MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#227 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Ali je zato W.Silva za penzije...
vinnie_jones

#228 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

Silva je poslije KO bio totalno u kanalu, koliko sam vidio on je pokusavao da uhvati sudiju kontajuci od njega da je Leben i da se borba preselila u parter, hbg vrijeme ga je pregazilo a moze se fino zaradjivati i od raznih kurseva, seminara, nije vise ni za "kaveza" ni za ringa
enisss

#229 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

vinnie_jones wrote:Silva je poslije KO bio totalno u kanalu, koliko sam vidio on je pokusavao da uhvati sudiju kontajuci od njega da je Leben i da se borba preselila u parter, hbg vrijeme ga je pregazilo a moze se fino zaradjivati i od raznih kurseva, seminara, nije vise ni za "kaveza" ni za ringa
sve ovo stoji no mislim da je takodje Silva usao u ovu borbu previse samouvjeren...podcjenjujuci Lebena..mislim da ce dobiti jos jednu sansu i ako izgubi...noga...:)
Strauss

#230 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

ja ipak mislim da mu je ovo zadnja borba u ufc i inace u njegovoj mma karijeri. vjerovatno ce imati razgovor sa bracom i danom, ubijedice ga da mu je vrijeme za odlazak(sto realno i jeste) i povuci se kao sto je uradio i chuck.

mada ako bude toliko tvrdoglav kao sto je cc sigurno moze odraditi jos 3-4 borbe i sve izgubiti. ipak on ima kredita i kredita kod celnika ufc-a..
drugodtvogdruga

#231 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

silva je zavrsio sa ufc-om
enisss

#232 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

[quote="drugodtvogdruga"]silva je zavrsio sa ufc-om[/quote
UFC se uskoro seli u Japan....ne znam tacno koji ce to UFC biti ali sigurno je da ce to biti u 2012 godini...za taj event su im itekako potrebne zvijezde Pride-a...Cro-cop...Rampage...Shogun...Wanderlei..tako da ne mislim da ce UFC otpustiti i jednog od njih..jednostavno ce u slijedecem mecu Silvi dati nekog lakog protivnika samo da ga zadrze...ipak taj covjek donosi mnogo novaca samim svojim pojavljivanjem u ringu...
drugodtvogdruga

#233 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

cuo sam i za to, ne znam, ipak mislim da je zavrsio jer je nakautiran puno puta u zadnjih nekoliko borbi, mislim da bi mu pametnije bilo da kaze dosta, i chuck lidell bi i dan danas mogo napunit salu ali nisu mogli gledat vise da ga uspavljuju mladji borci
vinnie_jones

#234 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

"gazda" je poslije meca rekao da mu je vrijeme za penziju http://www.bloodyelbow.com/2011/7/3/225 ... e-mma-news ali ko zna ako budu radili UFC u Japanu mozda se i nadje na njemu zbog fanova ($$)

enisss wrote:
vinnie_jones wrote:Silva je poslije KO bio totalno u kanalu, koliko sam vidio on je pokusavao da uhvati sudiju kontajuci od njega da je Leben i da se borba preselila u parter, hbg vrijeme ga je pregazilo a moze se fino zaradjivati i od raznih kurseva, seminara, nije vise ni za "kaveza" ni za ringa
sve ovo stoji no mislim da je takodje Silva usao u ovu borbu previse samouvjeren...podcjenjujuci Lebena..mislim da ce dobiti jos jednu sansu i ako izgubi...noga...:)
ne vjerujem da ga je potcijenio, to je jednostavno njegov stil borbe koji je davao rezultate prije 5-10 godina ali sada vise ne, kako god i ako "ostane u igri" preskakacu njegove meceve, covjek je legenda MMA ali ovo sad sto radi je daleko ispod njegovog renomea :-)

ps. izgleda Denza se vraca u UFC http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/110705035 :bih:
Strauss

#235 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

ps. izgleda Denza se vraca u UFC http://www.sarajevo-x.com/sport/clanak/110705035 :bih:
bas zanima koga bi mu mogli dati za protivnika. tipujem na beltrana il onog einema. kako god puno srece stojke, da te sto duze gledamo..
enisss

#236 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:
bas zanima koga bi mu mogli dati za protivnika. tipujem na beltrana il onog einema. kako god puno srece stojke, da te sto duze gledamo..
dobro bi bilo da mu daju Mirka za protivnika..to bi mu bila super reklama a i prilika da pobijedi..zasto da ne...Einema mu sigurno nece dati jer se vjerujem ovaj i ne bi borio s njim posto su u istom kampu.....
Strauss

#237 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

enisss wrote:
Strauss wrote:
dobro bi bilo da mu daju Mirka za protivnika..to bi mu bila super reklama a i prilika da pobijedi..zasto da ne...Einema mu sigurno nece dati jer se vjerujem ovaj i ne bi borio s njim posto su u istom kampu.....
eh zaboravio sam za einema, upravu si. a cc sto da ne, pobjeda bi mu sigurno puno donijela u nastavku.. a i nije bez sansi, sta vise..
vinnie_jones

#238 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

Strauss wrote:
enisss wrote:
Strauss wrote: bas zanima koga bi mu mogli dati za protivnika. tipujem na beltrana il onog einema. kako god puno srece stojke, da te sto duze gledamo..
eh zaboravio sam za einema, upravu si. a cc sto da ne, pobjeda bi mu sigurno puno donijela u nastavku.. a i nije bez sansi, sta vise..
ja bi ga volio vidjeti sa P. Barry-em, bio bi atraktivan mec a i protivnik bi mu odgovarao, u slucaju pobjede samo nebo je granica :D
enisss

#239 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

On bi sa Barrijem imao sigurno velike sanse..ako bi ikada doslo do tog meca..Denis je jaci u parteru..fizicki takodje..lako bi ga mogao oboriti na pod i zavrsiti...
vinnie_jones

#240 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

na to sam i mislio a i Barry je udarac bilo bi lijepo za gledati, nista sad neka bojler malo stese i sredi kondiciju, ovo mu je popravni, ima priliku da napravi dobar rezultat, sve je do njega
Strauss

#241 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

sta je bilo sa eventom u svedskoj? jel zakazan?
ako sta bude od toga vrlo je moguce da bas tu nastupi stojnic. i ako mu jos kojim slucajem daju mirka.. lom i u octagonu, a i na tribinama :-D
enisss

#242 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:sta je bilo sa eventom u svedskoj? jel zakazan?
ako sta bude od toga vrlo je moguce da bas tu nastupi stojnic. i ako mu jos kojim slucajem daju mirka.. lom i u octagonu, a i na tribinama :-D
neke su price bile oko toga..no..mislim da se to nece desiti uskoro...uh..kako bi to bilo dobro...Mirko protiv Denisa...:)...samo ne znam za koga bi navijao :))))
4m3l

#243 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Ljudi live chat sa mirkom danas u 12

http://gol.hr/rubrika/mma/uzivo

Crocop !!
4m3l

#244 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Crocop tokom chata najavio sljedecu borbu

crocop vs Roy nelson :D

Image
enisss

#245 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

4m3l wrote:Crocop tokom chata najavio sljedecu borbu

crocop vs Roy nelson :D

Image
Mirko je kralj..haha...posebno mi se svidja dio kada je govorio o Sonnenu...kako sam se samo ismijao :)))...ko nije pogledao..obavezno..komedija ziva :)))
Sto se tice borbe izmedju njega i Roy Nelsona..mislim da ovdje Mirko ima vise sansi nego sto je imao protiv Shauba..istina...Roy je izgubio vec dvije borbe u nizu tako da ce sigurno traziti popravni protiv Mirka..treci poraz bi doveo u pitanje njegov angazman u UFC-u
Ako borba ne ode u parter sto ce Roy Nelson sigurno zeljeti..Mirko ima velike sanse i jedno se mora paziti njegovog desnog krosea koji je stvarno ubitacan...mnoge protivnike je nokatirao na taj nacin...Roy je tezi protivnik ali i manje "atletican"...ima taj stomak koji mu itekako smeta...mozda jedino na parteru kada lezi na protivniku mu ide u prilog :)))...ako borba ode u parter sto Mirko nikako ne bi smio sigurno je tu jaci Roy...ipak je on vrhunski grapler..crni pojas u jiu-jitsu..eh sad....volio bi da ovo Mirko zavrsi nekim nokautom kako bi mu ugovor bio produzen...
UnscarD

#246 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

ima li neki link, nisam gledao live ?
UnscarD

#247 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Loulou

#248 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Loulou »

Ja se samo pitam je l' Mirkec adrenaline ili bucks addict :roll:
enisss

#249 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Loulou wrote:Ja se samo pitam je l' Mirkec adrenaline ili bucks addict :roll:
mislim da je ovo drugo....:)....ali ko zna...cijeli zivot covjek trenira...uvijek je bio u vrhu..i sad odjednom...nema ga na mapi..
Loulou

#250 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Loulou »

enisss wrote:mislim da je ovo drugo....:)....ali ko zna...cijeli zivot covjek trenira...uvijek je bio u vrhu..i sad odjednom...nema ga na mapi..
Ma, znam... Ali, i drugi vrhunski sportaši skuže kad treba stati i onda odu u trenerske "vode", ali Mirkec stvarno pretjeruje...
Post Reply