Gay parada u Sarajevu
-
KREMEN
#226 Re: Gay parada u Sarajevu
Najbolje sve teme zatvoriti zbog par provokatora..
-
KREMEN
#227 Re: Gay parada u Sarajevu
Stvarno ima bolesnika ovdje..twizzler wrote:Kakve to ima veze bitno je da moze steku dohvatit.osa wrote: u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.
-
PeroKosoric
#228 Re: Gay parada u Sarajevu
Najbolje je sve teme zatvoriti jer necemo da se o tome prica.KREMEN wrote:Najbolje sve teme zatvoriti zbog par provokatora..
- ja.neron
#229 Re: Gay parada u Sarajevu
ne piše to u Kur´an-u garant to si ti nešto pobrkao i evo ti pročitaj biografiju poslijednjeg Božijeg poslanika pa se malo informiši da izvaljuješ slične stvariosa wrote:u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.ja.neron wrote:gdje piše i šta ti je objava?osa wrote: nije tema, ali nije ni laž, ako si musliman to bi trebao znati, piše lijepo u objavi.
http://web18.624.bces.de/index.php?opti ... Itemid=278
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#230 Re: Gay parada u Sarajevu
Otkad su "drugovi" za slobodu govora?PeroKosoric wrote:Najbolje je sve teme zatvoriti jer necemo da se o tome prica.KREMEN wrote:Najbolje sve teme zatvoriti zbog par provokatora..
-
PeroKosoric
#231 Re: Gay parada u Sarajevu
Npr. Muhamed.KREMEN wrote:Stvarno ima bolesnika ovdje..twizzler wrote:Kakve to ima veze bitno je da moze steku dohvatit.osa wrote: u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.
-
twizzler
#232 Re: Gay parada u Sarajevu
To za steku je bila zajebancija sta se odma lozite ko baba na penziju. I to zbog ovog druga Pere koji cas zastupa prava pedera cas normalnih. Ocito neko ko je prije rata zivio u Sarajevu a sada moze samo posmatrati sa okolnih brda i planina dok broji jesu li mu sve ovce na broju. Pa svaku prilku iskoristi da pljuje po svemu sto je iz BiH.
- osa
#233 Re: Gay parada u Sarajevu
quote="osa"]
ne piše to u Kur´an-u garant to si ti nešto pobrkao i evo ti pročitaj biografiju poslijednjeg Božijeg poslanika pa se malo informiši da izvaljuješ slične stvari
http://web18.624.bces.de/index.php?opti ... Itemid=278[/quote]
ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
u kuranu piše da je allah dopustio poslaniku da uzme sebi za ženu šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak( spolno opći) kad je djevojčici aishi bilo samo devet godina, ponavljam nije dio teme, ali nije ni laž, nego najvjerojatnije provokacija , pogotovo za ovakve kao što si ti, koji će to pokušati negirati.[/quote]ja.neron wrote:gdje piše i šta ti je objava?osa wrote: nije tema, ali nije ni laž, ako si musliman to bi trebao znati, piše lijepo u objavi.
ne piše to u Kur´an-u garant to si ti nešto pobrkao i evo ti pročitaj biografiju poslijednjeg Božijeg poslanika pa se malo informiši da izvaljuješ slične stvari
http://web18.624.bces.de/index.php?opti ... Itemid=278[/quote]
ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
- vee-jay
#234 Re: Gay parada u Sarajevu
ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#235 Re: Gay parada u Sarajevu
I što je najtužnije,baš ovakve teme za kratko vrijeme dobiju rekordan broj postova, dok mnoge značajnije (ili smješnijevee-jay wrote:ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....
- Bosanac sa dna kace
#236 Re: Gay parada u Sarajevu
oke, ne pise u biografiji, a de nam reci gdje i sta tacno pise u Kuranu, ili nam citiraj Ajan Hirsi Ali, koja se vec odavno odrekla islama, pa da vidimo ko lazeosa wrote: ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
- LadyBear
#237 Re: Gay parada u Sarajevu
Prestanite vise!KREMEN wrote:Npr. Muhamed.twizzler wrote:Stvarno ima bolesnika ovdje..osa wrote:
Kakve to ima veze bitno je da moze steku dohvatit.
- travar
#238 Re: Gay parada u Sarajevu
Moderatora ni za lijeka nema kad treba.
Ovdje je fakat previše pacijenata koji su očito pogrešnom dijagnozom "još malo pa svoj" prijevremeno napustili rezidenciju u jagomiru
Ovdje je fakat previše pacijenata koji su očito pogrešnom dijagnozom "još malo pa svoj" prijevremeno napustili rezidenciju u jagomiru
- vee-jay
#239 Re: Gay parada u Sarajevu
ja sam manje/vise slucajno dosao na nju i samo sam pogledao prvu stranicu. znam da u svakom covjeku latenti sovinizam cuci ali sam iznenadjen zlim postovima nekih ljudi koji se na forumu deklarisu kao branitelji ljudskih prava... ja bogme ne zelim da sudjelujem tome i samim time je za mene ova tema "locked"....Pera Trta wrote:I što je najtužnije,baš ovakve teme za kratko vrijeme dobiju rekordan broj postova, dok mnoge značajnije (ili smješnijevee-jay wrote:ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....) teme prođu gotovo neprimijećene.
- ja.neron
#240 Re: Gay parada u Sarajevu
još malo pa eto zoom-atravar wrote:Moderatora ni za lijeka nema kad treba.
-
PeroKosoric
#241 Re: Gay parada u Sarajevu
Ove su teme vrlo vazne, jer pokazuju na kom je zalosnom stupnju razvoja nase jadno bosansko drustvo.Pera Trta wrote:I što je najtužnije,baš ovakve teme za kratko vrijeme dobiju rekordan broj postova, dok mnoge značajnije (ili smješnijevee-jay wrote:ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....) teme prođu gotovo neprimijećene.
Svi bi mi htjeli imati prava, prava Srba za ratne odstete, prava Muslimana za grobnice Srebrenicna, Rvata za selo Ravno, pravo cetnika za klat, pravo Cacinica za klat Srbe, jeftin fakultet, pravo na Piranidiotluk u Visokom, ali svi bi isto tako htjeli uskratiti prava onim drugima, jer neko ce nas zguzit s ledja, prije nego sto mi stignemo zguzit svoju zenu. Pravo smo najebali.
-
PeroKosoric
#242 Re: Gay parada u Sarajevu
Ove su teme vrlo vazne, jer pokazuju na kom je zalosnom stupnju razvoja nase jadno bosansko drustvo.Pera Trta wrote:I što je najtužnije,baš ovakve teme za kratko vrijeme dobiju rekordan broj postova, dok mnoge značajnije (ili smješnijevee-jay wrote:ovakve teme su najbolje za primjetiti na kojem stupnju tolerancije i demokracije se nas narod nalazi..... na veoma niskom, veoma niskom....) teme prođu gotovo neprimijećene.
Svi bi mi htjeli imati prava, prava Srba za ratne odstete, prava Muslimana za grobnice Srebrenicna, Rvata za selo Ravno, pravo cetnika za klat, pravo Cacinica za klat Srbe, jeftin fakultet, pravo na Piranidiotluk u Visokom, ali svi bi isto tako htjeli uskratiti prava onim drugima, jer neko ce nas zguzit s ledja, prije nego sto mi stignemo zguzit svoju zenu. Pravo smo najebali.
- travar
#243 Re: Gay parada u Sarajevu
Kad se gluposti izvale, i kad se usta otvore prije nego mozak prokonta, kasno je.ja.neron wrote:još malo pa eto zoom-atravar wrote:Moderatora ni za lijeka nema kad treba.
Ovdje je fakat previše pacijenata koji su očito pogrešnom dijagnozom "još malo pa svoj" prijevremeno napustili rezidenciju u jagomirui biće Mahnahmahnah od teme
Ali et'
- osa
#244 Re: Gay parada u Sarajevu
nevjernica, citat, strana 365.Bosanac sa dna kace wrote:oke, ne pise u biografiji, a de nam reci gdje i sta tacno pise u Kuranu, ili nam citiraj Ajan Hirsi Ali, koja se vec odavno odrekla islama, pa da vidimo ko lazeosa wrote: ako laže ayman hirsi ali, muslimanka iz somalije, koja je napisala knjigu nevjernica, lažem i ja, a mislim da dotična ne laže, to ne piše u biografiji nego u kuranu.
"bilo je vrlo zgodno za poslanika to što mu je alah susretljivo dao znal da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina zayda. također, dopustio je poslaniku da oženi šestogodišnju kćer njegova prijatelja abu bakra te da konzumira taj brak kada je djevojčici, aishi, bilo samo devet godina. aishin opis prizora uistinu je patetičan, igrala se na svojoj ljuljačci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u poslanikovo pedeset i četverogodišnje krilo."