koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- manijak1
- manijak1
googlajte .........
boji me bjiga
nisam ja vlasnik drogerija

- manijak1
Hvaja .........obično mi kažu suprotno ......da smjdim

-
neko iz mase
pa gdje ovo nadje covjece, ostacu bez abdesta kolko se s*ebah eehhehemanijak1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takva su vremena
kod nas
![]()
![]()
![]()
A stvarno nemogu da vjerujem.
Ovo me je vratilo dobrih 15 godina u proslost kad sam se pitao kakav je ono razredjivac u bocici gdje stari drzi parfeme
-
Skljoco
#235 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
-------------------------livadic wrote:prije sam koristio iskljucivo ...
![]()
a sada sam mislio malo promijeniti ...::
... pa me interesuje vase stovano misljenje ...![]()
mirisno zahvalan ...![]()
- misir svjeze pokosene trave
nisam ja ka Srbi, Hrvati u BiH i "Bosnjaci" u Turskoj , Srbiji i BiH pa da koriste
- miris pokosenog Sena !
- manijak1
- manijak1

- Lace
e vidis...ja sam usla u radnju da kupim neke sitnice koje mi trebaju...i zakucam se ispred izloga s parfemima...gledala hugo boss intense koji se kanim kupiti prilicno dugo i nikad mi ne padne na pamet...i prifura mi prodavacica...koja je imala namjeru da mi pokaze nesto drugo...pokaza mi neki versaci...s notom ruze koji mi se bas i nije svidio...i kaze ima jos jedan...pokaza mi i ja paf...padne odluka......ovaj je onako slatkast...inace volim svjeze al ovaj je...ma ko candy
evo mi ga na ruci...stalno snifam 
- danas
kod mene bilo jos goreLace wrote:e vidis...ja sam usla u radnju da kupim neke sitnice koje mi trebaju...i zakucam se ispred izloga s parfemima...gledala hugo boss intense koji se kanim kupiti prilicno dugo i nikad mi ne padne na pamet...i prifura mi prodavacica...koja je imala namjeru da mi pokaze nesto drugo...pokaza mi neki versaci...s notom ruze koji mi se bas i nije svidio...i kaze ima jos jedan...pokaza mi i ja paf...padne odluka......ovaj je onako slatkast...inace volim svjeze al ovaj je...ma ko candyevo mi ga na ruci...stalno snifam
i odem iduci dan i kupim.... sve -- miris, body lotion
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
lace wrote: ..... evo mi ga u ruci, ... stalno snifam ...
danas wrote: ..... kod mene bilo jos gore ... presjece me... i natrljam se ja time ....
- danas
pape wrote:
lace wrote: ..... evo mi ga u ruci, ... stalno snifam ...danas wrote: ..... kod mene bilo jos gore ... presjece me... i natrljam se ja time ....Obozavam ove nase forumske curice, ...
![]()
pa onaj papiric sto dodje u magazinu
a ja obozavam ove nase forumaske ....
- Lace
sto me lazno quotiras...rekoh NA ne U...pape wrote:
lace wrote: ..... evo mi ga u ruci, ... stalno snifam ...danas wrote: ..... kod mene bilo jos gore ... presjece me... i natrljam se ja time ....Obozavam ove nase forumske curice, ...
![]()
umjesto sto ovo radis bolje ti je da mi kupis neki parfemcic...onaj sto ne kupih...hugo boss intense i spakujes i posaljes
- danas
pa nek dodje i samLace wrote:sto me lazno quotiras...rekoh NA ne U...pape wrote:
![]()
![]()
umjesto sto ovo radis bolje ti je da mi kupis neki parfemcic...onaj sto ne kupih...hugo boss intense i spakujes i posaljes
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Lace wrote: sto me lazno quotiras...rekoh NA ne U...![]()
Hugo boss intense, ... uteftereno, ... stize uskoro, ...
-
neutral
molbica!!!
Parfem koji nikad necu prestati voljeti je Armani Emporio - she
imam jos Carloina Herrera 212 H20
i
Boss- Intense
I ova dva mogu proci ponekad..
Ali Emporio She sam bukvalno ja...
E sad...
Trebam u par sati da se odlucim koji parfem zelim jos... ovo je pod moranjem .... a ja koja sam inace teska na parfemima , jer mi vecina smrdi a od vecine me glava zaboli sam bas u glupoj situaciji...
Predlozeno mi je: JEAN PAUL GAULTIER - CLASSIQUE al ja ga fakat nisam nikad pomirisala...
Nesto mi googlanje danas ne ide...
pa jel mi mogu poznavaoci ovog parfema reci na sta on "vonja"
Hvala
Parfem koji nikad necu prestati voljeti je Armani Emporio - she
imam jos Carloina Herrera 212 H20
i
Boss- Intense
I ova dva mogu proci ponekad..
Ali Emporio She sam bukvalno ja...
E sad...
Trebam u par sati da se odlucim koji parfem zelim jos... ovo je pod moranjem .... a ja koja sam inace teska na parfemima , jer mi vecina smrdi a od vecine me glava zaboli sam bas u glupoj situaciji...
Predlozeno mi je: JEAN PAUL GAULTIER - CLASSIQUE al ja ga fakat nisam nikad pomirisala...
Nesto mi googlanje danas ne ide...
pa jel mi mogu poznavaoci ovog parfema reci na sta on "vonja"
Hvala
- Lace
obrati paznju za koga je...treba da pise womanpape wrote:Lace wrote: sto me lazno quotiras...rekoh NA ne U...![]()
umjesto sto ovo radis bolje ti je da mi kupis neki parfemcic...onaj sto ne kupih...hugo boss intense i spakujes i posaljesHajde bogati, ... na ili u, .... vazno je da je pri ruci, ...
![]()
Hugo boss intense, ... uteftereno, ... stize uskoro, ...