U Londonu uhapsen Ejup Ganic
-
stari grad Visegrad
#226 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Trenutno on-line 30 korismika i cak 100 gostiju u 23:52.
To govori puno.
To govori puno.
Last edited by stari grad Visegrad on 01/03/2010 23:52, edited 1 time in total.
-
MUNAFIK
#227 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
E moj Ahmo kako ne znas pa fasisticke izjave, one njegove cuvene fasisticke izjave, pa on se sjeca njegovih fasistickih izjava. Znas one ganiceve fasisticke izjave, ma ja njegove fasisticke izjave.... nema potrebe navoditi te njegove fasisticke izjave, te izjave su svima poznate i jasne, cijeli svijet zna za te fasisticke izjave, svi znaju za to, sta ih ima iko ponovo iznositi i pokazivati pa ja.. to se zna... i ti svasta trazis i pitasAhmmed wrote:Iga123 wrote:Atko je objasnio, to je naša realnost.
Zanimljivo, Ganić je donedavno trubio kako nema šanse da njega i ostale hapse, kad evo...
Razlozi SRbije su zna se kakvi, mada Ganić je nikakava osoba, još se sječam njegovih nacionalističkih pa i fašističkih izjava...fuj...
Bio bi lijepo da nas potsjetiš na Ganićeve navodne fašističke izjave....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#228 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
BHCluster wrote: Izvini drug ali pape ga je vec rokno
- vee-jay
#229 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
pa dobro, ne moze se valjda dozvoliti da covjek provede mjesec dana u zatvoru?
-
stari grad Visegrad
#230 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Jest nas srbijaska hobotnica poklopila, mozak u Beogradu.
Kad ne moze granatama Srbija hapsi po svijetu.
Hapsiti clanove predjednistva koji su branili RBiH od agresije je necuveno.
Ovo je bio javni napad a istovremeno radi tajne napade na drzvau BiH.
Last edited by stari grad Visegrad on 01/03/2010 23:59, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#231 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
naravno da moževee-jay wrote:pa dobro, ne moze se valjda dozvoliti da covjek provede mjesec dana u zatvoru?
- KadSeMrtviProbudimo
#232 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
"KadSeMrtviProbudimo"]
Sporazum o uzajamnom izručenju krivaca između Kraljevine Srbije i Velike Britanije od 06.12.1900., stupio na snagu 1901. ("Službene novine Kraljevine Jugoslavije", br. 35/1901);
Dva pitanja:
1. Sporazum o izručenju "krivaca"- da li je 1900. godine pravni sistem poznavao i razlikovao termin ''krivac'' i ''optuženi''?
2.Ko je pravni sljednik Kraljevine Srbije danas? Kraljevina Srbija je pravno prestala postojati 1918. godine; da li to znači da taj Sporazum Kraljevine vrijedi i za Republiku Srbiju?
Mislim da je to Sporazum o međusobnom izvršavanju odluka u kaznenim stvarima i da se ne može primijeniti u konkretnom slučaju, u kojem je Ganić optužen, a ne i pravomoćno osuđen.BHCluster wrote:Ima i onaj sporazum izmedju Bosne i Hercegovine i Srbije koji je stupio na snagu u Petak!
-
HarnagaHarnaga
#233 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Da, da evo i ja se sjecam, reako je on da je Srbija agresor, a to je jelte fasisticka izjava prvog reda, pa nije bio za komuniste, a to je onda jos veca fasisticka izjava, pa je sprijecio puc u predsednistvu i potpunu dezorjentaciju zemlje a to je bezbeli veeelika fasisticka propaganda. Onda je nastojao da svoga predsjednika koji je bio zarobljen???? (PREDSJEDNIK DRZAVE KOJU SU PRIZNALE UN ZAROBLJEN USRED EVROPE), dakle nastojao je da toga predsjednika oslobodi, a to je fasizam...pa je rekao da su Bosnjaci zrtve a Srbi agresori, a to nikako nije smi jer se to granici sa fasizmom. FUJ!!!!MUNAFIK wrote:E moj Ahmo kako ne znas pa fasisticke izjave, one njegove cuvene fasisticke izjave, pa on se sjeca njegovih fasistickih izjava. Znas one ganiceve fasisticke izjave, ma ja njegove fasisticke izjave.... nema potrebe navoditi te njegove fasisticke izjave, te izjave su svima poznate i jasne, cijeli svijet zna za te fasisticke izjave, svi znaju za to, sta ih ima iko ponovo iznositi i pokazivati pa ja.. to se zna... i ti svasta trazis i pitasAhmmed wrote:Iga123 wrote:Atko je objasnio, to je naša realnost.
Zanimljivo, Ganić je donedavno trubio kako nema šanse da njega i ostale hapse, kad evo...
Razlozi SRbije su zna se kakvi, mada Ganić je nikakava osoba, još se sječam njegovih nacionalističkih pa i fašističkih izjava...fuj...
I ne treba uopste raspravljati o tome kakav je bio Ganic, sutra ce biti Kljuic, prekosutra Divljak!!!!!!!!
- ratata
#234 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
vee-jay wrote:pa dobro, ne moze se valjda dozvoliti da covjek provede mjesec dana u zatvoru?
ovaj put su uzeli u usta vise nego sto mogu da progutaju, no sikiriki, nece se to dogoditi, ali ako se dogodi, e onda .......................necu da krsim pravila
-
Iga123
#235 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Svojevremeno je izjavio da cijenu velikosrpske agresije na Sarajevo treba da plate upravo Srbi koji su ostali u Srajaevu.MUNAFIK wrote:E moj Ahmo kako ne znas pa fasisticke izjave, one njegove cuvene fasisticke izjave, pa on se sjeca njegovih fasistickih izjava. Znas one ganiceve fasisticke izjave, ma ja njegove fasisticke izjave.... nema potrebe navoditi te njegove fasisticke izjave, te izjave su svima poznate i jasne, cijeli svijet zna za te fasisticke izjave, svi znaju za to, sta ih ima iko ponovo iznositi i pokazivati pa ja.. to se zna... i ti svasta trazis i pitasAhmmed wrote:Iga123 wrote:Atko je objasnio, to je naša realnost.
Da se ne razumijemo pogrešno, izvinjavam se svima koji EG podržavaju iz ovih ili onih razloga, ali ova izjava je za mene nacionalistička.
I molio bih da me ne stavljate u isti koš sa provokatorima, zaista nemam namjeru da dokazujem svoju pripadnost BiH
- Maraschino
#236 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
ne smijes se vise ni braniti...stari grad Visegrad wrote:Jest nas srbijaska hobotnica poklopila, mozak u Beogradu.
- Neelix
#237 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec 
-
suspect_zero
#238 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Neelix wrote:citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec
Šutit ćemo i trpit
- ratata
#239 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
e Boga mi , ja necu, sutra, odnosno to je vec danas, ja ispred ambasade Srbije sa zastavomsuspect_zero wrote:Neelix wrote:citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec
Šutit ćemo i trpit
A ovima sto spominju vile,kuce,i izmisljaju fasisticke izjave kako bi skrenuli temu (cisti OFF) da porucim da neki ne vide da je poplava dok im voda do grla ne dodje.
Last edited by ratata on 02/03/2010 00:11, edited 1 time in total.
- Ahmmed
#240 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
@Iga123....prvi put čujem za jednu takvu izjavu, bilo kojeg visoko pozicioniranog funckionera RBiH....pogotovo člana ratnog Predsjedništva RBiH.....
- Maraschino
#241 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
bar sada kada ti je internet pod rukom nije tesko dokazati kada i gdje je ovo izjavio (u sto sumnjam)...Iga123 wrote:Svojevremeno je izjavio da cijenu velikosrpske agresije na Sarajevo treba da plate upravo Srbi koji su ostali u Srajaevu.Da se ne razumijemo pogrešno, izvinjavam se svima koji EG podržavaju iz ovih ili onih razloga, ali ova izjava je za mene nacionalistička.MUNAFIK wrote:E moj Ahmo kako ne znas pa fasisticke izjave, one njegove cuvene fasisticke izjave, pa on se sjeca njegovih fasistickih izjava. Znas one ganiceve fasisticke izjave, ma ja njegove fasisticke izjave.... nema potrebe navoditi te njegove fasisticke izjave, te izjave su svima poznate i jasne, cijeli svijet zna za te fasisticke izjave, svi znaju za to, sta ih ima iko ponovo iznositi i pokazivati pa ja.. to se zna... i ti svasta trazis i pitasAhmmed wrote:
I molio bih da me ne stavljate u isti koš sa provokatorima, zaista nemam namjeru da dokazujem svoju pripadnost BiH
nikada i nigdje nisam cuo od zvanicnih organa (predsjednistvo, vlada, vojska...pojedinci...) da su pozivali na odmazdu, ubijanje, protjerivanje civila (osim na protjerivanje srpsko-crnogorskog agresora)...
-
MUNAFIK
#242 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
a ima li fakat kakvo okupljanje ispred ambasade i u koliko sati...ratata wrote:e Boga mi , ja necu, sutra, odnosno to je vec danas, ja ispred ambasade Srbije sa zastavomsuspect_zero wrote:Neelix wrote:citam temu i istovremeno gledam dokumentarac "Krvavi ples po seheru" na TVSA....nazalost, zabranjeno je pozivanje na nasilje, a imao bih svasta rec
Šutit ćemo i trpiti transparentima, pa nek budem i sam, nema veze, nije bitan kvantitet nego kvalitet, mirno i dostojanstveno,sta me briga koliko ce mi se ljudi pridruziti i hoce li se uopste neko pridruziti,meni je ovog kukavicluka i saginjanja glave pred nepravdom preko glave makar mene moje glave kostalo.
![]()
![]()
![]()
A ovima sto spominju vile,kuce,i izmisljaju fasisticke izjave kako bi skrenuli temu (cisti OFF) da porucim da neki ne vide da je poplava dok im voda do grla ne dodje.
-
udrch
#243 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Nisam za nasilje naravno, ali treba organizirati mirne proteste ispred britanske ambasade..i nadam se da će na njih pozvati udruženja proistekla iz rata: majke srebrenice, šehidske porodice, ljiljani i sl..
Pred srbijanskom ambasadom nema se šta protestovati, govno ko govno..
-
Sir_Lancelot
#244 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ma kakva britanska. Samo srpska. Iskreno se nadam da ćemo se dogovoriti da moramo da se nademo i u koliko sati.
Krećemo se u pravcu postizanja dogovora, ali još nismo tu.
Sada će me svi napasti!!
Ali uzdam se u Sandzaklije.
Krećemo se u pravcu postizanja dogovora, ali još nismo tu.
Sada će me svi napasti!!
Ali uzdam se u Sandzaklije.
-
stari grad Visegrad
#245 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ima srbijanskih i britanskih ambasada u svim drzavama Evrope. Mi iz dijaspore mozemo stajati u odredjeno vrijeme ispred ovih ambasada u Evropi. Pitanje je u koje vrijeme, milim da se organizujemo da stojima istovremeno.ratata wrote:
e Boga mi , ja necu, sutra, odnosno to je vec danas, ja ispred ambasade Srbije sa zastavomi transparentima, pa nek budem i sam, nema veze, nije bitan kvantitet nego kvalitet, mirno i dostojanstveno,sta me briga koliko ce mi se ljudi pridruziti i hoce li se uopste neko pridruziti,meni je ovog kukavicluka i saginjanja glave pred nepravdom preko glave makar mene moje glave kostalo.
![]()
![]()
![]()
-
Ahmadinejad
#246 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Sutra u 12 neformalno okupljenje gradjana tako pise jos na nekim forumima.Isper ambasade srbije na obali.udrch wrote:Nisam za nasilje naravno, ali treba organizirati mirne proteste ispred britanske ambasade..i nadam se da će na njih pozvati udruženja proistekla iz rata: majke srebrenice, šehidske porodice, ljiljani i sl..
- ratata
#247 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ja sam tacno u 12 sati tamo mirno i dostojanstveno, a za druge me nije briga, necu da i ovo prodje bez bar jednog glasa PROTIVa ima li fakat kakvo okupljanje ispred ambasade i u koliko sati...
Juce Jurisic,danas Ganic , sutra ti, a onda svi
Last edited by ratata on 02/03/2010 00:21, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#248 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Da mi je zao Ganica kao covjeka nije radi nacina na koji je stekao onu vilu. Kazu da djavo uvijek dodje po svoje. E sad Ganica za ono sto ga optuzuju je klasicna strategija kukavica za izjednacavanjem krivice u cemu svesrdnu podrsku imaju u ovim genocidasima iz RS-a sa Dukicem na celu. 92 nije bila dogovorena razmjena kasarne za Izetbegovica nego Kukanjac-Izetbegovic. Kukanjcu nije falila dlaka sa glave a na zalost ovi sto su nastradali su kolateralna steta izivljavanja Mladiceve artliljerije po Sarajevu i po obicaju tradicionalnog pickastog odnosa srpskog vojnika prema casnom i ozbiljnom ratovanju.
Na zalost takvih pica je sada prepuna bosnjacko-hrvtaska koalicija koja nije u stanju da odgovori isto tako zestoko optuznicima protiv pola srpskog diplomatskog, vojnog i intelektualnog kora. Nije valjda da jedini politicar koji ima muda u ovoj drzavi je Zeljko Komsic ili na zalost jeste kao sto ih je imo i 92 godine. Pa gdje je sada ta povijesna SDA kada im uhapsise pocasnog clana i bez obzira na sve gnusne stvari sa njegove strane, covjeka koji je cijeli rat proveo u Sarajevu, sa imperijom Izetbegovic na celu. ma boli Izetbegovice ona stvar za borce i prvoborce sad je najvaznije spasiti dvojicu parajlija: Dzaferovica i Bicakcica jer ko ce puniti kese bez dna.
Evo sad dok ovo pisem slusam ovog traumaticara i ludjaka Karadzica kako prica kao svaki istinski crnogorac koji je proveo pola zivota u Sarajevu, cistom ekavicom i na njemu se oslikava kompletna lakrdija i drzava koja pociva na mitovima,lazima i kukavicluku a zove se Srbija.
Ali ta Srbija nije kriva ovoj nasoj polovini BiH sto za ovih 15 godina nije stekla ni gram postovanja, niti sekundu respekta od bilo koga jer vih 15 godina umjesto ciscenja dvorista mi smo proveli u stvaranju do sada u svijetu nevidjenih lopova i kriminalaca pa nas radi toga moze hapsiti ko hoce i kako hoce jer ima ona stara "s kim si takav si". Svi mi na granicama trebamo dobro ili da proucimo ili da se pomolimo jer su spiskovi Srbije svake godine sve duzi a mi svi smo sve vece i vece pizde.
Na zalost takvih pica je sada prepuna bosnjacko-hrvtaska koalicija koja nije u stanju da odgovori isto tako zestoko optuznicima protiv pola srpskog diplomatskog, vojnog i intelektualnog kora. Nije valjda da jedini politicar koji ima muda u ovoj drzavi je Zeljko Komsic ili na zalost jeste kao sto ih je imo i 92 godine. Pa gdje je sada ta povijesna SDA kada im uhapsise pocasnog clana i bez obzira na sve gnusne stvari sa njegove strane, covjeka koji je cijeli rat proveo u Sarajevu, sa imperijom Izetbegovic na celu. ma boli Izetbegovice ona stvar za borce i prvoborce sad je najvaznije spasiti dvojicu parajlija: Dzaferovica i Bicakcica jer ko ce puniti kese bez dna.
Evo sad dok ovo pisem slusam ovog traumaticara i ludjaka Karadzica kako prica kao svaki istinski crnogorac koji je proveo pola zivota u Sarajevu, cistom ekavicom i na njemu se oslikava kompletna lakrdija i drzava koja pociva na mitovima,lazima i kukavicluku a zove se Srbija.
Ali ta Srbija nije kriva ovoj nasoj polovini BiH sto za ovih 15 godina nije stekla ni gram postovanja, niti sekundu respekta od bilo koga jer vih 15 godina umjesto ciscenja dvorista mi smo proveli u stvaranju do sada u svijetu nevidjenih lopova i kriminalaca pa nas radi toga moze hapsiti ko hoce i kako hoce jer ima ona stara "s kim si takav si". Svi mi na granicama trebamo dobro ili da proucimo ili da se pomolimo jer su spiskovi Srbije svake godine sve duzi a mi svi smo sve vece i vece pizde.
-
Sir_Lancelot
#249 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ne kontaju, ne kontaju...ratata wrote:izgleda da treba da se sklonim malo s foruma nakon ovog posta koji citiram sad.Iga123 wrote:Atko je objasnio, to je naša realnost.
apsolutno nevjerovatno![]()
![]()
![]()
da li si ti svjestan ili svjesna ne znam sta si, da se ne radi o Ganicu nego o integritetu drzave BiH cije gradjane otimaju po nekim pravilima iz 1901. milo moje![]()
Da li ste gledali onaj dokumentarac na TVSA o Sarajevu? Super je!
-
Ahmadinejad
#250 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
I NTV HAYAT JE UPOZNATA, sa satnicom pa ce i oni obavjestiti gradjane.