Kafica sa bivsom/bivsim...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#226 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

statix wrote:
Sta ima lose u tome :D znaci ako dodje do keksa :lol: stvar i nije tako lose sto se mene tice samo nek pozove :D
Konacno jedan zivi primjer. Kad citas sa-x, rekao bi svi puni morala i dostojanstva, a u praksi je vec druga prica. :zzzz: :D

Ma naj gori su ovi moralisti jedno govore drugo rade :lol: znam ja njih ko svoj dzp to je samo da se dobro prodaju :lol: :lol: :lol:
JThomas

#227 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by JThomas »

pa ako niko nikoga ne vara, onda ne mora biti loše :D ali ako vara, onda je loše i zbog toga se kasnije žali, gube veze i brakovi, pa i glave i drugi dijelovi tijela...
spreca

#228 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

JThomas wrote:pa ako niko nikoga ne vara, onda ne mora biti loše :D ali ako vara, onda je loše i zbog toga se kasnije žali, gube veze i brakovi, pa i glave i drugi dijelovi tijela...

Znas sta kaze jedan moj komsija stari svaler:"qrcu nema penzije dok radi radi a posle ces zaliti' :lol: ja ucim od starijh :D ali sve sto radim trudim se da uradim bez posledica :-D
statix

#229 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by statix »

Znas sta kaze jedan moj komsija stari svaler:"qrcu nema penzije dok radi radi a posle ces zaliti' :lol: ja ucim od starijh :D ali sve sto radim trudim se da uradim bez posledica :-D
Siguran sam da si dobra takticarka. :mrgreen:
spreca

#230 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

statix wrote:
Siguran sam da si dobra takticarka. :mrgreen:

ha hahaaaaaaaaaaa ja sam ti dobar TAKTICAR :lol: :lol: :lol: kus name .... :D
statix

#231 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by statix »

Znaci naceka' cemo se jos do zivog primjera... :lol: :lol: :D
spreca

#232 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

statix wrote:Znaci naceka' cemo se jos do zivog primjera... :lol: :lol: :D

ma ima toga bolan koliko hoces ziv primjer moras sam napraviti :lol:
statix

#233 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by statix »

spreca wrote:

Znam da ima, al' po ovoj temi bi reko da nema... :-) :lol: Ja sam se jedva kotarisao bivsih, a sve kazu "Ne bih ja nikad". :lol:
spreca

#234 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

statix wrote:
spreca wrote:

Znam da ima, al' po ovoj temi bi reko da nema... :-) :lol: Ja sam se jedva kotarisao bivsih, a sve kazu "Ne bih ja nikad". :lol:

ma ovdje ih ima najvise :D samo se maskiraju ali uvijek mozes prokontat kosu to su obicno one/oni sto se puno brane
statix

#235 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by statix »

ma ovdje ih ima najvise :D samo se maskiraju ali uvijek mozes prokontat kosu to su obicno one/oni sto se puno brane
Kome li se maskiraju? Forumskoj mrsimudologiji? :lol: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#236 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ladyblue18 »

Vratite se na temu!
dr.Gonzo

#237 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

Kako nema?
Veza se nekako ugasila-argument protiv.
Iako je djevojka bila privlacna-fizicki aspekt veze nikad nije funkcionisao kako treba-znaci sex s njom il' ga nije bilo ili je bio bezze-argument protiv
Djelili ste intimu al' tad ste bili "nesto"-vise niste-argument protiv
To sto ti je simpaticna nije argument za...
Samim time sto ste nekada bili intimni a vise niste, prijatelji niste-inace bi se culi redovno i ne biste nikad bili intimni,
imas sve argumente da se ne nadjes s njom...

Nikad se ne vracaj na mjesto zločina, ma koliko te "nesto" vuklo tamo...
Samo ces se razocarati bezze
Pa nije bas da me nesto specijalno vuce. Jednostanvno, kad se emocije do odredjene mjere ohlade, cini mi se da je ok ostati u nekom kontaktu sa osobom koja ti je bila dio zivota. Znaci, ne moramo izlazit vani skupa, ali ne vidim zasto se ne bih javio ako cu vec provesti nekih sat vremena tamo gdje ona radi. To me nista ne kosta...
Naravno, mogu zamisliti istu situaciju u kojoj nema sanse da bih se javio zato sto me ta osoba apsolutno ne zanima (gdje mi je bila pamet kad sa bio sa njom), al ovdje bas nije tako.
neprilagodjena

#238 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by neprilagodjena »

spreca wrote:
statix wrote:
Sta ima lose u tome :D znaci ako dodje do keksa :lol: stvar i nije tako lose sto se mene tice samo nek pozove :D
Konacno jedan zivi primjer. Kad citas sa-x, rekao bi svi puni morala i dostojanstva, a u praksi je vec druga prica. :zzzz: :D

Ma naj gori su ovi moralisti jedno govore drugo rade :lol: znam ja njih ko svoj dzp to je samo da se dobro prodaju :lol: :lol: :lol:

Samo za onom stvari hodate :roll: :roll: pazite da ne zapnete :roll: :roll:
Omerovim_Koracima

#239 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Omerovim_Koracima »

Kucna druzenja sa bivsim djevojkama su uvjek zanimljiva 8-)
tech10

#240 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by tech10 »

neprilagodjena wrote: Takve kafe dovode do sexa
:thumbup: :thumbup:
Strpljiva

#241 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Strpljiva »

dr.Gonzo wrote:Pa nije bas da me nesto specijalno vuce. Jednostanvno, kad se emocije do odredjene mjere ohlade, cini mi se da je ok ostati u nekom kontaktu sa osobom koja ti je bila dio života
Kakav dio života?! Do jučer se jahali, i sada ćete opušteno sjediti na kafici i izigravati prijetelje.
dr.Gonzo wrote:Znaci, ne moramo izlazit vani skupa, ali ne vidim zasto se ne bih javio
Ukoliko postoji mogućnost sexa, u pravu si...
dr.Gonzo wrote:To me nista ne kosta...
ako si solo

dr.Gonzo wrote:Naravno, mogu zamisliti istu situaciju u kojoj nema sanse da bih se javio zato sto me ta osoba apsolutno ne zanima (gdje mi je bila pamet kad sa bio sa njom), al ovdje bas nije tako.
Znači ipak :dance:
dr.Gonzo

#242 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

Kakav dio života?! Do jučer se jahali, i sada ćete opušteno sjediti na kafici i izigravati prijetelje.
Zasto kazes izigravati, kao da je kategoricki nemoguce ostati u prijateljskim odnosima?
mrtva kokoš

#243 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by mrtva kokoš »

dr.Gonzo wrote:
Zasto kazes izigravati, kao da je kategoricki nemoguce ostati u prijateljskim odnosima?
moguce je, ali isto tako sam pristanak odnosno cesto ponavljanje tog cina uvijek ima cilj...
Omerovim_Koracima

#244 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Omerovim_Koracima »

Ona sa kojom ja hocu da kafenishem,ona neche samnom. Bash loshe. A bili normala sve dok je nisam pozvo na kafu,pricali culi se itd. teribel :D
Strpljiva

#245 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Strpljiva »

Omerovim_Koracima wrote:Ona sa kojom ja hocu da kafenishem,ona neche samnom. Bash loshe. A bili normala sve dok je nisam pozvo na kafu,pricali culi se itd. teribel :D
Folira se. Ako nemaš pametnija posla, budi uporan :) Prista će ona, samo hoće da vidi tvoj trud (mora da si ti zezn'o u vezi).
kafaac

#246 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by kafaac »

Kafice sa bivsom , uglavnom je tu mnogo pitanja i to nepozeljenih.
Uglavanom su tu pare ili neke stavri za koje ona polaze pravo, sexs je uvjek nepozeljan i moze puno da kosta ako vec idete na tu kafu a bolje je izbjeci, treba biti uvjek na oprezu nikad opreza nije dovoljno a kamoli se upustiti u takvu ludost kao sto je sexs.
Dokle cu ja cekati da prestanem cekati?
Strpljiva

#247 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Strpljiva »

dr.Gonzo wrote:Zasto kazes izigravati, kao da je kategoricki nemoguce ostati u prijateljskim odnosima?
Čuješ li se i nalaziš sa svim bivšim curama?! Eto odgovora :wink:
dr.Gonzo

#248 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

Sa vecinom ne, ali ima izuzetaka. Zato te i pitam.
Strpljiva

#249 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Strpljiva »

dr.Gonzo wrote:Sa vecinom ne, ali ima izuzetaka. Zato te i pitam.
S tom većinom se ne čuješ jer nema razloga, što je bilo bilo je. Ne veže vas više ništa, svi su nastavili i dobro vam jednim bez drugih.

A opet, s druge strane sa nekim se i čuješ. Zašto? Žašto niste nastavili jedni bez drugih kao i sa ostalim bivšim?

Sa bivšim se čujemo jer u nama tinja nada...
dr.Gonzo

#250 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

A opet, s druge strane sa nekim se i čuješ. Zašto? Žašto niste nastavili jedni bez drugih kao i sa ostalim bivšim?

Sa bivšim se čujemo jer u nama tinja nada...
Ko kaze da nismo nastavili jedni bez drugih? Godine prolaze, emocije se mijenjaju. Recimo, ja se povremeno vidim sa jednom bivsom curom, iako je proslo nekoliko godina od kraja veze (koja je trajala oko godinu). Cisto prijateljski, i dalje mi je osoba veoma draga, samo sto vise nema romanticnog aspekta tog odnosa. I uvijek mi bude drago kad se vidimo.
Post Reply