Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Njanjo
#226 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Sta "kad cemo"? Zbunia sam se 
- Mis mekinjas
#227 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
pa da je prosimo, za tebe.....Njanjo wrote:Sta "kad cemo"? Zbunia sam se
-
Njanjo
#228 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
pa ja i planiram da mi pjeva "Rascupana i sjeverni vjetar"
....samo su dekolte i sise do pupka obavezne...eh sad cisto sumnjam da ispunjavas te zahtjeve 
- Mis mekinjas
#229 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Pa ubila bih se da su mi sise takve, ali mogu doći bez grudnjaka, neće niko primijetiti da ga nemam, biću pristojna pjevačica.......Njanjo wrote:pa ja i planiram da mi pjeva "Rascupana i sjeverni vjetar"....samo su dekolte i sise do pupka obavezne...eh sad cisto sumnjam da ispunjavas te zahtjeve
Raščupana i sjeverozapadni vjetar će da nastupe.......

Last edited by Mis mekinjas on 12/05/2010 10:44, edited 1 time in total.
-
Njanjo
#230 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Raščupana wrote:Pa ubila bih se da su mi sise takve, ali mogu oći bez grudnjaka, neće niko orimijetiti da ga nemam, biću pristojna pjevačica.......Njanjo wrote:pa ja i planiram da mi pjeva "Rascupana i sjeverni vjetar"....samo su dekolte i sise do pupka obavezne...eh sad cisto sumnjam da ispunjavas te zahtjeve
Raščupana i sjeverozapadni vjetar će da nastupe.......![]()
hahhahahahahhahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha upisah se
eh sad pitao bih te zasto nece niko primjetiti da nemas grudnjaka ali ja mislim da je to za pp ili za muskarci pitaju zene
- Mis mekinjas
#231 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
u pravu si......
Iako prosimo lady, mogli bismo nastradati......

Iako prosimo lady, mogli bismo nastradati......
-
MUNAFIK
#232 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ja zaista ne vidjoh nigdje da neko nekoga ismijava, tvoj post je previse pretjeran, ispade sad ne smijes raci za nekoga da je debel... ili za neku zenu debelih nogu koja obuce kratku suknju ili max uske farmerke gdje sve kipi (dakle svima ih pokazuje) da ima debele noge, da to bas i nije tako ljepo za vidjet i da je bolje da oblaci neku drgu, za nju prikladniju, odjecu... pa doke ide to... naravno da se to smije sve reci i kada to kazem nemam zelju ni da ismijavam, ni da cjenjujem neciju covjecnost po njegovoj kilazi itd...Zlata M. wrote:Nego, da kazem jos jednu![]()
Meni je, jednostavno, pomalo i zao svih koji su opsjednuti figurom. I sretna sam da sam uzrastala u nekom drugacijem vremenu ( nisu ni danasnji mladi ljudi bas za sve krivi, glede ove ispreturane skale vrijednosti...nafilovani su od strane medija)! ...u vremenu u kom su nam dnevnik prezentirale lijepe, punacke zene, poput Helge Vlahovic, Zeljke Fattorini, Mebrure Topolovac...a zabavljale nas, izmedju ostalih, i Zdenka Kovacicek, to cudo od glasa, pa Beba Selimovic... nijedna od njih nije imala proporcije modela, a sve su bile tako...- licnosti !
...a mi smo na maturskoj veceri paradirale u svilenim haljinicama ispod kojih se itekako ocrtavao stomacic (manji ili veci, nebitno...) i bedra i tako to... I sve zajedno smo bile, jednostavno - djevojke ! Cijenjene zbog sposobnosti da budemo prijatelj, dobre ucenice, pristojni mladi ljudi.
I da, ni muskarci nisu isljucivo dobroj figuri davali prednost nad svim ostalim !
jah...kako god !![]()
Kakvi smo - tako nam je ! (samo nisam ocekivala da cemo i mi preko noci postati tako ocajno povrsni...)
Vidim, medju onima koje su pofajn ismijane kao buce je i Oprah.
Ne branim je jer je zvijezda, nego zato sto vecina zna njenu pricu : seksualno zlostavljana djevojcica...abortus u djecijem dobu, koji je unistio mogucnost da postane majkom...Zena koja je u hrani, od malih nogu, trazila utjehu...
To nekome smijesno...?!![]()
![]()
i otkud mi to znamo zbog cega su nase radne koleginice, komsinice...buce ?!
( a mozda jednostavno uzivaju u hrani...dobroj, socnoj,mhhhhh...i boli ih uho sta neki plicak trenutno misli o njima !)
Uvjek je bilo losih ljudi i karaktera koji su sebe izdizali iznad drugih po bilo kojem osnovu i trazili bilo sta da bi mogli nekog drugog ponizavati, pa izmedju svih stvari bude to i mrsavost ili debljina, ali opet to nema veze sa vecinom ovih postova na forumu koji jednostavno debelu zenu, muskarca nazivaju DEBELIM, jednostavno je to da su mrsavi nazivali bi ih mrsavim... ocito da mnogi ovo dozivljavaju poprilicno licno.
-
MUNAFIK
#233 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
sanabe wrote:MUNAFIK wrote:Ja zaista ne vidjoh nigdje da neko nekoga ismijava, tvoj post je previse pretjeran, ispade sad ne smijes raci za nekoga da je debel... ili za neku zenu debelih nogu koja obuce kratku suknju ili max uske farmerke gdje sve kipi (dakle svima ih pokazuje) da ima debele noge, da to bas i nije tako ljepo za vidjet i da je bolje da oblaci neku drgu, za nju prikladniju, odjecu... pa doke ide to... naravno da se to smije sve reci i kada to kazem nemam zelju ni da ismijavam, ni da cjenjujem neciju covjecnost po njegovoj kilazi itd...Zlata M. wrote:Nego, da kazem jos jednu![]()
Meni je, jednostavno, pomalo i zao svih koji su opsjednuti figurom. I sretna sam da sam uzrastala u nekom drugacijem vremenu ( nisu ni danasnji mladi ljudi bas za sve krivi, glede ove ispreturane skale vrijednosti...nafilovani su od strane medija)! ...u vremenu u kom su nam dnevnik prezentirale lijepe, punacke zene, poput Helge Vlahovic, Zeljke Fattorini, Mebrure Topolovac...a zabavljale nas, izmedju ostalih, i Zdenka Kovacicek, to cudo od glasa, pa Beba Selimovic... nijedna od njih nije imala proporcije modela, a sve su bile tako...- licnosti !
...a mi smo na maturskoj veceri paradirale u svilenim haljinicama ispod kojih se itekako ocrtavao stomacic (manji ili veci, nebitno...) i bedra i tako to... I sve zajedno smo bile, jednostavno - djevojke ! Cijenjene zbog sposobnosti da budemo prijatelj, dobre ucenice, pristojni mladi ljudi.
I da, ni muskarci nisu isljucivo dobroj figuri davali prednost nad svim ostalim !
jah...kako god !![]()
Kakvi smo - tako nam je ! (samo nisam ocekivala da cemo i mi preko noci postati tako ocajno povrsni...)
Ne branim je jer je zvijezda, nego zato sto vecina zna njenu pricu : seksualno zlostavljana djevojcica...abortus u djecijem dobu, koji je unistio mogucnost da postane majkom...Zena koja je u hrani, od malih nogu, trazila utjehu...
![]()
( a mozda jednostavno uzivaju u hrani...dobroj, socnoj,mhhhhh...i boli ih uho sta neki plicak trenutno misli o njima !)
Uvjek je bilo losih ljudi i karaktera koji su sebe izdizali iznad drugih po bilo kojem osnovu i trazili bilo sta da bi mogli nekog drugog ponizavati, pa izmedju svih stvari bude to i mrsavost ili debljina, ali opet to nema veze sa vecinom ovih postova na forumu koji jednostavno debelu zenu, muskarca nazivaju DEBELIM, jednostavno je to da su mrsavi nazivali bi ih mrsavim... ocito da mnogi ovo dozivljavaju poprilicno licno.
Da Bog da ozenio debelu zenu![]()
Valjal mi ova?
samo nek nije mrziteljica muskaraca
- Mis mekinjas
#234 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ne znam šta bih ti rekla. Kad kažu da su sva djeca lijepa, e pa nisu, ima ih tako ružnih, da je to strašno....sanabe wrote:Fakat je do mene. Ja sam bash mimo svijeta.![]()
Moj problem je ovo: u firmi gdje radim i gdje je nekih 40-ak zena, ne postoji druga tema za razgovor osim, koliko je ko smrsh'o, na kojoj je dijeti, pa onda shta je obukla, gdje je to kupila ....![]()
Mene stalno zapitkuju "Jesam li smrshala", "jesam li se ja ovo udebljala?", a ja ko slijepica, nishta ne primjecujemPrimjeticu ako je neko neraspolozen, zabrinut....a kilu-dvije dole-gore ...NE.
I zashto bismo debele zvali debelima? Zato jer to jeste tako? Zovemo li klempave-klempavima, ruzne-ruznima, frljave-frljavima, niske rastom-patuljcima? Jok. Nema smisla jel da?
- kolega
#235 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
... a ja mislim da je bitnije kakva joj je karlica, da li je odgovarajuće razvijena i tako to
- Mis mekinjas
#236 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ma slažem se, da nećeš reći, ali ne treba pretjerivati, pa za utjehu govoriti pa nije ona toliko debela, ružna, klempava, ili on svejedno...... To mi je najgore, kad šutiš, onda šuti do kraja..... Ta ljudska licemjernost je najgora....sanabe wrote: Jeste, ali se to ne govori, pa imamo neke norme valjda. Kako cesh reci djetetovom roditelju "Vala nije ti ovo dijete cemu", isto tako ne mozesh reci nekom"Sjoj ti nosa, koliki je"
e pa ne bi trebalo ni govoriti "Ti si debel0/la"
Ja ne komentarišem nikoga, nikada, ja se sa ženama pretjerano i ne družim, ali kad ih vidim da se neugledne, pa ne mogu sakriti pogled.... moj brate govori puno, ma koliko ja držala usta zatvorena...
A djetetovom roditelju, pa kad ne znaš je li dijete muško ili žensko, od ružnoće, pitaš: "Kako se zove?" Jbga, pali samo na prvom susretu....
- Zlata M.
#237 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
jes' !MUNAFIK wrote:Ja zaista ne vidjoh nigdje da neko nekoga ismijava, tvoj post je previse pretjeran, ispade sad ne smijes raci za nekoga da je debel... ili za neku zenu debelih nogu koja obuce kratku suknju ili max uske farmerke gdje sve kipi (dakle svima ih pokazuje) da ima debele noge, da to bas i nije tako ljepo za vidjet i da je bolje da oblaci neku drgu, za nju prikladniju, odjecu... pa doke ide to... naravno da se to smije sve reci i kada to kazem nemam zelju ni da ismijavam, ni da cjenjujem neciju covjecnost po njegovoj kilazi itd...Zlata M. wrote:Nego, da kazem jos jednu![]()
jah...kako god !![]()
![]()
Uvjek je bilo losih ljudi i karaktera koji su sebe izdizali iznad drugih po bilo kojem osnovu i trazili bilo sta da bi mogli nekog drugog ponizavati, pa izmedju svih stvari bude to i mrsavost ili debljina, ali opet to nema veze sa vecinom ovih postova na forumu koji jednostavno debelu zenu, muskarca nazivaju DEBELIM, jednostavno je to da su mrsavi nazivali bi ih mrsavim...
ma ja, ba...ili za neku zenu debelih nogu koja obuce kratku suknju ili max uske farmerke gdje sve kipi (dakle svima ih pokazuje) da ima debele noge, da to bas i nije tako ljepo za vidjet i da je bolje da oblaci neku drgu, za nju prikladniju, odjecu... pa doke ide to... naravno da se to smije sve reci...i ja kazem ! Trebale bi se prekriti satorskim krilom, da ne bi vrijedjale tvoj istancani osjecaj za lijepo!
![]()
Nek' se oblace kako hoce !![]()
Na kraju krajeva, i to je dio medijske zaludjenosti, modnih diktata...te, ako se obuce drugacije, opet je "donja", zar ne ?ocito da mnogi ovo dozivljavaju poprilicno licno.
Evo ja, npr. !
Sta da sada kazem da udarim kontru ?
Daj, bolan ! Imam i previse i godina i samopouzdanja, da bih se ja licno ruzno osjecala.
Ali mislim na mlade djevojke, kojima ovako glupi komentari njihovih vrsnjaka, mogu posteno upropastiti samopouzdanje.
O tome se radi, kontas?
@sanabe,
Last edited by Zlata M. on 12/05/2010 11:36, edited 1 time in total.
-
MUNAFIK
#238 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
naravno da debele necemo zvati debelima u tom smislu, ali ako vec pricamo o tezini, debljini itd... onda je normalno za one koji su debeli da cu reci da su debeli, bez ikakvih namjera uvrede i sl... nikad u zivotu ne bi nekoga na ulici zovno eeee debeli ili eeej ti debelasanabe wrote:Fakat je do mene. Ja sam bash mimo svijeta.![]()
Moj problem je ovo: u firmi gdje radim i gdje je nekih 40-ak zena, ne postoji druga tema za razgovor osim, koliko je ko smrsh'o, na kojoj je dijeti, pa onda shta je obukla, gdje je to kupila ....![]()
Mene stalno zapitkuju "Jesam li smrshala", "jesam li se ja ovo udebljala?", a ja ko slijepica, nishta ne primjecujemPrimjeticu ako je neko neraspolozen, zabrinut....a kilu-dvije dole-gore ...NE.
I zashto bismo debele zvali debelima? Zato jer to jeste tako? Zovemo li klempave-klempavima, ruzne-ruznima, frljave-frljavima, niske rastom-patuljcima? Jok. Nema smisla jel da?
- JThomas
#239 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
eh, kad njega zajmi neka debela, vrištat će "uzmi me maso, jaši me k'o ponija" 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#240 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Njanjo wrote:
i mi volimo tebe Lady
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#241 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Arni i dialer, prepisku nastavite preko pp-a.
-
Officer Crabtree
#242 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
previše godina i previše samopouzdanjaDaj, bolan ! Imam i previse i godina i samopouzdanja, da bih se ja licno ruzno osjecala.
riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight
od trčanjai otkud mi to znamo zbog cega su nase radne koleginice, komsinice...buce ?!
-
*mima*
#243 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Raščupana wrote:Ma slažem se, da nećeš reći, ali ne treba pretjerivati, pa za utjehu govoriti pa nije ona toliko debela, ružna, klempava, ili on svejedno...... To mi je najgore, kad šutiš, onda šuti do kraja..... Ta ljudska licemjernost je najgora....sanabe wrote: Jeste, ali se to ne govori, pa imamo neke norme valjda. Kako cesh reci djetetovom roditelju "Vala nije ti ovo dijete cemu", isto tako ne mozesh reci nekom"Sjoj ti nosa, koliki je"
e pa ne bi trebalo ni govoriti "Ti si debel0/la"
Ja ne komentarišem nikoga, nikada, ja se sa ženama pretjerano i ne družim, ali kad ih vidim da se neugledne, pa ne mogu sakriti pogled.... moj brate govori puno, ma koliko ja držala usta zatvorena...
A djetetovom roditelju, pa kad ne znaš je li dijete muško ili žensko, od ružnoće, pitaš: "Kako se zove?" Jbga, pali samo na prvom susretu....![]()
![]()
![]()
Bas me cudi.
-
sakop
#244 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ma krupnije,malo, mrsave su mi nekako blijede 
-
Officer Crabtree
#245 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
pa jel ti problem što je mršava il što je blijeda?
- bez_ideje
#246 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ne valja ako od mrsanja ublijedi...ode zeljezo ,hoce to od onih sracka kapsula i jabuka dijeta 
-
Officer Crabtree
#247 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ma hajd razumijem što ne vole što je mršava jer vole ufatit i tako
al šta ako je blijeda, ako nije bolesna i ako se na tome može zaradit, nije problem
al šta ako je blijeda, ako nije bolesna i ako se na tome može zaradit, nije problem
- bez_ideje
#248 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
A joj tebe,djes vidio da je boginja plodnosti mrsava i blijeda
tc tc tc
tc tc tc
-
Officer Crabtree
#249 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ma kakve boginje, zadovoljavam se običnim ženama
(bukvalno)
(bukvalno)
-
PalaSa Marsa
#250 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Nego sta treba da se prica ovd'e? Tip, tipa? Recite mi da znam.