Na osnovu pitanja svašta bi moglo biti....[/qsta jos da napisem ?Dr.medicine wrote:lajk wrote:Pozdrav!Ponekad imam glavobolju ali samo na jednom mjestu,otprilike vrh glave,radila ct glave sve urednoeh sad sta bi to moglo bit? hvala
ORDINACIJA za zdr. probleme
Moderator: anex
-
lajk
#226 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- Dr.medicine
#227 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Prvo spol, drugo godine, trece kad je to ponekad. Koje doba dana, noći? Pušiš ili ne, na dijeti ili ne, jedeš puno čokolade ili ne.lajk wrote:Na osnovu pitanja svašta bi moglo biti....[/qsta jos da napisem ?Dr.medicine wrote:lajk wrote:Pozdrav!Ponekad imam glavobolju ali samo na jednom mjestu,otprilike vrh glave,radila ct glave sve urednoeh sad sta bi to moglo bit? hvala
hvala
Da li bol pulsira ili je konstantna, postepeno se povecava, naglo nastaje.....i još mali milion pitanja koje bih postavio da je konverzacija uživo. Ovako bi mogao napisati cijelu stranicu pitanja jer se odmah ne mogu usmjeriti kao uživo.
-
lajk
#228 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Na osnovu pitanja svašta bi moglo biti....[/qsta jos da napisem ?
hvala[/quote]
Prvo spol, drugo godine, trece kad je to ponekad. Koje doba dana, noći? Pušiš ili ne, na dijeti ili ne, jedeš puno čokolade ili ne.
Da li bol pulsira ili je konstantna, postepeno se povecava, naglo nastaje.....i još mali milion pitanja koje bih postavio da je konverzacija uživo. Ovako bi mogao napisati cijelu stranicu pitanja jer se odmah ne mogu usmjeriti kao uživo.[/quote]
Žensko,21 godina,ne pusim,ne pijem,jedem cokolodu hajmo rec vise,bol je pri vrhu glave cini mi se odmah ispod lubanje,pulsira cini mi se vise kao pritisak.Kazem ct radila sve ok .Javlja se obicno po danu mozda vise prilikom napora,prestane kada odspavam ili kad popijem analgetik.
Prvo spol, drugo godine, trece kad je to ponekad. Koje doba dana, noći? Pušiš ili ne, na dijeti ili ne, jedeš puno čokolade ili ne.
Da li bol pulsira ili je konstantna, postepeno se povecava, naglo nastaje.....i još mali milion pitanja koje bih postavio da je konverzacija uživo. Ovako bi mogao napisati cijelu stranicu pitanja jer se odmah ne mogu usmjeriti kao uživo.[/quote]
Žensko,21 godina,ne pusim,ne pijem,jedem cokolodu hajmo rec vise,bol je pri vrhu glave cini mi se odmah ispod lubanje,pulsira cini mi se vise kao pritisak.Kazem ct radila sve ok .Javlja se obicno po danu mozda vise prilikom napora,prestane kada odspavam ili kad popijem analgetik.
-
vulkan777
#229 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Pozdrav. Imam 17 godina. Prije otprilike 2 godine na leđima su mi se pojavile neke čudne rane. Nalaze se na sredini leđa i ima ih 5-6 širine oko 10 cm.Izgledaju kao rane od bičeva kao neki plikovi. Prije 2 godine sam trenirao vaterpolo i tu je bilo baš grube igre i udaraca pa sam mislio da je to od toga, od nekih ogrebotina ili slično. Međutim vjerovatno nije nikakva rana od nečega, jer 2 godine uopšte ne prolazi. Jednom sam išao u ambulantu kod doktorice ona rekla da su neke ogrebotine i da će proći. Drugi put otišao, ista priča. Sad je već ljeto i ofirno mi otići na bazen ili na plažu sa tim sranjima. Stvarno bi mi pomoglo ako bi me neko savjetovao šta da uradim jer ja pojma nemam šta bi to moglo biti da 2 godine ne prolazi...
- Dr.medicine
#230 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Imam i ja pitanje za doktora. Jako sam depresivan i nemam sreće u ljubavi. Šta da radim?
- otherside
#231 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
uzmi antidepresiv
i dalje nemash srece u ljubavi al' ne haaaajeeesh

i dalje nemash srece u ljubavi al' ne haaaajeeesh
- Dr.medicine
#232 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
nije to rješenje kljukati se tabletamaotherside wrote:uzmi antidepresiv![]()
i dalje nemash srece u ljubavi al' ne haaaajeeesh![]()
- Dr.medicine
#233 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Zasto? mogu i ja imati problemsanabe wrote:Dr.medicine wrote:Imam i ja pitanje za doktora. Jako sam depresivan i nemam sreće u ljubavi. Šta da radim?pa nemozes ti postvljati pitanja? djes to vidio
- ladyada
#234 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- ladyada
#235 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- ladyada
#236 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- ladyada
#237 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- ladyada
#238 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- ladyada
#239 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
- Dr.medicine
#240 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Imam ja i ozbiljnih. Ja kad bi napisao pitanje niko mi ne bi mogao odgovoriti, pa biram ove ljubavne jade hahaha. I nemamo svi, samo mi visokisanabe wrote:Dr.medicine wrote: ja problemaaaaapa to svi imamo, daj sta originalnije
- Dr.medicine
#241 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
tu ispod lijevog rebarnog luka, pecka mesanabe wrote:Dr.medicine wrote: Nego...dje te boli?
- Dr.medicine
#242 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
mnogo ozbiljnije od žgaravicesanabe wrote:Dr.medicine wrote:
Zgaravica ba![]()
bjez ba, ja mislila nesto ozbiljno
- Dr.medicine
#243 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
[quote="sanabe"][quote="Dr.medicine"]
guzice
pa želuca, cega ce biti ako pecka pod rebrom
sta ne znaju sta ti je??? imas slucaj ko od mamine frendice kcerka. a ona ode da vadi slijepo iz stomaka, da malo progleda
guzice
sta ne znaju sta ti je??? imas slucaj ko od mamine frendice kcerka. a ona ode da vadi slijepo iz stomaka, da malo progleda
- Dr.medicine
#244 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
sanabe wrote:Dr.medicine wrote:
cuj cega, pa sudeci po ovim mojim doktorima u abdomenu ima 116 orgona i oni se stalno setaju'ta ja znam
![]()
necu ba da ga vadim, sta ja znam , moRe zatrebati![]()
znas kako kažu rektalna temperatura je za 0,5 stepeni veca od one ispod pazuha kod upale slijepog crijeva, pa znas sta ti je raditi
jesi ti vidjela svoj RTG
- Dr.medicine
#245 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
ako je kod tebe uslikaj nad bijelim papirom, pa posaljisanabe wrote:Dr.medicine wrote: e jasta cu, gurati toplomjer tamo![]()
![]()
jesam i nista ne kontam, meni sve izgleda kako treba
- Dr.medicine
#246 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
vulkan777 wrote:Pozdrav. Imam 17 godina. Prije otprilike 2 godine na leđima su mi se pojavile neke čudne rane. Nalaze se na sredini leđa i ima ih 5-6 širine oko 10 cm.Izgledaju kao rane od bičeva kao neki plikovi. Prije 2 godine sam trenirao vaterpolo i tu je bilo baš grube igre i udaraca pa sam mislio da je to od toga, od nekih ogrebotina ili slično. Međutim vjerovatno nije nikakva rana od nečega, jer 2 godine uopšte ne prolazi. Jednom sam išao u ambulantu kod doktorice ona rekla da su neke ogrebotine i da će proći. Drugi put otišao, ista priča. Sad je već ljeto i ofirno mi otići na bazen ili na plažu sa tim sranjima. Stvarno bi mi pomoglo ako bi me neko savjetovao šta da uradim jer ja pojma nemam šta bi to moglo biti da 2 godine ne prolazi...
rane, ogrebotine, plikovi????? ipak ti otidji da to neko strucan pogleda. ovako na sam opis se nista ne može reci
-
mumy
#247 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Da nisu mozda neke malo vece strije?Mlad si i u razvoju pa moze biti to,nerastezljiva koza.Imam i ja na ledjima slicno tome, prugice,nekih par komada,izgleda ko da me bicem neko po ledjima :DManje se vide kad pocrnis...Dr.medicine wrote:vulkan777 wrote:Pozdrav. Imam 17 godina. Prije otprilike 2 godine na leđima su mi se pojavile neke čudne rane. Nalaze se na sredini leđa i ima ih 5-6 širine oko 10 cm.Izgledaju kao rane od bičeva kao neki plikovi. Prije 2 godine sam trenirao vaterpolo i tu je bilo baš grube igre i udaraca pa sam mislio da je to od toga, od nekih ogrebotina ili slično. Međutim vjerovatno nije nikakva rana od nečega, jer 2 godine uopšte ne prolazi. Jednom sam išao u ambulantu kod doktorice ona rekla da su neke ogrebotine i da će proći. Drugi put otišao, ista priča. Sad je već ljeto i ofirno mi otići na bazen ili na plažu sa tim sranjima. Stvarno bi mi pomoglo ako bi me neko savjetovao šta da uradim jer ja pojma nemam šta bi to moglo biti da 2 godine ne prolazi...
rane, ogrebotine, plikovi????? ipak ti otidji da to neko strucan pogleda. ovako na sam opis se nista ne može reci
-
mumy
#248 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Cime mogu da otklonim bradavice?Neka tecnost,nesto efikasno?Naime imam nesto slicno bradavici na nozi,prvo sam mislila da je ciba neka al kako ne prolazi vec godinu kontam da je bradavica.Smeta mi pravo...
-
vulkan777
#249 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Nisu nikakve rane, ogrebotine ili plikovi jer se samo od sebe pojavilo i ne prolazi već duže vrijeme.Ali može biti da su strije jer je upravo tako kao je mumy opisao.Čim mognem otići ću kod dermatologa pa da vidim šta je.mumy wrote:Da nisu mozda neke malo vece strije?Mlad si i u razvoju pa moze biti to,nerastezljiva koza.Imam i ja na ledjima slicno tome, prugice,nekih par komada,izgleda ko da me bicem neko po ledjima :DManje se vide kad pocrnis...Dr.medicine wrote:vulkan777 wrote:Pozdrav. Imam 17 godina. Prije otprilike 2 godine na leđima su mi se pojavile neke čudne rane. Nalaze se na sredini leđa i ima ih 5-6 širine oko 10 cm.Izgledaju kao rane od bičeva kao neki plikovi. Prije 2 godine sam trenirao vaterpolo i tu je bilo baš grube igre i udaraca pa sam mislio da je to od toga, od nekih ogrebotina ili slično. Međutim vjerovatno nije nikakva rana od nečega, jer 2 godine uopšte ne prolazi. Jednom sam išao u ambulantu kod doktorice ona rekla da su neke ogrebotine i da će proći. Drugi put otišao, ista priča. Sad je već ljeto i ofirno mi otići na bazen ili na plažu sa tim sranjima. Stvarno bi mi pomoglo ako bi me neko savjetovao šta da uradim jer ja pojma nemam šta bi to moglo biti da 2 godine ne prolazi...
- Dr.medicine
#250 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
vulkan777 je napisao/la:
Pozdrav. Imam 17 godina. Prije otprilike 2 godine na leđima su mi se pojavile neke čudne rane. Nalaze se na sredini leđa i ima ih 5-6 širine oko 10 cm.Izgledaju kao rane od bičeva kao neki plikovi. Prije 2 godine sam trenirao vaterpolo i tu je bilo baš grube igre i udaraca pa sam mislio da je to od toga, od nekih ogrebotina ili slično. Međutim vjerovatno nije nikakva rana od nečega, jer 2 godine uopšte ne prolazi. Jednom sam išao u ambulantu kod doktorice ona rekla da su neke ogrebotine i da će proći. Drugi put otišao, ista priča. Sad je već ljeto i ofirno mi otići na bazen ili na plažu sa tim sranjima. Stvarno bi mi pomoglo ako bi me neko savjetovao šta da uradim jer ja pojma nemam šta bi to moglo biti da 2 godine ne prolazi...