SDP i mostarski gradonačelnik

Locked
The Silent Man

#226 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by The Silent Man »

@Bih x - au fak zaboravio sam na taj biser...
da ...a u krizi se i prodaje skupo,neka ti podvrde autori tri misteriozna listica 8-)
nova ekonomska politika by sdp
hercegovac_pravi

#227 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by hercegovac_pravi »

Hebote......taman kad pomislim da se debilna SDA i klempo raspadaju dođe mutavi Zlaja i doda im štap da se izvuku iz živog blata. Ko nevidi ramifikacije ovakvog postupka Zlaje i SDP-a i kako je Zlaja sa ovim "držanjem po strani", učvrstio odskočnu dasku klempi i bulumenti zaista nema pojma šta se dešava u Mostaru. :D
Nikakve tu floskule o ne miješanju sa nacionalistima ne pomažu. Sa ovim je SDP zakopao sam sebe u Mostaru na duži vremenski period. Jazuk stranke i platforme koju vodi jedan narcisoidan maloumnik u stilu Staljina. A taman sam se bio ponadao da će SDA skroz propasti. I ,molim, vas, nemojte pričati o nekakvom vizonarstu Zlaje i kako je ovo dobar politički potez na duže staze...to je samo utjeha za članove i ništa drugo. Nikakve tu vizije nema...da ima SDP bi vladao već godinama.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#228 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

@BH-x, zaista post o kupovini dobrih stvari jeftino u krizna vremena i jeste post godine na ovom forumu. :lol: :lol:
Kao pravdanje gdje nam je trijezni i trezveni Gradonačelnik spiskao pare od poreza :-)
Control panel

#229 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Control panel »

KatarinaKosaca wrote:@BH-x, zaista post o kupovini dobrih stvari jeftino u krizna vremena i jeste post godine na ovom forumu. :lol: :lol:
Kao pravdanje gdje nam je trijezni i trezveni Gradonačelnik spiskao pare od poreza :-)
kao sto sam i pretpostavljao katarina koristi dva nicka. drugi joj je BH-x.

provaljena si. :dance:
KatarinaKosaca

#230 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

Da, da, kako me provali :lol:
Prijavi moderaciji :lol:
btw... jesi i ti kad čuo za IP adresu? :-) :-)
BiH-x

#231 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by BiH-x »

:lol: :lol: :sax: :sax:
KatarinaKosaca

#232 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

BiH-x wrote:
:lol: :lol: :sax: :sax:
Šuti Katarina :lol: :lol: :lol:
BHCluster

#233 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by BHCluster »

latentnicinik wrote:
Dibih SDA samar i pol od HDZ-a pa sada ispade SDP kriv, sa ovim posljednjim ponizenjem Tihic vise nikada nece vidjeti Predsjednistvo BiH o kojem toliko sanja.
reci mašaAllah. Ops, ne smijete vi to. reci nešto radosno, nek se vidi da si rahat. Ha ja, kad nisu mogli HVO-em, nek su dobili SDP-om. Ljepota..
Sta to tebe neko placa da pises protiv SDP-a kada i sam vidis da je SDA kriva sto je vjerovala svojim kolicionim partnerima. Zasto bi opozicija (SDP) podrzala vladajucu stranku (SDA) koja je u koaliciji sa HDZ-om a ta kolicija mjesto jednog kandidata ima 2 i prica se zavrsava.

Ono iz naroda OBECANJE LUDOM RADOVANJE!!! :lol: :lol: :lol:
Hoce SDA vjerovat HDZ-u. :lol: :lol: :lol:
ovlasteno lice

#234 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

sdp = dnz fikreta abdica
lijanovajunita

#235 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Vidimo razne vrste vadiona su na stolu u vezi ovog mostarskog sdp fiaska, ali biće zanimljivo kada centralni komitet
objelodani zvaničnu verziju saopštenja za javnost.

Uglavnom se svodi na ublehe tipa pa mi smo nesvrstani nismo ni na Hr. ni na Bošnj. strani.
Međutim radi se o tome da proleteri nisu indirektno dali podršku ni Hrvatima ni Bošnjama ni ustašama ni demokratama nego

Čovićevom HDZ-u. Aferim skojevci.
chuchumbamayumbe

#236 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by chuchumbamayumbe »

Star Wars Episode II: Attack of the Clones

POCELO JE POCELO!!!

8-)
blue_sky

#237 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by blue_sky »

@lijanovajunita nick ti vrijedi 100KM il' ako ces tu vrijednost u mesnim proizvodima :lol:
ovlasteno lice

#238 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
KatarinaKosaca

#239 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

ovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
Novac nema ni oca ni majku
lijanovajunita

#240 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Mislim da će u svoj ovoj mostarskoj egzibiciji jedina pozitivna stvar biti to što su kod Lijana sve maske pale.

Neće moći više kupovati raju bo srednjoj Bosni za klićak od kobasice.
LadyBear

#241 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by LadyBear »

Sram vas i stid bilo izdajnici SDA! :D
blue_sky

#242 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by blue_sky »

ovlasteno lice wrote:nego hoceli napisati neko od crvenih kmera kakav je osjecaj biti izdajnik...
E sto ne mogu da ne reagujem na gluposti.
Kakvu crnu izdaju spominjes/te,ko je kriv SDA-u sto su nesposobni i sto ispusise foru od svojih vjernih koalicionih partnera(i sutra ce/ bi s njima u koaliciju).

Ustvari kome SDA,HDZ i slicni imaju pravo spocitavati izdaju? Hebu drzavu ZAJEDNO evo 20 god. i sad ih neko izdao?Da ih zalimo,fotelja manje i to? :cry:

P.S. Da ti odmah kazem da nisam ni SDP-ovka , jer su oni za moj pojam opozicije pusiona,isto k'o i ovi za moj pojam pozicije.
ovlasteno lice

#243 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

LadyBear wrote:Sram vas i stid bilo izdajnici SDA! :D
nisu oni izdajnici sda, oni su izdali one mrtve sto padose za slobodu... eto ti stoni hrvatski grad.....
bingov buraz

#244 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by bingov buraz »

Jes vala izdaja gora od aljinog aminovanja rs :-)
ovlasteno lice

#245 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

blue_sky wrote:
E sto ne mogu da ne reagujem na gluposti.
Kakvu crnu izdaju spominjes/te,ko je kriv SDA-u sto su nesposobni i sto ispusise foru od svojih vjernih koalicionih partnera(i sutra ce/ bi s njima u koaliciju).

Ustvari kome SDA,HDZ i slicni imaju pravo spocitavati izdaju? Hebu drzavu ZAJEDNO evo 20 god. i sad ih neko izdao?Da ih zalimo,fotelja manje i to? :cry:

P.S. Da ti odmah kazem da nisam ni SDP-ovka , jer su oni za moj pojam opozicije pusiona,isto k'o i ovi za moj pojam pozicije.
izdaja je to sto prepustaju mostar hdzu, koji se bori za treci entitet i koji je usput unistavao grad u ratu, a sdp je mogao da bira... Eto vise nisu crveni sada su kockasti
lijanovajunita

#246 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Biće interesantno odgonetnuti čime su vrli mostarski proleteri naplatili ovu transakciju. Gledajući iz perspektive sarajevskih es-de-pe-ovaca
čisto sumnjam da

DOC DR SC ELVIR i
DR. SELMA

nisu odradili poso po sistemu imal mene tu đe. Bar sudeći po načinu kako Damir odrađuje poslove.
Ali opet, Mostar je uvijek bio jarko crven tako da se možda i prevarimo, možda je ipak ostalo dovoljno proleterskog duha.
Ne znam baš konkretno situaciju u Mostaru ali ako odma iza nove godine DR. Selmica uparkira glanc novog A6 u avliju
biće sve mnogo jasnije.
ovlasteno lice

#247 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

bingov buraz wrote:
kako ide ona merlinova nesto kao sve je laz, samo pusta laz....
KatarinaKosaca

#248 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

Da, istina je da su mogli da biraju. Između manje kese i veće kese. Išli su logično na veću vreću para. Ali, ono što je najgore što će početi urlati kako "glupi narod" ne glasa za njih. Kako u ovoj zemlji ima puno većih problema, pa se samo netko nesvjestan i mentalno zaostao uhvati SDP-a, jer nisu oni problem ni u Sarajevu ni u Mostaru, oni jednostavno nisu problem. Ko šta kaže protiv njih od KK na forumu do NIhada Imamovića je avazovac, primitivni elemenat, nacionalfašističkifundamentalističkoteroristički ubačeni elemenat koji kvari priliku uživanja u harmoniji vlasi na makronivou gdje bi pojedini sigurno povratili izgubljene privilegije iz jednopartijskog sistema.
ovlasteno lice

#249 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

lijanovajunita wrote:Biće interesantno odgonetnuti čime su vrli mostarski proleteri naplatili ovu transakciju. Gledajući iz perspektive sarajevskih es-de-pe-ovaca
čisto sumnjam da

DOC DR SC ELVIR i
DR. SELMA

nisu odradili poso po sistemu imal mene tu đe. Bar sudeći po načinu kako Damir odrađuje poslove.
Ali opet, Mostar je uvijek bio jarko crven tako da se možda i prevarimo, možda je ipak ostalo dovoljno proleterskog duha.
Ne znam baš konkretno situaciju u Mostaru ali ako odma iza nove godine DR. Selmica uparkira glanc novog A6 u avliju
biće sve mnogo jasnije.
ma jarane, nije ovo za pare. Moje dosadasnje iskustvo govori da srpska demokratska partija zlatka lagumdzije uziva da ponizava bosnjake. Nije ba za pare..
bingov buraz

#250 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by bingov buraz »

ovlasteno lice wrote:
bingov buraz wrote:
kako ide ona merlinova nesto kao sve je laz, samo pusta laz....
Pa i taj je hapao tudje melodije :mrgreen:
Locked