Edin H. wrote:Izvini jarane ali meni je ova tvoja izjava smijesna.s_bjelava wrote:Kome bolan?
Covjeku koji nije izgleda ni na televiziji gledao utakmice nase reprezentacije, a kamoli da je trosio svoj novac i vrijeme da nas podrzi![]()
Nije bio los igrac, istina malo spor, ali ovaj izbor za selektora je smijesan.
Ako si ikada gledao Papeta uzivo i kazes da je bio spor onda predji na neki drugi sport, plivanje ili skok u dubinu. Ako nisi gledao majstora uzivo onda nemas pojma sta si propustio, onakav igrac se rijetko radja.
Ta njegova "sporost" je izludjivala bekove i stopere,inace strucnjaci to zovu eksplozivnost, kad te na pet metara ostavi dva u startu, mozes ga samo pokositi s ledja nakon sto ti pobjegne. I to pod uslovom da ga oboris,jer ni to nije bilo lahko, bio je nevjerovatno snazan, tesko ga je bilo izbaciti iz ravnoteze.
Jednom kad budem imao malo vremena napisacu jedan poduzi post o njemu kako igracu, mogu se pohvaliti da sam ga gledao udresu Sarajeva, PSG i ex Yu reprezentacije u najboljim danima.
Ja ga poredim sa Zidanom, takav je bio nas selektor u svoj vakat.
Jedna lasta ne cini proljece
A samo ti pisi.[/quote]
Ja bih dodao i utakmicu protiv Argentine i Italije svima po tri komada,a sto se tice sporosti postigao je najbrzi gol na svjetskom prvenstvu i mislim da je jos uvjek rekorder.A tvoj izabranik niti je bio takva klasa niti ima trenerskog staza,prema tome kada vec pises o Susicu malo pogledaj bolje i procitaj vise o njemu pa onda pisi.Uz to procitaj Osimov intervju u Oslobodjenju imas link na mom ranijem postu,sta "neznalica"Osim kaze o papetu.I na kraju mislim da ste vec stvarno pretjerali sa pljuvanjem po covjeku .De me malo ohladite.