Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mikogoago

#226 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Edin H. wrote:
s_bjelava wrote:Kome bolan?

Covjeku koji nije izgleda ni na televiziji gledao utakmice nase reprezentacije, a kamoli da je trosio svoj novac i vrijeme da nas podrzi :x
Nije bio los igrac, istina malo spor, ali ovaj izbor za selektora je smijesan.
Izvini jarane ali meni je ova tvoja izjava smijesna.
Ako si ikada gledao Papeta uzivo i kazes da je bio spor onda predji na neki drugi sport, plivanje ili skok u dubinu. Ako nisi gledao majstora uzivo onda nemas pojma sta si propustio, onakav igrac se rijetko radja.
Ta njegova "sporost" je izludjivala bekove i stopere,inace strucnjaci to zovu eksplozivnost, kad te na pet metara ostavi dva u startu, mozes ga samo pokositi s ledja nakon sto ti pobjegne. I to pod uslovom da ga oboris,jer ni to nije bilo lahko, bio je nevjerovatno snazan, tesko ga je bilo izbaciti iz ravnoteze.
Jednom kad budem imao malo vremena napisacu jedan poduzi post o njemu kako igracu, mogu se pohvaliti da sam ga gledao udresu Sarajeva, PSG i ex Yu reprezentacije u najboljim danima.
Ja ga poredim sa Zidanom, takav je bio nas selektor u svoj vakat.

Jedna lasta ne cini proljece :oops: utakmica protiv Rumunije.
A samo ti pisi.[/quote]
Ja bih dodao i utakmicu protiv Argentine i Italije svima po tri komada,a sto se tice sporosti postigao je najbrzi gol na svjetskom prvenstvu i mislim da je jos uvjek rekorder.A tvoj izabranik niti je bio takva klasa niti ima trenerskog staza,prema tome kada vec pises o Susicu malo pogledaj bolje i procitaj vise o njemu pa onda pisi.Uz to procitaj Osimov intervju u Oslobodjenju imas link na mom ranijem postu,sta "neznalica"Osim kaze o papetu.I na kraju mislim da ste vec stvarno pretjerali sa pljuvanjem po covjeku .De me malo ohladite. :x
hotstepper

#227 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hotstepper »

Trebevic wrote:
Ako one kretnje što je on radio (i radi još) možeš nazvati hodanjem. Hljumanje bi bilo prigodniji naziv. A to da je bio jedan od najboljih napadača je u rangu toga gore da Pape "nije bio loš igrač".

Nikola Nikic, ako nije bolji od Susica, onda je u istom rangu.

Covjek je bio masina za golove.

Trenerski, Susic nije nista vise pokazao od Nikica, a niti od Barbareza.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#228 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

hotstepper wrote:
Trebevic wrote:
Ako one kretnje što je on radio (i radi još) možeš nazvati hodanjem. Hljumanje bi bilo prigodniji naziv. A to da je bio jedan od najboljih napadača je u rangu toga gore da Pape "nije bio loš igrač".

Zemljo, otvori se..... :-) :-)
HarnagaHarnaga

#229 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

hotstepper wrote:
Trebevic wrote:

Cilj ovoga posta je namjerna provokacija i valjda ce te neko sancionisati.
krokodil

#230 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by krokodil »

Svakakvih gluposti možeš pročitati, svakakvih kretenizama se naslušati, svakakvih budala se nagledati ali ovo ovdje je vrh !!!

Nikola Nikić = Safet Sušić ??????

Nek vam dragi Bog da pameti da progledate.....

Svako o fudbalu priča i nije ni čudo što je Dominković predsjednik saveza .....
hotstepper

#231 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hotstepper »

Ja ne provociram.

Eto ti, kao dokaz da je Susic bolji trener od Nikica ili Barbareza, navedi koje je to Susic
imao uspjehe kao trener.
lolo_lolo

#232 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lolo_lolo »

hotstepper wrote:Ja ne provociram.

Eto ti, kao dokaz da je Susic bolji trener od Nikica ili Barbareza, navedi koje je to Susic
imao uspjehe kao trener.
evo koji su papetovi uspjesi kao trenera

Prvi posao mu je bio u Cannesu u sezoni 1994-95, a ostvario je plasman u Intertoto kup. A u toj sezoni, u prvom kolu Kupa UEFA je izbacio turski Fenerbahče ukupnim rezultatom 9:1 (4:0, 5:1).

Od 1996. do 1998. godine vodio turski Istanbulspor, ekipu koja je godinu ranije ušla u Prvi ligu Turske, a on ih je odveo 1997. do 6. mjesta, a godinu dana kasnije do 4. mjesta i plasmana u Evropu.

Kasnije je vodeći Al Hilal Riyad 2000. godine osvojio Superkup Azije, te Arapski Kup Kupova.

Posljednji klub za koji je Pape radio je bio Ankaraspor u sezoni 2007/08, došao je tamo u 25. kolu u trenutku kada je Ankaraspor bio na 15. mjestu na tabeli, a Pape ih je vodio do kraja i završio na DESETOM mjestu. Nakon čega je sam otišao, jer nije bio zadovoljan ambicijama kluba.

copy paste od jednog momka,nadam se da se nece ljutiti jer sam ovo ovdje postavio

ajde sad ti nama fino reci koji su uspjesi nikica i barbareza kao trenera
hotstepper

#233 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hotstepper »

Taj posao je mogao obaviti bilo koji prosjecni trener, tako da prica da Susic ima prednost nad Barbarezom u trenerskom
ne pije vodu.

Zasto nikad nije vodio neku iole jacu ekipu?
mikogoago

#234 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

hotstepper wrote:Taj posao je mogao obaviti bilo koji prosjecni trener, tako da prica da Susic ima prednost nad Barbarezom u trenerskom
ne pije vodu.

Zasto nikad nije vodio neku iole jacu ekipu?
pa tvojom logikom,onda ova dvojica su ispod prosjeka jer nisu vodili ni takve prosjecne ekipe i imali takve prosjecne rezultate.zamolio bih te nesto ljubazno

olim te hajd na neki drugi forum pa tamo lupetaj ie pubertetske gluposti.
:run:
Hvala
hotstepper

#235 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hotstepper »

Sta ti pises, jadan ne bio?

Zar je uspjeh biti 6 u turskoj ligi?
Haj, koja je sad ekipa 6 u Turskoj pa nam reci kako je njihov trener fascinantan?

Ja i osvojio je superkup S.Arabije sa najboljim klubom u toj drzavi uz Al-Itihad.

Po tvom rezonovanju Holandani nikad nisu smjeli staviti kao selektora Van Bastena ili Svabe Klinsmana.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#236 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

hotstepper wrote:Sta ti pises, jadan ne bio?

Haj, koja je sad ekipa 6 u Turskoj pa nam reci kako je njihov trener fascinantan?

Ja i osvojio je superkup S.Arabije sa najboljim klubom u toj drzavi uz Al-Itihad.

Po tvom rezonovanju Holandani nikad nisu smjeli staviti kao selektora Van Bastena ili Svabe Klinsmana.
Ovaj mi lici na jednu vrstu cikcange, hidranta, cikulara, izdaju, automata, trolajeizdzehenema, haymakera, englishmanin bosnia...
lolo_lolo

#237 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lolo_lolo »

hotstepper wrote:Sta ti pises, jadan ne bio?

a ti nam jos uvijek nisi naveo rezultate barbareza i nikica,pa da brate uporedimo
face to face,tako cemo najbolje zaznati ko bi bio bolji izbor za selektora
LSD

#238 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Vi još gori pa se primate na ove price :roll:
hotstepper

#239 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hotstepper »

Pa kako cu ti staviti trenerske rezultate Barbareza kad je covjek tek zavrsio igracku karijeru?

Susic je vec vodio niz slabih ekipa i nije se dokazao.

Van Basten, Klinsman, Dunga, Bilic(ako zanemarimo epizodu sa mladima) etc?
lolo_lolo

#240 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lolo_lolo »

hotstepper wrote:Ja ne provociram.

imao uspjehe kao trener.
samo da te citiram
znaci barbarez bez trenerskog iskustva,bolji trener od papeta koji ima gore navedene uspjehe
a za nikica nam jos nisi naveo,on je ipak tvoj prvi adut?
Bosanski_kralj

#241 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Hajte još prodiskutujte ko je bolji igrač od koga, pa da nastavimo sa temom. :roll:
hotstepper

#242 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hotstepper »

lolo_lolo wrote: samo da te citiram
znaci barbarez bez trenerskog iskustva,bolji trener od papeta koji ima gore navedene uspjehe
a za nikica nam jos nisi naveo,on je ipak tvoj prvi adut?
Susic nema uspjeha.
Ono nisu uspjesi i otjeran je iz vecine klubova, upravo zbog neuspjeha.

Ja nisam nigdje napisao da Nikic treba biti selektor, samo sam napisao da Susic nije pokazao zasto bi on
trebao biti trener, a ne Barbarez.

Opet se zaboravlja da Susic ovaj posao ne radi iz ljubavi prema domovini ili da bi pomogao bosanskohercegovackom
fzdbalu, nego iskljucivo da se covjek zaposli jer ga niti jedan klub ne zeli na svom celu.
Zanimljivo, zar ne?
lerdi

#243 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by lerdi »

Edin H. wrote:Nije bio los igrac, istina malo spor, ali ovaj izbor za selektora je smijesan.
hotstepper wrote:
Oooooo zemljo otvori se. Pa ko sve ima računar i uz to komentariše fudbal. :(
guess_who

#244 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by guess_who »

Drago mi je zbog njega...Valjda cemo napokon na EP!!!
SAMO SE NADAM DA CE SAD KAD JE DOSAO NOVI TRENER DOCI I NEKI NOVI LJUDI,A PRIJE SVEGA DOKOTOR REPREZENTACIJE!!MISLIM,SVI ZNAJU DA JE TRENUTNI DOKTOR KRIV ZATO STO MISIMOVIC NIJE IGRAO,ON JE POGRIJESIO U DIJAGNOZI,I ZBOG TOGA NA KRAJU NISMO OTISLI NA SP...:S A ONAJ DOKTOR,BAR SAM JA TAKO CUO,ORTOPED,ZNACI NEMA BLAGE VEZE SA SPORTSKOM MEDICINOM,A NESTO SE GURA...
TREBA DOVESTI NEKOG DOBROG,POSTENOG COVJEKA...NE ZNAM,ONAJ KARABEG JE NEKAKO MENI NAJBOLJI,POSTEN,A BAVI SE I SPORTOM,VEC JE DUGO U FK SARAJEVU...STA VI MISLITE??
campa_xxx

#245 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by campa_xxx »

guess_who wrote:Drago mi je zbog njega...Valjda cemo napokon na EP!!!
SAMO SE NADAM DA CE SAD KAD JE DOSAO NOVI TRENER DOCI I NEKI NOVI LJUDI,A PRIJE SVEGA DOKOTOR REPREZENTACIJE!!MISLIM,SVI ZNAJU DA JE TRENUTNI DOKTOR KRIV ZATO STO MISIMOVIC NIJE IGRAO,ON JE POGRIJESIO U DIJAGNOZI,I ZBOG TOGA NA KRAJU NISMO OTISLI NA SP...:S A ONAJ DOKTOR,BAR SAM JA TAKO CUO,ORTOPED,ZNACI NEMA BLAGE VEZE SA SPORTSKOM MEDICINOM,A NESTO SE GURA...
TREBA DOVESTI NEKOG DOBROG,POSTENOG COVJEKA...NE ZNAM,ONAJ KARABEG JE NEKAKO MENI NAJBOLJI,POSTEN,A BAVI SE I SPORTOM,VEC JE DUGO U FK SARAJEVU...STA VI MISLITE??
Zar je doktor kriv ???? :roll:
alica.k

#246 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by alica.k »

guess_who wrote:Drago mi je zbog njega...Valjda cemo napokon na EP!!!
karabeg je plasticni hirurg, kakve to veze tek ima sa sportskom medicinom???????
Bosanski_kralj

#247 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Jedini doktor koji još nama u reprezentaciji treba je doktor iz oblasti sportske psihologije.
convict

#248 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by convict »

nije mi jasno zašto ljudi iz saveza već godinama ignorišu jednog čovjeka koji u sebi sadrži sve kvaliteta koje svi očekujemo od selektora naše reprezentacije - vrhunski strateg i motivator, ljudina i patriota, odlično se snalazi pred kamerama i u svlačionici. pogađate govorim o Braci - gumenoj glavi :)
burek_in_space

#249 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Shta mislite da se sad malo vratimo Safetu Sushicu, SELEKTORU reprezentacije Bosne i Hercegovine?! :roll:
emigracija

#250 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigracija »

I onda kada im neko odgovori, kazu da je bolid, da mu zivot nema smisla bla bla....fakat ne kontam administraciju zasto ne zabrani ovakva omalovazavanja fudbalskog boga, jednog i jedinog koja ova drzava ima....zabranjujete nacionalizam, fasizam i sovinizam a odobravate da se ovakve bljuvotine i sranja pisu ovdje?? Pa sta treba cekati da Pape umre da bi se sjetili da mu zastitimo lik i djelo od ovakvih uvreda. LSD svaka ti cast ali hebo te ove tvoje strumfovske pubertetlije, ovo je fakat ruzno citati...
Locked