SURVIVOR na Hayat TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
sofist

#226 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

I meni Nikola sa svojim lisicijim pogledom djeluje kao masovni. A on i Pece kao latentni homoseksualci. Mislim, odrasli ljudi, formirane licnosti a ponasaju se poput debila. :roll:

Nego, nema mi Kraljice_suza, volio bih da cujem njen komentar. :)
mikser111

#227 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by mikser111 »

to ce biti neki cudni survivor, cim ce ga hajat prenositi.
neki dupljak survivor :))))
Kraljica_Suza

#228 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Kraljica_Suza »

sofist wrote:I meni Nikola sa svojim lisicijim pogledom djeluje kao masovni. A on i Pece kao latentni homoseksualci. Mislim, odrasli ljudi, formirane licnosti a ponasaju se poput debila. :roll:

Nego, nema mi Kraljice_suza, volio bih da cujem njen komentar. :)
:kiss:

Ja vec rekla svoje :D a ionako dijelimo misljenje, pa nemam sta dodati. :thumbup:

@anastasia, kod nas se ''povratak u civilizaciju'' emitira subotom, tako da cemo mi tek veceras vidjeti ovo sto si ti vec ispricala :D
anastasija

#229 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by anastasija »

Oooops, izvinjavam se onda sto sam trtljala unapred. :run:
BSn

#230 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by BSn »

Hahaha. Konta on da ga oni rezile, al' ne moze im nista! :D

sofist

#231 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Kraljica_Suza wrote: :kiss:
Ja vec rekla svoje :D a ionako dijelimo misljenje, pa nemam sta dodati. :thumbup:
A i poljubac govori hiljadu rijeci. :D
mentor1

#232 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by mentor1 »

Ma Pece je car, stvarno im je bio najvredniji clan u Ga Dangu, a trudio se i u Manobu.. Samo sto im on nikako nije pripadao tu, ni po godinama, ni po snazi (kako fizickoj, tako i psihickoj), ni po postenju... Jedina stvar koju mu zamjeram je situacija sa onim psihopatom, te pretjerano forsiranje Sparte... Sve ostalo je covjek zaista na mjestu... Al kad rece da je posjekao drvo visnje staro 30 godina.. Hahahhaha... Genijalac..
I zaista, ona Visnja je toliko namazana, kako samo svoje maleno dupe cuva.. Al ipak, svaka joj cast kako manipulira svima...
I mala Ana... Jao kako je slatka, ma samo kad progovori onim sexy glasom... jaooooooo hihih... Moracu nekako skontati da idemo na pivu..
jedna

#233 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

De mi objasnite par stvari, pošto nisam u mogućnosti redovno da pratim.

1. Ako se ovo ranije snimalo (život na ostrvu) i oni već znaju ko je pobjednik, kada se snimaju emisije "Povratak u civilizacijU? Jesu li i one ranije snimljene (ako je tako, a vjerujem da nije, onda i ljudi iz publike i gosti isto mogu znati ko ispada ko ostaje) i ok ti ljudi su obavezani ugovom da ćute o pobjedniku, ali gdje su oni sada, pa ne mogu svi biti u nekom karantenu dok emitovanje na TV-u traje pa da ih niko ne viđa. Uostalom, zbog čega se emisija ranije snimala?
2. Da li je i u ranijim sezonama postojalo "Ostrvo duhova" odnosno druga šansa?
BSn

#234 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by BSn »

jedna wrote:De mi objasnite par stvari, pošto nisam u mogućnosti redovno da pratim.

1. Ako se ovo ranije snimalo (život na ostrvu) i oni već znaju ko je pobjednik, kada se snimaju emisije "Povratak u civilizacijU? Jesu li i one ranije snimljene (ako je tako, a vjerujem da nije, onda i ljudi iz publike i gosti isto mogu znati ko ispada ko ostaje) i ok ti ljudi su obavezani ugovom da ćute o pobjedniku, ali gdje su oni sada, pa ne mogu svi biti u nekom karantenu dok emitovanje na TV-u traje pa da ih niko ne viđa. Uostalom, zbog čega se emisija ranije snimala?

1. Sam Srvajvr jeste sniman ranije. Za direktnu realizaciju nema potrebe (publika ne odlucuje ko ce napustiti show, a sto mi se posebno svidja), a vjerovatno ni mogucnosti (haj ti svaki dan s Filipina salji materijal, pa ga obradjuj u Srbiji, pa onda emituj). Osim toga, show bi trajao znatno krace, jer oni svaki dan imaju borbu i svaki treci dan neko ispada. To znaci da bi umjesto da ispada jedno hefticno (kao sada), ispadalo svake hefte po dvoje.
Sto se tice Povratka, mislim da se snima sada, jer se to moglo zakljuciti i iz razgovora s natjecateljima, a i ovako ne moras placati publici da suti. :D
jedna

#235 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

BSn wrote:
jedna wrote:De mi objasnite par stvari, pošto nisam u mogućnosti redovno da pratim.

1. Sam Srvajvr jeste sniman ranije. Za direktnu realizaciju nema potrebe (publika ne odlucuje ko ce napustiti show, a sto mi se posebno svidja), a vjerovatno ni mogucnosti (haj ti svaki dan s Filipina salji materijal, pa ga obradjuj u Srbiji, pa onda emituj). Osim toga, show bi trajao znatno krace, jer oni svaki dan imaju borbu i svaki treci dan neko ispada. To znaci da bi umjesto da ispada jedno hefticno (kao sada), ispadalo svake hefte po dvoje.
Sto se tice Povratka, mislim da se snima sada, jer se to moglo zakljuciti i iz razgovora s natjecateljima, a i ovako ne moras placati publici da suti. :D
Pa da, ali opet, gdje su oni bili po povratku sa ostrva. Onda svi njegovi (od bilo kog takmičara) bližnji ( a potom i daljnji) su znali da dotični nije pobjednik. I čemu onda postavljanje pitanja u spec. emisiji o tome šta misli ko sledeći napušta, pa valjda on zna i ko pobjeđuje i kad će ko napustiti?
BSn

#236 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by BSn »

jedna wrote:
BSn wrote:

Pa da, ali opet, gdje su oni bili po povratku sa ostrva. Onda svi njegovi (od bilo kog takmičara) bližnji ( a potom i daljnji) su znali da dotični nije pobjednik. I čemu onda postavljanje pitanja u spec. emisiji o tome šta misli ko sledeći napušta, pa valjda on zna i ko pobjeđuje i kad će ko napustiti?

Vjerovatno su pod ugovorom, a ne postoji potreba da takmicar zna ko je poslije njega napustio show, ili ko je pobjedio.
jedna

#237 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

očito je da se ne razumijemo.
da - znam da su oni pod ugovorom. ali nisu pod ugovorom mati, otac, brat, sestra, komšija, kolega...
ne znam ja imaju li oni potrebu da znaju ko je sledeći ispao ili pobijedio,, ali ja da sam bila na ostrvu mene bi baš interesovalo. ili da sad ispadne taj nikola koji je bio dobar s pecom, šta ga sprečava da mu se javi po izlasku
BSn

#238 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by BSn »

jedna wrote:očito je da se ne razumijemo.
da - znam da su oni pod ugovorom. ali nisu pod ugovorom mati, otac, brat, sestra, komšija, kolega...
ne znam ja imaju li oni potrebu da znaju ko je sledeći ispao ili pobijedio,, ali ja da sam bila na ostrvu mene bi baš interesovalo. ili da sad ispadne taj nikola koji je bio dobar s pecom, šta ga sprečava da mu se javi po izlasku

Al' ako se necija baka izlane, opet je taj kriv, jer je od njega procurilo.
To sto ti velis za kontaktiranje - pa vjerovatno kontaktiraju, al' opet ne smiju dalje mahalat'.
sofist

#239 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Meni sve izgleda namjesteno kad sam vidio ono sa Pedjom. Covjek dobrovoljno napusti takmicenje a onda kad vidi da ima jos jedna sansa, onda bi se kao borio za povratak. :-) Ne kontam. :roll:
jedna

#240 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

sofist wrote:Meni sve izgleda namjesteno kad sam vidio ono sa Pedjom. Covjek dobrovoljno napusti takmicenje a onda kad vidi da ima jos jedna sansa, onda bi se kao borio za povratak. :-) Ne kontam. :roll:
da i to mi je glupost.
ok, ne smiju mahalat, al moraju iz kuće izaći :-)
sofist

#241 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

jedna wrote:
sofist wrote:Meni sve izgleda namjesteno kad sam vidio ono sa Pedjom. Covjek dobrovoljno napusti takmicenje a onda kad vidi da ima jos jedna sansa, onda bi se kao borio za povratak. :-) Ne kontam. :roll:
da i to mi je glupost.
ok, ne smiju mahalat, al moraju iz kuće izaći :-)
Ma zna se ko je pobijedio.
Kraljica_Suza

#242 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Kraljica_Suza »

Ako redovno pratis, svi su tako rekli kada su se pojavili na ostrvu duhova. apsolutno svi..tako da mi je to malo smijesno..kao sretni su sto odlaze i cim dodju na ostrvo govore kako ce se boriti za povratak itd.. :-)

da li ima namjestaljke, nemam pojma o tome...ali sam negdje procitala da im nije toliko lose kako je nama prikazano..valjda se na nekom video snimku cuju auta u pozadini :D

A ovo u vezi toga da li se zna ili ne..ma naravno da je sve procurilo u javnost i da se zna bas sve.pa cak i pobjednik.
Ali mi je malo bezveze sto su to tako uradili, snimili emisiju ljetos, a sad se emituje i sve se prica u sadasnjosti :-) nidje veze :roll:

ja se naprica :shock: :mrgreen: :run:
lolo_lolo

#243 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

ne vjerujem da su oni na pirincu tako dugo ostali
vidjeli ste porcije koje dobijaju
i takve tri dnevno pojedu
a imaju borbu svaki dan
eventualno neku nagradu
po meni,to je nemoguce
BSn

#244 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by BSn »

jedna wrote: ok, ne smiju mahalat, al moraju iz kuće izaći :-)

Mozda su im i to ugovorom zabranili. :D
sofist

#245 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Kraljica_Suza wrote:
Ako redovno pratis, svi su tako rekli kada su se pojavili na ostrvu duhova. apsolutno svi..tako da mi je to malo smijesno..kao sretni su sto odlaze i cim dodju na ostrvo govore kako ce se boriti za povratak itd.. :-)

da li ima namjestaljke, nemam pojma o tome...ali sam negdje procitala da im nije toliko lose kako je nama prikazano..valjda se na nekom video snimku cuju auta u pozadini :D

A ovo u vezi toga da li se zna ili ne..ma naravno da je sve procurilo u javnost i da se zna bas sve.pa cak i pobjednik.
Ali mi je malo bezveze sto su to tako uradili, snimili emisiju ljetos, a sad se emituje i sve se prica u sadasnjosti :-) nidje veze :roll:

ja se naprica :shock: :mrgreen: :run:
Ma pratim nego sta, navukao sam se k'o roletna pred snosaj. :P Jesu svi rekli ali niko nije dobrovoljno izasao osim Pedje. :roll: Prosle godine je izbila frka prilikom proglasenja pobjednika, govorilo se da je namjesteno, vjerovatno ce neki skandal biti i ovoga puta. Ali eto, zanimljivo je za gledati, dinamicno... :D
jedna

#246 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by jedna »

BSn wrote:
jedna wrote: ok, ne smiju mahalat, al moraju iz kuće izaći :-)

Mozda su im i to ugovorom zabranili. :D

čisto sumnjam, meni je ovo i više nego glupo da se snimalo0 ranije a sad da se emituje i što ovaj reče sve pričaju u sadašnjosti. mislim...dođe lik u emisiju i pitaju ga šta on misli ko sledeći izlazi, ili ko ostaje do kraja. šta ima da misli kad već zna? glupo :oops:
elSaik

#247 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by elSaik »

Gray wrote:
elSaik wrote:Meni samo nije jasno što drže Vesnu. Ta žena ničemu ne služi.

Uglavnom navijam za Srleta :thumbup: , Anu :oops: i Nikolusa Spartanca 8-) . :mrgreen:

Nikola i Pece - giganti!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Utripovali momci da su Spartanci.

Ne slažem se, mislim da je Vesna skroz ok, u većini igara je bila dosta dobra. Puno više je pokazala od npr. Višnje, koja se baš ni u jednoj nije pokazala.

Najbolje se vidjelo ove sedmice u borbi za nagradu, kako je Višnja vodila svoje pleme, sva histerična, vikala na njih, a kako je Vesna bila staložena i mirna, i zbog toga su, između ostalog, i pobijedili tada.
Nisu ista ekipa. Makar ovo vrijeme za koje ja pratim Survivor.
Gray

#248 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Gray »

elSaik wrote:
Gray wrote:
elSaik wrote:Meni samo nije jasno što drže Vesnu. Ta žena ničemu ne služi.

Uglavnom navijam za Srleta :thumbup: , Anu :oops: i Nikolusa Spartanca 8-) . :mrgreen:

Nikola i Pece - giganti!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Utripovali momci da su Spartanci.

Ne slažem se, mislim da je Vesna skroz ok, u većini igara je bila dosta dobra. Puno više je pokazala od npr. Višnje, koja se baš ni u jednoj nije pokazala.

Najbolje se vidjelo ove sedmice u borbi za nagradu, kako je Višnja vodila svoje pleme, sva histerična, vikala na njih, a kako je Vesna bila staložena i mirna, i zbog toga su, između ostalog, i pobijedili tada.
Nisu ista ekipa. Makar ovo vrijeme za koje ja pratim Survivor.

Znam da nisu ista ekipa, nego samo poredim npr. Vesnu koja mirno, bez puno frke radi svoj posao i to radi doobro, i Višnju koja je sva glasna, arogantna a ništa nije pokazala ni u jednoj igri. Zato samo kažem da je npr. Vesna puno više pokazala od nekih drugih pa je ne bi trebalo izbaciti.
I-Meme

#249 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by I-Meme »

najjaca scena ce biti kad aco za rodjendan donese kokose sa ostrva duhova (a tamo ce otici jer ce dobiti posebni imunitet), i jos mu je zabranjeno bilo sta da ponese, a on natrpao 30 kg kokosa... :lol: visnja ce se pokazati kao obicna ulizica, uostalom to ce se kasnije vidjeti, nikola ce se vratiti na ujedinjenje...u finalu ostaju aco, vesna i teja...eto 2 mjeseca unaprijed, zivi bili pa vidjeli... ;-)
sofist

#250 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

I-Meme wrote:najjaca scena ce biti kad aco za rodjendan donese kokose sa ostrva duhova (a tamo ce otici jer ce dobiti posebni imunitet), i jos mu je zabranjeno bilo sta da ponese, a on natrpao 30 kg kokosa... :lol: visnja ce se pokazati kao obicna ulizica, uostalom to ce se kasnije vidjeti, nikola ce se vratiti na ujedinjenje...u finalu ostaju aco, vesna i teja...eto 2 mjeseca unaprijed, zivi bili pa vidjeli... ;-)
Nek' si nam rek'o. :roll:
Locked