ljube sa svojim momkom u kaficima![]()
- pustopoljina
#236 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
nije valjda? zar nisu mujo i fata sta snimili? nije valjda da nas samo onaj zmaj od sipova predstavljasofist wrote:"LUK" prvi bh. nićaporpustopoljina wrote:zadrzavam autorska prava na moj film "luk".![]()
-
sofist
#237 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
nisam cuo ali moguce je da su pomenuto troje imali neki performans.pustopoljina wrote:nije valjda? zar nisu mujo i fata sta snimili? nije valjda da nas samo onaj zmaj od sipova predstavljasofist wrote:"LUK" prvi bh. nićaporpustopoljina wrote:zadrzavam autorska prava na moj film "luk".![]()
- pustopoljina
#238 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
kakav propust turisticke zajednice BiH

-
FreeSpirit
#239 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Ma boemski "look" ili ti ga "luk" je najSEXY! Ono... brada tri dana nebrijana, kosa malo duza, cista ali neocesljana, onaj izgled kao da ga bas briga, kao da se ne ceslja i ne ogleda nikada, ali cist i mirisan (Ko Ariel i Lenor 2in1)
Mozda i nije bizarno, ali rekoh kad se vec pominje luk.... da zacinim. Mada, inace ne volim i ne jedem luk
)))))))))))))))
- Irish
#240 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Jel to onaj I don´t care lUk?FreeSpirit wrote:Ma boemski "look" ili ti ga "luk" je najSEXY! Ono... brada tri dana nebrijana, kosa malo duza, cista ali neocesljana, onaj izgled kao da ga bas briga, kao da se ne ceslja i ne ogleda nikada, ali cist i mirisan (Ko Ariel i Lenor 2in1)Mozda i nije bizarno, ali rekoh kad se vec pominje luk.... da zacinim. Mada, inace ne volim i ne jedem luk
)))))))))))))))
jeans i nemarno zavrnuti rukavi, nemarno istrpane kosulje?
Bizarno???
-
pupa hava
#241 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
sexi je...
npr. vidjeti neko fino, odgojeno celjade sa lijepim manirima...
a urijetko se vide, pa je to postalo, nazalost, bizarno...
npr. vidjeti neko fino, odgojeno celjade sa lijepim manirima...
a urijetko se vide, pa je to postalo, nazalost, bizarno...
-
sakop
#242 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...
- Cholina_Lokica
#243 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
a sta je tu bizarnosakop wrote:sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...
- kmirsad
#244 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Flaša vode...Dile wrote:a sta je tu bizarnosakop wrote:sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...
- The Nightwatchman
#245 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
kmirsad wrote:Flaša vode...Dile wrote:a sta je tu bizarnosakop wrote:sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...
kakva flaša vode, voli lik sirela luk
- Cyber-harambashica
#246 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
bizarno je sto je djevojCICA a nosi stikleDile wrote:a sta je tu bizarnosakop wrote:sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...
- kmirsad
#247 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
znaš šta Nočobdijo... mogu ti reči da su i meni seksi te što im se koža bjelasa...
one preplanule mi nekako više pristaju u magazinima... i rijetko proizvode kakav učinak...
... draži mi je kvadratni decimetar bijelog, nego dulum preplanulog... 
- Sunrise00
#248 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
Cyber-harambashica wrote:bizarno je sto je djevojCICA a nosi stikleDile wrote:a sta je tu bizarnosakop wrote:sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...
- Cholina_Lokica
#249 Re: Bizarne stvari a da su vam sexi i da vas pale
kakva ba djevojcica ...Cyber-harambashica wrote:bizarno je sto je djevojCICA a nosi stikleDile wrote:a sta je tu bizarnosakop wrote:sexi mi je sada vidjeti nepreplanulu kozu na djevojci,kratka suknjica,flasa vode u jednoj a mob u drugoj ruci,mala torbica preko ramena,visoke stikle,podignuta kosa...