U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#226 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ma jedini spas je A reprezentacija, pod uslov da se selektor (ko god bio u tom momentu, nebitno sad) sjeti i ugrabi nekog malca prije ostalih, inace ako budemo cekali da se kroz mladje reprezentacije neko progura do A repke, Bogami cemo se nacekati...Cuo sam pricu iz pouzdanih izvora i da su malom Hajrovicu lovu trazili, stoka pogana!!! 
- campa_xxx
#227 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Je li ovaj slucajno igrao za SASK nekada prije?
- ultima_palabra
#228 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne mora biti ni do para, zna se da su kadrovi iz RS-a i "hrvatskih" kantona tu da sabotiraju reprezentacije koje vode (čast izuzecima).
- BHF_Manijak
#229 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Pa de nam onda ti prospi koju pametnu...free kick wrote:Gluposti
-
CoCoJamBo
#230 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ljudi Pogledaj te Sliku ^^ Na UEFA-noj Stranici!
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/matches ... index.html
Fedja postajes polako poznat u svijetu
http://de.uefa.com/uefaeuro2012/matches ... index.html
Fedja postajes polako poznat u svijetu
- BHF_Manijak
#231 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Jah eto, hvala ti sto si nas probudio iz sna...Mi fakat mislili drzava nam kita, nista nije uredjeno, kad ono dodje nam Free kick i objasni da sve nam fercera ko po traci, nema prevara, mita, korupcije, fudbalski savez nam vode profesionalnci i ozbiljni radnici, igraju nam najbolji i ko zasluzi a ne menedjerski talovi(pogledaj samo spiskove reprezentacija od U21 pa na nize!), sve divno i bajno, zajebali smo po organizaciji i njemacki fudbalski savez!
Hvala!
- BHF_Manijak
#232 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Mora da ti je neko od menedjera ili pak selektora rodibna dok ih tako energicno branis!
daj bona skontaj se, isto tako i ja imam provjere info i 100% sam siguran da su malom Hajrovicu trazili pare da igra za repku, imamo i slucaj prije toga da su Ibricicu trazili dok je mladu repku jos igro, trazilo se Hoti para i para da igra za A nacionalni tim itd...Nemoj branit ono sto nije istina! Pitaj momke koji su sa nasim U21 reprezentativcima bili na tribini u Litvaniji kad smo 0:1 uzeli, Barbarez bio strijelac, pa ces vidjeti traze li se pare ili ne! Kako su se to Bogati mogli odazivati Sejad Salihovic, Dzeko, Ibricic, Ibisevic, itd, a ovi sad kao nece, daj ba pusti se suplje...Naravno da tu ima i momaka koji fakat nece, ali oni su rijetkost, vecinu nasih mladih igraca koji se vani afirmisu kada su pitali zele li igrati gotovo svi su rekli da ukoliko dobiju poziv da ce se odazvati, medjutim poziva nema, evo pogledaj samo spisak U21 repke, vidjet ces sve skoro igrace iz regiona, i ti mene sad hoces ubjedit da boljih vani nema ili se oni nece odazvati??? Daj ba...
- ganjeta
#233 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Pogodak u sridufree kick wrote:Jasmin Mešanovic,Sloboda Tuzla,umjesto Pehara,info iz prve ruke
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#234 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
da nisi ti munjina kcerka pa imas toliko insajderskih informacijafree kick wrote:Koliko su mu trazili ?
Imam ja spisak igraca u17..u19 i u21 na stolu
Cekaj ba,ja sam pricala konkretno o ovome,ni manje a ni vise
- ultima_palabra
#235 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ma Slavica 1/1 
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#236 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
pitanje za free kick, is it monkey or crazy A u mailu saveza 
-
Baudelaire
#237 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Navijaš za Sarajevo, imaš i spiskove, ali opet nisi upravu za pozive 
-
mikogoago
#238 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Nego kada je utakmica ukoliko sati i da li neko prenosi utakmicu?
- Edin H.
#239 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
BHT - 19:50 ja mislim - provjerimikogoago wrote:Nego kada je utakmica ukoliko sati i da li neko prenosi utakmicu?
-
Corola
#241 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Glupost,ne mozes tek tako vracati igraca kuci koji je vec na spisku,uz to nije povrjedjen i nema nikakvih sankcija.free kick wrote:Budimo realniBHF_Manijak wrote:Pa de nam onda ti prospi koju pametnu...free kick wrote:Gluposti
Zasto bi jedan Kenan Kodro igrao za BiH ako ima Špansko drzavljanstvo![]()
Ili jedan Hajrovic koji ima Švicarsko drzavljanstvo,isti je sa Švicarskom bio prvak svijeta ( U17 )
Bili su oni svi pozvani,a to sto su pojedinci odbili je druga stvar,najlakse je blatiti nekoga ko je tek dosao
A ovaj mali se pravi samo malo vazan
Karacic je navikao na divlji zapad,medjutim takvim kabadahijama treba stati u kraj pa bio on samo jedan selektor a ne dva mjeseca.
Kako stvari stoje nadam se da i nece dugo.
-
mikogoago
#242 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Koliko sam mogao da upratim tvoje postove Ti tvrdis da niko nije od igraca trazio pare da bi igrali za reprezentaciju ili sta?Po Tebi ispada ovi kao posteni,a svi ti mladici lazu.Mislim da je puno ocevidaca koji mogu potvrditi da su od igraca trazene pare da bi ih uvrstili i prodali.Narocito za Bakinog mandata i onog novinara sto je vodio mladu repku.
Isto je istina da neki od njih kalkulisu i zele igrati u reprezentacijama koje su respektabilnije,stabilnije i gdje mogu lakse se prodati kasnije. To je nasa rak rana fudbala i bio bi sretan da igraci otvoreno o tome progovore,a mislim da imaju sta kazati.
Isto je istina da neki od njih kalkulisu i zele igrati u reprezentacijama koje su respektabilnije,stabilnije i gdje mogu lakse se prodati kasnije. To je nasa rak rana fudbala i bio bi sretan da igraci otvoreno o tome progovore,a mislim da imaju sta kazati.
-
Baudelaire
#243 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Prva stvar, da sam ja selektor mlade reprezentacije, i da me ovoliko narod pljuje za nešto za što nisam kriv ( ti tako tvrdiš ), ja bih izašao u javnost i fino objasnio stanje, šta je i kako je, čisto da sperem ljagu s vlastitog imena. Nije ovo prvi selektor kojeg se proziva, nije nažalost ni posljednji. Niti jedan od njih nije izašao u javnost i rekao zašto na njegovom spisku nema Hajrovića, zašto nema Seferovića, zašto nema Kodre itd. Kad mene neko optuži za nešto za što nisam kriv, ja ne odustanem dok ne dokažem to. Isto tako, da ovi zaista neće da igraju za reprezentaciju, selektori bi to trebali da objave. Međutim, oni ne mogu znati hoće li momci igrati, kada nikad i nisu imali namjeru da ih pozovu. Upućen sam, hvala Bogu, u rad pojedinih bivših selektora mlade reprezentacije, i mogu samo reći, fuj. To je žalosno kakvi se kompromisi prave, da rezervista Sloge Trn ima mjesto ispred prvotimca Sarajeva ili Želje, da se igrači iz vana ne uklapaju u taktičke zamisli trenera, a uklapaju se igrača nekih drugoligaša itd. Zapitaj se ti malo jel normalno da imamo onako bijedne rezultate u omladinskim selekcijama. Jel normalno da smo od rata naovamo imali jednu jaku generaciju u U-21 reprezentaciji, i sad polovina tih momaka skupa igra i u prvom timu i to jako uspješno.free kick wrote:nego kako to izgledaBaudelaire wrote:Navijaš za Sarajevo, imaš i spiskove, ali opet nisi upravu za pozive
Lično poznajem momka kojem su tražene pare da igra za BiH, bivši mladi reprezentativac Švedske. Al' jok, neće niko naš tražiti pare, odakle to.
- Obuca9
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#245 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
odigram na rusiju keca i mi povedemo 2-0 .. zanimljivo 
- ReD aka Socijalista
#246 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
gdje se igra prvenstvo U-19?
EDIT
aha u estoniji OK
EDIT
aha u estoniji OK
-
odsutraopetultra
#247 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
isti sam,evo vec popravni sastavljam,igram da ovi nasi u21 nece dati go vecerasleet wrote:odigram na rusiju keca i mi povedemo 2-0 .. zanimljivo
- karanana
#248 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
e nevjerovatno. prvi par i ovi nasi me povale. ali uvijek mi je to tako kad igram za/protiv nas. jedino sam ove seniore pogodio u bjelorusiji fiksno dvica.
-
bosnovizija
#249 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Bh. juniori u Bugarskoj razbili Ruse
Naredni meč bh. mladići igraju 8. oktobra protiv Republike Irske, a potom protiv Bugarske 11. oktobra
Kvalifikacijska runda, Grupa 2
Piše: SportCentar
06.10.2011 u 15:59 sati.
Fudbalska U19 reprezentacija BiH upisala je prvu pobjedu na kvalifikacionom turniru za EP koji se održava u bugarskom Plovdivu. Izabranici Tonija Karačića rezultatom 2:0 savladali su reprezentaciju Rusije.
Mladi Zmajevi koji su sjajno stajali na terenu od samog početka susreta u vodstvo su stigli preko Safeta Šivšića u 26. minuti meča. Sedam minuta prije odlaska na poluvrijeme vodstvo naše reprezentacije udvostručio je mladi defanzivac Širokog Brijega Ivan Kukavica, što je i bio rezultat kojim su Karačićevi mladići otišli na poluvrijeme.
U nastavak meča bh. nade su ušle jednako angažovano kao i na samome početku utakmice. Situaciju im je dodatno olakšao ruski fudbaler Ilya Kutepov koji je u svega jednoj minuti uspio zaraditi dva žuta kartona, te mu je glavni artibar meča pokazao put ka svlačionici.
Naši su mladi fudbaleri znalački odigrali nasatavak susret i uspješno ga priveli kraju, a pobjeda je na kraju mogla biti i veća. U drugom susretu na ovom turniru Republika Irska je takođe rezultatom 2:0 savladala domaćina Bugarsku.
Naredni meč bh. mladići igraju 8. oktobra protiv Republike Irske, a potom protiv Bugarske 11. oktobra. Pozitivan rezultat u narednom meču sa Ircima otvorio bi put našoj reprezenaciji ka daljim kvalifikacijama.
Stadion: Lauta u Plovdiv. Sudija: Antti Munukka (Finska). Strijelci: 0:1 Šivšić (26.), 0:2 Kukavica (38.). Žuti kartoni: Ilyin, Kalinski, Kutepov, Kutin (Rusija), Maletić, Prcić (BiH). Crveni karton: Kutepov (Rusija)
RUSIJA: Isupov, Kutin, Khomukha, Otstavnov (od 66. Sipatov), Netfullin, Kozlov, Ilyin (od 71. Dzhukkaev), Gorelishvili (od 46. Zhestokov), Zuykov, Kalinski, Kutepov.
Trener: Dmitri Alenichev
BOSNA I HERCEGOVINA: Jajalo, Sarvan, Bevad, Plakalo, Kukavica, Graovac, Bilać (od 79. Hadžanović), Prcić, Zolotić, Šivšić (od 87. Rahmanović), Hadžić (od 64. Maletić).
Trener: Toni Karačić

Naredni meč bh. mladići igraju 8. oktobra protiv Republike Irske, a potom protiv Bugarske 11. oktobra
Kvalifikacijska runda, Grupa 2
Piše: SportCentar
06.10.2011 u 15:59 sati.
Fudbalska U19 reprezentacija BiH upisala je prvu pobjedu na kvalifikacionom turniru za EP koji se održava u bugarskom Plovdivu. Izabranici Tonija Karačića rezultatom 2:0 savladali su reprezentaciju Rusije.
Mladi Zmajevi koji su sjajno stajali na terenu od samog početka susreta u vodstvo su stigli preko Safeta Šivšića u 26. minuti meča. Sedam minuta prije odlaska na poluvrijeme vodstvo naše reprezentacije udvostručio je mladi defanzivac Širokog Brijega Ivan Kukavica, što je i bio rezultat kojim su Karačićevi mladići otišli na poluvrijeme.
U nastavak meča bh. nade su ušle jednako angažovano kao i na samome početku utakmice. Situaciju im je dodatno olakšao ruski fudbaler Ilya Kutepov koji je u svega jednoj minuti uspio zaraditi dva žuta kartona, te mu je glavni artibar meča pokazao put ka svlačionici.
Naši su mladi fudbaleri znalački odigrali nasatavak susret i uspješno ga priveli kraju, a pobjeda je na kraju mogla biti i veća. U drugom susretu na ovom turniru Republika Irska je takođe rezultatom 2:0 savladala domaćina Bugarsku.
Naredni meč bh. mladići igraju 8. oktobra protiv Republike Irske, a potom protiv Bugarske 11. oktobra. Pozitivan rezultat u narednom meču sa Ircima otvorio bi put našoj reprezenaciji ka daljim kvalifikacijama.
Stadion: Lauta u Plovdiv. Sudija: Antti Munukka (Finska). Strijelci: 0:1 Šivšić (26.), 0:2 Kukavica (38.). Žuti kartoni: Ilyin, Kalinski, Kutepov, Kutin (Rusija), Maletić, Prcić (BiH). Crveni karton: Kutepov (Rusija)
RUSIJA: Isupov, Kutin, Khomukha, Otstavnov (od 66. Sipatov), Netfullin, Kozlov, Ilyin (od 71. Dzhukkaev), Gorelishvili (od 46. Zhestokov), Zuykov, Kalinski, Kutepov.
Trener: Dmitri Alenichev
BOSNA I HERCEGOVINA: Jajalo, Sarvan, Bevad, Plakalo, Kukavica, Graovac, Bilać (od 79. Hadžanović), Prcić, Zolotić, Šivšić (od 87. Rahmanović), Hadžić (od 64. Maletić).
Trener: Toni Karačić
- Logovan
#250 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Čestitam. Samo nek ovako nastave.