De ba
Muski sa 40 i kojom, a posebno ako su malo bolje novcano potkovani mijenjaju zenu za onu od 20 i nekoliko. Sto li? Traze idealnu, jel' te?! Njima je idealna ona koja ce ga ciniti mladjim nego sto jeste.
Krivice na obje strane...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Koje omalozavanje sagovnika, koja sugestija niskih motiva.Loulou wrote:Ma, pusti madnera![]()
Njemu su kontriranje i podbadanje pogonsko gorivo![]()
Aaaaa...madner wrote:Koje omalozavanje sagovnika, koja sugestija niskih motiva.Loulou wrote:Ma, pusti madnera![]()
Frapiran sam
Da znam sta je mentata mogao bi dati bolji odgovor ovako:Loulou wrote:Aaaaa...madner wrote:Koje omalozavanje sagovnika, koja sugestija niskih motiva.Loulou wrote:Ma, pusti madnera![]()
Frapiran sam![]()
![]()
Hoćeš reći da ti je epitet "dežurnog mentata" draži?
madner wrote:
Da znam sta je mentata mogao bi dati bolji odgovor ovako:
I ja tebi
http://en.wikipedia.org/wiki/Mentatmadner wrote:Da znam sta je mentata mogao bi dati bolji odgovor ovako:Loulou wrote:Aaaaa...![]()
![]()
I ja tebi
Vidi sad ovog zakljucka...pa zabogakomi wrote:najbolje su ove što bi u 30.oj dobru osobu
a do tada nisu htjele pogledati dobru osobunego samo barabe
ne kazem da treba ici ispod nekih svojih kriterija...ali sta su uopste kriteriji?!Michun wrote:Vidi sad ovog zakljucka...pa zabogakomi wrote:najbolje su ove što bi u 30.oj dobru osobu
![]()
Zasto je tesko vjerovati da postoje osobe koje su tzv. magneti za idiote.
Oni koji su iole "dobri" su u vezi, pa bi se shemili ili im nisi u vidokrugu.
ma.le.na - znam i ja bruku fine raje, al' raje.
Sjo, mene je Dune fulio. Zato znam sve o Picardu, kao i da prava zemska uniforma izgleda ovako:Loulou wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Mentatmadner wrote:Da znam sta je mentata mogao bi dati bolji odgovor ovako:Loulou wrote:Aaaaa...![]()
![]()
I ja tebi
![]()

Ispunjavam sve gore navedene kriterije i nisam ufuran. Mislim jeste da sam naj naj naj naj, ali haman se i ne primjeti.Ma.Le.Na wrote:ne kazem da treba ici ispod nekih svojih kriterija...ali sta su uopste kriteriji?!Michun wrote:Vidi sad ovog zakljucka...pa zabogakomi wrote:najbolje su ove što bi u 30.oj dobru osobu
![]()
Zasto je tesko vjerovati da postoje osobe koje su tzv. magneti za idiote.
Oni koji su iole "dobri" su u vezi, pa bi se shemili ili im nisi u vidokrugu.
ma.le.na - znam i ja bruku fine raje, al' raje.
sta je to DOBRA osoba?!
nekome je kriterij taj da nece ni da pogleda nekoga sa SSS...obicno su to iskompleksirani primjerci koji ne vide dalje od nosa..
i eto koliko je ovaj "kriterij" razuman..
da li uopce skolska sprema odredjuje da li je neko dobar ili nije..
ili jos smjesnije postave uslov da momak ima auto![]()
haloooo
da ne nabrajam dalje...stupidne "kriterije"...
tacno je ovo sto je komi napisao
djevojke vecinom postave neke uslove koji su nebulozni..ne zele da probaju s nekim ko ne ispunjava neki od tih uslova..i onda se zale da nema "dobrih" osoba..
ili upoznaju nekoga ko ispunjava sve ove uslove (obicno poprilicno zahtjevne) i naravno "taj" je svestan da ispunjava te uslove pa je i sam nafuran i pun sebe...i normalno nije "dobra" osoba..
ono sto JA smatram dobrom osobom je osoba koja MENE cijeni i postuje...pazi i voli...
SVE ostalo je nebitno...rasa..nacionalnost...skolska sprema...imovinsko stanje..itd itd.
JEBO sve ovo materijalno ako on mene ne postuje i ne pazi
s te strane...jesam...upoznala sam jako puno finih dobrih osoba...i bila u vezi s njima...
hamanmadner wrote:
Ispunjavam sve gore navedene kriterije i nisam ufuran. Mislim jeste da sam naj naj naj naj, ali haman se i ne primjeti.
sad si gotov madneru, kad te Ai... ova bubica spopadne obro si bostanbubica80 wrote:A mozda je ipak za sve kriv Zapad,salim se ,naci tako finu i dragu osobu kao Madnera je prosto...neizbjezno,hehehe ,svaka je to spoznala prije ili kasnije ...to su oni momci sto su najveci frajeri sebi a nama (uskogrudnom zenskom puku) su slattkkkiiii,joooj...k'o mede
![]()
.I obavezno se glasuju sa recenicom:"Mala,hosh bonbon?"
![]()
![]()
Nagazna bubicaChmoljo wrote:sad si gotov madneru, kad te Ai... ova bubica spopadne obro si bostanbubica80 wrote:A mozda je ipak za sve kriv Zapad,salim se ,naci tako finu i dragu osobu kao Madnera je prosto...neizbjezno,hehehe ,svaka je to spoznala prije ili kasnije ...to su oni momci sto su najveci frajeri sebi a nama (uskogrudnom zenskom puku) su slattkkkiiii,joooj...k'o mede
![]()
.I obavezno se glasuju sa recenicom:"Mala,hosh bonbon?"
![]()
![]()
odlicna reklamamadner wrote: Ispunjavam sve gore navedene kriterije i nisam ufuran. Mislim jeste da sam naj naj naj naj, ali haman se i ne primjeti.
Cini se da je onih 5% upravo naraslo na 6%sexy wrote:Mozemo biti 95% fini i imati sve ono sto se danas jako tesko moze naci, i na osnovu onih jebenih 5% sto imamo loseg u sebi (kao i svako drugi jer ne postoji savrsena osoba), ljudima ne odgovaras i zale se na tebe.... e ja to ama bas nikako ne kontam.....