supercali wrote:
Jesi iz sarajeva?
Odes i pogledas
Mozemo zajedno pogledati pa usput na C8H10N4O2
Ps. Mozda je jeftin jer je to neka realna cijena jer nek ti ne bude kramar mjerilo i jer je benzinac
Tu i jeste problem, nisam iz Sarajeva, pa ne mogu tek tako da skoknem i gledam auta koja mi se svidjaju. Moram prvo da odlucim, pa onda odem.
Citroen C4 mi je na prvom mjestu, a svi ostali su par praznih mjesta, pa oni iza Citroena. Ako ne bih nasla Citroena, onda bih neku drugu marku. Ali nije zgoreg pogledati usput i druge.
kakav nered wrote:
Fali mu to što ona hoće da ima dobru opremu a ovaj je najjednostavniji model bez ikakve dodatne opreme... plus motor 1.4 na ovakvom autu... ne znam... ja ne bih... a i kad bih ne bih dala više od 11.000 KM za njega jer ne vrijedi više...
i svako auto se treba pogledati... ja kad sam tražila C4 prošle godine vidjela sam svakakve aute koji ni ne liče na ono na slikama... za jednog tu u Sa mi se plakalo kad sam ga vidjela... nije mi bilo jasno kako netko može tako uništiti auto za 5 godina... sav izgreban, plastika uništena, udaran, far tako loše zalijepljen da sam ga rukama mislim mogla izvući ako malo jače povučem, ma užas živi... a na slikama predivan, full oprema, sve wow... u Mostaru jedan fantastičan na prvi pogled, sav cakum pakum, ali nakon detaljnog pregleda vidiš da je branik farban, da su vrata s donje strane čak malo zahrđala,... bla bla... ugalavnom ništa od njega, samo fino zamaskiran.... nije sve kako izgleda na piku...
Ja se u te motore i slicno uopste ne razumijem, i ono sto mi je bitno jeste da me auto sluzi dobro bez da visim stalno kod automehanicara i elektricara, a pored toga da dobro izgleda i spolja i iznutra. I da, bitna mi je ta navigacija i ti senzori za parking ( je li sa svakom navigacijom dolaze i senzori za parking ili je to dvoje odvojeno?). A sta je tacno ta automatska klima?
Hvala. Evo gledam. Bijela auta ne bih kupovala, tako da oni odmah otpadaju.
supercali wrote:Ma naravno da ima nego govorim ono sto nas narod najvise gleda koliko trosi i sl
Nego lavino tebi bi odgovarala kafa da to ovo lijepo saberes

Kad budem kupila auto, onda se mozda i dovezem do kafe.