je*be mi se,džaba je čuvat obraz ako ne čuvaš guzicujedna wrote:to je zato što si bez obraza... baš kao i jazelenashica wrote:ma nikad nisam nosala ni kalendar ni vekericu.....pa nemam namjeru ni ubuduće
Vasi Uslovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zelenashica
#226 Re: Vasi Uslovi
- JThomas
#227 Re: Vasi Uslovi
evo javno priznajem da nisam shvatio ironiju. pa ne mogu ni ja držati detektor ironije uključen 24h
a i k'o kad mi je taj opisani način razmišljanja potpuno stran...
-
todd_smith
#228 Re: Vasi Uslovi
JThomas wrote:evo javno priznajem da nisam shvatio ironiju. pa ne mogu ni ja držati detektor ironije uključen 24ha i k'o kad mi je taj opisani način razmišljanja potpuno stran...
- jedna
#229 Re: Vasi Uslovi
Ti si postavljač teme - ne? tebi sam se i obraćala. Idi stranicu prije, preleti postovetodd_smith wrote:JThomas wrote:evo javno priznajem da nisam shvatio ironiju. pa ne mogu ni ja držati detektor ironije uključen 24ha i k'o kad mi je taj opisani način razmišljanja potpuno stran...
![]()
ne zajebaji je..pa da ja opet fasujem
![]()
![]()
-
todd_smith
#230 Re: Vasi Uslovi
izvinjavam se gospodjice, nece se ponoviti vise 
- Cica_Mica
#231 Re: Vasi Uslovi
Ozeni metodd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji![]()
![]()
ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?
Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom..![]()
![]()
Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja"
- bez_ideje
#232 Re: Vasi Uslovi
Uslov-da me bezuslovno zaobidje u sirokom luku, i nastavi zaobilazit ako ima problem sa mojim pogledima na zivot 
-
todd_smith
#233 Re: Vasi Uslovi
trebala si biti brza od meganCica_Mica wrote:Ozeni metodd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji![]()
![]()
ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?
Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom..![]()
![]()
Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja"![]()
![]()
![]()
- Irm@
#234 Re: Vasi Uslovi
@todd: a sto bash alkohol...sto nisu cigarete ili nest drugo?
(onak pitam interesuje me razlog)

(onak pitam interesuje me razlog)
- Troll_Happens
#235 Re: Vasi Uslovi
Irm@ wrote:@todd: a sto bash alkohol...sto nisu cigarete ili nest drugo?![]()
(onak pitam interesuje me razlog)![]()
mozda polazi od toga da je pusenje bezopasnije nego alkohol... jer ako se djevojka cesce alkoholizira... veca je mogucnost da napravi neku glupost a uvijek moze preko alkohola da se vadi i da joj to bude ko opravdanje i vadiona... ono desilo se jbg-a bila sam pjana..
kod mene ni jedno ni drugo ne dolazi u obzir odmah do automatske diskvalifikacije vodi... bez prava zalbe..
za alkohol se moze progledati kroz prste nekad i malo...ali konstantno ne dolazi u obzir
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#236 Re: Vasi Uslovi
Ima logike... 
-
todd_smith
#237 Re: Vasi Uslovi
vise je iz vjerskih razloga,cigarete su tu takodjer ali kao sto je taj forumas ispod tebe rekao, to je malo bezopasnije nego alkoholIrm@ wrote:@todd: a sto bash alkohol...sto nisu cigarete ili nest drugo?![]()
naravno ako je djevojka neke druge vjere alkohol onda nije veliki problem, ali opet bih zelio da ne konzumira u mom drustvu
Last edited by todd_smith on 31/10/2009 12:09, edited 1 time in total.
-
zelenashica
#238 Re: Vasi Uslovi
uh cigarete mi ne pominji mene je jedan ostavio radi cigareta....kaže jako mu glupo bit s curom koja uživa u cigaretamaIrm@ wrote:@todd: a sto bash alkohol...sto nisu cigarete ili nest drugo?![]()
inače alkohol ne volim da iko pije u mom društvu,naravno osim hajde da kažem posebnih prilika ali i ti u granicama normale....ono radi čega bi nekog ostavila je definitivno bolesna ljubomora,prevara......
- ladyblue18
#239 Re: Vasi Uslovi
Posteno.todd_smith wrote:vise je iz vjerskih razloga,cigarete su tu takodjer ali kao sto je taj forumas ispod tebe rekao, to je malo bezopasnije nego alkoholIrm@ wrote:@todd: a sto bash alkohol...sto nisu cigarete ili nest drugo?![]()
![]()
naravno ako je djevojka neke druge vjere alkohol onda veliki problem, ali opet bih zelio da ne konzumira u mom drustvu
-
Bellica
#240 Re: Vasi Uslovi
Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako teskoJedan001 wrote:Irm@ wrote:@todd: a sto bash alkohol...sto nisu cigarete ili nest drugo?![]()
mozda polazi od toga da je pusenje bezopasnije nego alkohol... jer ako se djevojka cesce alkoholizira... veca je mogucnost da napravi neku glupost a uvijek moze preko alkohola da se vadi i da joj to bude ko opravdanje i vadiona... ono desilo se jbg-a bila sam pjana..
kod mene ni jedno ni drugo ne dolazi u obzir odmah do automatske diskvalifikacije vodi... bez prava zalbe..![]()
za alkohol se moze progledati kroz prste nekad i malo...ali konstantno ne dolazi u obzir
-
wileyX
#241 Re: Vasi Uslovi
Ne kontam sto ima lose u alkoholu u normalnim granicama.A cigare sad se sjeti jednog slucaja

- McMoy
#242 Re: Vasi Uslovi
Bellica wrote: Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko
Evo ja ne pijem, nemam ni nekih naročitih poroka... ma gotovo idealan!?
Jedini mali, mali, mali poročić što sam oženjen...
-
Gospoda Ministarka
#243 Re: Vasi Uslovi
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 13:41, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#244 Re: Vasi Uslovi
ili ledenci cajGospoda Ministarka wrote:Nevolim kad muskarac pije a jos manje volim kad nepije nikako. Znaci odredena granica...simpa mi je ljeto, more, sunce a on pije pivo
- ladyblue18
#245 Re: Vasi Uslovi
Dje ti zivis?Bellica wrote:
Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko
Srecom nisam od tog posla.
-
Gospoda Ministarka
#246 Re: Vasi Uslovi
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 13:41, edited 1 time in total.
-
wileyX
#247 Re: Vasi Uslovi
Bas o tim granicama se i radi:)Gospoda Ministarka wrote:Nevolim kad muskarac pije a jos manje volim kad nepije nikako. Znaci odredena granica...simpa mi je ljeto, more, sunce a on pije pivo
- bez_ideje
#248 Re: Vasi Uslovi
Sad se sama sebi smijem.
sinoc momak nes kafu,ja veliko toceno

-
Gospoda Ministarka
#249 Re: Vasi Uslovi
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 13:40, edited 1 time in total.
- Bosanac sa dna kace
#250 Re: Vasi Uslovi
evo ga jedan koji ne pije, a znam ih jos koji ne piju nit bi u flasu scapom takli, kamoli rukomBellica wrote:Pa lako je tebi, danas je lako naci curu koja ne pije, ali momka-jako tesko. Inace, dijelim misljenje s tobom, poroci su strasni i mislim da ne bih mogla izdrzati s nekim ko ih ima, MOZDA bih mogla progledati kroz prste, ali jako, jako, jako tesko